Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
goral1982
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7460 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 22:08

Lrd napisał:  

eF^ napisał:  

Lrd napisał:  
A może mi ktoś wytłumaczyć, bo ja trochę nie w temacie jestem o co chodzi z tymi karnetami? Cały czas myślałem, że jak wykupuje się karnet to jest on nabity na kartę a fizycznie nie istnieje. Tymczasem wszyscy piszecie tutaj o odbiorze karty i karnetu. To znaczy, że karnet to osobny kawałek plastiku, oprócz karty?

Tak ;) (wygląda identico jak sezon temu, dalej mazakiem nabazgrane dane)

to na chuj ta karta, skoro karnet i tak trzeba nosić przy sobie?

Bedzie mozna dzialac podobnie do nowobogackich pare lat wczesniej. Wyciagniesz portfel i przez nieuwage rozwinie ci sie wachlarz kart . Niejedna dupa na to poleci hehe

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8112 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 22:08

Lrd napisał:  

Bo nikt z marketingu, razem z Prezesem nie wpadł na takie rozwiązanie - przerosło ono możliwości pojęcia ludzkiego oraz technologiczne tej cud karty. A na darmowych biletach nadruk jak ch.. z danymi osobowymi - imiona!! nazwisko, pesel - brak tylko rozmiaru buta i wniosku o kredyt. Ciekawe co na to GIODO?

Pogoń to My
pogonifan
Kibic
Na forum od 5836 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 22:22

Lrd napisał:  

eF^ napisał:  

Lrd napisał:  
A może mi ktoś wytłumaczyć, bo ja trochę nie w temacie jestem o co chodzi z tymi karnetami? Cały czas myślałem, że jak wykupuje się karnet to jest on nabity na kartę a fizycznie nie istnieje. Tymczasem wszyscy piszecie tutaj o odbiorze karty i karnetu. To znaczy, że karnet to osobny kawałek plastiku, oprócz karty?

Tak ;) (wygląda identico jak sezon temu, dalej mazakiem nabazgrane dane)

Zda mi się że dzięki tej karcie otworzą się te kołowrotki które do tej pory zwalniali ochroniarze. Oto wszystko do czego jest potrzebna. No chyba że ktoś chce bulić nią.

kęsik
*uciszony
Na forum od 5808 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 22:43

Lrd napisał:  

Karta pozwala na zakup biletu/ karnetu i pozwala wejść na stadion. Bilet/karnet informują o naszym wykupionym miejscu.

Poinformowany napisał:  
Dla mnie jest oczywiste, że jesteś debilem. Skoro podczas rejestracji w piątek, kibice dostawali info o odbiorze np w środę po 14.00, to o 14.01 te karty tam powinny na nich czekać.
Dla mnie to jest oczywiste. Inaczej klub naraża się na śmieszność z tymi swoimi groźbami, że bez KK się nie wejdzie na mecz, skoro sam kurwa nie potrafi dotrzymać umowy.

A dla mnie oczywistym jest to, że takiej karty nie robią w 4 dni i w FanShopie dostawali ogólne info kiedy będzie można odbierać.

Poinformowany
Kibic
Na forum od 8112 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 23:12

kęsik napisał:  

A dla mnie oczywistym jest to, że takiej karty nie robią w 4 dni i w FanShopie dostawali ogólne info kiedy będzie można odbierać.

Więc dla ciebie baranie, przesłanie netem fotek i danych, nadruk ich na gotowe, przygotowane wcześniej karty, zapakowanie i odesłanie do Szczecina trwa 2 tygodnie - gratuluję - nie odpisuj.

Pogoń to My
du
Kibic
Na forum od 5190 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 23:28

Pogoniarz73 napisał:  
...czyli jak posiadam już konto w mBanku to po zostaniu "szczęśliwym" posiadaczem karty kibica będę miał dwa konta..?! Ładny chuj nie ma co! :|

nie musisz aktywować karty bankowej na karcie kibica, to jest tylko taka oferta "partnerska" pomiędzy klubem a bankiem, który dostarcza te karty

L.
Kibic
Na forum od 7783 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 23:58

kęsik napisał:  

Lrd napisał:  

Karta pozwala na zakup biletu/ karnetu i pozwala wejść na stadion. Bilet/karnet informują o naszym wykupionym miejscu.

Kolejny przykład na to, że społeczeństwu nie przeszkadza elektroniczny zastrzyk. Ja pierdole, szkoda, w chuj szkoda. Bardzo czarno widzę ten sezon w Szczecinie...

Co do całej sytuacji na estadio - dziś mogłem zobaczyć jak to wygląda na żywo...no no, 3 spec blondi, bramkarz na wejsciu i zdesperowani po odbiór karty - bawcie się dobrze...

MW'03
BadBoy
Kibic
Na forum od 7591 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 23:58

kęsik napisał:  

Oczywiste to jest to że Cię poniosło... Ja nie muszę wiedzieć jak i gdzie to jest robione bo mam to w dupie..W biznesie jest taka zasada iż o klienta się dba, zabiega a nawet jeśli się coś spierdoli to stara się to w jakiś sposób naprawić..tylko w Naszym klubie jedynie można mówić o farsie i o tym że klienta-kibica ma się głęboko w poważaniu..Gdyby poczuli się choć kurwa w 1% że dali ciała to zaproponowali by głupią wysyłkę pocztą do domu czy cokolwiek, ale po co przecież i tak przyjdę znowu bo wydałem kasę.. Niech prowadza taką politykę...aż dziw bierze że biznesmeni (epa,calbud) przyzwalają na taką żenadę..

No One Like Us....We don't Care...
CzesiuHydraulik
Kibic
Na forum od 7042 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 00:13

Generał Italia napisał:  

kęsik napisał:  

Lrd napisał:  

Kolejny przykład na to, że społeczeństwu nie przeszkadza elektroniczny zastrzyk. Ja pierdole, szkoda, w chuj szkoda. Bardzo czarno widzę ten sezon w Szczecinie...

Co do całej sytuacji na estadio - dziś mogłem zobaczyć jak to wygląda na żywo...no no, 3 spec blondi, bramkarz na wejsciu i zdesperowani po odbiór karty - bawcie się dobrze...

Bodyguard z 3... " słownie" (trzema) malinkami na szyji... 1 miejsce

SAMI PRZECIWKO WSZYSTKIM!!! MW'03
pogonifan
Kibic
Na forum od 5836 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 09:31
Moim zdaniem wyrobienie tych kart trwa tyle bo dodali ten jebany bank do tego. Gdyby było bez konta, to powinno to się robić na miejscu i trwać to powinno od wejścia do wyjścia z kartą max 15 minut.

kęsik
*uciszony
Na forum od 5808 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 09:32

Poinformowany napisał:  
Więc dla ciebie baranie, przesłanie netem fotek i danych, nadruk ich na gotowe, przygotowane wcześniej karty, zapakowanie i odesłanie do Szczecina trwa 2 tygodnie - gratuluję - nie odpisuj.

Zapomniałeś o sprawach związanych z bankiem czyli założenie konta i takie tam. Ale spoko nie chce się wykłócać.

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7903 dni

**

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 09:58

kęsik napisał:  

Poinformowany napisał:  

Zapomniałeś o sprawach związanych z bankiem czyli założenie konta i takie tam. Ale spoko nie chce się wykłócać.

Podobno konto się nie zakłada automatycznie.

Z daleka nie będzie widać.
Jaro07
Kibic
Na forum od 5756 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 10:32
Ok, niby logiczne, że trochę trwa wyrobienie takiej karty, ale co w takim razie będzie z osobami, które przyjadą do Szczecina w odwiedziny do kogoś i będą chciały wpaść na mecz? W wielu klubach ekstraklasy kartę wydają z miejsca.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lemon
Kibic
Na forum od 5661 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 10:42
Ja byłem wczoraj wyrobić kartę dopiero. Pogadałem sobie z miłą dziewczyną i gdyby wszystkim odrazu mówili to co ona mi powiedziała to by nie było takich cyrków. Ogólnie powiedziała mi że nie ma sensu przychodzić wcześniej niż w połowie przyszłego tygodnia po odbiór, bo:
1. Na mecz z Polonią dostaje darmowy bilet.
2. Na mecz z Polonią nie trzeba mieć KK.
3. Karnet nie obowiązuje na mecz z Polonią (stąd darmowy bilet).
4. Mogę sobie przyjść na dzień przed meczem z Wartą i odebrać na spokojnie KK i karnet.

Oprócz tego zapytałem się po cholerę jakieś paragony do odbioru skoro wszystko jest imienne. Ona powiedziała, że jak wydawali KK też w Fan Shopie (w któryś tam dzień) to one nie wołały paragonu, tylko te babki w pokoiku z ochroniarzem wymagały tego - jak powiedziała - sama nie wie po co, bo wszystko jest w systemie. Ogólnie dziewczyna bardzo ogarnięta, chyba miałem szczęście, że na nią trafiłem.

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5399 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 10:43

BadBoy napisał:  

kęsik napisał:  

Oczywiste to jest to że Cię poniosło... Ja nie muszę wiedzieć jak i gdzie to jest robione bo mam to w dupie..W biznesie jest taka zasada iż o klienta się dba, zabiega a nawet jeśli się coś spierdoli to stara się to w jakiś sposób naprawić..tylko w Naszym klubie jedynie można mówić o farsie i o tym że klienta-kibica ma się głęboko w poważaniu..Gdyby poczuli się choć kurwa w 1% że dali ciała to zaproponowali by głupią wysyłkę pocztą do domu czy cokolwiek, ale po co przecież i tak przyjdę znowu bo wydałem kasę.. Niech prowadza taką politykę...aż dziw bierze że biznesmeni (epa,calbud) przyzwalają na taką żenadę..

Witam masz racje co do wysyłki pocztą ale nie wiem czy wiesz ale po otrzymaniu karty kibica daja podpisać tzw. lojalke w stosunku do banku (dla celów merketingowych ble ble ble .) Czyli na podpisaniu wnioosku o karte musisz złożyć 2-3 podpisy (w zależności) .Dlatego nie puszczą tego pocztą :)

Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 22 lipca 2011, 11:26 [1 raz(y)]

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Petar
Kibic
Na forum od 7954 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 11:27

mefisto1969 napisał:  
Czyli na podpisaniu wnioosku o karte musisz złożyć 2-3 podpisy (w zależności) .Dlatego nie puszczą tego pocztą barany

przecież była mowa o takiej możliwości... karta może być wysłana na wskazany adres, należy do kwoty doliczyć koszt przesyłki

te darmowe bilety to na jakie strefy dają ?

mefisto1969
Kibic
Na forum od 5399 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 11:37

Pedro_ napisał:  

mefisto1969 napisał:  
Czyli na podpisaniu wnioosku o karte musisz złożyć 2-3 podpisy (w zależności) .Dlatego nie puszczą tego pocztą barany

przecież była mowa o takiej możliwości... karta może być wysłana na wskazany adres, należy do kwoty doliczyć koszt przesyłki

te darmowe bilety to na jakie strefy dają ?

Wybierasz sam

Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
1973
Kibic
Na forum od 7572 dni

*

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 11:41

du napisał:  

Pogoniarz73 napisał:  
...czyli jak posiadam już konto w mBanku to po zostaniu "szczęśliwym" posiadaczem karty kibica będę miał dwa konta..?! Ładny chuj nie ma co! :|

nie musisz aktywować karty bankowej na karcie kibica, to jest tylko taka oferta "partnerska" pomiędzy klubem a bankiem, który dostarcza te karty

Niby tak.. ale w pewnym momencie już sam zwątpiłem..

AdisWolin
Kibic
Na forum od 5403 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 11:48
Do pełnoletności brakuje mi 5 miesięcy, mieszkam 100 km od Szczecina, wszędzie czytam że muszę być pełnoletni (do wysłania formularza przez internet też), mimo że posiadam dowód osobisty. Mam rozumieć że mam przyjechać z rodzicem 100 km, postać z nim/nią 1,5 godziny, przyjechać po tygodniu i powtórzyć akcję? Masakra, czy może da się to jakoś obejść na miejscu, wie ktoś? Przecież nie mam 14 lat...

RC
Kibic
Na forum od 6586 dni

Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 22/07/2011 11:52

AdisWolin napisał:  
Do pełnoletności brakuje mi 5 miesięcy, mieszkam 100 km od Szczecina, wszędzie czytam że muszę być pełnoletni (do wysłania formularza przez internet też), mimo że posiadam dowód osobisty. Mam rozumieć że mam przyjechać z rodzicem 100 km, postać z nim/nią 1,5 godziny, przyjechać po tygodniu i powtórzyć akcję? Masakra, czy może da się to jakoś obejść na miejscu, wie ktoś? Przecież nie mam 14 lat...

Odebrać mozesz raczej sam, bez opiekuna.

Bukowe
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005