Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Korona - Pogoń 2:1 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Zbylu
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7254 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 20:52

KloceK napisał:  

-HL napisał:  

Bart1987 napisał:  
w pociagu okolo 70-80 osob

Tak, ale lacznie z Legia (kilkanascie osob) i tylko w pierwsza strone. Z powrotem znacznie mniej...

oj mi sie zdaje ze bylo wiecej niz 80osob w strone DO Kielc ..
a spowrotem znacznie mniej poniewaz : Legia zostala w Wawie, niektorzy pojechali inaczej, na wlasna reke, kilka osob pojechalo w strone Krakow/Zakopane

Dokladnie 4 osoby pojechaly :D:D:D:D wlasnie wrocilismy ok 18 osob jechalo tym pociagiem o 9.10 z Warszawy do Kielc

Ostatnio edytowany przez: Zbylu, 5 marca 2006, 20:58 [1 raz(y)]

Obrazek gif wstawiony na forum
Zen
Kibic
Na forum od 7146 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 21:43
http://forum.korona-kielce.pl/viewtopic.php?t=5678

bez komentarza...ale kibice Korony to.... :(

eF^
Kibic
Na forum od 7854 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 21:49
Pieprzyc ich i sie nie przejmowac, widac jak znakomicie znaja sie na pilce oraz na tym w jakich warunkach rozgrywa sie zawody sportowe.

Ciekawe co by powiedzieli jesli jednak zagraliby ten mecz i Piechna zlapalby kontuzje ktora wyeliminowala go na 3 sezony ... ciekawe do kogo by mieli wtedy pretensje, pewnie do Pogoni za to ze nie zglaszali sprzeciwow na gra na takiej murawie

eJay
Kibic
Na forum od 7653 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 22:02

Zen napisał:  
http://forum.korona-kielce.pl/viewtopic.php?t=5678

bez komentarza...ale kibice Korony to.... :(

echhh dzieci:) Murawa w Gutowie byla w o wiele lepszym stanie (co nie znaczy, ze idealna) niz ta wsiura w Kielcach. Chyba jakis trefny gnoj sypali, bo to murawy nie przypominalo:D

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
-HL
Kibic
Na forum od 7935 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 22:17

rafczyk napisał:  
HL... Dodaj jeszcze grupke 22 osoby ktorzy jechali drugim pociągiem :) pozdro dla obecnych... wyjazd udany

W takim razie ok, bo myslalem ze bylo to tylko pare osob. No chyba ze wiekszosc stanowili legionisci?

Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
katharsis
Kibic
Na forum od 7806 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 22:27
Murawa w Kielcach

wczoraj fotka z treningu Korony, ktory odbyl sie zamiast meczu z Pogonia..

ligowiec.net team
Prawa Strona Miasta
Kibic
Na forum od 7276 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 22:32

Kibic001 napisał:  
Wyjazd mimo odwalania meczu można zaliczyć do udanych. Jedynie żal mi chłopaczka, co dostał po pysku od dwóch naszych, co chyba nie mogli pogodzić się z pewnym faktem!
Za co dostał?
- za to, że pojechał za drużyna na prawie drugi kraniec Polski?
- za to, że nie dostał po pysku od „kogoś innego”?
- czy, za to, że nie oddał barw jak inni?
Zostawiam to do własnej interpretacji, ale ja osobiście uważam to za czyste frajerstwo! Bicie się nawzajem? eeeh szkoda gadać. Napiszecie, że to nie miejsce na takie informacje? A ja się z tym nie zgodzę, bo każdy, kto chce jechać za Pogonią powinien wiedzieć, że nie tylko od kibiców innych ekip czyha zagrożenie!

po pierwsze czego sie powinienes nauczyc to znaczenie slowa frajer !! mysle ze bez powodu nie dostal, a jezeli sie komus czasem nalezy to sie nalezy...kazdy zna plusy i minusy ,,wycieczek krajoznawczych" a skoro nie to niech sie zastanowi zanim ruszy w podroz...

Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
jaka24
Kibic
Na forum od 7414 dni

Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 23:31

kibic24 napisał:  
musi to na rusi, szkola to co innego ,pisze z malej bo sie pisze szybciej i latwiej ,podobnie tez nie uzywam polskich liter, a obecna Pogoń nie zasluguje na napisanie jej z duzej litery przynajmniej dla mnie

pewno jestem już seniorem w grupie ludzi którzy tu przerzucają się wiadomościami typu: kto kogo walnął w zęby, kto kogo zakapował itp., ale od 25 lat kiedy kibicuję POGONI nigdy nie lubiałem ludzi, którzy w jakikolwiek sposób umniejszyli MÓJ KOCHANY KLUB. POGOŃ to MY, bez względu kto tu będzie grał, albo kiedyś grał. Jeśli tego nie rozumiesz to daj sobie spoko z kibicowaniem, bo ch...j z ciebie nie kibic.
Flaga Pogoni bicz

POGOŃ TO MY....
Zbylu
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 10:19

-HL napisał:  

rafczyk napisał:  
HL... Dodaj jeszcze grupke 22 osoby ktorzy jechali drugim pociągiem :) pozdro dla obecnych... wyjazd udany

W takim razie ok, bo myslalem ze bylo to tylko pare osob. No chyba ze wiekszosc stanowili legionisci?

jechalo jak pisalem tym o 9.10 z Warszawy ok 18 osob nastenie 4 osoby po uslyszeniu wiadomosci ze mecz zostal odwolany udaly sie na melanz do Zakopanego.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7355 dni

*

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 11:00
Echo Dnia

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 12:26

-HL napisał:  

rafczyk napisał:  

nie... wszyscy byli Pogoniarzami
czyli 22osoby z powrotem w 2 pociagu DO radomia, OD Radomia 18osob ;)

Ostatnio edytowany przez: Safe, 6 marca 2006, 13:03 [1 raz(y)]

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
oiram123
Kibic
Na forum od 7169 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 18:52
Ale jedno może bedzie dobra dla nas z tego meczu to ze moze Ptak da jakiegos specjala dla nas bo coś gadał ;] !!!!!! Bylo by całkiem pozytywnie

POGOŃ TO MY !!!!!!
manisz
Kibic
Na forum od 7413 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 19:54
Chłopaki z Korony troszke za bardzo sie napinaja, mysla ze 3-4 miejsce tworzy z nich nie wiadomo kogo... Chyba jedyne co im wychodzi to krytyka w internecie.
W ogole za kogo oni sie maja w Polsce ze ak duzo pozwalaja ;o? Chlopaki z kielc basta bo sie przejedziecie

SISMIC
Kibic
Na forum od 7513 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 19:55
Podjarani pierwszą ligą :D

Szczecińska albo żadna!
Luk Luk
Kibic
Na forum od 7828 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 20:01

oiram123 napisał:  
Ale jedno może bedzie dobra dla nas z tego meczu to ze moze Ptak da jakiegos specjala dla nas bo coś gadał ;] !!!!!! Bylo by całkiem pozytywnie

ze skladania obietnic juz go znamy, teraz warto by sie pokazac jako osoba ktora je spelnia.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 20:06
A ja powiem ze bylem na kilku wyjazdach specjalami i to jedna wielka chujnia. Wolalbym juz zwrot hajsu za pociag. Chociaz we wtorek samemu koszta dojazdu (pociag mam na mysli) samemu bylyby duze wyzsze niz w weekend.

POGOŃ SZCZECIN!
Zbylu
Kibic
Na forum od 7254 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 23:17

Bart1987 napisał:  
A ja powiem ze bylem na kilku wyjazdach specjalami i to jedna wielka chujnia. Wolalbym juz zwrot hajsu za pociag. Chociaz we wtorek samemu koszta dojazdu (pociag mam na mysli) samemu bylyby duze wyzsze niz w weekend.

PKP Ci nie zwroci za bilet pociagiem przejechales za ten bilet i tyle a co to Ptaka to obchodzi odda Ci za bilet za wstep ktory kosztowal w Kielcach 12 zl a u nas 15 zl o ile wogole go miales:) i tyle

zegar
Kibic
Na forum od 8557 dni

Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 23:19

Power napisał:  
Podjarani pierwszą ligą :D

spoko, to kibice sukcesu hahaha, pójdzie im troszke gorzej i znów będą mieli frekwencję 250 osób,
Ludzie mówię wam, pochodzę z kielc, ale od kilkunastu lat mieszkam w Szczecinie i TYLKO POGOŃ!!! kilka lat temu o koronie wiedzieli chyba tylko działacze haha, banda wieśników!!! jak nikomu innemu życzę im powrotu do 2 ligi, żeby im trochę w baniach przewiało!!!

zegar
ZDR
Kibic
Na forum od 8198 dni

**

Odp: Korona - Pogoń - 07/03/2006 00:13

Zbylu napisał:  

Bart1987 napisał:  

PKP Ci nie zwroci za bilet pociagiem przejechales za ten bilet i tyle a co to Ptaka to obchodzi odda Ci za bilet za wstep ktory kosztowal w Kielcach 12 zl a u nas 15 zl o ile wogole go miales:) i tyle

za kredyty tez zaplaci...;)

Safe
Kibic
Na forum od 7595 dni

Odp: Korona - Pogoń - 07/03/2006 08:09

Master napisał:  

Zbylu napisał:  

Bart1987 napisał:  

za kredyty tez zaplaci...;)

"cale zycie na kredycie" ;)

a co do specjala to przynajmniej to moze zrobic, jak zakupi to dobrze ...
tylko chujowa data ... 4 kwietnia bedzie trzeba sie urywac ^^ a kasy rzeczywiscie szkoda ... (ale wyjazd zaliczony :])

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.1 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005