Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Korona 1:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
cEzY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 06:49

monter napisał:  

Jesteś żałosną kupą gówna, która prosi ciecia o sprzątnięcie. Ciebie, Ceza, Ibdzie pibdzie i wszystkich innych, którzy "maja internet i wiedzą co się dzieje na wyjazdach" powinno się zbanować, a na stadionie lać po mordach. Proszę bardzo, mamy demokracje i możecie swoje kretyńskie żale wylewać na publicznym forum. ...Ale do czasu moje drogie dzieci neostrady
Tyle ode mnie dziwko

I tyle w temacie. No comment.

Grudziądz tez kibicuje Pogoni...
BzM
Kibic
Na forum od 7665 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 09:00
ładnie bluzgaliście Koronę, brawo! naprawde, pięknie Wam to wychodziło. szkoda , że nie mogliście zrobić tego samego w kwietniu tego roku na stadionie w Kielcach. Kozaki z Was :] kibice nie popierający teraz prostego protestu- stoicie nad transparentem i nie umiecie czytac/zrozumiec...

tribu
Kibic
Na forum od 7745 dni

*

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 09:14
mecz ciekawy jak gadka Bąka na Omedze w Myśliborzu:)

100% PD
eJay
Kibic
Na forum od 7659 dni

**

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 10:43
Nawet nie wiecie jak Ptaszysko i jego zarzad skacze z radości patrzac na takie dyskusje:D Pyskaci (i mający rację) odejdą, zmanipulowani zostana (a za 10 lat Antoniemu pomnik postawia)...

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Paulinus
Kibic
Na forum od 8351 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 10:43

Ibdzia15 napisał:  

Shpu napisał:  

Ibdzia15 napisał:  

Klakier_ napisał:  

Z tego co pamietam to sama chcialas kupic koszulke, a pozniej napinalas sie, ze nie mozesz dopingowac. Pani chorągiewka?

Dobzre pamitasz...ale po meczu z Arką zmieniłam zdanie... Jestem za protestem... ale nie taka formą... i kazdy ma prawo miec inne zdanie... i brawo dla jak to mówicie "piknikowców" za zarganizownie własnego dopingu! W Pewnym momencie dziwnie sie czułam..całay stadion śpiewał oprucz :piekła: jak nigdy... !

to to byl doping???????? o kurwa eek?

W niektórych momentach lepiej im to wychodizło niż czasami na piekle...! Lepszy taki doping niz żadny... i JAk moża było zauważyć pod koniec drugiej połowy mielismy sznase na wygranie tego meczu... moim zadniem dla piłkarzy doping dużo wnosi do gry... maja wsparcie w kibicach...a takie milczenie nie da nic dobrego...

Te wszystkie k ...pod adresem Kor ony, chociaż większość z k...ących nie była nawet w Kielcach to super mega zorganizowany doping :) obrigado.

Co do meczu to Ptak powinien ludzion przychodzącym zacząć płącić tzw. szkodliwe bo tego zwyczajnie nie da się oglądać. Jeśli Korona faktycznie miała specjala i koszt tego specjala wraz z biletem na mecz kosztował 25 zł to słabiutka frekwencja....bardzo słabiutka

"CSWD" i to się nie zmieni....
Cz
Kibic
Na forum od 7611 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 11:02

cEzY napisał:  

monter napisał:  

Jesteś żałosną kupą gówna, która prosi ciecia o sprzątnięcie. Ciebie, Ceza, Ibdzie pibdzie i wszystkich innych, którzy "maja internet i wiedzą co się dzieje na wyjazdach" powinno się zbanować, a na stadionie lać po mordach. Proszę bardzo, mamy demokracje i możecie swoje kretyńskie żale wylewać na publicznym forum. ...Ale do czasu moje drogie dzieci neostrady
Tyle ode mnie dziwko

I tyle w temacie. No comment.

cEzY o co Ty walczysz? Na ilu byles meczach w Szczecinie ? Mysle ze na niewielu, a udzielasz sie jak by byl starym wyjadaczem chodzacym od 20 lat, idac Twoim tokiem rozumowania dochodze do wniosku ze kibicujesz A.Ptakowi a nie Pogoni Szczecin, bo co sie dzieje w tym klubie przechodzi ludzkie pojecie, nic nie jest normalnie, a ta bande pozbierana z plazy w Rio, trudno nazawac pilkarzami.A ludzie ze Rzgowa ciesza sie ze sa podzialy wsrod kibicow..ale sami je pomalu stwarzacie..

www.sectorshop.net
SISMIC
Kibic
Na forum od 7519 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 11:08

kuruszi napisał:  

Tylko czemu jak nie było protestu to jakos mozolnie szło pozostałym sektorom przylaczanie sie do "12" ;)
Podczas dzisiejszego meczu dopingowała banda oszołomów , dla których wszystko jedno czy Pogoń będzie grała w Gutowie, w Szczecinie, nie mają Pogoni w sercu lecz przychodzą bo wydzieranie sie to dla nich dobra zabawa. Troche zszokowala mnie sytuacja na 11 i 12, gdzie duzo ludzi podłączało sie pod doping z innych sektorów. Udowodnili ze sa marionetkami , które wrzeszczały by nawet bluzgi powiedzmy na Legie, gdyby ktos je zarzucił. No ale coz takie osoby przychodza na ten sektor raczej dla szpanu, Pogon to dla nich sprawa drugorzedna, liczy sie dobra piknikowa zabawa na trybunach , klub moze trenowac nawet w Terespolu.

PS. No i przy okazji udowodniliscie ze Ptak ma prawdziwych "kibicow" ktorzy go nigdy nie opuszcza :/

Przez jakiś czas w II połowie pod krytą doping starał się rozkręcać S. Jego też nazwiesz oszołomem i człowiekiem, który nie ma w sercu Pogoni? Nie odpisuj mi, bo nie ma sensu. Po prostu przemyśl sobie w główce to co napisałem, pzdr.

Szczecińska albo żadna!
Edek89
Kibic
Na forum od 6896 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 11:25
Ehh, myslałem że pogadamy o tym wszystkim normalnie a tu się shit zrobił a nie dyskusja. Widze, że 75% osob udziela się na forum tylko poto, żeby się pokozaczyć, walnąć pare nowych tekstów albo nabluzgać jak coś sie nie podoba :)

Moja wypowiedź mogła niektórych wkurzyć, ale wkurzony przyszedłem z meczu więc mogłem coś takiego napisać.

Dlaczego kilka osób kryje się tym, że nie byli na wyjeździe, skoro tak kozaczycie się wyjazdami to dlaczego nie udzielacie się dopingiem na swoim podwórku? Jeszcze raz powtarzam, nabluzgajmy na działaczy jak tylko się da, wywieśmy transparenty, ale dopingujmy zespół jaki by nie był.

Dlaczego ktoś mówi, że kryta tylko pobluzgała na Korone? Dokładnie pamiętam, że bluzgi poszły może raz no i jeszcze było "wypierdalać". W Większości śpiewaliśmy najbardziej znane przyśpiewski(nie będe wymieniał, bo jestem pewien, że słyszeliście). I to nie było kilka zrywów, tylko kilkanaście, do tego sektory 8,9, i 13,14 często się przyłączali do dopingu. Może i to było bardzo chaotyczne, ale i tak sprawiło mi to wiele radości.

Dlaczego piekło powinno dalej dopingować:

1. Ponieważ nie robi tego dla Ptaka, Waszaka, Mizaka, a nawet Baranowskiego, tylko dla piłkarzy. Dla Majdana, Julcimara, Łabędzkiego, Bataty czy Ediego. Widziałem niesamowitą radośćpo strzeleniu gola, nawet na łuku, więc losy zespoły nadal wszystkich obchodzą, więc dlaczego ma nie być dopingu dla piłkarzy walczących w Ekstraklasie?
2. Stadion na Twardowskiego zawsze słynął z niesamowitego dopingu, co by się nie działo w klubie i jacy ludzie by tam nie rządzili.

Chciałbym dodać, że zawsze ceniłem młyn i wszystkich ludzi związanych z zorganizowanym dopingiem, oprawami itd. Zawsze ich szanowałem i byłem wdzięczny że wkladają w doping i oprawy tyle trudu, ale to co teraz robicie mi się nie podoba i dlatego wypowiadam się na tym forum, choć wątpie żeby to coś zmieniło...

Pozdrawiam wszystkich kibiców śpiewających wczoraj i nie śpiewającyh,

Edek - sektor 6 ;)

Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 11:29

Edek89 napisał:  
wypowiadam się na tym forum, choć wątpie żeby to coś zmieniło...

Wreszcie choc jeden zrozumial ;)

BS
Kibic
Na forum od 6924 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 11:44
Całe szczęście że Edi wrócił w ostatniej chwili do Pogoni bo jakoś sobie ciężko wyobrazic ten zespół bez niego. Widać było po wczorajszym meczu ogólną poprawę gry całego zespołu , zobaczymy co bedzie dalej.

Natomaist co do trybun , to dopingiem paru spontanicznych zrywów bym nie nazwał , no może oprócz końcówki ale wtedy starał się pod dachem coś ogarnąć Sandał .
Ogólnie , mecz bez historii.

BTR
Kibic
Na forum od 7483 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 12:05

SISMIC napisał:  

kuruszi napisał:  

Tylko czemu jak nie było protestu to jakos mozolnie szło pozostałym sektorom przylaczanie sie do "12" ;)
Podczas dzisiejszego meczu dopingowała banda oszołomów , dla których wszystko jedno czy Pogoń będzie grała w Gutowie, w Szczecinie, nie mają Pogoni w sercu lecz przychodzą bo wydzieranie sie to dla nich dobra zabawa. Troche zszokowala mnie sytuacja na 11 i 12, gdzie duzo ludzi podłączało sie pod doping z innych sektorów. Udowodnili ze sa marionetkami , które wrzeszczały by nawet bluzgi powiedzmy na Legie, gdyby ktos je zarzucił. No ale coz takie osoby przychodza na ten sektor raczej dla szpanu, Pogon to dla nich sprawa drugorzedna, liczy sie dobra piknikowa zabawa na trybunach , klub moze trenowac nawet w Terespolu.

PS. No i przy okazji udowodniliscie ze Ptak ma prawdziwych "kibicow" ktorzy go nigdy nie opuszcza :/

Przez jakiś czas w II połowie pod krytą doping starał się rozkręcać S. Jego też nazwiesz oszołomem i człowiekiem, który nie ma w sercu Pogoni? Nie odpisuj mi, bo nie ma sensu. Po prostu przemyśl sobie w główce to co napisałem, pzdr.

To ja Ci odpisze. Tak, dla mnie S. to już oszołom. Nie śmigam na Pogoń tyle co on ale napisze co dostrzegłem na przestrzeni kilku lat. S. zawsze był ''dziwny'' ale dobrze wkomponował się w rzeszę kibiców Pogoni. Miał liczne odpały, szkoda tu wymieniać ale np. ostatnio śpiewanie ''po ch.. przychodzicie jak w piłkarzy nie wierzycie'' by po 20(!!!) minutach śpiewać ''nie brazylijska...'' świadczy samo za siebie. Dało się to znieść ale pałe przegioł w Płocku - kto był i widział ten wie, więc nie będe pisał ale dla mnie jego zachowanie świadczyło o tym że on ma duże problemy z prostym myśleniem i pojęciem tak łatwych do przyswojenia wartości jak honor i duma. I niech nikt kto nie był w Płocku nie pisze nic na temat S. bo ten gość nie powinien być w ŻADNYM wypadku podawany jako przykład. Więc mogę Ci w tym wypadku SISMIC chłopczyku napisać ''W d... byłeś i g... widziałeś''.

A odnośnie całego protestu to korzeń konfliktu jest oczywisty. Jedni po prostu traktują Pogoń jak kino i przychodzą wpieprzyć kiełbaskę, obejrzeć dobrą piłkę, pokrzyczeć kiedy mają na to ochotę, dowartościować się krzycząć że ''Lech zd...'' itd. Każdy wśród tych punktów coś dla siebie znajdzie. Resztę mają w dupie, ważna jest dobra zabawa tanim kosztem. Dla drugiej grupy Pogoń jest czymś więcej. Czym? Nie da rady napisać: ''Trzeba zobaczyć, trzeba to przeżyć, żeby zrozumieć, żeby uwierzyć...''

''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
x-pack
Kibic
Na forum od 7573 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 12:15
zbliza sie koniec 12 :D...... wszytsko fajnie tylko teraz bedzie doping jak na wioskach 3 piosenki co 5 minut i tak ciagle. Krzyknac Pogoń Pogoń to potrafi kazdy zobaczymy kiedy wam sie to znudzi. Najlepsi ziomale z 12 ktorzy nagle zaczeli spiewac, tak mi sie zdaje ze jak by ktos ogarniety wpadl na gniazdo i krzyknal widzew lodz to polowa z nich by powtorzyla, tacy sa niektorzy nasi fani Pogoni Ptakowej. Antek kupuje Radka zatrudnia Mariusza i nagle kazdy ZNOWU kocha Pogon i nie bedzie chodzil na 4 lige czy B klase........pozdro aha do Radka i Mariusza mam wielki szacunek zeby nie bylo !

Szczecińska albo Zadna
maluch
Kibic
Na forum od 7560 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 14:11
może już sie powtórze... juz robicie takie dziwne problemy.. forum jest do tego aby wyrazić swoje zdanie na rózne tematy... ale po co?? jak wy i tak nie patrzycie co kto mowi..ma byc protest i juz .. a jak ktos sie postawi ze mu sie nie podoba to jeszcze przeczyta glupie komentarze..cale szczescie są jeszcze tacy ktorzy sa za druzyną..bo wladze mają to w dupie czy my kibicujemy czy nie ..I komu niby szkodzimy..sami sobie odpowiedzcie..

>>>Czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie ---->>>

Jednak wszystko co złe ma swoje dobre strony :)
Gregor
Kibic
Na forum od 7300 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 14:41
Żenujące były te okrzyki, młodzieży gimnazjalnej, zapijaczonych meneli i niektórych tzw."tatuśków" zwłaszcza "Jebać Kielce" itp. jest to tym bardziej żenujące, że w razie ewentualnej potyczki ludzie ci spierdalaliby gdzie pieprz rośnie albo co gorsza strzelaliby z ucha psiarni :|

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
P.
Do końca!
Na forum od 7938 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 15:20

SISMIC napisał:  

kuruszi napisał:  

Ja odpisze, tak uwazam Sandala za glaba....Sam na to zapracowal
edit...Nie widzilem wpisu BTR, POzdro Kolezko

Sami przeciw wszystkim!!!
swistak
*zablokowany
Na forum od 7039 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 16:07

Cytat:  
Tyle ode mnie dziwko

My tu nie mówimy o wyjazdach bo nie każdego stać na takie wygody. A te debile w białych koszulkach długo bedą jeszcze je nosic wyglądają jak kretyni. A jeśli chodzi o dzieci to na 12 jest ich coraz więcej także widze, że żądzicie 10 - 12 latkami brawo dla was. I macie nie złą zabawe z tym banowaniem wolny kraj i każdy może się wypowiedzieć.

Bartas
Kibic
Na forum od 7955 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 16:19
A świstak siedzi i zawija. Odpowiedz mi proszę a gdzie ty pójdziesz jak nie bedzie 1 ligi?

Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 16:31

swistak napisał:  

Cytat:  
Tyle ode mnie dziwko

My tu nie mówimy o wyjazdach bo nie każdego stać na takie wygody. A te debile w białych koszulkach długo bedą jeszcze je nosic wyglądają jak kretyni. A jeśli chodzi o dzieci to na 12 jest ich coraz więcej także widze, że żądzicie 10 - 12 latkami brawo dla was. I macie nie złą zabawe z tym banowaniem wolny kraj i każdy może się wypowiedzieć.

A powiedz mi gdzie Ty kurwa dzis byles. Miales swietna okazje powiedziec tym wszystkim "debilom w bialych koszulkach" co o nich sadzisz.

Btw. A do szkoly to sie chodzic nie chcialo?

Plum
Kibic
Na forum od 7679 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 17:07
I gdzie byli Ci wszysycy co się przed monitorem napinali i krzyczeli o tym, że będą dopingować? Te parę razy i bluzgi na Koronę to wszytko co was był stać? No to gratulację. Dziwi trochę, ze młyn czasmi podłapywał przyśpiewki, no ale
A kto chciał sobie po krzyczeć to mógł przyjść dziś ma Pogoń Szczecin Nową i tam dopingować chłopaków ze Szczecina, którzy się starają i grają dla Pogoni i kibiców, a nie dla kasy.
No ale na B klasie to już nie taki lansik jak na 12 w I lidze...

Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Mały123
Kibic
Na forum od 7039 dni

Odp: Pogoń - Korona 1:1 - 27/08/2006 17:14

Plum napisał:  
I gdzie byli Ci wszysycy co się przed monitorem napinali i krzyczeli o tym, że będą dopingować? Te parę razy i bluzgi na Koronę to wszytko co was był stać? No to gratulację. Dziwi trochę, ze młyn czasmi podłapywał przyśpiewki, no ale
A kto chciał sobie po krzyczeć to mógł przyjść dziś ma Pogoń Szczecin Nową i tam dopingować chłopaków ze Szczecina, którzy się starają i grają dla Pogoni i kibiców, a nie dla kasy.
No ale na B klasie to już nie taki lansik jak na 12 w I lidze...

Chorągiewka flaga1 ........

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005