Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Florek
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7431 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 12:36
No mecz udany, doping tez mysle dobry

Wsumie zastanawiam sie gdzie ostatnio podziewa sie te 18,000 kibicow co na np Pogon - Legia na rozpoczecie byla

Tak naprawde mozemy zobaczyc ile mamy prawdziwych kibicow, ktorzy sa z Pogonia na dobre i na zle

Pogoń Szczecin
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7671 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 13:04
Ja też nie żałuje że byłem na meczu. Chociaż do końca nie wiedziałem jak z transportem bo ja z Goleniowa ale ogólnie było nieżle. Tylko te osoby ktore byly rozsypane po całej 11 i 12 mogłby wyjścv na ten środek i po śpiewać z nami :)

P.S-Chciałbym aby na każdym meczu Pan Baranowski dopingował z nami :D

Obrazek jpg wstawiony na forum
MKSfazi
Kibic
Na forum od 7648 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 13:44
A krzeselka na sektorze od 3 do 6(cala kryta) to po deszczu pozostawiaja wiele do zyczenia,praktycznie to byly czarne.Jest teraz wiecej czasu wiec mogliby jakosc wyczyscic te krzeselka.

A mnie jarają na meczu Pogoni race...racaracaracaracaraca
mem
Kibic
Na forum od 7701 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 14:06

KloceK napisał:  
a Browar to w gaciach xD a co do stawania na palcach to oczywiscie ze sie sprawdza czy ktos nie przemyca noza w skarpetach czy cos bo jak bedziesz mial to nie staniesz ... (ktos juz pisal)

Jak na moje to nóż włożysz spokojnie do buta czy tam do skarpetki i staniesz na palcach (w sumie zależy jaki nożyk co nie?), a chodzi raczej o takie płaskie setki wódki... Spokojnie wejdzie do buta i można wytrzymać na tyle żeby przejść przez bramke... Chyba, że każą Ci stanąć na palcach ;)

"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."

"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
ace
Kibic
Na forum od 7413 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 14:12
Ale i tak Baranowski wygrał :]

Kibic
Na forum od 7832 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 19:23
Będzie jakiś skrót w tv ? :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
SamAxe
Kibic
Na forum od 7700 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 19:30
Może pokaża coś w magazynie sportowym o 22 na tvp3 ? :]

Endi
Kibic
Na forum od 7394 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 19:45

śmielaq89 napisał:  
Będzie jakiś skrót w tv ? :]

był w kronice , krótki skrót :P

Jedno Serce - Jeden Klub
punieq
Kibic
Na forum od 7660 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 20:40
Byłem, nie pożałowałem :-) przy tak niskiej frekwencji doping dobry :-) pozdro dla tych, którzy mimo deszczu przybyli :-)

tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 22:12

punieq napisał:  
Byłem, nie pożałowałem :-) przy tak niskiej frekwencji doping dobry :-) pozdro dla tych, którzy mimo deszczu przybyli :-)

deszcz to byl w drodze na stadion;)

100% PD
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 23:48

Mina pana Baranowskiego mówi wiele.... bez litości znów się najebał przed, na i pewnie po meczu hihi
Ten pan po lewej, którego nie kojarze też całkiem, całkiem :D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
LeOnik
Kibic
Na forum od 8836 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 27/06/2005 00:39

YaReK napisał:  

Mina pana Baranowskiego mówi wiele.... bez litości znów się najebał przed, na i pewnie po meczu hihi

po prawej chyba :P
pozdro Yarek

Veni, vidi, vici
U84%
RM
Macieq
PogonOnLine TEAM
Na forum od 8836 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 27/06/2005 00:49

YaReK napisał:  

heh ;) akurat zdjęcie te zostało zrobione jak się wszyscy śmiali (nie pamiętam powodu) i tak wyszlo :]

... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ...
ihaaaa tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia || :X
Jarasija
Kibic
Na forum od 8654 dni

*

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 27/06/2005 10:20

Mq napisał:  

YaReK napisał:  

heh ;) akurat zdjęcie te zostało zrobione jak się wszyscy śmiali (nie pamiętam powodu) i tak wyszlo :]

Dobra dobra hihi Baranowski zawsze daje ostro w czajnik, wiec jestem pewien, że tym razem nie było inaczej. Zdjęcie wypas :D:D:D:D

"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 27/06/2005 18:19

YaReK napisał:  

Zapewne nie kojarzysz tego Pana bo on był przyjezdny:D, albo był z przyjezdnymi:P

"CSWD" i to się nie zmieni....
pm53
Kibic
Na forum od 7790 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 29/06/2005 10:47

paulinus napisał:  

YaReK napisał:  

Zapewne nie kojarzysz tego Pana bo on był przyjezdny:D, albo był z przyjezdnymi:P

Oh ta dzisiejsza młodzież. To był Igor Dobrowolski - grający trener Tiligulu. Ten piłkarz grał jeszcze w "komandzie Sowieckowo Sojuza" pod wodzą Łobanowskiego

SEMPER FIDELIS
LKS POGOŃ LWÓW 1904 - 1939
Paulinus
Kibic
Na forum od 8422 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 29/06/2005 15:23

pm53 napisał:  

paulinus napisał:  

YaReK napisał:  

Oh ta dzisiejsza młodzież. To był Igor Dobrowolski - grający trener Tiligulu. Ten piłkarz grał jeszcze w "komandzie Sowieckowo Sojuza" pod wodzą Łobanowskiego

Ach ta dzisiejsza starsza młodzież(zero czytania ze zrozumieniem;))....nie o tego pana chodzi....;)

"CSWD" i to się nie zmieni....
monter
Kibic
Na forum od 7698 dni

Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 18/07/2005 17:14
Taki maly epilog do naszego wyjazdu do Kiszyniowa. Jeden dzien spedzony w tym miescie i ogolnie w tym kraju kosztowal moich rodzicow... a moze wkrotce mnie :[ ok 110 zl za rachunek telefoniczny (pzdr dla idei) ;/. Ale zawsze lepsze to niz noc na ichniej komendzie albo inne chece.

MKS Pogoń Szczecin Polska
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758492393 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.3 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005