Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 19:50
No cóż, zamienił stryjek kijek na kijek... Pożyjemy, zobaczymy... Nie zostaje nic innego jak włączyć sobie tryb "nadzieja", że co nie co sobie przemyślał na urlopie... Bo ciśnienie już i tak mam za wysokie, by się dodatkowo nerwować
Ale na Górnika to chyba trzeba będzie z nitrogliceryną przyjść na wszelki wypadek...
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 20:02
NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!!!!!!!! Precz z Panikiem!!!!!!!!!!! Tego pana to my nie chcemy. Boże, za co to?? Mam nadzieję że na meczu z Górniekiem przemówimy jakoś do Antoniego, nie wiem, zbluzgajmy go jak Waszaka lub coś. Ptaszysko jebane frajerzysko. POGOŃ TO MY!!!!!!!
mi się wydaje że II trener na W. + Panik poradzą sobie co do Panika ufam mu bo 2 raz
by nie przeszedł po to aby się zbłaźnić każdy ma swój honor zresztą Panik pomagał przy meczu z Sigmą kobserwował gre Pogoni i pewnie tak bez powdu nie został znów trenerem Pogoni
Wzrost wydolnościowy niektórych piłkarzy bym zawdzięczał II trenerowi W.
Pietrzak owszem stawiał na młodzież, ale z Wisłą P. oraz Korona Kielce mysle ,że za Malury byśmy wygrali bo to słabe zespoły
Ptak wie co robi i radził bym go nie jechać (bluzgać)
BO TO NIE WYJDZIE NA DOBRE KLUBOWI
a co do biały chusteczek jeżeli to zrobimy to przestane uważać innych za kibiców którzy chodzą oglądać mecze a nie aby ustalać skład czy trenerów
Ciekawe co byście wy zrobili jak byście mieli prowdzić 1 ligowy zespół prędzej byście się zesrali niż zatrudnili odpowiednie osby to odpowiednich im stanowisk...
Pietrzak znajdzie sobie klub a Panika WITAM W SZCZECINIE I BEZ CHUSTECZEK BO TO SZCZYT debilizmu nie wiedzieć co może zrobić(a jak zajmnie 2 miejsce w lidze Pogonią to co wtedy bedziecie go wielbić??)
Dodam jeszcze ,że Panik budował zespół w sumie bez Ediego ,Milara,Divickiego,Elokana(MIalara dlatego bo żona rodziła i wiadomo jak się spodziewcie synka to o nim myślicie a Piłka przechodiz na 2 plan )
Jedyny błąd to decyzja z Glauberą bo Pietrzka go zwolnił a Panik nawet nie zobaczył
Co ty pieprzysz? Nie wiedziec co moze zrobic Panik to moze tylko ten co byl w spiaczce przez ostatni rok. Nie widziales co ten kolo zrobil z nasza Pogonka? Ja widzialem to tak: Pogon wychodzila na boisko, bala sie atakowac zeby nie narazic sie na kontry, czasami cos sie udalo strzelic (albo przeciwnik nam pomogl, czyt. Groclin) i dalej stawal zespol na wlasnej polowie i czekal na koniec meczu, ze moze sie uda dowiezc (najpiekniej to bylo z Polonia widac) Dlatego Twoje wypociny, choc dlugie to jednak smutki ktore mozesz swoim wnukom kiedys opowiadac!
Ja nie zmieniam zdania, Na Gorniku : PANIK!! CO?? ZEGNAMY!!
"...i Nie WaŻNe GDZie PóJDę i TaK JeSTeM iNTRuZeM, MaSZ TeN DoWóD PiSZ, Nie CHCę STaĆ Tu DŁuŻeJ, MoŻeSZ MNie SPiSaĆ, TyLKo W TyM NoTeSie ZNoWu, PoWóD: Bo StoJę Tu W DReSie, Na RoGu..."
zobaczymy do meczu z Górnikiem ja wyrażam swoje zdanie i kibicuje Pogoni całym sercem
Czy przegrywasz czy nie i tak kocham cię
i przypominam ,że bez PTAKA teraz bysmy mieli tylko 4 albo 3 lige w Szczecinie
Ja wyrażam tylko swoja opinie i chce jak najlepiej dla klubu ale to co się stało już się nie odtanie więc poprostu wierze ,że Panik pociagnie to bo inaczeje załamie sie tak jak wiele innych kibiców
i przypominam ,że bez PTAKA teraz bysmy mieli tylko 4 albo 3 lige w Szczecinie
zaczynam zdecydowanie nie rozumiec takiego podejscia, ile mozna wspominac fakt pojawienia sie Antoniego Ptaka w Szczecinie, pojawił się jest i basta - wiecznie wspominanie pamietajcie gdyby nie Antoni Ptak to bysmy mieli 4 lige itd.. zaczyna byc meczace
dla mnie to przede wszystkim pasjonat futbolu i biznesmen i jego pojawienie w Szczecinie to regula a nie traktowanie go jako zbawiciela
mimo kilku kontrowersyjnych decyzji i posuniec właściciel Pogoni naraził się sporej rzeszy kibiców i kiedy spada na niego krytyka zawsze znajdzie sie głos - pamietajcie gdyby nie Ptak
to tak samo jakbysmy dyskutowali o Wałęsie, jakim był prezedentem, jakim politykiem? wszyscy z niego szydzili itd.. kto wtedy mówił pamiętajcie gdyby nie Wałęsa i Solidarność to byśmy mieli dalej komune w Polsce - co to za tok rozumowania
było wydarzenie przełom a potem go lud podsumował
wracając do tematu nie ukrywam, ze mam sympatię do Panika, a co jego fachu jako trenera powiem tak
prowadzenie stylu defensywnego, który Pogoń prezentowała to jego zasługa, nie chcem byc głupio madry, ale jesli jego taktyka polega na defensywie to z pewnością musi liczyć na napadzirów w ataku
i w tym tkwił i tkwi problem - niestety według mnie nie mielismy wtedy takiego ataku i chyba nie mamy
Divecky bez wyrazu, Milar chyba wiadomo, Artur Bugaj powalczy ale w koncowkach
Edi juz pokazal wysoka klase, czas na Elokana - po prostu w ataku musi zajsc do rewolucji, bo bedzie zle i przede wszystkim bez zmian
P.S.
akceptuje oczywiscie zdanie wiekszosci co do tego jak wygladaja wyniki sondy, chciałbym poruszyc dosc ciekawy temat, czy faktycznie presja kibicow spowodowal odejscie Panika z Pogoni, czy jak niektore zrodla informuja konflikt z Dawidem Ptakiem
cos w tym musi byc - po co Panik mialby sie pchac do nas spowrotem jakby byly powazne naciski ze strony kibicow, teraz i tak bedzie mial ciezko wiec po co sie tu pchal?
a moze dwie strony poszly na ustepstwa i osiagnely kompromis, ktoz to wie z pewnoscia nikt sie tego do konca nie dowie
Odp: Panik za Pietrzaka - wyrażajmy swoje opinie... - 23/08/2005 23:37
Ktos napsial o chusteczkach na meczu z Górnikiem?? napewno nie byl to zdrowy czlowiek jak mozna traktowac tak kogos kto wyraznie mowi ze chce trenowac Pogoń. Ja bym raczej chcial zobaczyc to co napsial erne/fan Pogoń/ jakies przywitanie. Skad wiecie ze Panik nie zmienil decyzji nawet nie zaczol treningow a wy jush... zle, zegnaj 1 ligo, obrona czestowchowy, chce powiedziec ze Panik tesz wygral z Wisla Plock 2:0 z Korona nie mial szansy zagrac z Zaglebiem remis a z Amika wygrana 1:0 po bramce Michalskiego...a ja jestem świecie przekonany ze Panik odwali kawal dobrej roboty
[cytat=adrian007i]P.S.
akceptuje oczywiscie zdanie wiekszosci co do tego jak wygladaja wyniki sondy, chciałbym poruszyc dosc ciekawy temat, czy faktycznie presja kibicow spowodowal odejscie Panika z Pogoni, czy jak niektore zrodla informuja konflikt z Dawidem Ptakiem
cos w tym musi byc - po co Panik mialby sie pchac do nas spowrotem jakby byly powazne naciski ze strony kibicow, teraz i tak bedzie mial ciezko wiec po co sie tu pchal?
a moze dwie strony poszly na ustepstwa i osiagnely kompromis, ktoz to wie z pewnoscia nikt sie tego do konca nie dowie
Zgadzam sie z Toba ale najgorsze jest to co na koncu powiedziales... "nikt sie tego do konca nie dowie" Szkoda ze tak jest w naszym klubie ze rzeczy sie dzieja bez naszej wiedzy. Nie chodzi mi o to zebysmy mieli cos do powiedzenia ale nawet nikt z klubu nie raczy mowic prawdy...
zacznie wiac nuda na boisku... bede musial sobie na mecze poduszke przynosic, bo musze przyznac ze za kadencji tego Panika usnalem poraz pierwszy w zyciu na meczu.
Ptak znow zwalnia pierwszy trenera, on chyba mysli ze sa jakies wyscigi i dlatego robi takie niedorzeczne ruchy. Pewnie powie ze takie dobre miejsce w tabeli to zasluga pracy Panika? O rundzie wiosennej chcialem zapomniec i jak teraz mi sie przypomina to zbiera mi sie na wymioty. Pietrzak niestety musial sie postawic, wiadomo ze Panik nie dosc ze tego nie zrobi to moze dodac cos extra (pewnie jakis lodzik dla szefa itp.). Drze o mecz z Gornikiem bo o tak dobrych meczach jak 4:2 z Korona mozemy zapomniec. 1:1 to max co obie druzyny moga strzelic.
Ja w sumie sie dziwie czy ktos wogle oprocz Panika bedzie chcial pracowac z takim glupkiem...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758462385 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.