Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Występy Pogoni w II lidze. << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Castaway
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6608 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 19:54

nowa od nowa napisał:  

Junior napisał:  
nowa od nowa, konkretnie o czym mowisz? o jakim zachowaniu ?

nazwy lokali,alkoholi,zachowania? napisałem oglednie,to powinno wystarczyć. zdjęcia miałem zrobic? czy naprawde musimy tolerować takie zachowania? a swoja droga rzucilem rękawice,brak reakcji,a grzebanie skąd takie rzeczy wiem skończą sie tym że to ja moge być napiętnowany... gdzie tu logika?

wiesz bez urazy, ale odnosze wrażenie, że na tym forum najczęściej jakby to napisać.."siejesz ferment". Pełno z Twojej strony negatywnych opinii, wróżenia najczarniejszych scenariuszy, piętnowania tego czy owego..nie przypominam sobie z Twojej strony jakiś pozytywnych wypowiedzi. I gdy zawsze widzę, że coś Ci nie pasuje to po prostu Twoje argumenty i poruszane tematy w moich oczach przestają miec większe znaczenie. Nie wiem jak to jest z innymi.. Przedstaw jakieś konkrety to może będziesz bardziej wiarygodny.

"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Matek.
Kibic
Na forum od 8364 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 19:55

nowa od nowa napisał:  

Junior napisał:  

nazwy lokali,alkoholi,zachowania? napisałem oglednie,to powinno wystarczyć. zdjęcia miałem zrobic? czy naprawde musimy tolerować takie zachowania? a swoja droga rzucilem rękawice,brak reakcji,a grzebanie skąd takie rzeczy wiem skończą sie tym że to ja moge być napiętnowany... gdzie tu logika?

Podchodzisz do tego, zbyt emocjonalnie musisz ochłonąć i dopiero dokładniej powiedz ;)

Pogoń To My!
wola
Kibic
Na forum od 6597 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 20:02

Zegarmistrz napisał:  
mecz przegrany na wlasne zyczenie :(

Właśnie wróciłem z Jarocina.Piłkarsko Jarota bardzo przeciętnie ale ambicjonalnie na 120 %.Nasi chłopcy po strzeleniu 2 bramki przestali grać prawdę powiedziawszy 0 ambicji.Co do ludzi ze Szczecina jeżeli liczyć działaczy to nie było nikogo i między bajki trzeba włożyć opowieści o dopingu.Mandrysz chyba im co nieco im powie bo na postawę co niektórych to aż się pienił.

nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 20:16

Animal. napisał:  

nowa od nowa napisał:  

Junior napisał:  

wiesz bez urazy, ale odnosze wrażenie, że na tym forum najczęściej jakby to napisać.."siejesz ferment". Pełno z Twojej strony negatywnych opinii, wróżenia najczarniejszych scenariuszy, piętnowania tego czy owego..nie przypominam sobie z Twojej strony jakiś pozytywnych wypowiedzi. I gdy zawsze widzę, że coś Ci nie pasuje to po prostu Twoje argumenty i poruszane tematy w moich oczach przestają miec większe znaczenie. Nie wiem jak to jest z innymi.. Przedstaw jakieś konkrety to może będziesz bardziej wiarygodny.

dobrze,czuje że wykonałem ryzykowny,ale w słusznej wierze ruch, gdzie percepcja wszystkich pójdzie ku mojej osobie.jak śmiem atakować zawonika Pogoni?fakty,świadkowie,najlepiej abym sam go złapał i przyprowadził. To sarkazm,ale przecież nie o ferment mi chodziło tylko o czystą sprawiedliwość. ale widocznie musi być źle by pewne sprawy zostały dostrzeżone. ażeby optymizmu z mojej strony nie zabrakło,jestem przekonany że ten remis jest wielkim krokiem ku 1 lidze. Jestem o tym przekonany. niejedna drużyna tam potraci punkty.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 20:22
W porzadku.Sam powinienes podejsc i mu zworcic uwage.Wierz mi, ze pilkarze na jesieni nie balowali, bo czuli oddech.Moze ow zawodnik zapomnial i wystarczylo mu delikatnie zwrocic uwage.Co do baletow, to jesli nie ma meczu na drugi dzien to raz na jakis czas kazdy potzrebuje sie rozerwac.Mecz w sobote, balety w piatek to powinna byc blaszka

Sami przeciw wszystkim!!!
nowa od nowa
Kibic
Na forum od 6621 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 20:30

P. napisał:  
W porzadku.Sam powinienes podejsc i mu zworcic uwage.Wierz mi, ze pilkarze na jesieni nie balowali, bo czuli oddech.Moze ow zawodnik zapomnial i wystarczylo mu delikatnie zwrocic uwage.Co do baletow, to jesli nie ma meczu na drugi dzien to raz na jakis czas kazdy potzrebuje sie rozerwac.Mecz w sobote, balety w piatek to powinna byc blaszka

Pernamentna zabawa? To tolerowac? Wybacz-podejde i taki buc czując że jest kims zacznie jakies dziwne ruchy wykonywać? i Co? Mam go zrzucic ze schodów? Nie moge-klub bedzie płacił pensje darmozjadowi bo bedzie mial kontuzje...Czasem warto popatrzec tez na opinie z innych klubów ,dlaczego nie grali i czemu polubownie je opuszczali. Dziwie sie że środowisko niby zintegrowane,takie coś ignoruje? świadome działanie? daje sie szanse takiemu człowiekowi a on to ma w dupie...wszyscy wiedzieli jaki jest jankes jak przychodzil do nas? i co?odszedł wyśmiewany i w niesławie. nasz rodzimy Przewoźniak,ze sporym talentem woli sie rozmieniac na dobre gdzieś tam,tylko dlatego że nie będzie go kontrolował...To chore.

PZPN=Pieniądze Zagrabimy Piłke Niszczymy
P.
Do końca!
Na forum od 7878 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 20:41
Chyba nie zrozumieles mojej wypowiedzi, ale kontrowac mi sie nie chce.

ps."w porzadku" z poprzedniej wypowiedzi tyczylo sie tego, ze niesportowy tryb zycia pilkarzy bulwersuje, a nie ze akcpetuje sie baletmistrzow.

Sami przeciw wszystkim!!!
Portowiec.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 23:42
Hehe, Ja nie mogę. Zgubiłem hasło, wcześniej miałem nick 'Bordowo-Granatowy". Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale parę postów napisałem. Jakiś 'Patriota' napisał (widocznie nie tylko na tym forum), o kibicach Pogoni na meczu w Jarocinie. Widać, pomyliłem się, ten koleś robił sobie jaja, więc powinien dostać bana, albo jakieś ostrzeżenie. Ale niech nikt nie gada, że to Ja jestem tym klientem co ma nick Patriota! Co to w ogóle jest za gadanie! Mam nadzieje, że w końcu Patriota pojawi się na forum i napisze prawdę.

"Wolność, Godność, Honor - tego nic nie zastąpi, powstańcom chwała! Polska nie zapomni."
Portowiec.
Kibic
Na forum od 5869 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 23:44
A jeśli chodzi o to co napisałem, że "Zgubiłem hasło", to mam nadzieje, że nikt zaraz mnie za to nie wyśmieje. Oczywiście chodzi Mi o to, że zapomniałem hasło, gdyż nie było Mnie na tym forum już troszkę czasu.

"Wolność, Godność, Honor - tego nic nie zastąpi, powstańcom chwała! Polska nie zapomni."
E.
Kibic
Na forum od 6484 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 23:55
Mecz w naszym wykonianiu w dwóch odcieniach.
Pierwsza połowa ekstra :) bez zarzutów. Jarota nie istaniała.
Druga połowa , nasi siali w 65 minucie-zbyt duze rozluźnienie w naszych szeregach.
CO DO SĘDZIEGO- sędzia z Kluczborka. To on po częsci wypaczył wynik.
JEGO BŁĘDY:
1. bramka Ropeijki- ktory na 100%nie był na spalonym.- sedzia uwaza ze byl.
2. gdy Fredzi wybiegał z własnej polowy i był przed nim obrońca, a sędzia dopatrzył sie spalonego;/
3. sędzia dolicza 4 minuty,a kończy mecz po 7 minutach
4. sędzia usuwa trenera za to, że ten zwraca mu uwage ze ferdzi nie był na spalonym

Mecz utrwalony został kamerą i na zdjęciach, które pokazują pomyłki sędziego.

Ostatnio edytowany przez: E., 20 kwietnia 2009, 00:29 [5 raz(y)]

L.
Kibic
Na forum od 7785 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 00:14

Portowiec. napisał:  
Hehe, Ja nie mogę. Zgubiłem hasło, wcześniej miałem nick 'Bordowo-Granatowy". Nie wiem, czy ktoś pamięta, ale parę postów napisałem. Jakiś 'Patriota' napisał (widocznie nie tylko na tym forum), o kibicach Pogoni na meczu w Jarocinie. Widać, pomyliłem się, ten koleś robił sobie jaja, więc powinien dostać bana, albo jakieś ostrzeżenie. Ale niech nikt nie gada, że to Ja jestem tym klientem co ma nick Patriota! Co to w ogóle jest za gadanie! Mam nadzieje, że w końcu Patriota pojawi się na forum i napisze prawdę.

IP nie kłamie

MW'03
NIEBUSZEWO
Kibic
Na forum od 6180 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 00:33
Czytajac opinie trenerow sedziowie zalatwili Pogon na cacy to co wyprawiali z dupy spalone i przedluzenie meczu o 8 minut ehhh :|

AB INCUNABULIS POGOŃ SZCZECIN!!!
BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 00:49
Sędzia mylił się w dwie strony jednak to nas bardziej skrzywdził. Nie uznał bramki Ropiejki w pierwszej połowie na 2:0. Bramka jak było widać i jak mówili fotoreporterzy ustawieni za bramką prawidłowa. I wreszcie sytuacja z 93 minuty... bramkarz gospodarzy przy rzucie roznym zapędził się pod naszą bramkę. wybicie piłki i startuje do niej ferdzi... z własnej połowy a do tego ma metr przed sobą obrońcę... a sędzia odgwizduje spalonego... Co do czasu gry nie mam już nic do powiedzenia... dolicza 4 minuty gdy na prawdę nie było wielu przerw w grze a mecz kończy zaraz po bramce dla gospodarzy na 2:2 w 97 minucie...

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 01:48

bny napisał:  
Sędzia mylił się w dwie strony jednak to nas bardziej skrzywdził. Nie uznał bramki Ropiejki w pierwszej połowie na 2:0. Bramka jak było widać i jak mówili fotoreporterzy ustawieni za bramką prawidłowa. I wreszcie sytuacja z 93 minuty... bramkarz gospodarzy przy rzucie roznym zapędził się pod naszą bramkę. wybicie piłki i startuje do niej ferdzi... z własnej połowy a do tego ma metr przed sobą obrońcę... a sędzia odgwizduje spalonego... Co do czasu gry nie mam już nic do powiedzenia... dolicza 4 minuty gdy na prawdę nie było wielu przerw w grze a mecz kończy zaraz po bramce dla gospodarzy na 2:2 w 97 minucie...

sędzia zrobił co miał zrobić (i tutaj ukłony w stronę kolegium sędziowskiego, które bardzo trafnie wyznacza nominacje do prowadzenia meczów) - tym razem jednak obeszło się bez przepływu gotówki, bo sam arbiter był stroną zainteresowaną... żal

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
BNY
Kibic
Na forum od 7569 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 09:00

Sampaio napisał:  

bny napisał:  

sędzia zrobił co miał zrobić (i tutaj ukłony w stronę kolegium sędziowskiego, które bardzo trafnie wyznacza nominacje do prowadzenia meczów) - tym razem jednak obeszło się bez przepływu gotówki, bo sam arbiter był stroną zainteresowaną... żal

Prawda jest taka, że jeśli gralibysmy nadal z takim zębem jak do momentu zdobycia drugiej bramki to nawet ten baran nie byłby w stanie im pomóc. jednak niepotrzebnie się cofnęliśmy i daliśmy im dojść pod naszą bramkę. Jednak no jakby na to nie patrzeć decyzje sędziego były ewidentnym "wypaczeniem wyniku".

eM
Kibic
Na forum od 7111 dni

**

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 09:11

Portowiec. napisał:  

Biedrona vel Patriota ostro masz nawalone w garze , "dziecko atomowej rewolucji" :)
Najlepiej jeszcze zadzwoń na policje i naskarż na SIEBIE :) Ale masz racje , bana powinienes dostać , ilez można czytać tu te twoje głupoty :)

eF^
Kibic
Na forum od 7800 dni

*

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 10:49
Coś jest nie tak jeśli nawet sam trener Jaroty mówi:

Cytat:  
Dużym błędem jest wyznaczenie sędziego z Kluczborka na ten mecz. Sędziowie podejmowali niezrozumiałe decyzje i wypaczyli wynik meczu.

Przema
Kibic
Na forum od 6292 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 12:00
Oczywistym jest, ze mecze II ligi zachodniej powinni sedziowac arbitrzy z okregow z terenow II ligi wschdoniej. Niestety jak to bywa w naszym zwiazku myslenie jest im czynnoscia zupelnie obca.

verte
Kibic
Na forum od 8298 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 12:22
Wracając do sprawy Petasza, to niezaleznie od tego czy i ile imprezuje, to w dotychczasowych meczach w Szczecinie to zdecydowanie najsłabszy zawodnik Pogoni. Jeden ładny gol z wolnego nie może zaciamniać tego, że jego zagrania to przwie w 100% straty piłki. Mecz z Tychami to była w jego wykonaniu rozpacz. Mandrysz powinien wysłać gościa do gry w rezerwach a jak i tam się nie poprawi to trzeba sie przyznac do błedu i dać sobie z nim spokój. Jeżeli jeszcze potwierdzi sie sprawa trybu zycią imprezowego, to nie ma w ogóle o czym gadać.

Dajcie spokój z uskarżaniem sie na sędziów. Jeżeli chce się awansować, to nie mozna z Jarota remisować prowadząc 2-0. Sędziowie będą się mylili zawsze. Ale jak słucham po każdej niepomyslnej dla Pogoni decyzji sędziego na Twardowskiego gromkie PZPN,PZPN..., niezależnie od tego czy sędzia miał rację czy nie, to bardzo wątpię w obiektywizm powyższych narzekań.

21:37
anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 20/04/2009 12:44

verte napisał:  
Wracając do sprawy Petasza, to niezaleznie od tego czy i ile imprezuje, to w dotychczasowych meczach w Szczecinie to zdecydowanie najsłabszy zawodnik Pogoni. Jeden ładny gol z wolnego nie może zaciamniać tego, że jego zagrania to przwie w 100% straty piłki. Mecz z Tychami to była w jego wykonaniu rozpacz. Mandrysz powinien wysłać gościa do gry w rezerwach a jak i tam się nie poprawi to trzeba sie przyznac do błedu i dać sobie z nim spokój. Jeżeli jeszcze potwierdzi sie sprawa trybu zycią imprezowego, to nie ma w ogóle o czym gadać.

Dajcie spokój z uskarżaniem sie na sędziów. Jeżeli chce się awansować, to nie mozna z Jarota remisować prowadząc 2-0. Sędziowie będą się mylili zawsze. Ale jak słucham po każdej niepomyslnej dla Pogoni decyzji sędziego na Twardowskiego gromkie PZPN,PZPN..., niezależnie od tego czy sędzia miał rację czy nie, to bardzo wątpię w obiektywizm powyższych narzekań.

Dokładnie,mam identyczne zdanie jak Ty. Dokonaliśmy sztuki nie lada,frustracja jest przeogromna,klasowa drużyna,oczywiście zachowując wszelkie proporcje,nie może pozwolić sobie w taki sposób remisować wygrany mecz. Niewykluczone że nie wytrzymujemy meczy kondycyjnie,z Miedzią zostaliśmy już "postraszeni",nie wyciągnęliśmy wniosków. Sami tez podczas jeszcze trwającego meczu sie nakręcaliśmy,że pewne trzy punkty,lider etc. Wtedy nikt nie pisał kto jest sędzią itp. Dostaliśmy obuchem,ale może to i lepiej bo jest czas na poprawe. Lepiej teraz niż później,tym bardziej że rywale tracą i ich ubywa w walce o awans.

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 33  - 34  - 35  - 36  - 37  - 38  - 39  - 40  - 41  - 42  - 43  - 44  - 45  - 46  - 47  - 48  - 49  - 50  - 51  - 52  - 53  - 54  - 55  - 56  - 57  - 58  - 59  - 60  - 61  - 62  - 63  - 64  - 65  - 66  - 67  - 68  - 69  - 70  - 71  - 72  - 73  - 74  - 75  - 76  - 77  - 78  - 79  - 80  - 81  - 82  - 83  - 84  - 85  - 86  - 87  - 88  - 89  - 90  - 91  - 92  - 93  - 94  - 95  - 96  - 97  - 98  - 99  - 100  - 101  - 102  - 103  - 104  - 105  - 106  - 107  - 108  - 109  - 110  - 111  - 112  - 113  - 114  - 115  - 116  - 117  - 118  - 119  - 120  - 121  - 122  - 123  - 124  - 125  - 126  - 127  - 128  - 129  - 130  - 131  - 132  - 133  - 134  - 135  - 136  - 137  - 138  - 139  - 140  - 141  - 142  - 143  - 144  - 145  - 146  - 147  - 148  - 149  - 150  - 151  - 152  - 153  - 154  - 155  - 156  - 157  - 158  - 159  - 160  - 161  - 162  - 163  - 164  - 165  - 166  - 167  - 168  - 169  - 170  - 171  - 172  - 173  - 174  - 175  - 176  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.05 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005