Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 03/05/2006 01:01
Dla twojej wiadomości jest mecz w sobote o 18:00 to jest żródło 100% gdyz jestem z Gdyni. Mysle ze sie spreżycie i co najmniej przyjedzie was 600 w tym połowa baby he he Pozdrawiam
Sprzedam bilet na (mecz + pociag) arka - Pogon cena 50zł, tel 502224450
Nie wiem czy wypali takie sprzedawanie przecież to jest imienne i z peselem?Mogę się mylić.A ja mam inne pytanie czy ktoś jedzie z Polic bo narazie chyba tylko ja?
"I kneel only to God and I don't see him here"<--Prion Break S02E04
Dobrze zrobisz dla siebie i dla tego forum jak przestaniesz tu zaglądać. A jak chcesz to rób to ze słownikiem ortograficznym. Co do wyzywania dziewczyn jak to ująłeś; musisz zacząć odrużniać dziewczyny od kobiet. Shee dla przykładu już na pewno nie jest dziewczyną tylko kobietą. Gimnazjum już dawno skończyła.
Najbardziej lubię gdy ktoś robi błedy ortograficzne wytykając je innym
Sorry za offtopic...
To nasza desperacja powoduje, że nasi wrogowie muszą się z nami liczyć.
Pociąg odjeżdza z Dworca Głównego w sobote o godzinie 10:07 z peronu nr.4, podstawiony zostanie 50 minut wczesniej, dlatego wszyscy niech sie spreza i beda przynajmniej te 50 minut wczesniej, bo inaczej mozemy miec opoznienie i dojechac na 2 polowe.
I sprawa najważniejsza... na dzien dzisiejszy jest zapisanych nieco ponad 200 osób, jeżeli do jutra wieczór nie będzie minimum 300 to prawdopodobne jest że pociąg wogole NIE ODJEDZIE, dDlatego ten kto jeszcze czeka niech sie sprezy i jutro kupi bilet, a reszta niech NAMAWIA ZNAJOMYCH na ten wyjazd bo inaczej bedzie cienko.
Beda podstawione 2 sklady wiec napewno kazdy znajdzie dla siebie miejsce siedzące.
Zapieprzać po bilety bo 200 osob na wyjezdzie do Gdyni przy podstawionym specjalu to żenada...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Arka Gdynia - Pogoń 06.05 - wyjazd - 03/05/2006 17:50
z 300 sprzedacie i do tego pojedzie od was ze 100 na krzywy ryj + desperaci autami takze was powinno byc minimum 400 chłopa zawsze mozecie poprosić kolegów z legły wawa może wam pomogą?? ps. Arki było u was koło 600
z 300 sprzedacie i do tego pojedzie od was ze 100 na krzywy ryj + desperaci autami takze was powinno byc minimum 400 chłopa zawsze mozecie poprosić kolegów z legły wawa może wam pomogą?? ps. Arki było u was koło 600
Dziekujemy za nie oceninioną pomoc jesli chodzi o dane statystyczne naprawde bylo to dla nas nie zbedne
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758215455 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.