'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Jedyny wniosek jaki mozna wysnuc z tych 2 ostatnich spotkan to to, ze mamy problem ze skutecznoscia jak i z koncentracja. Byly szanse na dobicie rywala, ale nie wykorzystujemy ich a potem dajemy sie cieniasom zepchnac do obrony co niczego dobrego nie wrozy. Wydaje mi sie, ze Mandrysz niepotrzebnie tego Szczyrbe upycha do pierwszego skladu. Wtedy mamy w srodku pola dwoch ofensywnie usposobionych zawodnikow (Parzy i wspomniany Szczyrba), przez co nie ma ani ladu z przodu ani za bardzo nie ma kto rozbijac atakow przeciwnika. Moim zdaniem tam przydaloby sie cos zmienic.
'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"
Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.