Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 21:49
Pieprzyc ich i sie nie przejmowac, widac jak znakomicie znaja sie na pilce oraz na tym w jakich warunkach rozgrywa sie zawody sportowe.
Ciekawe co by powiedzieli jesli jednak zagraliby ten mecz i Piechna zlapalby kontuzje ktora wyeliminowala go na 3 sezony ... ciekawe do kogo by mieli wtedy pretensje, pewnie do Pogoni za to ze nie zglaszali sprzeciwow na gra na takiej murawie
echhh dzieci Murawa w Gutowie byla w o wiele lepszym stanie (co nie znaczy, ze idealna) niz ta wsiura w Kielcach. Chyba jakis trefny gnoj sypali, bo to murawy nie przypominalo
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Wyjazd mimo odwalania meczu można zaliczyć do udanych. Jedynie żal mi chłopaczka, co dostał po pysku od dwóch naszych, co chyba nie mogli pogodzić się z pewnym faktem!
Za co dostał?
- za to, że pojechał za drużyna na prawie drugi kraniec Polski?
- za to, że nie dostał po pysku od „kogoś innego”?
- czy, za to, że nie oddał barw jak inni?
Zostawiam to do własnej interpretacji, ale ja osobiście uważam to za czyste frajerstwo! Bicie się nawzajem? eeeh szkoda gadać. Napiszecie, że to nie miejsce na takie informacje? A ja się z tym nie zgodzę, bo każdy, kto chce jechać za Pogonią powinien wiedzieć, że nie tylko od kibiców innych ekip czyha zagrożenie!
po pierwsze czego sie powinienes nauczyc to znaczenie slowa frajer !! mysle ze bez powodu nie dostal, a jezeli sie komus czasem nalezy to sie nalezy...kazdy zna plusy i minusy ,,wycieczek krajoznawczych" a skoro nie to niech sie zastanowi zanim ruszy w podroz...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
musi to na rusi, szkola to co innego ,pisze z malej bo sie pisze szybciej i latwiej ,podobnie tez nie uzywam polskich liter, a obecna Pogoń nie zasluguje na napisanie jej z duzej litery przynajmniej dla mnie
pewno jestem już seniorem w grupie ludzi którzy tu przerzucają się wiadomościami typu: kto kogo walnął w zęby, kto kogo zakapował itp., ale od 25 lat kiedy kibicuję POGONI nigdy nie lubiałem ludzi, którzy w jakikolwiek sposób umniejszyli MÓJ KOCHANY KLUB. POGOŃ to MY, bez względu kto tu będzie grał, albo kiedyś grał. Jeśli tego nie rozumiesz to daj sobie spoko z kibicowaniem, bo ch...j z ciebie nie kibic.
HL... Dodaj jeszcze grupke 22 osoby ktorzy jechali drugim pociągiem pozdro dla obecnych... wyjazd udany
W takim razie ok, bo myslalem ze bylo to tylko pare osob. No chyba ze wiekszosc stanowili legionisci?
jechalo jak pisalem tym o 9.10 z Warszawy ok 18 osob nastenie 4 osoby po uslyszeniu wiadomosci ze mecz zostal odwolany udaly sie na melanz do Zakopanego.
Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 18:52
Ale jedno może bedzie dobra dla nas z tego meczu to ze moze Ptak da jakiegos specjala dla nas bo coś gadał ;] !!!!!! Bylo by całkiem pozytywnie
Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 19:54
Chłopaki z Korony troszke za bardzo sie napinaja, mysla ze 3-4 miejsce tworzy z nich nie wiadomo kogo... Chyba jedyne co im wychodzi to krytyka w internecie.
W ogole za kogo oni sie maja w Polsce ze ak duzo pozwalaja ;o? Chlopaki z kielc basta bo sie przejedziecie
Odp: Korona - Pogoń - 06/03/2006 20:06
A ja powiem ze bylem na kilku wyjazdach specjalami i to jedna wielka chujnia. Wolalbym juz zwrot hajsu za pociag. Chociaz we wtorek samemu koszta dojazdu (pociag mam na mysli) samemu bylyby duze wyzsze niz w weekend.
A ja powiem ze bylem na kilku wyjazdach specjalami i to jedna wielka chujnia. Wolalbym juz zwrot hajsu za pociag. Chociaz we wtorek samemu koszta dojazdu (pociag mam na mysli) samemu bylyby duze wyzsze niz w weekend.
PKP Ci nie zwroci za bilet pociagiem przejechales za ten bilet i tyle a co to Ptaka to obchodzi odda Ci za bilet za wstep ktory kosztowal w Kielcach 12 zl a u nas 15 zl o ile wogole go miales i tyle
spoko, to kibice sukcesu hahaha, pójdzie im troszke gorzej i znów będą mieli frekwencję 250 osób,
Ludzie mówię wam, pochodzę z kielc, ale od kilkunastu lat mieszkam w Szczecinie i TYLKO POGOŃ!!! kilka lat temu o koronie wiedzieli chyba tylko działacze haha, banda wieśników!!! jak nikomu innemu życzę im powrotu do 2 ligi, żeby im trochę w baniach przewiało!!!
PKP Ci nie zwroci za bilet pociagiem przejechales za ten bilet i tyle a co to Ptaka to obchodzi odda Ci za bilet za wstep ktory kosztowal w Kielcach 12 zl a u nas 15 zl o ile wogole go miales i tyle
za kredyty tez zaplaci...
"cale zycie na kredycie"
a co do specjala to przynajmniej to moze zrobic, jak zakupi to dobrze ...
tylko chujowa data ... 4 kwietnia bedzie trzeba sie urywac ^^ a kasy rzeczywiscie szkoda ... (ale wyjazd zaliczony )
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.