Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 10:45
Ktoś wyżej pisał, że nareszcie 12 będzie wyglądać "jako tako". Dzięki Tobie lotto Na stadionie nie musisz się pokazywać, płakać nikt nie będzie.
Brak frekwencji dla tych Panów nie podziała, ponieważ 2-5 tys. to średnia z Łodzi i oni lepszej nie znają. Nie umieją także uszanować 10-15 tys w Szczecinie tzn. pewnej nawet tradycji z pokolenia na pokolenie, symbolu, ponieważ nie znają tych wartości, którymi My się kierujemy. W imię własności depczą to co najpiękniejsze i już ostatnie...
Co do ekeonomii,niestety w biznesie są i tacy ludzie, którzy mają pieniądze i uważają, że nie muszą liczyć się z nikim i niczym, tylko nie zauważają, że w pewnym momencie działają na własną szkodę i tracą nie tylko pieniądze. Ja proponuje by Pan Ptak zainwestował np. w koszykówkę, tam nawet nazwy klubów mogą brzmiec dumnie jak targowisko...
Trzeba być, by pokazywać niezadowolenie, by mieć chwilę czasu i miejsca aby zamanifestować brak zgody na to wszystko co powyższe w tym temacie... Pozdrawienia dla prawdziwych Portowców.
PS.1. Za Rynkiewicza było bardziej narmalnie niż dzisiaj... A obiertnice o tablicy świtlnej były realniejsze niż dzisiaj SZCZECIŃSKA Pogoń.
PS.2. A propos artykułu na pierwszej stronie pt. "Nabity w butelkę" to powiem tyle, że mądry król otacza się mądrymi doradcami.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 31 lipca 2006, 11:05 [2 raz(y)]
Odwaliło Ci. Owszem, odpowiedzialnosc zbiorowa jest, ale proponuje wymyslic cos innego. W kilku najblizszych meczach mozemy dac znac o sile kibicowskiej, gwizdac na kazdego kanarka a oklaskiwac jedynie Celebana, Majdana czy Grosickiego. Mozna tez skandowac jaka szmata jest Łopinski, ale kurde, nie palmy flagi
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
nam na 100 % bylo w naszą stronę, gdy bylismy odwróceni tyłem i śpiewalismy "Pogoń to My" obrocilem się na moment w ich stronę. Srodkowy paluszek pokazała jakas czarna mamba, tylko za cholerę nie wiem kto :/ z daleka trudno ich rozróżnić
Jak dla mnie to powinna w tym momencie zaistnieć odpowiedzialność zbiorowa. Jeżeli żadna czarna mamba się do tego nie przyzna to powinniśmy zadziałać bardzo radykalnie - np. spalić flagę Brazylii podczas meczu z Arką !
Może wtedy rozwiąże się brazylijski problem w Pogoni, bo nie będą chcieli w Niej grać.
Odwaliło Ci. Owszem, odpowiedzialnosc zbiorowa jest, ale proponuje wymyslic cos innego. W kilku najblizszych meczach mozemy dac znac o sile kibicowskiej, gwizdac na kazdego kanarka a oklaskiwac jedynie Celebana, Majdana czy Grosickiego. Mozna tez skandowac jaka szmata jest Łopinski, ale kurde, nie palmy flagi
Chłopak za dużo naoglądał się Beavis'a&Buthead'a : "Fire, fire, fire ...!!!" Trzeba mu wybaczyć, u wszystkich emocje sięgneły zenitu.
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 11:38
Uwazam, ze nie ma co skupiac sie na meczu z Arka na brazylijczykach.Nie sa winni temu ze jakis wariat placi im za to ze przebywaja na jakiejs wiosce w Polsce . Odpowiedzialnosc ponosza wladze klubu i to na lopinskim, cwikle i ptaku nalezy skupic uwage .
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 11:43
powiem tak
z racji tego że ściągałem flagę i nie zdążyłem jeszcze wrócić na góre sektora gdy chłopaki zaczeli się obracać
byłem przodem do murawy i nie widziałem aby jakaś czarna mamba pokazywała środkowego palca
jedynie chwile dezoprobaty miał peskovic który bezradnie rozlozyl rece nie wiedząc co się dzieje podchodząc pod sektor
ale możliwe że któryś pokazal bo zbytnio nie zwracalem uwage na tych bambusków
Transferów można dokonywać do końca sierpnia, ale lepszych polskich graczy od Latynosów nie ma.
Cytat z oficjalki ktory rozpierdolil mnie totalnie ...
Bo nie ma....przy założeniu, że mają kosztować równowartość biletu z Rio do Berlina
Chociaż tak wracając do naszych "kopajków" z importu. Najbardziej mnie zadziwiło przeglądając powtórki co się stało z obroną. 3 bramki wynikły z koszmarnych błędów w kryciu, a przecież akurat w obronie mamy graczy którzy po tylu meczach powinni czegoś się nauczyć.
Naprawde aż smutno patrzeć jak Julcimar czy nawet Batata którzy w poprzednich sezonach mimo wszystko grali raczej przyzwoicie, czasem nawet z małymi przebłyskami nagle zaczeli grać aż tak źle.
Przecież w meczu z ŁKSem każdy z obrońców z podstawowego składu nadawał się tylko i wyłącznie do natychmiastowej zmiany. Jako, że zazwyczaj nie traci się z dnia na dzień umiejętności grania w piłkę to pozostaje się zastanowić co jest przyczyną takiego regresu. Czyżby wszystkim wychodziło nosem zkoszarowanie w obozie pracy Gutów-Mały ?
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 13:07
hehe po (ewentulanie) przegranym meczu z Górnikiem wywiad z Ptakiem: "nic sie nie dzieje, do czołówki tracimy przecież tylko 6 punktów" tak jak za Gondora po 5:0 od Zagłębia i 1:2 od Groclinu
Patrze sobie tak na GKS Katowice i zazdroszcze im. Zaczeli od początku, grają zadownikami z regionu, pną się do góry, powoli wracają starzy wyjadacze (np. Kubisz), dużo ludzi na meczach, wszystko idzie pięknie. To jest ich GKS, ich klub...
P.S.: Nie wierze w to, że gdyby Ptak dostał tereny na wieczyste użytkowanie i rzeczywiście coś tam budował to opierałby klub na polskich graczach, tylko dalej na brazylijczykach.
Nie mam już chyba żadej nadzieji, że jesli on żądzi naszym klubem bedzie tutaj normalnie. Nie mam żadnej nadzieji, że jeśli miastem rządzą skorumpowani politycy którym nie leży na sercu dobro Pogoni i kibicow, będzie tutaj normalna szczecińska Pogoń.
Bo czy w Szczecinie naprawdę nie ma miejsca na piłkarską drużyne?
"...satysfakcja jest chwilowa - trwa moment, bo za chwilę będziesz chciał to zrobić jeszcze lepiej ziomek. Jeśli nie, to nie rozwiniesz się...'
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 13:39
No było całkiem miło generalnie jak dlamnie troch za dużo kundli, no ale tak to już jest coś tam piszą na kibice.net ze jakieś szaliki poleciały, mysle ze kłamią bo raczej pilnowalismy sie wszyscy nawzajem. Gdy wszyscy odwrócili sie plecami ja spogladałem w strone stadionu bo wolałem uniknąć wycieczek po naszą jedyna flage widziałem zdziwienie na twarzasz latynosów ale palca nie stwierdziłem
Ostatnio edytowany przez: tarpan, 31 lipca 2006, 14:24 [1 raz(y)]
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Kibice, którzy dopingowali drużynę Pogoni Szczecin w meczu z ŁKS-em, nagradzamy darmowymi, pojedynczymi biletami na mecz z Arką Gdynia, który rozegrany zostanie 12 sierpnia w Szczecinie.
Bilety otrzymają Ci kibice, którzy przy zakupie biletu na mecz z ŁKS-em zarejstrowali się w siedzibie klubu.
Bilety można odbierać od 7 sieprpnia do 12 sierpnia.
Podczas odbioru biletu konieczne jest posiadanie dokumentu tożsamości.
Kibice, którzy dopingowali drużynę Pogoni Szczecin w meczu z ŁKS-em, nagradzamy darmowymi, pojedynczymi biletami na mecz z Arką Gdynia, który rozegrany zostanie 12 sierpnia w Szczecinie.
Bilety otrzymają Ci kibice, którzy przy zakupie biletu na mecz z ŁKS-em zarejstrowali się w siedzibie klubu.
Bilety można odbierać od 7 sieprpnia do 12 sierpnia.
Podczas odbioru biletu konieczne jest posiadanie dokumentu tożsamości.
Heh zarzad szuka jakiegos taniego chwytu, zeby uspokoic kibicow. Moze jeszcze darmowa cola ?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.