Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 26/06/2005 13:04
Ja też nie żałuje że byłem na meczu. Chociaż do końca nie wiedziałem jak z transportem bo ja z Goleniowa ale ogólnie było nieżle. Tylko te osoby ktore byly rozsypane po całej 11 i 12 mogłby wyjścv na ten środek i po śpiewać z nami
P.S-Chciałbym aby na każdym meczu Pan Baranowski dopingował z nami
Jak na moje to nóż włożysz spokojnie do buta czy tam do skarpetki i staniesz na palcach (w sumie zależy jaki nożyk co nie?), a chodzi raczej o takie płaskie setki wódki... Spokojnie wejdzie do buta i można wytrzymać na tyle żeby przejść przez bramke... Chyba, że każą Ci stanąć na palcach
"Zdziwiłbym się gdybym tylko potrafił się jeszcze zdziwić..."
"Jakie blaski, jakie cienie, o czym jest ta mowa? - CHCWD za nieprzemyślane słowa..."
Mina pana Baranowskiego mówi wiele.... bez litości znów się najebał przed, na i pewnie po meczu
Ten pan po lewej, którego nie kojarze też całkiem, całkiem
"Przed wojną żydzi a dzisiaj cyganie, wkrótce z tego kraju nic nam nie zostanie..."
heh akurat zdjęcie te zostało zrobione jak się wszyscy śmiali (nie pamiętam powodu) i tak wyszlo
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Mina pana Baranowskiego mówi wiele.... bez litości znów się najebał przed, na i pewnie po meczu
Zapewne nie kojarzysz tego Pana bo on był przyjezdny, albo był z przyjezdnymi
Oh ta dzisiejsza młodzież. To był Igor Dobrowolski - grający trener Tiligulu. Ten piłkarz grał jeszcze w "komandzie Sowieckowo Sojuza" pod wodzą Łobanowskiego
Oh ta dzisiejsza młodzież. To był Igor Dobrowolski - grający trener Tiligulu. Ten piłkarz grał jeszcze w "komandzie Sowieckowo Sojuza" pod wodzą Łobanowskiego
Ach ta dzisiejsza starsza młodzież(zero czytania ze zrozumieniem)....nie o tego pana chodzi....
Odp: Tiligul - Pogoń 0:3, Pogoń - Tiligul 6:2(9:2) - 18/07/2005 17:14
Taki maly epilog do naszego wyjazdu do Kiszyniowa. Jeden dzien spedzony w tym miescie i ogolnie w tym kraju kosztowal moich rodzicow... a moze wkrotce mnie :[ ok 110 zl za rachunek telefoniczny (pzdr dla idei) ;/. Ale zawsze lepsze to niz noc na ichniej komendzie albo inne chece.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758492393 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.