I'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air
they fly so high
they reach the sky
and like my dreams
they fade and die !
fortune's always hiding
i've looked everywhere
i'm forever blowing bubbles
pretty bubbles in the air !
UNITED !!! UNITED !!!
to nie o ta kobiete chodzi bo wkoncu zabrala a co do frekwencji to jak ktos podal 235 osob na sektorze + 5 osob ktore nie weszly na sektor czyli 240 osob
Własnie wrucilem z Polkowic, szczegol ze wyjechalem w piatek Pozd dla 2 gosci co z nami jechalo i za akcje w pociagu
Ide spac pozniej opisze jak to bylo ...........
Szczegół ze trza byc super ogarnietym zeby jechac w piatek do Polkowic
hmm brawo dla Ciebie
Nie mielismy juz jak zalatwic busa ani samochodu wiec wybralismy ekstramalna podroz,
Pociag do Głogowa mielismy o 20,59 w piatek a juz w sobote jak bysmy pojechali tym polonczeniem bysmy nie zdazyli, moze byly inne poloneczenia ale nie mielismy czasu na planowac.
Mozna bylo jeszcze przez Wroclaw jechac i tam na pks ale dotarlismy i tak
Dobrze sie bawilismy tylko szkoda ze polowa naszej ekipy przez tego konduktora ( spoktalismy go w Poznaniu i cieplo do niego krzyczelismy na peronie ), bo bylo by naprawde super jak bysmy dotarli cala ekpia ale no coz
Brawo dla chlopakow ze probowali dalej jechac mimo niepowodzen i podziw dla nich ( kiedy bedzie tak fotka z pociagu ?)
Wyjazd sredni,doping nie kleil sie za bardzo,dopiero po wyrownajaciej bramce pare razy bylo glosno,zajebista radosc po bramiestadionik Gornika P. niezaciekawy jak na taki maly obiekt.Jeszcze na koniec do pewnej osoby: Jak masz miejsce w aucie to zabieraj ludzi z Duo,a nie sciemniasz z obiadem itp.
jedna typiara mowila ze nie zabiera obcych....
Nas nie chciala jaks typiara z gosciem zabrac z polkowic a miala 3 wolne miejsca, ale i tak pojechalismy.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 16:57
Florek a co tu duzo planowac?? wsiadasz tuz przed 6 w sobotę w pociąg do wrocławia, z wro masz tuz przy stacji panow busiarzy, ktorzy chyba nawet czesciej niz co godzina jezdza do Polkowic....Zmysł organizatora i wielkie planowanie niezbedne...trza tylko ruszyc glowa czasem i nie wiem za co te brawa dla mnie...bo dla Ciebie wybitnie się należą za "ekstremalną" wycieczke...
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 17:07
Nie pomyslelismy do konca co i jak, dowiedzialem sie ze mozna jechac przez Głogow i tak zrobilismy, mozna bylo by przez Wrocław ale no coz .... tak wyszlo ale bylismy na meczu i to jest najwazniejsze
Fajnie sie wracalo przez Poznan ja jechalem pol drogi w kiblu obok przedzialu sluzbowego a potem sie czolgalem obok ich przedzialu zeby mnie konduktor nie zlapal bo kazal mi wysiasc w Krzyzu
Ostatnio edytowany przez: Florek, 31 lipca 2005, 17:55 [1 raz(y)]
Nie pomyslelismy do konca co i jak, dowiedzialem sie ze mozna jechac przez Głogow i tak zrobilismy, mozna bylo by przez Wrocław ale no coz .... tak wyszlo ale bylismy na meczu i to jest najwazniejsze
Fajnie sie wracalo przez Poznan ja jechalem pol drogi w kiblu obok przedzialu sluzbowego a potem sie czolgalem obok ich przedzialu zeby mnie konduktor nie zlapal bo kazal mi wysiasc w Krzyzu
Hehe, a później chciał nas w Choszcznie wysadzić.Coś mu nie poszło. Nieważne jak się dostaliśmy do tych Polkowic,ważne że wogóle się tam dostaliśmy!
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 19:32
Nie bylo tak najgorzej Zepsute race, doping ciezko szedl
Czytam komentarze i przecieram oczy. Pisza, ze Pogon zagrala dobrze, a moim zdaniem zagrali bardzo przecietnie z kilkoma zrywami. Ten mecz byl do wygrania, bo Zaglebie zagralo slabo. Szkoda, ze tego nie wykorzystalismy. Cieszy bramka w ostatniej minucie.
P.S. Do pewnej osoby: jesli masz miejsce w aucie, a nie chcesz jechac w 5 osob, to powiedz to w oczy, a nie sciemniasz, ze jedziesz na obiadek do rodzinki po drodze i nie masz jak zabrac chlopaka . W dodatku pucujesz sie do psa zeby cie wypuscil z kolumny. Bardzo nierozsadnie sie zachowales.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 21:20
Menelbus (szczególnie Loża Szyderców), gra w dziada przed Gorzowem, zderzenie 3 samochodow (szkoda Calibry, jak to ktos na miejscu powiedzial), sprawdzanie biletow, chipow, tudziez innych legitymacji na bramce na sektor. Poza w/w to jakis smutny byl ten wyjazd.
Specjalna dedykacja dla Pani Redaktor rubryki "Seks i My", bez ktorej byloby jeszcze smutniej .
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 21:47
Co by nie mówic o Milarze to jednak nam twarz uratował, Pogoń jak zwykle na wyjeździe sie meczy ale cóż taki los. Chyba te bramki w ostatniej minucie przeciw zaglebiu to juz bedzie tradycja, pozdrawiam i do zobaczenia na koronie, FORZA POGOŃ!!!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758473690 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.