Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 18:02
Jak widać,nie da sie wszystkiego wygrywać,przyda sie nam wszystkim ta lekcja pokory. Podobnie mogło sie skonczyć już w meczu z Miedzią. Czyżby coś nie tak w przygotowaniach,ze kolejna koncówka tak wygląda? Nie będę wnioskować,na to przyjdzie czas. Mam nadzieje że w nastepnym meczu,przy prowadzeniu 2-0 i pelnej kontroli,juz czegos takiego nie będzie. A czułem w moczu że dziś tak sie to zakończy...
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 18:05
Szkoda czułem ,że wpadnie jakiś smierdziel... ,ale trudno zdarza się mamy drugie miejsce punkt straty i jeden mecz zaległy trzeba wygrać z Rakowem i walczyć o lidera ,mimo to szkoda 2pkt :/
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 18:06
Chmm a więc tracimy fotel lidera przez porażkę z jakimiś ogórkami ... Dlaczego Pogoń znów oddaje przeciwnikowi końcówkę ? Kwestia psychiki , kondycji czy czegoś innego ?
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 18:06
No jak dla mnie to bylo do przewidzenia. Takich meczy nie da sie wygrac. Przeciwnicy grali na ambicji, nie mieli nic do stracenia, a ze my z atakami sie nie kwapilismy z tego co mozna bylo zobaczyc w relacji to ja sie nie dziwie ze w koncu cos wpadlo, zwlaszcza ze na bramcy cudotworcy nawet jak na II ligowe warunki to my z pewnoscia nie mamy. Moim zdaniem przydalaby sie zmiana w srodku pola. Mandrysz chyba tez jest przywiazany do nazwisk, a przynajmniej tych ktorych sam sprowadzil. W miejsce defensywnego Komana gra ofensywny Szczyrba, a obok niego jest rowniez ofensywny Parzy. Moim zdaniem nie pozwala to na skladne rozgrywanie pilki z przodu ani na odpowiednie zabezpieczenie tylow. W obecnej sytuacji lepszym wyjsciem byloby chyba potawienie na duet Bilinski - Parzy/Szczyrba. No i ta nieszczesna skutecznosc i brak koncentracji, no do cholery, sa sytuacje trzeba to wykorzystac w takim meczu...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 18:09
Szlag trafia w takich chwilach ale trudno, ten mecz już za nami a kolejny już w środę. Nie ma żadnych wymówek, że żona rodzi, dzieci płaczą wszyscy 22 na Pogoń. Konfetti, serpentyny w łapy i przypomniec sobie wszystkie przyśpiewki by głośnym dopingiem wspierać Portowców w kolejnym spotkaniu. Jeszcze głośniej niż ostatnio!
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
nie tylko naszych-nas również. wystarczy poczytać nasze komentarze,jakieś sprzed pół godziny. ale życie jest przekorne,co?
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Szlag trafia w takich chwilach ale trudno, ten mecz już za nami a kolejny już w środę. Nie ma żadnych wymówek, że żona rodzi, dzieci płaczą wszyscy 22 na Pogoń. Konfetti, serpentyny w łapy i przypomniec sobie wszystkie przyśpiewki by głośnym dopingiem wspierać Portowców w kolejnym spotkaniu. Jeszcze głośniej niż ostatnio!
Dokładnie! Doping jest teraz najważniejszy! Tyle możemy pomóc naszym piłkarzom!!
2pkt szkoda jak cholera...
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.