Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 12:41
Dis jeszcze rano obejrzalem powtorke meczu na C+. I teraz sobie mysle ze widoczny brak Rafała, w meczu z amica cos tam probowal szarpac moze tu by pomogl, bo Cruz widocznie za malo podan, probowal sam scodzic do srodka co konczylo sie upadkiem. Co do karnego to niby byl kontakt Cruza z Penksa, ale napewno sedzia nie musial uzywac gwizdka. A co do bramki Cleisona to nie wiem jak wy, ale ja uwazam, ze troszeczke fartowna byla, bo widocznie pilka zeszla mu z nogi
jednak ludzie w Pogoni sa o lata swietlne za ludzmi w Legii ktorzy szybko ocenili umiejetnosci Cruza... Panik i Ptak mowili ze w Legii sie na nim nie poznano i ze jest to gracz o wielkich umiejetnosciach...2 bramki juz na jego koncie z karnych...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 13:04
Dziwią mnie bardzo skrajne oceny pilkarzy.
Duzo juz jest napisane, ale ja dodam co nie co od siebie.
Niech nikt nie pisze, ze sedziowanie bylo zle. Było bardzo dobre dla wisly. Baszczynski mogl po 15 minutach juz wyleciec, za 3 faule taktyczne na Cruzie (gdy Cruz go minal nie mial by nikogo przed soba, zoltko ewidentne), Stolarczyk powinien wyleciec na poczatku drugiej polowy, za brutalny faul na Edim, wychodzacym na 1:1 z Majdanem
Kuriozum to bylo, jak sedzia odgwizdal rzut wolny dla Wisly, gdy sedzia boczny jasno wskazywal mu na reke gracza Wisly. Sedzia techniczny powinien wyganiac Petrescu z boiska (pocos sa te linie przerywane przy lawke rezerwowych).
Karnego nie bylo, co do czerwonej dla Cruza nie wypowiadam sie.
Co do gry: po wczorajszym meczu jestem pewien utrzymania sie w lidze (po meczu z Amica tego pewien nie bylem).
Kazmierczak naprawde dobrze gral, w porownaniu do poprzedniej rundy duza poprawa.
Ptak popelnil duzy blad, bo nie sciagnal dobrego napastnika. Wagner sie nie nadaje.
Juz nie najezdzajcie tak na Panika z powodu 3 zmiany, musial wpuscic Matheusa, bo Ze Roberto zostal ostro wykoszony.
Julcimar dobrze wcale nie gral.
Co do bramkarza. Neneca to bardzo dobry material na golkipera, brak mu jednak doswiadczenia i obycia. Teraz powinien grac Pescowic, a Neneca powinien pilnie trenowac z fachowcem duzej klasy jakim jest Zbigniew Dlugosz.
chuj z tym ze ma ulamki sekund, od tego ma liniowych, a oni tez kurwa slepi? co do tych przepisow, to karnego nie bylo. A tak poza tym to w pierwszej polowie Wislacy ze 3 zolte powinni dostac. Sedzia byl stronniczy...
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
toz wiadomo ze najlatwiej jest usiasc przed TV, obejrzec milion razy ta sama powtorke i wydac werdykt. Sedzia na boisku nie ma tej szansy, bo na podjecie decyzji ma ulamki sekund. Od podjecia decyzji zalezy tez odpowiednie ustawienie sedziego. Tak wiec nie obwiniajmy sedziego ze "wydrukowal" mecz, bo rzeczywiscie mogl dac sie nabrac.
Sedzia byl po prostu slaby, bo pierdolnac kolory przy pokazywaniu kartek to hanba nawet w B-klasie. I nie bron tak tych sedziow bo to skorumpowana banda
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
toz wiadomo ze najlatwiej jest usiasc przed TV, obejrzec milion razy ta sama powtorke i wydac werdykt. Sedzia na boisku nie ma tej szansy, bo na podjecie decyzji ma ulamki sekund. Od podjecia decyzji zalezy tez odpowiednie ustawienie sedziego. Tak wiec nie obwiniajmy sedziego ze "wydrukowal" mecz, bo rzeczywiscie mogl dac sie nabrac.
Sedzia byl po prostu slaby, bo pierdolnac kolory przy pokazywaniu kartek to hanba nawet w B-klasie. I nie bron tak tych sedziow bo to skorumpowana banda
Na miejscu Wita Żelasko wyslal bym go za ten mecz na egzamin poprawkowy i mam nadzieję, że odpocznie sobie przez jakiś czas, bo przez takich frajerów polska piłka będzie jeszcze gorsza niż jest...
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 14:18
"Kur.. Wielki pznp Kur... za darmo pieniądze biorą , moje pieniądze z renty...kur.. jeb..."
...
"Oszukali NAS Banda Zlodzieji Polskich Decydentów Kur... takich jak w pzpn-ie"
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 15:04
Dajcie juz spokój z tym sędzią pewnie był słaby ale ani lepszy ani gorszy od innych po meczu z Amicą na początku jedynym winnym przegranej był sędzia bo niby Edi nie był na spalonym że niby karnego nie było i Gregorek strzelił bramke ze spalonego wszyscy to tak dokładnie widzieli dopiero po lidze+ zaczoło się że to jednak Panik to całe zło . Prawda jest taka że nie mamy zespoły jesli pisze ktoś że grali lepiej niż z Amicą to może i jest w tym troche racji ale prawda jest też taka że Wisła grala gorzej od Amici czyli gra się tak jak przeciwnik pozwala,teraz mecz z Zagłebiem i jak bedzą grać tak jak wczoraj to może być powtórka z pierwszego meczu pózniej jeszcze mecz z legią i Koroną czyli też bez punktów ale jak trzy nastepne mecze dostaniemy w dupe to winymi i tak bedą sędzia i Panik a nie debilny Ptak który robi takie experymenty i jeszcze do teg zmienia trenera na trzy dni przed ligą i jeszcze to dmuchanie balonika że gramy o puchary że takich grajków jeszcze w Polsce nie było itp.
Niech ten Daniel wypierdala jest fatalny,
z Amica zrobil karnego
z Wisla karnego
i dostal czerwona !
zenujacy facet ktory nie umie grac w pilke!
ja myślę że trochę zbyt surowa ocena ... Karne w meczach z Amiką i Wisłą były baardzo kontrowersyjne, a wczoraj Cruz miał pare ciekawych rajdów i zagrań.
Zaskoczony byłem grą Ze Roberto i myslę że on będzie partnerem Julcimara na środku obrony.
Ogólnie zagraliśmy całkiem poprawnie , a jeśli chodzi o Wisłe , to jak ma tak wyglądać mistrz Polski to chyba faktycznie polska piłka sięgnęła dna...
hyhy
a z tymi kartkami to rzeczywiscie cyrk
"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 15:56
Ja ten mecz zapamiętam na długo z jednego powodu...
Pierwszy raz widziałem taką akcję na mojej dzielnicy
Kibice Wisły uciekający ulicą 3-go maja i Parkiem Batorego przed kilkunastoma kibicami Pogoni...
To był za mocny widok...
"Gdyby kózka nie skakała, to by smutne zycie miala"
Wielka szkoda, że ponownie w Szczecinie SĘDZIOWIE odnieśli ZWYCIĘSTWO !
REPREZENTANT POLSKI TOMASZ KŁOS powiedział do MKS Ediego Andradiny, piłkarza znającego język Słowian taki oto niewybredny tekst: WY WSZYSCY JESTEŚCIE CZARNE MAŁPY, za co sędzia Podgórski ukarał żółtą kartką Ediego Andradinę, bo śmiał coś zrozumieć po polsku i stanął w obronie kolegów z drużyny……… ?
Jedenastka dla Wisły ?? Z kapelusza, Panie sędzio Podgórski i liniowy Kotos, pamiętamy, po co holujecie na siłę Wisłę, czy możecie spokojnie spać ?
Pogoń została nie po raz pierwszy oszukana i jutro ktoś też zostanie zrobiony w bambuko, ponieważ miał czelność położyć własne pieniądze na zabawę, w której uczestniczą nieszczerzy ludzie.
To musi uskrzydlić Antoniego Ptaka, który przeżywa chwile zwątpienia po „wydrukowanym” meczu z Wisłą, ale wszystko do czasu, nasze „pogoniarskie” będzie na wierzchu !
kombinatorzy, jak sędzia Podgórski muszą PRZEGRAĆ ! MUSZĄ !!!
Mocne słowa jak na oficjalną stronę, w dużej części prawdziwe, ale zastanawia mnie jedno:
1) Poziom stylistyczny tekstu wskazuje, że pisał to jakiś rozemocjonowany 18-latek. Stylowo tekst zupełnie odmienny od innych zamieszczanych na oficjalnej stronie.
2) Jeśli się wydaje takie "ostre" sądy, to wypadało by się pod tym podpisać imieniem i nazwiskiem, a przynajmniej pseudonimem.
Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 16:21
Rzeczywiście piękna technika Brazylijczyków, dobrze przyjmują, grają z klepy a gdy pojawi się obrońca Amici albo Wisły.........tracą piłkę poraża mnie ich technika.
Co zaś się tyczy gościa, który twierdzi, że Grzelak był najgorszy w meczu z Amicą to chyba jednak nie byłeś na tym meczu.
Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Ja ten mecz zapamiętam na długo z jednego powodu...
Pierwszy raz widziałem taką akcję na mojej dzielnicy
Kibice Wisły uciekający ulicą 3-go maja i Parkiem Batorego przed kilkunastoma kibicami Pogoni...
To był za mocny widok...
Ci wszyscy co na meczu byli czy ilu ich tam bylo ?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1763598586 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.