Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 21/08/2009 12:27
A ja mam pytanie czy mozna kupic bilet na mecz w Swinoujsciu przed meczem? Niestety nie moglem w Szczecinie kupic bo jestem w Niemczech (i odrazu stamtad jade na mecz), a pani sprzedajaca nie chciala sprzedac kumplowi na moj pesel.
jaranton ma zwykle bilety.
W klubie kolo godziny 15 bylo jeszcze ok. 150 biletow.
W Świnoujsciu byla dzis znajoma i chciala kupic bilety to powiedzili, ze juz nie ma i blyskawicznie sie rozeszly (wnioskuje ze juz od paru dni nie ma na miejscu)
A ja mam pytanie czy mozna kupic bilet na mecz w Swinoujsciu przed meczem? Niestety nie moglem w Szczecinie kupic bo jestem w Niemczech (i odrazu stamtad jade na mecz), a pani sprzedajaca nie chciala sprzedac kumplowi na moj pesel.
W Swinoujsciu juz nie ma biletow.
Wi ektos czy sa jeszcze w klubie/ fali?
Vega mam jedną sztukę na sprzedanie - niestety ja nie mogę jechać...jak coś to gg
Będe miał z pięć wolnych biletów. Tel.- 509 57 21 21
Ulgowe czy normalne ?
W Swinoujsciu juz nie ma biletow.
Wi ektos czy sa jeszcze w klubie/ fali?
Z tego co piszą na stronie oficjalnej Floty , to bilety w Świnoujściu będą sprzedawane jutro od 10.00
jaranton ma zwykle bilety.
W klubie kolo godziny 15 bylo jeszcze ok. 150 biletow.
W Świnoujsciu byla dzis znajoma i chciala kupic bilety to powiedzili, ze juz nie ma i blyskawicznie sie rozeszly (wnioskuje ze juz od paru dni nie ma na miejscu)
Dokładnie, mam tylko normalne, ale będe z pół godziny przed meczem pod stadionem i oodam w tej samej cenie, więc jakby co to dzwońcie, tylko nie po północy, bo naturalnie będe kimał
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 21/08/2009 18:38
nie wiem kto i po co rozsiewa plotki że w swinoujsciu nie ma biletów
Bilety bedą dostępne dopiero jutro od 10 w kasach i kazdy moze kupic jak przyjedziecie tym pociagiem o 9 z minutami to spokojnie kupicie
nie wiem kto i po co rozsiewa plotki że w swinoujsciu nie ma biletów
Bilety bedą dostępne dopiero jutro od 10 w kasach i kazdy moze kupic jak przyjedziecie tym pociagiem o 9 z minutami to spokojnie kupicie
Jesteś pewny? To co piszesz to tylko teoria. Biorąc pod uwagę niewielką pojemnośc stadionu i fakt, że znaczna częśc biletów poszla na Szczecin kupienie ich w kasie może graniczyc z cudem. Pamętaj, że znaczna częsc biletów juz się rozeszła na zasadzie załatwiania ze znajomymi działaczami biletów dla rodziny, znajomych, znajomych rodziny, vipow, znajomych vipow itd. KK MKS też ma już dla siebie bilety. Nie zdziwię się jak kasy zamkną 30-40 minut po ich otwarciu bo bilety dostępne w wolnej sprzedaży w liczbie powiedzmy 300, może 500 , rozejdą się błyskawicznie. Próbowałem kupic bilety po "układzie" z kimś z zarządu. Spóżniłem się o 1 dzień.
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 21/08/2009 18:49
2 miejsca w jedna strone do Swinoujscia. Wyjazd ok 10 rano. Koszt 10zl. W druga strone mozna pociagiem albo dosiasc sie do kogos do auta.
Tel 605-21-10-30.
Ostatnio edytowany przez: Steryd, 22 sierpnia 2009, 08:34 [2 raz(y)]
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 21/08/2009 23:04
sory, ze tutaj zawracam wam tyłki, ale musze zadac wam paytanie. Jako warszawiak, legionista, drodzy przyjaciele ze Szcecina, bede we wrzesniu w sinoujsciu, a ze jest to niedaleko Was wpadłem na pomysl zebyodwiedzic Was na meczu z motorem . bodajże 6 wrszesnia. Pytam dlatego jak to u Was jest, mam nadzieje, ze nie trzeba sie bawic w jakies identyfikatory i inne duperele ( bo wiecie u Nas wstolicy Iti-owcom zachciało sie "europy" i każdy pod nadzorem 20 kamer jest i pseudo SB). Czekam wiec na odpowiedz, jak tam najlatwiej mi bedzie kupic bilet i jak myslicie, czy beda przed meczem jeszcze miejsca, bo nie mam mozliwosci by dwa razy stawiac sie na stadionie Pozdrawiam przyjaciół ze Szczecina i czekam na odpowiedż! Za rok widzimy sie w Ekstraklasie!!!
sory, ze tutaj zawracam wam tyłki, ale musze zadac wam paytanie. Jako warszawiak, legionista, drodzy przyjaciele ze Szcecina, bede we wrzesniu w sinoujsciu, a ze jest to niedaleko Was wpadłem na pomysl zebyodwiedzic Was na meczu z motorem . bodajże 6 wrszesnia. Pytam dlatego jak to u Was jest, mam nadzieje, ze nie trzeba sie bawic w jakies identyfikatory i inne duperele ( bo wiecie u Nas wstolicy Iti-owcom zachciało sie "europy" i każdy pod nadzorem 20 kamer jest i pseudo SB). Czekam wiec na odpowiedz, jak tam najlatwiej mi bedzie kupic bilet i jak myslicie, czy beda przed meczem jeszcze miejsca, bo nie mam mozliwosci by dwa razy stawiac sie na stadionie Pozdrawiam przyjaciół ze Szczecina i czekam na odpowiedż! Za rok widzimy sie w Ekstraklasie!!!
Nie ma u nas zadnych kart kibica,identyfikatora itp.Bilet kupisz bez problemu przed meczem tylko zebys byl gdzies kolo godziny przed meczem bo sa kolejki do kas jak i do wejscia na stadion.Pozdrawiam.
Nie trzeba zadnych identyfikatorów,kart kibica i tego typu gówien.Bilet spokojnie można nabyć przed samym meczem, na pewno miejsc nie zabraknie.
Tak jak pisałem wcześniej...mam jedną sztukę na sprzedaż (bilet normalny) - jak coś to gg (niewidoczny) ale tylko do 20:30, później wyjeżdżam.
Jako ze padl mi cały skład samochodowy, a dowiedzialem sie o tym jako ostatni [tnx Panowie] mam na sprzedaż jeden bilet za 30 zików (tego Pana z góry)
..i w sumie na upartego mam az 6-7 wolnych miejsc w busiku.. (ok.15 zł za podróż w 2 strony w nieklimatyzowanej puszce - w tym przypadku przynajmniej pogoda pasuje)
Do 12:30 temat aktualny później musze wszystko ogarnac.. Planowany wyjazd ok godz 13:30 z dąbia...Powrót także tylko na prawobrzeże (nie toleruje pijaństwa więc nie zabierać ze sobą nie potrzebnego ekwipunku!!!!!!)
Tak jak pisałem wcześniej...mam jedną sztukę na sprzedaż (bilet normalny) - jak coś to gg (niewidoczny) ale tylko do 20:30, później wyjeżdżam.
Jako ze padl mi cały skład samochodowy, a dowiedzialem sie o tym jako ostatni [tnx Panowie] mam na sprzedaż jeden bilet za 30 zików (tego Pana z góry)
..i w sumie na upartego mam az 6-7 wolnych miejsc w busiku.. (ok.15 zł za podróż w 2 strony w nieklimatyzowanej puszce - w tym przypadku przynajmniej pogoda pasuje)
Do 12:30 temat aktualny później musze wszystko ogarnac.. Planowany wyjazd ok godz 13:30 z dąbia... Powrót także tylko na prawobrzeże ( nie toleruje pijaństwa więc nie zabierać ze sobą nie potrzebnego ekwipunku!!!!!! )
[gg w profilu]
No niesamowita sprawa, ze Ci busik padl...Na bank brak klimy rozjebal opcje
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.