Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bramki Pogoni w internecie ! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
--
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8468 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/11/2004 20:54

BaTmAn Co. napisał:  

RUDY!8 napisał:  

Macieq napisał:  

db napisał:  
A jest mozliwosc z kasety video wrzucic bramki do kompa a nastepnie na Walla.com ??

tak, za posrednictwem karty telewizyjnej mozesz zgrac na kompa i pozniej wrzucic gdzies.

Cytat:  
czy na walla.com można w jakiś sposób zablokować kasowanie zawartości,jeżeli ktoś zna możliwośc proszę o kontakt [email protected]

raczej nie. to jest konto pocztowe a nie strona do przechowywania plikow :) takiej opcji byc nie moze bo z zalozenia uzytkownikiem tego konta jest tylko jedna osoba.

ale tez mozna by bylo tak zrobic ze ktos zakalda jakas strone internetową i je tam bedzie zamieszzal a my bedziemy sciagac!!!i jemu by ktos wysylal te bramki!!!

jak ma sie własne serwer to tak, bo inaczej koszta.. ograniczenia sciagania.. Pozdro

Na wstepie chcialbym przeprosic ze tak duzo tych cytatow ale to co napisze odnosi sie do nich :P ! No wiec tak ja z checia zrobie taka strone (mam serwer) tylko ktos by musial byc tak dobry i mi te bramki wysylac :P ! moj mail to : [email protected] !

fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/11/2004 21:15

Majkel_MkS napisał:  
bylbym wdzieczne jak by mi ktos wrzucil bramki z lubina na skrzynke [email protected] z gory dzieki

Sprawdź pocztę! i odpowiedz.

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
fan57
Kibic
Na forum od 7932 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/11/2004 23:15

Bartholomeus napisał:  

BaTmAn Co. napisał:  

RUDY!8 napisał:  

Macieq napisał:  

db napisał:  
A jest mozliwosc z kasety video wrzucic bramki do kompa a nastepnie na Walla.com ??

tak, za posrednictwem karty telewizyjnej mozesz zgrac na kompa i pozniej wrzucic gdzies.

Cytat:  
czy na walla.com można w jakiś sposób zablokować kasowanie zawartości,jeżeli ktoś zna możliwośc proszę o kontakt [email protected]

raczej nie. to jest konto pocztowe a nie strona do przechowywania plikow :) takiej opcji byc nie moze bo z zalozenia uzytkownikiem tego konta jest tylko jedna osoba.

ale tez mozna by bylo tak zrobic ze ktos zakalda jakas strone internetową i je tam bedzie zamieszzal a my bedziemy sciagac!!!i jemu by ktos wysylal te bramki!!!

jak ma sie własne serwer to tak, bo inaczej koszta.. ograniczenia sciagania.. Pozdro

Na wstepie chcialbym przeprosic ze tak duzo tych cytatow ale to co napisze odnosi sie do nich :P ! No wiec tak ja z checia zrobie taka strone (mam serwer) tylko ktos by musial byc tak dobry i mi te bramki wysylac :P ! moj mail to : [email protected] !

Powiększę jeszcze tą listę cytatów ale widać tak trzeba, sory!!!
Cieszę się że są jeszcze tacy ludzie jak Ty że chcą się podjąc czegoś co może służyć większej liczbie fanów!!!
Jeżeli chodzi o mnie jestem w stanie zgrać kilkanaście bramek z meczów Pogoni z poprzednich sezonów sięgając nawet do meczu z Fylkirem, jednak czy nie będzie przeszkadzać wielkość plików ponieważ mogę je zgrać tylko w formacie "mpeg" a są one dość pokaźne bo mają od 16 do 30MB?

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 13/11/2004 23:47
:( Ja niestety niemam mozliwosci by zrzucic z kasety video do komputera a pozniej na serwer (i zbytnio czas mi tez na to niepozwala :( ) ale moglbym te kasete ( bramki z 2 ligi) komus kto ma mozliwosc i ma czas podrzucic - ewentualnie przeslac poczta polska :) !!

Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 08:58
Sa juz do sciagniecia bramki z meczu Pogoń - craxa na stronie: www.cracovia.strefa.pl !!!

--
Kibic
Na forum od 8468 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 10:41
Do Fana57: Spoko mozesz mi wyslac te bramki,dla mnie nie ma to znaczenia, bo i tak mam nieograniczony serwer :P (chcociaz chyba niedlugo beda z niego nici, bo moja siec pada, dlatego sciagajcie wszystkie bramki tak szybko jak to tylko mozliwe :P)! Fan moj mejl to: [email protected] ! Jak mozesz to wysylaj wsyzstkie bramki jakie masz Pogoni i nietylko ! Bede ci bardzo wdzieczny, jezeli bedziesz wysylal bramki z jednego meczu w jednym mejlu ok :P ? Z gory dzieki !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bramki z meczu POGON-Craxa są umieszczone na servku ! Wystraczy kliknąć TUTAJ ! //// Bardzo bym prosił abyscie przeslali mi na mejla wyzej podanego bramki z meczu z zaglebiem, bo gdzies zawieruszylem je :P ! Z gory dzieki ;]

P.S. Zrobiłem nowy dział - reprezentacja Polski z bramki naszej ukochanej, wygrywajacej reprezentacji ;] ! Narazie sa bramki z meczu z Austra,Anglia i Irlandia, a za jakies 2 h beda bramki z meczu z walia ! Zapraszam do pobierania ! Niedlugo postaram sie o bramki z MS 2002 :P ! Pozdro ...

Ostatnio edytowany przez: --, 14 listopada 2004, 10:59 [1 raz(y)]

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 11:49

Bartholomeus napisał:  
Do Fana57: Spoko mozesz mi wyslac te bramki,dla mnie nie ma to znaczenia, bo i tak mam nieograniczony serwer :P (chcociaz chyba niedlugo beda z niego nici, bo moja siec pada, dlatego sciagajcie wszystkie bramki tak szybko jak to tylko mozliwe :P)! Fan moj mejl to: [email protected] ! Jak mozesz to wysylaj wsyzstkie bramki jakie masz Pogoni i nietylko ! Bede ci bardzo wdzieczny, jezeli bedziesz wysylal bramki z jednego meczu w jednym mejlu ok :P ? Z gory dzieki !

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bramki z meczu POGON-Craxa są umieszczone na servku ! Wystraczy kliknąć TUTAJ ! //// Bardzo bym prosił abyscie przeslali mi na mejla wyzej podanego bramki z meczu z zaglebiem, bo gdzies zawieruszylem je :P ! Z gory dzieki ;]
-------------------------------
Bramki z Zagłębia (tylko Pogoni) już poszły.Sorry że w dwóch mejlach ale miałem problemy.Wieczorem coś jeszcze powysyłam.

P.S. Zrobiłem nowy dział - reprezentacja Polski z bramki naszej ukochanej, wygrywajacej reprezentacji ;] ! Narazie sa bramki z meczu z Austra,Anglia i Irlandia, a za jakies 2 h beda bramki z meczu z walia ! Zapraszam do pobierania ! Niedlugo postaram sie o bramki z MS 2002 :P ! Pozdro ...

Ja mam z Zagłębia (tylko Pogoni) wogule to mam wszystkie Pogoni z tego sezonu (oprócz Matlaka z Legią).Mogę ci wysłać też bramki Realu,jakieś filmiki oraz reklamy piłkarskie.Jak coś to pisz na GG w profilu.

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 14 listopada 2004, 12:17 [1 raz(y)]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Zieny
Kibic
Na forum od 7695 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 13:10

Bartholomeus napisał:  

jak bys chcial bramki z meczów Arsenalu w tym sezonie to sa na www.arsenal.of.pl
ja nie moge wyslac bo nie umiem :D

Łobez zawsze z Pogonią
KoniO
Kibic
Na forum od 7626 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 13:15

Bartholomeus napisał:  

no a jezeli z koleji chciałbyć bramki barcelony to wal do mnie gg w profilu

... Burza mózgów ... NAPIERDALA
--
Kibic
Na forum od 8468 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 13:36
Dzieki za bramki z zaglebiem ! Juz niedlugo beda na serwerze ! Jak ktos ma niech jeszcze sypnie bramkami z groclinem, gksem, Legia (w lidze) i z wisla plock ! Bede wam baaardzo wdzieczny :P (moj meila: [email protected] ) ! A te bramki barcy, realu chetnie, ale prosze na maila :P ! Pracuje nad szablonem stronki, juz niedlugo powinna byc fajna nowoczesna stronka :):):) ! Chociaz nie obiecuje, bo ja mam slomiany zapal :P ! Wracajac do bramek jak macie jakies legii to tez slijcie ... bye

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 15:06
A może także piosenki Pogoni umieścić ?

--
Kibic
Na forum od 8468 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 15:13

..::śmiel@q::.. napisał:  
A może także piosenki Pogoni umieścić ?

Moge to nie problem :P Tylko ... pokrzyzowales mi plany :/ bo zrobilem jak narazie strone glowna ;] ! I nie ma działu piosenki, ale ewentualnie moglbym zrobic :P !

Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 14/11/2004 19:38
Bartholomeus napisz do mnie na GG: 7442915
----------------------------------------------------
Już nie....Nie wysłałem tych filmików i bramek bo miałem problemy z pocztą.Ale będe je stopniowo wysyłał.

Ostatnio edytowany przez: AŚ, 14 listopada 2004, 21:10 [1 raz(y)]

seba78
Kibic
Na forum od 7555 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/11/2004 07:25
Brameczki z Sracovi są juz na Walla.
Narka:)

I zesłał nas Pan na ziemie, abyśmy siali zamęt i zniszczenie. Wychowani na POGONI.
machine
Kibic
Na forum od 7570 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/11/2004 19:29
a ma ktos moze te 'białe kruki':
Bramka na 2:0 z mecz Pogoń-GKS
Bramki z ligowego meczu Pogoń-Legia
Bramki z ligowego meczu Groclin-Pogoń
Bramki z pucharowego Świt-Pogoń
Bramka z pucharowego Mazowsze-Pogoń

cala reszte z tego sezonu mam ;p

MKS w sercu jest :)
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 15/11/2004 20:10

Bartholomeus napisał:  
Dzieki za bramki z zaglebiem ! Juz niedlugo beda na serwerze ! Jak ktos ma niech jeszcze sypnie bramkami z groclinem, gksem, Legia (w lidze) i z wisla plock ! Bede wam baaardzo wdzieczny :P (moj meila: [email protected] ) ! A te bramki barcy, realu chetnie, ale prosze na maila :P ! Pracuje nad szablonem stronki, juz niedlugo powinna byc fajna nowoczesna stronka :):):) ! Chociaz nie obiecuje, bo ja mam slomiany zapal :P ! Wracajac do bramek jak macie jakies legii to tez slijcie ... bye

Sprawdz poczte i powiedz czy dostałeś ?? Narka spiew

RVN
Kibic
Na forum od 7527 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/11/2004 15:47
MKS Pogoń Szczecin - Legia Warszawa 1 - 2
Dyskobolia Grodzisk Wlkp. - MKS Pogoń Szczecin 2 - 0
MKS Pogoń Szczecin - GKS Katowice 4-2
(bramka na 2-0 Bugaja)
MKS Pogoń Szczecin - Górnik Łęczna 2-1
(bramka na 2-1 Bataty)
Mazowsze Grójec - MKS Pogoń Szczecin 1 - 0

Poszukuje bramek z tych meczów - proszę o kontakt na maila [email protected] lub GG - 2352725

Mlody_86
Kibic
Na forum od 7487 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/11/2004 17:02
Ja moge komus przesłać bramki:
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Oczywiście mam wszystkie bramki Pogoni jak i gości
Pozdro dla kumatych

MKS !
Drk
Kibic
Na forum od 7490 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/11/2004 17:11

Mlody_86 napisał:  
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych

Jak mozesz przeslij mi wszystkie bramki Pogoni z II ligi na meila [email protected] chyba ze je gdzies udostepnisz by wszyscy mogli skorzystać!!! Z góry wielkie dzięki!!! spiew

dh
Kibic
Na forum od 7484 dni

Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 16/11/2004 17:13

Mlody_86 napisał:  
Pogoń-Lech (Iliga)
Jaga-Pogoń (II)
Pogoń-Cracovia (II)
Pogoń-Arka (II)
Pogoń-Ruch (II)
Pozdro dla kumatych

moglbys wyslac mi bramke matlaka z Legia, bugaja z gks, parzego i milara z wisla plock?

tylko POGON
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.08 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005