Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 18:18
W obliczu pojawiania się co raz to nowego wirtualnego kombinatora propozycja obliczalnego Drzymały jest warta zainteresowania. W Szczecinie nie ma kogos kto byłby gotów wkładać większe pieniądze w Pogoń. Gastronomicy sa za krótcy na finansowanie czegos więcej niż III ligi. Drzymała pokazał, że potrafi rozwaznie kierowac klubem i z głową budować drużynę. Ale prawdopodobnie nie będzie chciał zaczynac od III ligi. Ma papiery na gre w ekstraklasie. Jak pokazał ostatni sezon Pogoń w niskich ligach nie wzbudza emocji i zainteresowania szerszego grona kibiców. Różne są tego powody, ale fakt jest faktem. Zamiast 5 czy 10 tysięcy na meczach przychodziło bardzo mało ludzi. Jeżlei chcemy utknąć w III lidze na kilka lat, to możemy propozycję Drzymały odrzucić. Sam wolałbym aby Drzymała zechciał grac z Pogonią od III ligi. Lecz on tez ma swoje ambicje i warunki. W końcu to byłyby jego pieniądze. Uważam, że jest to szansa, którą mozna wykorzystać. Tylko bez emocji, brukowych artykułów w sensacyjnym tonie i bez obrzucania się błotem. Już jestesmy po Ptaku wystarczająco podzieleni. Trzeba wrócić do tradycj gremialnego przychodzenia na mecze, dopingu. Trzeba znowu się zjednoczyć wokół Pogoni.
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 18:22
Nie czytając opinii innych wyrażam swoje zdanie. Wg. mnie Drzymała może sobie sprowadzać swoich zawodników, inwestować w Pogoń, a nawet ją przejąć w całości bo gastrycy już mnie męczą do bólu swoją bytnością i samochwalnymi wypowiedziami, ale pod jednym warunkiem, otóż - Nie przejmujemy miejsca w ekstraklasie za Groclin lecz dążymy do ekstraklasy od 0 na zdrowych zasadach. Tyle w tym temacie.
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 18:59
Fuzja z Groclinem Dyskobolia - nie
Drzymala + jego zawodnicy i TO WSYZTSKO z Grodziska - jak najbardziej
Drzymala jako prezes - jak najbardziej, mistrz nasz
Gastronomicy - nie dadza sobie rady w 2giej lidze nawet, no bo kim my mamy grac? Juniorami ligi nie wygramy
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 20:11
Ale przecież było wiadome od dawna, że gastronomicy są tylko na jeden sezon, góra dwa. To nie są bogacze, tylko tymczasowi pasjonaci. Chwała im, że wyratowali klub i wyłożyli kase na awans. Ale od 2 ligi zaczną się schody. Jeśli chcemy awansować rok po roku trzeba rocznie wyłożyć kilka baniek, a na to smolnego i kałużnego nie stać. Drzymała to majętny chłop, ale odwala mu z Bałkanami i Czechami. Wystarczy przestudiować ostatnie sezony, aby zobaczyć, że w kadrze 1 zespołu roiło się od miernot z Chorwacji, Serbii itp. Z drugiej strony trafiło się kilka pereł - Majewski, Lato (chyba najlepszy lewonożny pomocnik obok Zieńczuka), Przyrowski, Telichowski. To daje do myślenia.
Ale za fuzją nie jestem
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 21:50
Jesienią będziemy mogli już pokibicować groclinowej Pogoni, możliwe że nawet w ekstraklasie jak znajdą jakiś kruczek prawny...
Powiem tak - wpływ na decyzję o fuzji czy sponsoringu Drzymały my kibice będziemy mieć praktycznie zerowy. Co najwyżej możemy się obrazić i nie chodzić na mecze. Z tego co mi wpadło dziś w ucho to jedyne obawy "kierownictwa" klubu budzi fakt, że kibice w Szczecinie mogą na początku sezonu odwrócić się od nowopowstałej drużyny. Oczywiście tylko chwilowo... bo potem podobno będzie po staremu - powróci płomienna miłość do klubu, na stadion przyjdą tysiące ludzi, będą przyśpiewki i pieśni pochwalne... itp itd... Tak to mniej więcej im się widzi
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 21:56
Mnie tez to martwi a te gadanie o przenosinach zawodników itd. to tylko mydlenie nam oczu ale poczekam zobacze jak sytuacja bedzie sie rozwijała
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 22:28
Jak potrzebna jest I liga to widać po frekwencji w IV lidze.:GASTRONOMICY" co widać po cenach biletów z Zatoką cienko pierdzą z kasą....A Drzymała na pewno postawi na pewno konkretne warunki-a widać że sępy już koło niego krążą.Niestety musicie przyznać że w SZczecinie i okolicach nie ma nikogo kto by mógł udźwignąć finansowo I ligę.Trzeba się zastanowić czego wszyscy chcemy !!!Miejmy nadzieje że nie powtórzy się BRAZYLIJSKA TELENOWELA . FAN Ostrów Wielkopolski
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 22:37
Jak chce pomagać to niech pomaga, ale teraz w 'II lidze', żadne przenosiny o 2 klasy wyżej bo to nie wypali i spadniemy z hukiem od razu do ' I ligi '.
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 23:06
Dokladnie, czesc zawodnikow z grodziska ok, kasa i drzymala ok, ale nie przejmowanie miejsca w lidze. proste jasne warunki. albo tak albo wcale. to jest zdanie wiekszosci
Odp: Drzymała w Pogoni - 19/06/2008 23:22
Mam w dupie ekstraklasę. Moja Pogoń tam nie gra. czy ja wymagam za wiele że chce chodzić na w końcu spokojnie na swój klub i nie oglądać się czy banda ch... coś znowu wymyśli za pół roku. Kto na nich głosował?
Chce zainwestować? Proszę II liga czeka.
Poproszę o prezydenta Szczecina z jajami i zdrowym podejściem. Przecież to nie tak dużo. Może być pod choinkę, lub na urodziny
Znajduch Rocki dziś rozpoczął treningi z Legią. Ale co do zawodników z Grodziska - to określenie znajduchy jak najbardziej trafione. Sprzedali Sikore, Rockiego, Kumbeva, Muszalika, Majewski i Lato też na wylocie. Reszta same ochłapy i do tego bałkańce i czesi...
Szkoda że Drzymale ta fuzja z Wrocławiem nie wyszła, teraz przynajmniej byłby spokój.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.