Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Zagłębie - Pogoń w Polkowicach << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Florek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7430 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 22:26

BzM napisał:  

Florek napisał:  
Fajnie sie wracalo przez Poznan :D ja jechalem pol drogi w kiblu obok przedzialu sluzbowego a potem sie czolgalem obok ich przedzialu zeby mnie konduktor nie zlapal bo kazal mi wysiasc w Krzyzu :)

Fajny masz poziom...

Rozumiem, jak juz nie starczylo kasy to lepiej dac se wewalic kredytowy czy probowac sie wykrecic ??
Nie jest to za fajnie jechac w wc i sie chowac ale czego sie nie robi dla Pogoni

Pogoń Szczecin
ZDR
Kibic
Na forum od 8274 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 22:33

Florek napisał:  

BzM napisał:  

Florek napisał:  
Fajnie sie wracalo przez Poznan :D ja jechalem pol drogi w kiblu obok przedzialu sluzbowego a potem sie czolgalem obok ich przedzialu zeby mnie konduktor nie zlapal bo kazal mi wysiasc w Krzyzu :)

Fajny masz poziom...

Rozumiem, jak juz nie starczylo kasy to lepiej dac se wewalic kredytowy czy probowac sie wykrecic ??
Nie jest to za fajnie jechac w wc i sie chowac ale czego sie nie robi dla Pogoni

chyba pierwszy wyjazd, co.... ?

lukas86
Kibic
Na forum od 7464 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 23:28

Master napisał:  

Florek napisał:  

BzM napisał:  

Florek napisał:  

Fajny masz poziom...

chyba pierwszy wyjazd, co.... ?

Uwierz mi,że nie pierwszy. Ciekaw jestem,kto pojechałby,tak jak my,pociągiem.Zanim coś napiszecie,to zastanówcie się dwa razy.

TYLKO POGOŃ!
P.
Do końca!
Na forum od 8008 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 23:33

lukas86 napisał:  

Uwierz mi,że nie pierwszy. Ciekaw jestem,kto pojechałby,tak jak my,pociągiem.Zanim coś napiszecie,to zastanówcie się dwa razy.

Ochlon troszke, bo robi sie smiesznie :)

Sami przeciw wszystkim!!!
ZDR
Kibic
Na forum od 8274 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 00:25

lukas86 napisał:  

hmmm...nie pogadasz
1. nie pisalem do Ciebie...
2.gdyby jeszcze okolo 13-14 byl jakis pociag to uwierz mi byli chetni na wyjazd tym "waszym" pociagiem

lukas86
Kibic
Na forum od 7464 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 01:24

Master napisał:  

lukas86 napisał:  

hmmm...nie pogadasz
1. nie pisalem do Ciebie...
2.gdyby jeszcze okolo 13-14 byl jakis pociag to uwierz mi byli chetni na wyjazd tym "waszym" pociagiem

Dobra,spokojnie,nie róbcie ciśnienia. Po co się od razu napinać.Przecież nie miałem niczego złego na myśli.

TYLKO POGOŃ!
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 02:11
Mecz nie musiał musiał się wszystkim podobać... ale to jak grałi ostatnie 25 minut pierwszej połowy robiło wrażenie... Edi wchodził ja w masło szkoda że nie było wykończenia... (siedziałem ze znajomymi z Polkowic... wychowywałem się w Głogowie ) i nawet starsi kibice Zagłebia robili ochy achy na te akcje.
Ten nowy Brazylijczyk może jeszcze nie do końca się wkomponował ale widac było że chłopak jest doświadczony i wie co robić przy stałych fragmentach no i ku mojemu zdziwieniu póki miał siły to biegał od bramki do ofensywy... mementami był wszędzie...
No i jak dla mnie Batata to co czyścił po prawej w drugiej połowie to bajka... co jakiś lubinianin wypuszczał się na swoje lewe skrzydło i dochodził na wysokość pola karnego to dobiegał Bati i zabierał mu piłkę...

No i pozytywnie zaskoczył mnie Milar tym że nie robił aktorskich padów... no i oczywiście bramka... choć miał wczescniej dwie podobne sytuacje gdzie piłka wyskoczyła mu pod nogi w sytuacji sam na sam z Liberdą ale nie wszedł w tempo.

A najbardziej się uśmiałem jak poleciał tekst ... po ch..j wy gracie jak stadionu nie macie... hahah dla ludzi z poza Lubina to był chyba najlepszy tekst... ale to już takie regionalne klimaty...

Ostatnio edytowany przez: rico, 1 sierpnia 2005, 02:19 [1 raz(y)]

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Niebuszewiak
Kibic
Na forum od 7654 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 02:17
Ważne, że zdobyliśmy jakieś punkty na wyjeździe, chociaż patrząc po postawie Zaglębia szkoda, że nie trzy.
A co do akcji Bugaja z Beksą :D to mozna obejrzec m.in na Interii magazyn ligowy w dziale "Brutale i rzeźnicy" :D

Zawsze Pogoń Szczecin MKS.
rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 02:21
No fakt że akcja na Bugaju była ostra... ale też spodobało mi się to że po dwóch takich akcjach lubinian, chłopaki poszli na noże i przez 10 minut bałem się że pójdzie jakaś czerwona kartka bo widac było że są lekko mówiąc wkurwi...i

Jay-J
Kibic
Na forum od 8289 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 04:59

Szołn napisał:  
Boshe Jay-J, jaka ustawka człowieku :O
Zaczynasz przypominać mi łowcę afer numer 1, Antosia Macierewicza. Obie drużyny walczą o czołówkę i kompletnym absurdem byłoby umawianie się na 2 remisy, bo oznacza to stratę 1 punktu dla obu drużyn - zresztą sam to napisałeś. Chyba źle znosisz upały.

To dodam jeszcze 2 ostatnie wyniki meczow w Szczecinie: 0:0 (nikt nie chcial sobie zrobic krzywdy) i 1:1 (Edi strzelil bramke to potem nawet zawodnicy Pogoni sie starali jak mogli by Zaglebie wyrownalo). Niewazne jak by ona byla niedorzeczna - przed meczem mowilem ze bedzie remis i byl... na razie moja teoria sie sprawdza :]

Obrazek gif wstawiony na forum
Szołn
Kibic
Na forum od 7779 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 05:26

Jay-J napisał:  

Szołn napisał:  
Boshe Jay-J, jaka ustawka człowieku :O
Zaczynasz przypominać mi łowcę afer numer 1, Antosia Macierewicza. Obie drużyny walczą o czołówkę i kompletnym absurdem byłoby umawianie się na 2 remisy, bo oznacza to stratę 1 punktu dla obu drużyn - zresztą sam to napisałeś. Chyba źle znosisz upały.

To dodam jeszcze 2 ostatnie wyniki meczow w Szczecinie: 0:0 (nikt nie chcial sobie zrobic krzywdy) i 1:1 (Edi strzelil bramke to potem nawet zawodnicy Pogoni sie starali jak mogli by Zaglebie wyrownalo). Niewazne jak by ona byla niedorzeczna - przed meczem mowilem ze bedzie remis i byl... na razie moja teoria sie sprawdza :]

Nie musiałeś dodawać tych wyników, zapewniam że o nich pamiętałem :) Niemniej jednak zapytam ponownie - po chuj ustawiać się na 2 remisy, gdy można pojechać "3 po 3"? Pomijam już zupełnie fakt, że ustawka w 2 kolejce to rzecz absolutnie niespotykana, nawet w Polsce :D
Gratuluję więc trafnego typu, ale dorabianie do tego spiskowych teorii jest zwyczajnie niesmaczne.

Zdelegalizować traktor.
Męska forma: demon. Żeńska forma: demona. Nijaka forma: De Mono.
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8835 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 09:15

Niebuszewiak napisał:  
Ważne, że zdobyliśmy jakieś punkty na wyjeździe, chociaż patrząc po postawie Zaglębia szkoda, że nie trzy.
A co do akcji Bugaja z Beksą :D to mozna obejrzec m.in na Interii magazyn ligowy w dziale "Brutale i rzeźnicy" :D

wymieklem z tego jak pokazywal jaka to beksa z zawodnika Zaglebia :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
sieyo
Kibic
Na forum od 7442 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 12:39
Buraki z Lubina i Polkowic mocno jeżdzili po Bugaju, już w trakcie rozgrzewki. Ale Artur nie dał się sprowokować i trochę wqrwił gamoni. Brawo! ;(

C' E' SOLO L' A.S. ROMA
sieyo
Kibic
Na forum od 7442 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 14:38

rico napisał:  
Mecz nie musiał musiał się wszystkim podobać... ale to jak grałi ostatnie 25 minut pierwszej połowy robiło wrażenie... Edi wchodził ja w masło szkoda że nie było wykończenia... (siedziałem ze znajomymi z Polkowic... wychowywałem się w Głogowie ) i nawet starsi kibice Zagłebia robili ochy achy na te akcje.
Ten nowy Brazylijczyk może jeszcze nie do końca się wkomponował ale widac było że chłopak jest doświadczony i wie co robić przy stałych fragmentach no i ku mojemu zdziwieniu póki miał siły to biegał od bramki do ofensywy... mementami był wszędzie...
No i jak dla mnie Batata to co czyścił po prawej w drugiej połowie to bajka... co jakiś lubinianin wypuszczał się na swoje lewe skrzydło i dochodził na wysokość pola karnego to dobiegał Bati i zabierał mu piłkę...

No i pozytywnie zaskoczył mnie Milar tym że nie robił aktorskich padów... no i oczywiście bramka... choć miał wczescniej dwie podobne sytuacje gdzie piłka wyskoczyła mu pod nogi w sytuacji sam na sam z Liberdą ale nie wszedł w tempo.

A najbardziej się uśmiałem jak poleciał tekst ... po ch..j wy gracie jak stadionu nie macie... hahah dla ludzi z poza Lubina to był chyba najlepszy tekst... ale to już takie regionalne klimaty...

rico, ja też z Głogowa! Teraz mieszkam we Wrocławiu ale Pogoń forever! spiew
Podro, Bracie jupi2

C' E' SOLO L' A.S. ROMA
byku
Kibic
Na forum od 7689 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 01/08/2005 15:23
wlasnie obejzalem skroty na onecie i podobal mi sie Fabiniak z tym szalikiem Pogoni na siatce,istny zastepca Majdana :) Jak dla mnie zawalil przy bramce,rzucil sie za wczesnie ale zdecydowanie wole jego od Peskovicia

SamAxe
Kibic
Na forum od 7699 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 21:54

Power napisał:  
moze kiedys wkoncu zaspiewamy claudio *** milar na stadionie? na pewno sie tym podbuduje i zobaczy ze jego wysilek kibice doceniaja.. gdyby nie on, nie mielibysmy 2 miejsca po II kolejkach...

A może mały transparencik ?
Proponuję :

Claudio Milar to Pogoni filar hihi

manisz
Kibic
Na forum od 7489 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 22:06

Pa.S napisał:  

Power napisał:  
moze kiedys wkoncu zaspiewamy claudio *** milar na stadionie? na pewno sie tym podbuduje i zobaczy ze jego wysilek kibice doceniaja.. gdyby nie on, nie mielibysmy 2 miejsca po II kolejkach...

Proponuję :

jestem za :P moim zdaniem kazdy incydent mowiacy o nim czy okrzyk czy transparent bedzie podbudowjacy ;)

rico
Kibic
Na forum od 7436 dni

*

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 22:41

maniek^^ napisał:  

Pa.S napisał:  

Power napisał:  

Proponuję :

jestem za :P moim zdaniem kazdy incydent mowiacy o nim czy okrzyk czy transparent bedzie podbudowjacy ;)

Z tym transparentem to jak rozumiem zbita... ale pokrzyczeć nic nie zaszkodzi, a napewno jak chłopak poczuje że ma wsparcie to będzie jeszcze bardziej chciał... to już jest taki typ że jest przyzwyczajony do tego że ludzie go cenią. Zresztą chyba każdy zawodnik a już obcokrajowiec szczególnie ma tak że gdy ludzie go wspieraja to potrafi wycisnąc więcej... bo co jak co ale jak jesteś dłuższy czas za granicą to takie wsparcie dużo daje...

A zamiast pomysłów z transparentami może lepjej było by zaznaczyć to że brazylijczycy są... a jest ich sporo... więc jeżeli ktoś ma w chacie flage brazyli to proponuje na płot... zresztą ten temat już gdzieś kiedy był... i ludzie byli za... tylko kto ma flage Brazylii... ja nie mam.

Pszczółek
Kibic
Na forum od 8158 dni

**

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 22:57
Zdobyl 2 gole i juz flagi chcecie robic?? Na to trzeba se zasluzyc...

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Matek.
Kibic
Na forum od 8494 dni

Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 02/08/2005 23:03

rico napisał:  
Z tym transparentem to jak rozumiem zbita... ale pokrzyczeć nic nie zaszkodzi, a napewno jak chłopak poczuje że ma wsparcie to będzie jeszcze bardziej chciał... to już jest taki typ że jest przyzwyczajony do tego że ludzie go cenią. Zresztą chyba każdy zawodnik a już obcokrajowiec szczególnie ma tak że gdy ludzie go wspieraja to potrafi wycisnąc więcej... bo co jak co ale jak jesteś dłuższy czas za granicą to takie wsparcie dużo daje...

A zamiast pomysłów z transparentami może lepjej było by zaznaczyć to że brazylijczycy są... a jest ich sporo... więc jeżeli ktoś ma w chacie flage brazyli to proponuje na płot... zresztą ten temat już gdzieś kiedy był... i ludzie byli za... tylko kto ma flage Brazylii... ja nie mam.

No comments... a tak pozatym zgadzam sie z Pszczolkiem.

Pogoń To My!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758473761 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005