Odp: PSonTour: Gdańsk! - 23/02/2013 21:00
Na jakiś Lubin uderzyła konkreta grupa wczoraj, a na podobny wyjazd kilometrowy do Gdańska to nieliczni się zbierają?
Czy może wczorajszy wynik chłopaków odstraszył wasze dupy i zamiast jechać za drużyną i wspomagać to lepiej siedzieć w domu i oglądać mecz przed tv na ciepłym fotelu.
Wstyd, że na ten moment specjal zagrożony.
ZAPISYWAĆ SIĘ WSZYSCY I ZAPIERDALAMY!
Niektorzy (w tym ja) wolne z roboty brali, zeby byc w Lubinie i ta sztuka juz im sie z Gdanskiem nie uda... Ale mnie tez dziwi, ze brakuje nagle tyle glow. Badzmy dobrej mysli i do wtorku minimum zostanie osiagniete...
I co jeden z drugim myślicie, że takim pisaniem ich zachęcicie? Namawiajcie znajomych ze szkół, z dzielnic, z pracy a im dajcie spokój, bo oni i tak tego forum nie czytają. Istnieją inne sposoby na zachęcanie na wyjazd niż napinka na forum internetowym.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 20:26
Z przykrością musimy poinformować, że pociąg specjalny na wyjazd do Gdańska zostaje odwołany. Na mecz wybierzemy się normalnym pociągiem rejsowym (o godzinie wyjazdu poinformujemy w środę wieczorem tj. 27.02 na forum).
Mimo rezygnacji z pociągu specjalnego dalej można zapisywać się na mecz z gdańską Lechią do wtorku do godziny 22:00 w Pubie Joker (róg Santockiej i Witkiewicza). Koszt biletu z gadżetem to: 45 zł.
Osobom, które zapisały się na pociąg specjalny, zostaną zwrócone pieniądze w kwocie 55 zł.
Pieniądze będzie można odbierać od środy 27.02 do czwartku 28.02 do godziny 22:00 tradycyjnie w Pubie Joker. Tylko i wyłącznie w tym terminie. Osoby, które pojawią się wcześniej zostaną odesłane z kwitkiem.
Odp: PSonTour: Gdańsk! - 24/02/2013 20:42
a czy w tym wypadku jest możliwość zrezygnowania z wyjazdu i zwrotu pieniędzy za bilet, pociąg i gadżet. Nie wiem czy będzie mnie stać na bilet pociągowy a to koszt prawie 140 zł. Z całym szacunkiem do osób które próbowały zorganizować pociąg, szkoda że nie wyszło ale w tym wypadku raczej nie będzie mnie stać na wyjazd rejsówką
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.