Odp: Bosman z Pogonia - 01/10/2009 11:14
Orientuje sie moze ktos do kiedy mozna wymieniac kapsel na biletostatnio trafil sie w koncu kapsel z wygrana (bilet na mecz) a posiadam karnet i nie wiem czy jeszcze bedzie mozliwosc wymienic kapsel na bilet(zaproszenie) np. na mecz z Gkp
Orientuje sie moze ktos do kiedy mozna wymieniac kapsel na biletostatnio trafil sie w koncu kapsel z wygrana (bilet na mecz) a posiadam karnet i nie wiem czy jeszcze bedzie mozliwosc wymienic kapsel na bilet(zaproszenie) np. na mecz z Gkp
Ja go chetnie kupie za dyszke jak cos odezwij sie na moje gg. pozdro
jak nikt ze znajomych nie bedzie chcial to Ci opchne goPozdro
Odp: Bosman z Pogonia - 18/10/2009 16:52
Kolega ma kilka zaproszeń od telewizji na sektor 1 (nie wiem jak je zdobył ale ma). Jest tam napisane, że Bosman i Pogoń mają zaszczyt zaprosić na mecz i takie tam. Ale jest także u góry Sz. P. i kropki (przypuszczalnie na imię i nazwisko), które są puste. Stąd pytanie, jeśli ktoś wie o co chodzi: czy z tym zaproszeniem wejdę normalnie na mecz i każdą bramą ? Bo nie wiem czy brać od kolegi
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Kolega ma kilka zaproszeń od telewizji na sektor 1 (nie wiem jak je zdobył ale ma). Jest tam napisane, że Bosman i Pogoń mają zaszczyt zaprosić na mecz i takie tam. Ale jest także u góry Sz. P. i kropki (przypuszczalnie na imię i nazwisko), które są puste. Stąd pytanie, jeśli ktoś wie o co chodzi: czy z tym zaproszeniem wejdę normalnie na mecz i każdą bramą ? Bo nie wiem czy brać od kolegi
Wejdziesz na tym zaproszeniu jak najbardziej i to wszystkimi bramami (wejściami). Ja do tej pory wchodziłem i nie miałem podpisanego zaproszenia,ale jak chcesz to możesz się podpisać;]
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Odp: Bosman z Pogonia - 18/10/2009 17:38
Takie zaproszenia były rozdawane w realu przy zakupie 10 bosmanów Wchodzisz normalnie, mi raz się nawet oderwały te boki ale też nie było problemu.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.