Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Lech Poznań 1:3 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
berety dwa
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7451 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 13:17
Tak tak to jest koniec Lecha; tak jak niedawno było koniec Naszej Pogoni. Lecz to tylko na papierku jest napisane. Kibice zostają Ci sami; tak jak My zostaliśmy z tą różnicą że nie identyfikują się z drużyną. Więc nie ma co się martwić.

fan57
Kibic
Na forum od 7992 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 15:02
>Ostatni mecz: sezonu, rundy, WKP. Mecz z Pogonią, a więc ciśnienie jest większe, niż zwykle. Na tym meczu grupa wyjazdowa, na swój głośny sposób, ponownie pożegna się z piłkarzami, trenerami i działaczami WKP. Jako pożegnanie od nich dla nas, wystarczy mi futbol totalny i zwycięstwo na gorącym terenie.
Wojnaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Ataaaaaaak!!!<

Fajny tekst na forum Leszka

Tylko z kąd ta "wojna" atak owszem od początku do końca w wykonaniu(?) POGONI oczywiście i 3:1 (jeden prawdopodobnie z karnego)

Wycodze na hit, Pomorsko- Wielkopolsk, niczym derby 1/2 polski, h*j z tym wszystkim najważniejsze jest to że dzisiaj pyrom dokopiemy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i

:) Jedno życie, jedno miasto, jeden klub!!!
LeOnik
Kibic
Na forum od 8765 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 19:37
Mecz aczkolwiek na dobrym poziomie, niestety eLch mial pomysl na nasza gre ale niestety to MY dyktowalismy warunki zdechowi :X Lilo wrecz fenomalnie szybki i ambitny i do tego niezly ;-) Tak samo jak Anderson ladnie sie kiwal w srodku i rozdawal pilki ale kiepsko u niego z ostatecznym podanie ale za bardzo napastnicy tez kiepsko sie ustawiali, mimo wszystko - Pogon bardzo ladnie grala kombinacyjnie i z klepki... malo co - zadna druzyna w Polsce tak nie potrafi grac. A tak wlasnie sie gra w zachodnich ligach. Lech to tylko bronil przez wiekszosc meczu dostep do bramki i dlatego sie obeszlo bez bramek. Cieszylbym sie gdybym Lilo, Anderson, Elton ( perspektywiczny ), Matheus zostali.

Dla mnie bezapelacyjnie Lilo gracz meczu.

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Kibol-Bezrzecze
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 19:56

LeOnik napisał:  
Mecz aczkolwiek na dobrym poziomie, niestety eLch mial pomysl na nasza gre ale niestety to MY dyktowalismy warunki zdechowi :X Lilo wrecz fenomalnie szybki i ambitny i do tego niezly ;-) Tak samo jak Anderson ladnie sie kiwal w srodku i rozdawal pilki ale kiepsko u niego z ostatecznym podanie ale za bardzo napastnicy tez kiepsko sie ustawiali, mimo wszystko - Pogon bardzo ladnie grala kombinacyjnie i z klepki... malo co - zadna druzyna w Polsce tak nie potrafi grac. A tak wlasnie sie gra w zachodnich ligach. Lech to tylko bronil przez wiekszosc meczu dostep do bramki i dlatego sie obeszlo bez bramek. Cieszylbym sie gdybym Lilo, Anderson, Elton ( perspektywiczny ), Matheus zostali.

Dla mnie bezapelacyjnie Lilo gracz meczu.

W 100 % sie zgadazm z Twojaja wypowiedzia,mecz mogl sie podobac w wykonaniu POGONI glwonie w I polwoie, a II polowa troche gorzej
Ale i tak mi sie podobalo!!

SZCZECIN MOIM MIASTEM ,POGON MOIM ZYCIEM
Jay-J
Kibic
Na forum od 8219 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:05
Bardzo fajne zakonczenie sezonu. Bezapelacyjnie najlepszy mecz rundy, szkoda niewykorzystanych sytuacji. Widac postep, chlopaki graja madrze i atakuje. Czegos brakuje ale jak juz sie zgraja a Mario pozostanie trenerem to ta druzyna rokuje dobrze na przyszly sezon. Fajny gest po meczu kiedy Edi, Lilo i Anderson oddali swoje buty kibicom. Mam nadzieje ze to nie oznacza ich odejscia... Ogolnie niedosyt jest bo mozna bylo na zakonczenie spokojnie wygrac z eLchem, ale zabraklo skutecznosci. Oby w przyszlym sezonie grali tak dobrze i ambitnie we wszystkich spotkaniach... Mam dobry humor i oceny tez beda dobre.

Peskovic 9 - Tavares Mineiro 9, Batata 8, Julcimar 9, Matheus 8 - Lilo 10, Anderson 9, Kazmierczak 8, Matlak 9 - Edi 9, William 7, Elton 6.

Obrazek gif wstawiony na forum
avelyn
Kibic
Na forum od 8282 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:10
chyba bylem na innym meczu niz wy
o ile w pierwszej polowie niezle nawet atakowalismy, gra byla przyjemna, kazmierczak dobre pily dawal, to w drugiej jak zwykle bylo dno totalne.

Jeśli historia mogłaby nas czegokolwiek nauczyć, to niewątpliwie tego, że żaden naród nie stworzył wyższej cywilizacji bez poszanowania prawa do posiadania własności prywatnej
Ludwig von Mises
Kriss
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:12
Mecz taki sobie. I polowa bardzo dobra, II bardzo chujowa. O ile w pierwszej polowie byla jakas koncepcja gry i pare dobrych akcji to w drugiej zabraklo i tego i tego. Ogolnie mowiac II polowa to taka typowa polska padaka. Wielki plus dla Matlaka. Zapierdlala az milo bylo patrzec.Szkoda ze nie wytrzymal chociaz 75 min ale po kontuzji to zroumiale. JAk na taki mecz to ilosc obecnych osob na stadionie mocno mnie zdziwila. Doping wyglada ltak jak gra, w pierwszej polowie dobry , druga padaka. I z jednej i z drugiej strony. Od 80 brak dopingu (moze ze dwa, trzy razy cos polecialo) z obu stron co jak na tak prestizowy mecz troche dziwi.
Widac po Lechu ze bardziej nastawiony na beke niz na wrzuty. Szkoda ze u nas odwrotnie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Junior
Pogoń Szczecin
Na forum od 8765 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:16
Kaziu zenada..... gral na stojaco... nic nie pokazal, nie dochodzil do pilek, nie wyskakiwal do pilek, a takze dawla sie odpychac przez wiele mniejszych pilkarzy z pozniania

I polowa naprawde bardzo dobra..... 3 akcje 100 %, szkoda ze dwoch z nich nie wykorzystal Matlak...

Ptr.
Kibic
Na forum od 7705 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:21

Kriss napisał:  
Od 80 brak dopingu (moze ze dwa, trzy razy cos polecialo) z obu stron co jak na tak prestizowy mecz troche dziwi.
.

ja bym powiedzial ze od 46 minuty prawie brak dopingu.

cofe_shop
Kibic
Na forum od 7967 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:22
pare fotek z meczu

Ostatnio edytowany przez: cofe_shop, 13 maja 2006, 20:48 [2 raz(y)]

Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Michał51
*zablokowany
Na forum od 7110 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:22

JuN napisał:  
Kaziu zenada..... gral na stojaco... nic nie pokazal, nie dochodzil do pilek, nie wyskakiwal do pilek, a takze dawla sie odpychac przez wiele mniejszych pilkarzy z pozniania

I polowa naprawde bardzo dobra..... 3 akcje 100 %, szkoda ze dwoch z nich nie wykorzystal Matlak...

zgadzam się z toba Jun Kaziu grał bardzo cienko dziwie sie że wogóle zagrał w pierszym składzie szkoda że zremisowaliśmy bo mieliśmy okazje żeby strzelić bramke szkoda że matlak z tych dwóch sytuacji co miał nie wykorzystał chociaż jednej .kto nie skacze ten z policji hop hop hop to było dobre

kto nie skacze ten z policji hop hop hop
Kibic
Na forum od 7064 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:26
Szkoda niewykorzystanych sytuacji, ten mecz był do wygrania, ale tragedii nie było :)

Zachód !
MofM
Kibic
Na forum od 7085 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:27
na pomorzanach byly jakies p[roblemy albo w okolicahc , duzo policji poijechalo w tamta strone

Kriss
Kibic
Na forum od 7784 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:28

Picio napisał:  

Kriss napisał:  
Od 80 brak dopingu (moze ze dwa, trzy razy cos polecialo) z obu stron co jak na tak prestizowy mecz troche dziwi.
.

ja bym powiedzial ze od 46 minuty prawie brak dopingu.

Taa ale od 80 wyjatkowa cisza.

Szczepan21
Kibic
Na forum od 7002 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:28
Ja ogladalem tylko skrot na C+ i wyrozniali sie Lilo, Edi i Matlak. Mario po meczu pochwalil Kazia, ale sie na jego temat nie wypowiem bo ten skrót bardzo krótki był. Na początku powinniśmy już prowadzić...

koszulka - 50 pln, szalik - 20 pln, być kibicem Pogoni - bezcenne...
Drk
Kibic
Na forum od 7550 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:34

Ostatnio edytowany przez: Drk, 14 maja 2006, 11:21 [1 raz(y)]

niekompatybilny
Kibic
Na forum od 7095 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:37
To co sie dzialo na piekiełku podczas 2 polowy to byla masakra! Ja nie wiem gdzie sie podzial Sandal ale bylo widac jak to wyglada bez niego... Gosciu ktory "panowal" nie ogarnial niczego i rzucal prawie tylko hasla ktore polowa wykrzyczala od niechcenia... Przeklinal chyba co drugie slowo i nie wiem czy chcial sie upodobniec do Sandala czy chcial zostac kimś... Mi rece opadaly gdy nie mial pomyslu na śpiew... Pewnie ktos powie "idz i sam zacznij rozkrecac" Nie potrafie wplywac na ludzi i ich motywowac wiec TYLKO wyrazam swoje zdanie. Gdy koszulka wjezdzala to byl spiew? Napewno nie bo nikt nie widzial co ma śpiewac! Prowadzacego wogole nie bylo slychać i widac ze sie nie nadaje... Można odrazu bylo zobaczyć brak Sandala... Brak potencjału? Watpie bo jak na innych sektorach zaczeli spiewac to blyskawicznie sie piekielko przyłaczało bez problemu... Oni chcieli a nie wiedzieli co maja spiewac bo zdecydowanie nie bylo kogoś kto by ich pokierowal...

Mecz ujdzie... Pierwsza polowa naprawde jak na Pogoń to dobra druga troche gorzej. Lilo naprawde zagrał dobry mecz. Kaziu troche slabiej. Ogolnie podobalo mi sie szybkie przerzucanie na druga strone. Widac ze cos sie dzieje z zespolem ze innaczej graja niż za panika (celowo z malej) Ja mam nadzieje ze przez okres przygotowawczy Kuras ich ustawi i w nastepnym sezonie bedzie lepiej! Jezeli Ptak znow nie nasprowadza tone brazylijczyków...

Lechitka
Kibic
Na forum od 8303 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:38
Meczyk fajny i szybki, pierwsza połowa pod dyktando Pogoni - troche się zdąrzyłam nadenerwować ale jak sie potem okazało nie było czym druga połowa bardziej wyrównana. Ogólnie remis był chyba sprawiedliwym wynikiem. A poza tym stadion fajny macie, oprawe na wejście niezłą przygotowaliście. Mecz mógł się podobać i pewnei się podobał. To tyle na gorąco po meczu a jak wróce do Poznania to się przyjże co ciekawszym akcjom z bliska i się wypowiem dokładniej :)

Do zobaczenia w przyszłym sezonie.

A właśnie spikera macie świetnego :D Bądźmy jednością i te sprawy na początku - śmieszny typ :D

...byc gwiazdą, gwiazdą, ludzi fantazją, wyzwalać zazdrośc, ja chce być gwiazdą...

To jest ta bejbe Vasyla? :D
Stachura
Kibic
Na forum od 7001 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:42

niekompatybilny napisał:  
To co sie dzialo na piekiełku podczas 2 polowy to byla masakra! Ja nie wiem gdzie sie podzial Sandal ale bylo widac jak to wyglada bez niego... Gosciu ktory "panowal" nie ogarnial niczego i rzucal prawie tylko hasla ktore polowa wykrzyczala od niechcenia... Przeklinal chyba co drugie slowo i nie wiem czy chcial sie upodobniec do Sandala czy chcial zostac kimś... Mi rece opadaly gdy nie mial pomyslu na śpiew... Pewnie ktos powie "idz i sam zacznij rozkrecac" Nie potrafie wplywac na ludzi i ich motywowac wiec TYLKO wyrazam swoje zdanie. Gdy koszulka wjezdzala to byl spiew? Napewno nie bo nikt nie widzial co ma śpiewac! Prowadzacego wogole nie bylo slychać i widac ze sie nie nadaje... Można odrazu bylo zobaczyć brak Sandala... Brak potencjału? Watpie bo jak na innych sektorach zaczeli spiewac to blyskawicznie sie piekielko przyłaczało bez problemu... Oni chcieli a nie wiedzieli co maja spiewac bo zdecydowanie nie bylo kogoś kto by ich pokierowal...

Dokładnie doping bez Sandała to nie Doping

Jey - M
Kibic
Na forum od 7379 dni

Odp: Pogoń - Lech Poznań 13 maja godz. 17.00 - 13/05/2006 20:43
Pierwsza polowa bardzo ciekawa :D, a druga to malo zgrania... dobrze ze ten sezon juz sie skonczyl :)

...Wiele Serc, Jedno Bicie, Pogoń Szczecin Ponad Życie...
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005