Mq dzieki, ze okroiles fotki z adresu mojej strony... nastepnym razem dam go na materiale wiekszy, zeby nikt nie mogl takich rzeczy robic... najpierw sciagasz z mojej strony a pozniej nawet nie piszesz ze to nie Twoje... nie ma to jak poswiecic swoj czas a pozniej widziec takie cos.
Zaraz zaraz..... reklamujesz swoja strone na calym naszym forum i my nic nie mowimy... wszystkie inne reklamy, jakies blogi o Pogońi czy konkursy stron innych wywalamy odrazu.... a teraz masz pretensje ze ktos wlozyl swoja prace w to aby zrobic taki mini komiks z wydarzen...
Ty miej troche taktu... dzialamy we wspolnej wierze - DLA POGONI!
Wszyscy doskonale wiedza skad Macieq wycial te screeny.. wiec po co pisac skad to pochodzi... zastanow sie troche
Nie wywalacie wszystkich stron :> Ale ok moze troche przesadzilem... udzielila mi sie ta cala atmosfera z tym Werderem :/ Wiecej nie bede bo dzieckiem nie jestem :>
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 16:09
wiekszosc wywalamy, oprocz tych co akceptujemy ze jest w dobrej intencji....
akceptujemy Twoje reklamy + reklame w podpisie... - a te obie rzeczy sa zabronione (regulamin forum)
nie rozumiem skad pretensje ze wzielismy 3 screeny do niusa....
jak Ci tak na maxa zalezy aby podpis sie pojawil pod niusem to mozemy wrzucic
a inna kwestia mogles sie odezwac na gg, e-mail a nie odrazu poruszac na forum ten temat i "nie pozdrawiac" itp
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 16:14
a ja tak czekam i czekam na materiał na krakowskim portalu interia.pl co ciekawego napiszą o wczorajszym meczu - jakies wywiady, wypowiedzi, kontrowersje itd. a tu dupa - kompletna cisza
oprocz relacji z wczoraj o meczu krakusy chyba skrzetnie pomijaja drazliwy temat i na interii cisza
wczesniej przy okazji innych meczow Wisełki kupe newsow, wywiadow itd.
trzeba dzis i w niedziele mocno kibicowac Legii - dziś z Lechem w PP (niestety bez transmisji w TV4), w niedziele w lidze przeciwko Wisle
a moze w finale PP bedzie Legia - Wisla, mi pasuje
No napisalem juz ze bardzo przepraszam i w ogole... zachowalem sie jak gowniarz i to sie juz wiecej nie powtorzy :> Obiecuje... Nie zalezy mi na maxa... napisalem, ze cos mnie wzielo tak bo ogolnie bylem zly...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 16:38
dopiero co ochlonolem po wczorajszym wiec moge cos napisac . po pierwsze Wdowczyk zamiast trenowac nasza druzyne siedzi w studio i komentuje mecz, na co czekaj Ptaki a przepraszam na zmiane w 93 minucie chyba. po drugie troche o meczu jedni jaki drudzy niepopisali sie zbytnio gra taka sobie bledy z jednej jak i z drugiej strony ,sedzia bez komentarza wszyscy widzieli co wyprawial. po trzecie to brechtam z wypowiedzi coniektorych wislakow ze oni mieli 2 czy trzy spalone , i co z tego jeszcze musial by strzelic bramke jak by niebylo wiec dziwi mnie porownywanie karniaka wlasnie do spalonych.i po czwarte szkoda bo gdyby nasi zagrali odwazniej nie bylo by tej calej paplaniny!!?
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 16:59
"W 69 minucie powinno być 1:0 dla Pogoni. W polu karnym Radosław Majdan sfaulował Ediego, ale sędzia zamiast podyktować "jedenastkę" pokazał Brazylijczykowi żółtą kartkę. "
Szkoda, ze zamiast zeslac werdera do okregowki i zajac sie cala sprawa, pzpn zakonczy sprawe wzmianka na oficjalce.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 17:06
Doktor: jak tak bardzo ci zalezy to moge je podpisac. Ze screenow wycinalem to co mnie interesowalo a nie ze specjalnie napis z adresem...
A na twoim miejscu bym tak bardzo strony nie reklamowal bo host.sk ci konto wywali
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 17:24
I jeszcze wypowiedz Blasczzykowskiego tak samo dziecinna jak on sam ze ,,on niby nie zauwazyl kazmierczaka, HAHA zero honoru,juz do niczego przyznac sie nie chca fusy.Teraz w kazdym meczu Wisly bede za rywalem.Legia gogogo
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 18:31
a ja to wszystko przemyslalem i doszedlem do wniosku ze sedzia swoja drogą a grajki swoją... nie wiem kto zlozyl wizyte qw ich szatni w przerwie meczu ale dziwnym trafem po 20 minutach odpoczynku na 2. polowe wyszli baaardzo zmeczeni i zaczeli grac na stojaco...
Stoi przed nami ogrom zadań. To nasze wspólne brzemię, ale i porywające wyzwanie...
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 18:40
i kur** gratulacje dla Pilkarzy ... rozje**** drzwi i bardzo dobrze ... Pietrzak tez dobrze sie wypowiedzial zeby zapytali werdera ! CHUJ CI NA IMIE HEJ werder CHUJ CI NA IMIE !
wedlug mnie jak najbardziej prawidlowa decyzja, tylko czy to cos pomoze? wiadomo wszem i wobec jaki w PZPN-ie jest burdel i co tam sie wyprawia...Werder zostanie odsuniety na kilka tygodni, mecz nie bedzie powtorzony, bo brak terminow itp. itd. Podsumowujac to : PZPN, PZPN, J***ć J***ć PZPN...
Ostatnio edytowany przez: crls, 18 maja 2005, 19:40 [1 raz(y)]
"Wśród pięknych kwiatów rosną te chwasty, popularnie to pedały i lewe niewiasty..."
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758517968 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.