Wygląda na to że tych "ostatnich bastionów" jeszcze troche pozostało i maja sie ona całkiem dobrze.
Co do naszych piłkarzyn, pomijajac kwestia obiektywne, muszę zaznaczyć że dużą role i sporo winy jest też po naszej stronie, niestety. To my stworzyliśmy tą karykaturę, gdzie zamiast ambicji i celów sportowych liczy sie lans i kto ma większy , lepszy tatuaż, włosy na żel i wiekszą klate i muskuły sobie wyrobił na siłowni. Niestety-z graniem zawodowym to juz niewiele ma wspólnego.
teraz sporo od nas zależy czy cos sie zmieni w tej materii. Ale jestem spokojny,m że przez najbliższe dwa lata nic sie nie zmieni. Dopiero klęska organizacyjno (tak,tak zobaczycie jaki to będzie blamaż) sportowa na Euro spowoduje że może coś sie ruszy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 17:23
Wy dalej chodzicie na mecze dla....piłkarzyków pajacyków(?) Dawno przestałem patrzeć na to kto gra i w jakim składzie...czy to czarny (choć ich miejsce jest w odpowiednich drużynach) czy to polski białas (zapewne dla niektórych będę rasistą... ). Dla mnie Reprezentacja to nie jest mieszanina piłkarzyków, tylko Coś więcej! To samo tyczy się Pogonki...W tych dwóch liczy się to samo: Barwy, Herb,Honor, Patriotyzm...
A piłkarzyki to dziwki, pójdą tam gdzie dają im więcej...Ciekawe ilu tych "wybitnych" pajaców grało by w Reprezentacjach swoich krajów gdyby grali w Nich za darmo(?)
Niby racja-ale piłkarze maja w dupie czy przychodzisz dla nich, czy sobie pokrzyczeć. Aby stan w kasie sie zgadzał. A takie 40 zł,niezależnie od podejścia do tematu trzeba wyrzygać.
I to jest jednym z powodów czemu nie idziemy na mecz z Flotą. Dość robienia z nas kibiców wała i dojnej krowy.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 17:42
Oczywiście, że każdy piłkarz non stop sprawdza, czy stan w kasie się zgadza. Tylko że jest nieliczna grupa, która daje z siebie wszystko by zasłużyć na te pieniądze i godnie reprezentować swoje barwy. szkoda tylko, że jest to gatunek na wymarciu.
Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 14/08/2010 16:01
Taka prawda, Naszych asiorów z kadry obchodzi tylko kasa, a Nas kibiców mają w dupie. Mnie boli tylko to, że te panienki mają na piersi ORZEŁKA i ośmieszają Nasz naród, bo zarabiają w ch** kasy, a swoimi popisami śmieją NAM się w twarz.
Słyszałem kroki Boga, życie jest kruche
Mam złotą proporcję między umysłem a duchem
Wersów plecak, tysiące w zeszycie
Oślepiam blaskiem, jestem słońcem w zenicie
O tak, z każdym kolejnym postem jest coraz bardziej wkurwiający.
Skończcie już temat tego pierdolonego meczu, pajacyki przegrali i co z tego? Dopingujemy Naszych, to co pokazała kryta to jest kurwa miłość, przywiązanie i patriotyzm? Spierdalać z takimi kibicami, jak chcą oklaskiwać murzynów to do Afryki droga wolna. Tak samo jak POGOŃ przegrywa. CO Z TEGO SIĘ PYTAM?! Po chuj w takim razie śpiewać: "Czy wygrywasz czy nie...", skoro potem się odwraca od drużyny? A akurat pod tą przyśpiewkę podłącza się prawie cały stadion, a połowa z tego gdy przegrywamy ma już w dupie wszystko.
A tak a propos sajgonka Ciebie idioto - jakoś kurwa nie przypominam sobie, żeby ktoś na młynie huczał jak małpy, chyba byłeś na jakimś innym meczu... Jedyną osobą, która pajacuje jesteś Ty, więc opuść to forum, bo naprawdę nie ma sensu, żebyś tutaj przesiadywał, i tak już niedługo nie będziesz.
P.S.: Idź do szkoły dzieciaku, bo ciężko się czyta te Twoje wypociny.
'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.