Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Transfery do Pogoni << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
muniek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8090 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:00

eF^ napisał:  
Sławomir Wojciechowski - hm dziwny zawodnik, niby był w Bayernie a jakoś o nim ucichło - chociaż znajomy z Gdańska mówi, że w Lechii grał całkiem przyzwoicie, może na drugą ligę wystarczy.

Na druga lige moze byc. W parze z Bilim powinni jakos ten srodek pola poprowadzic.

Paweł Sobczak - niektóre jego mecze w Wiśle Płock mnie zadziwiały (na plus), na pewno jakiś potencjał ma, zobaczymy (o ile się nie myle to grał kiedyś w Pogoni, ale jakoś za bardzo mi w pamięci wtedy nie utkwił).

Jesli ma zamiar tak grac jak kiedys jak byl u nas niech juz wyp...

Kto nie pije ten donosi....
kiko
Kibic
Na forum od 6783 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:17
Kowal Chifon (Sobczak)

Skórski Biliński Hinc(Michalski) Parzy

Matlak Hernacki Julcimar Szałek

Judkowiak

Mi się podoba :)

vicente
Kibic
Na forum od 6860 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:21
Komar Kowal
Skórski Biliński Wojciechowski Parzy(Hinc)
Matlak Julcimar Hernacki Michalski(Parzy)
Tomasz Judkowiak

nie wierzę w talent sobczaka, przeszedł wiele kontuzji, a samo nazwisko ktore sobie kiedys wyrobil - nie gra, czy chifon przyjdzie??????, gdyby michalski wrocil z polonii bylaby bardzo silna obrona
slabo wyglada atak, skrzydla
bynajmniej jak na razie

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
jns
Kibic
Na forum od 7479 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:26

kiko napisał:  
Kowal Chifon (Sobczak)

Skórski Biliński Hinc(Michalski) Parzy

Matlak Hernacki Julcimar Szałek

Judkowiak

Mi się podoba :)

Po dzisiejszym treningu w ataku chcę widzieć Komara - bardzo dobry zawodnik.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7300 dni

*

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:29

vicente napisał:  
Komar Kowal
Skórski Biliński Wojciechowski Parzy(Hinc)
Matlak Julcimar Hernacki Michalski(Parzy)
Tomasz Judkowiak

nie wierzę w talent sobczaka, przeszedł wiele kontuzji, a samo nazwisko ktore sobie kiedys wyrobil - nie gra, czy chifon przyjdzie??????, gdyby michalski wrocil z polonii bylaby bardzo silna obrona
slabo wyglada atak, skrzydla
jak na razie

wszystko fajnie,tylko Parzy na pomocy a Hinc na obronie,i Skorski na srodku a Wojciechowski na lewej, pewnie jeszcze ktos dojdzie zostalo kilka tygodni do rozpoczecia(o ile nic niespodziewanego sie niewydarzy)

Co do Sobaczaka to pamietam go z wystepow u nas o ile sie nie myle za czasow Gondora i nawet wtedy przy bardzo slabej reszcie zawodnikow, niczym sie nie wyroznil, zagral kilka meczy bramki nie strzelil cala jego historia,pozniej zaczal troche pogrywac w Wisle Plock i troche jakby sie rozwinal widzialem kilka meczy z jego udzialem i moze byc przydtany.....na 2 lige.

p.s i ktory Michalski ma przyjsc,Krzysiek czy Radek?

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Zen
Kibic
Na forum od 7091 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 22:32
pewnie Radek Michalski.Krzysiek jest w Polonii i nie stać teraz aby go wykupić.chciałbym Krzyśka ale raczej nie on.a wszyscy sie myla.jedni podają w informacjach że Krzysztof M,drudzy że Radek M,jeszcze inni że ten i ten wiec zobaczymy:)

Ernestopoulos
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 02/07/2007 23:11
Ja ustawilbym to tak:
Bramka: Judkowiak - jedyny kandydat, zobaczymy co z niego bedzie, ale warto by bylo poszukac jakiegos bardziej doswiadczonego bramkarza w razie katastrofy. Moze Tomasiewicz? Pamietamy jego kiksy w meczu z Fylkirem, ale trzeba pamietac, ze w swoim czasie byl jednym z lepszych, jak nie najlepszym z bramkarzy II ligi. Mlody Judkowiak w razie niepowodzen moze podupasc psychicznie i wtedy potrzeba bedzie wartosciowego zmiennika.

Prawa obrona: faktycznie najlepszym kandydatem bylby K. Michalski, ale z tego co wiemy jest poza zasiegiem. Jednak nie jest zle, bo zarowno T. Parzy, jak i J. Szalek beda dobrymi rozwiazaniami.

Lewa obrona: bezdyskusyjnie Matlak. Mozna jedynie zastanowic sie nad mlodym zmiennikiem grajacym po 20-30 min w meczu, bo pilkarz w tym wieku moze miec problemy z gra po 90 min w kazdym meczu.

Środek obrony: podstawa jest zatrudnienie Julcimara. Na nim mozna budowac blok defensywny. Obok niego widzie Hinca, bo Hernacki nadaje sie raczej na zmiennika Julciego. Para niskich stoperow: Julcimar i Hernacki moze nie zdac egzaminu. Kaczmarek powinien postarac sie o stopera o dobrych warunkach fizycznych.

Prawa pomoc: Parzy. Mysle ze na prawej flance moze poradzic sobie takze Chifon-ma szybkosc, ktora predysponuje go do gry na tej pozycji.

Lewa pomoc: Wojciechowski. Nie znam dobrze jego umiejetnosci, ale wiem ze grywal na tej pozycji. Ewentualnie Matlak.

Środek pomocy: Bilinski-jezeli jest w formie to moze byc liderem pomocy, Hinc-defensywny, malo kreatywny, ale moze grac, R. Michalski-przydalby sie, doswiadczony, w przeciwienstwie do Bilinskiego gral ostatnio zawodowo w pilke, umiejetnosci tez jakies ma. Skorski mnie nie przekonuje. Umiejetnosci na III lige. Z tego zawodnika w ogole bym zrezygnowal.

Atak: Warto sprawdzic Komara i dac szanse Kowalowi. Jest jeszcze Chifon, ktorego widze bardziej w parze z Kowalem. Bardzo przydalby sie Sobczak-wysoki, zbudowany-w sam raz na 2. lige. Tego brakuje wczesniej wymienionym zawodnikom.

Posumowujac: Potrzeba doswiadczonego bramkarza, wysokiego stopera i zawodnikow lewonoznych. Najlepiej kogos w rodzaju Matlaka-potrafiacego zagrac na lewej stronie pomocy i obrony. Jezeli do tego dodac kreatywnego rozgrywajacego, kogos w rodzaju Drumlaka i dobrego, bramkostrzelnego napastnika to mozna walczyc o awans.

Seku
Kibic
Na forum od 6988 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 00:11
Z tym awansem to raczej przesadziłeś... będzie dobrze jak w Szczecinie zobaczymy narazie jakiegoś średniaka bo skoro gramy rezerwami i piłkarzami którzy nie mają aktualnie klubów to dlaczego każdy inny zespół w pol. nie zebrał ich i nie walczy o pierwszą lige?

M K S
Ernestopoulos
Kibic
Na forum od 7113 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 02:07

Seku napisał:  
Z tym awansem to raczej przesadziłeś... będzie dobrze jak w Szczecinie zobaczymy narazie jakiegoś średniaka bo skoro gramy rezerwami i piłkarzami którzy nie mają aktualnie klubów to dlaczego każdy inny zespół w pol. nie zebrał ich i nie walczy o pierwszą lige?

Mysle ze zawodnicy tacy jak: Matlak, Hinc, czy Parzy sa w stanie osiagnac poziom pierwszoligowy. Dlatego mowie, ze jeszcze 3-4 zawodnikow, na pozycje ktore wymienilem i mozna walczyc o ekstraklase. Pytanie tylko czy, a jezeli tak, to kiedy tacy zawodnicy sie pojawia?

tie
Kibic
Na forum od 6590 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 06:59
Jakub Lisowski. Faktycznie podpisałeś już kontrakt z Koroną Kielce?

Piotr Celeban, wychowanek Pogoni: Jeszcze żadnej umowy nie podpisałem. Może to zrobię wieczorem, a może jutro [rozmawialiśmy w poniedziałkowe popołudnie - lis].

Czemu jeszcze nie złożyłeś podpisu?

- Są pewne różnice, ale to szczegóły.

Chodzi o pieniądze?

- Nie chcę mówić o szczegółach. Inaczej rozmawialiśmy, inaczej jest w dokumentach.

Ale trenujesz z Koroną?

- Tak. Przebywam z nią na obozie we Wronkach.

Mówiło się, że chcesz zostać w Szczecinie...

- Była taka opcja i może trzeba będzie z niej skorzystać.

Były inne propozycje?

- Były, ale nie powiem skąd.

W Koronie o miejsce w składzie będziesz walczyć z reprezentantem - Pawłem Golańskim.

- Tak.

Nie boisz się?

- Nie. Rywalizacja zawsze jest potrzebna, by podnosić umiejętności.

Możesz przegrać...

- Wiem, ale walczę. Z Pawłem dzielę pokój na obozie.

Trener Jacek Zieliński czy dyrektor Paweł Janas chcieli Cię sprowadzić?

- Tego nie wiem.

Rozmawiałeś z trenerem, jaką rolę dla Ciebie widzi w zespole?

- Jeszcze nie, ale czeka mnie to w najbliższym czasie.

Źródło: Gazeta Wyborcza Szczecin

szalikNa miescie jest tłok w tramwaju jest tłok kibice na Pogoń jada....raca
vicente
Kibic
Na forum od 6860 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 09:31
wszystko fajnie,tylko Parzy na pomocy a Hinc na obronie,i Skorski na srodku a Wojciechowski na lewej, pewnie jeszcze ktos dojdzie zostalo kilka tygodni do rozpoczecia(o ile nic niespodziewanego sie niewydarzy)

Co do Sobaczaka to pamietam go z wystepow u nas o ile sie nie myle za czasow Gondora i nawet wtedy przy bardzo slabej reszcie zawodnikow, niczym sie nie wyroznil, zagral kilka meczy bramki nie strzelil cala jego historia,pozniej zaczal troche pogrywac w Wisle Plock i troche jakby sie rozwinal widzialem kilka meczy z jego udzialem i moze byc przydtany.....na 2 lige.

p.s i ktory Michalski ma przyjsc,Krzysiek czy Radek?[/cytat]

chodziloby mi bardziej o krzyska, parzy gral na obronie zarowno w gdyni jak i w plocku, jest uniwersalny,
hinc jest pomocnikiem

co do jeszcze postu ernestopoulosa to tak: nie zrezygnowalbym ze skorskiego, srednia skladu zaproponowanego przez ciebie wynosilaby okolo 26 lat, wiec wszystko ok w sumie

Ostatnio edytowany przez: vicente, 3 lipca 2007, 09:43 [1 raz(y)]

Dziś zgodnym rytmem biją nam...
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6785 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 10:19
Krzysiu Michalski wyjechal wlasnie na oboz z Polonia! Nie ma on zamariu tu powracac, bo w Polonii szykuja mocny team na awans, w dodatku wiekszosc zrodel pisze ze to ma byc Radek Michalski z Apollonu

mmszczecin.pl napisał:  
Trwają również rozmowy z Radosławem Michalskim, który z Widzewem Łódź występował w Lidze Mistrzów – mówi Ryszard Mizak, kierownik drużyny.

oczywiscie wolalbym, aby jednak przyszedl do nas ten pierwszy, ale przynajmiej bedzie pewne miejsce dla Jakuba Szałka na prawej obronie co rowniez powinno miec wplyw na jego wybor druzyny (blisko domu, nie za wysokie progi - II liga, wolne miejsce w 11).

Co do Skorskiego, to ja jeszcze opinii bym nie wystawial na jego temat. W IV ligowych rezerwach prezentuje sie bardzo dobrze, a w szlo mu slabo (pamietajmy jednak ze byl nielicznym Polakiem w tej druzynie i caly stadion byl wpatrzony w niego, to rowniez moglo miec wplyw na jego psychike), mam jednak nadzieje ze w drugiej lidze, przy "starej gwardii" (nie chodzi mi tylko o bylych Portowcow) mlodzi zawodnicy beda sie promowali, tak jak to w tym sezonie zrobili Cele i Groszek

HERRING POWER
MieteK29
Kibic
Na forum od 7030 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 10:24
Obrazek jpg wstawiony na forum
?

Ostatnio edytowany przez: MieteK29, 3 lipca 2007, 10:58 [1 raz(y)]

no
Kibic
Na forum od 6690 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 10:43

*29 napisał:  
http://foto.pogononline.pl/fotorelacje/20070702_trening_Pogoni-cob/15.jpg
?

hehe tez z tego zdjecia brechtalem ;D Hinc"mam downa mam downa"

abc
Kibic
Na forum od 6524 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 12:43
Adam Więckowski
link dla zainteresowanych http://www.90minut.pl/kariera.php?id=2342
pamietam go jak bylem na kilku meczach w stargardzie i calkiem dobrze sie spisywal , dobre warunki fizyczne mial dluszy epizod w Legii Warszawa , kilka meczów w Pogoni Szczecin chętnie bym go zobaczyl w skladzie dzisiejszej Pogoni

Lu Dex
Kibic
Na forum od 8170 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 12:51
Adam W. był delikatnie mówiąc szytwnym obrońcą. W pamiętnym meczu w Poznaniu 6-0 był wrośniętym w ziemie statystą.

Wiara i nadzieja trwaja w nas do końca.
Tylko ogień wybacza nam winy
Leśny Dziadek
Kibic
Na forum od 6785 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 12:53

pit90 napisał:  

pamietam go jak bylem na kilku meczach w stargardzie i calkiem dobrze sie spisywal , dobre warunki fizyczne mial dluszy epizod w Legii Warszawa , kilka meczów w Pogoni Szczecin chętnie bym go zobaczyl w skladzie dzisiejszej Pogoni

no to zle pamietasz :)

HERRING POWER
abc
Kibic
Na forum od 6524 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 12:57
na tle innych graczy wypadał co najmniej nieźle ,a biorąc pod uwage z jakimi "zawodnikami" musiał grac to bede sie upierał ze pamietam go z dobrej strony:)

dary
Kibic
Na forum od 8362 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 12:59

Lu Dex napisał:  
Adam W. był delikatnie mówiąc szytwnym obrońcą. W pamiętnym meczu w Poznaniu 6-0 był wrośniętym w ziemie statystą.

W tym meczu wszyscy zawodnicy byli "wrośnięci", ale z przyczyn niekoniecznie sportowych...

POGOŃ TO MY !
abc
Kibic
Na forum od 6524 dni

Odp: Transfery do Pogoni - 03/07/2007 13:11

Lu Dex napisał:  

Chodzi mi o te mecze które widziałem na żywo w Stargardzie a byla wtedy 2 LIGA a wiekszosc zawodnikow pierwszego skladu reprezentowala gorszy poziom niz wychowankowie apapu

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005