Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/04/2009 16:54
Skończmy sie zastanawiać gdzie ten mecz ma być rozegrany. Gospodarzem jest Chemik, wiec mecz musi odbyć sie w Policach! Skończmy z czasami 4 ligi, gdzie co tydzień mecz sie grało na Pogoni, bo jakiś wójt czy burmistrz nie potrafił ogarnąć stadionu i tłumaczył sie" bydłem ze Szczecina". Skoro klub podejmuje sie grania w danej lidze to nie rozumiem po co takie uciekanie? Z resztą to nie jest szlagier piłkarski i dajmy na to 3-4 tysiące na Chemiku, będą wyglądać lepiej niż 5-6 na Pogoni.
Tak jak ktoś napisał wyżej - inna atmosfera widząc stadion wyćpany ludźmi
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 18/04/2009 17:08
Szkoda tylko, że Kluczbork w ostatnich minutach strzelił Chemikowi. W każdym razie wyniki na razie w miarę korzystne (Remisy Kotwicy< Gawina i Elany)
Kotwica zremisowała, Gawin przegral, Elana zremisowala
Ostatnio edytowany przez: Rauliki, 18 kwietnia 2009, 19:09 [2 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 13:23
Ja mam pytanie odnośnie plakatów na raków. Były rozwieszane chyba z tydzień przed spotkaniem i rozumiem, że to pewnie z racji tego że 22 to środa, załatwienie wolnego itd. Problem tylko taki, że u mnie (na Niebuszewie) zostało ich niewiele i tuż przed meczem przydałoby się podoklejać. Jak z tym wygląda sprawa? Jak cos pisze sie na ochotnika.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
No na niebuszewie slabiutko cos masz racje, mozna by bylo na kladce kolo manhattanu znow wywiesic ogloszenie, jest ono fajnie widocznei napewno przyciaga ludzi
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 14:09
chuj wie kto te plakaty zrywa czy zabiera na pamiatke do domu pewnie jakies dzieci albo stare dziady bo im psuje widok przez szybke nie mam pojecie w niektorych miejscach wisza po 2 tygodnie a w innych nawet dnia i juz nie ma
I takie info dla wszystkich - jeżeli widzicie, że ktoś zrywa plakat to nie bać się zareagować, spokojnie zwrócić uwagę, następnym razem taka osoba pomyśli dwa razy. Z czasem to zacznie przynosić efekty.
Ostatnio edytowany przez: Lrd, 19 kwietnia 2009, 14:36 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 19/04/2009 14:38
Na Słonecznym nie potrzeba plakatów ? Nie przyglądam się jakoś szczególnie ale nie widać ich tu za bardzo.
Co do Niebuszewa to może niech ktoś przyklei tam gdzie miałby na niego widok z okna i obserwować i potem takiego zrywającego delikwenta odpowiednio potraktować
Tego meczu z maratonu wyjazdowego najbardziej sie obawialem, Jarota u siebie dosyc mocna, swiadczy o tym najmniejsza liczba straconych goli na swoim terenie z calej ligi (tylko 9).
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.