Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7905 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 00:09
w koncu jakis madry wpis. :)

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Shivan
Kibic
Na forum od 8424 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 01:06
Czesto padalo modne ostatnio slowo "pojednanie", chcieliscie ukladac sie z kibicami innych nawet wrogich klubow, po przeczytaniu tego tematu uwazam te slowa za hipokryzje, wiekszosc nie moze "pojednac" sie w swoim gronie wyrazic swoja opinie bez bluzg i najezdzania personalnego. Bluzganie na meczu bylo i bedzie, przeciez stadion to nie kosciol. Trzeba sie zastanowic dlaczego te bluzgi byly, ja widze dwa powody zblizajacy sie mecz i brak checi przylaczenia sie do dopingu. Tak wiec po czesci to Wy tak najezdzajacy na "mlyn" jestescie tego przyczyna, gwarantuje ze jakby byl glosny doping, zaangazowane w to kilka sektorow to nikt by nawet nie pomyslal aby wjezdzac na inne kluby. Teraz troche do "starszych" kibicow do ktorych tez sie zaliczam. Przypomnijcie sobie jak zachwywaliscie sie sami, gdy byliscie młodzi ;), czy aby bardzo sie to roznilo?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
ARO
Kibic
Na forum od 7856 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 15:10

Shivan napisał:  
Czesto padalo modne ostatnio slowo "pojednanie", chcieliscie ukladac sie z kibicami innych nawet wrogich klubow, po przeczytaniu tego tematu uwazam te slowa za hipokryzje, wiekszosc nie moze "pojednac" sie w swoim gronie wyrazic swoja opinie bez bluzg i najezdzania personalnego. Bluzganie na meczu bylo i bedzie, przeciez stadion to nie kosciol. Trzeba sie zastanowic dlaczego te bluzgi byly, ja widze dwa powody zblizajacy sie mecz i brak checi przylaczenia sie do dopingu. Tak wiec po czesci to Wy tak najezdzajacy na "mlyn" jestescie tego przyczyna, gwarantuje ze jakby byl glosny doping, zaangazowane w to kilka sektorow to nikt by nawet nie pomyslal aby wjezdzac na inne kluby. Teraz troche do "starszych" kibicow do ktorych tez sie zaliczam. Przypomnijcie sobie jak zachwywaliscie sie sami, gdy byliscie młodzi ;), czy aby bardzo sie to roznilo?

Shivan, kiedyś było jak było to nieoznacza że nie może być lepiej - MW jest tego dobrym przykładem, bo nie wszystko było pozytywne i także to był inny świat co nieco. Stadion to nie kościół - zgadzam się - ale twoje porównanie spłyca temat, bo sprawa dotyczy przede wszystkim kultury bycia i szacunku do siebie i innych - na ale to pisałem. Uważasz, że tylko w kościele jesteś w stanie takie wartości realizować ? I jeszcze jedno, w moim przypadku nic nie determinuje moją osobę do w/w wpisów, ani mecz z Lechem czy z Wisłą ani śmierć Papieża, ani żadny proces pojednawczy. Pracujmy nad sobą a później z innymi jak już. Sprawa dotyczy tych rzeczy o których pisałem wcześniej. A doping więcej niż dwóch sektorów będzie lub udział szerszzej braci stadionowej pod jednym - tak mi się wydaję - warunkiem, kiedy nie będziemy tworzyć podziałów i poziom będzie równy i nie będzie mowy zawsze o równiejszych.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 8021 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 15:35
panowie o czym wogole te rozmowy...kiedys nie bylo ani neta,ani kompa ani nawet telefonow nie bylo sie komu poskarzyc i wyzalic jedynie ekipie rzadzacej ale raczej nikt tego chyba nie probowal...obecnie ci wszyscy ktorym sie nie podoba wylewaja swoje zale i placz na necie nie rozumiejac jednej podstawowej zasady to i tak nic nie zmieni !!! ... wiec sobie piszcie i placzcie dalej a zycie toczy sie dalej internet to jedna wielka bzdura jezeli chcecie cos zmienic zacznijcie wkoncu dzialac a nie tylko lamentujecie na forum ...
zycze powodzenia :) ...
dziekuje za uwage ..

Better dead than red!
A. Strzelba
Kibic
Na forum od 7692 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 16:25

fan57 napisał:  
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle Wy wszczy jestezście poprosu dokładnie , pojebani, pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro dla zdrowych!

hahahaha
jestes debilem na maxa czlowieczku :) skoro 57 to Twoj wiek (a moze rocznik :) ) to zal mi Ciebie bo w kazdym poscie robisz po kilka bledow ortograficznych hihi i ogolnie jestes jakis dziwny skoro w takim wieku prowadzisz takie gadki :)

tribu
Kibic
Na forum od 7816 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 19:42

^Bartek napisał:  

fan57 napisał:  
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle Wy wszczy jestezście poprosu dokładnie , pojebani, pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro dla zdrowych!

hahahaha
jestes debilem na maxa czlowieczku :) skoro 57 to Twoj wiek (a moze rocznik :) ) to zal mi Ciebie bo w kazdym poscie robisz po kilka bledow ortograficznych hihi i ogolnie jestes jakis dziwny skoro w takim wieku prowadzisz takie gadki :)

heh to sie nazywa szacunek dla starszych;););)

a ja dalej utrzymuje ze polowa mlyna nie wiedziala i dalej pewnie nie wie za co bluzgala Lechie:P

100% PD
ekil
Kibic
Na forum od 8024 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 17/04/2005 20:05
Temat chyba do zamknięcia... :) wszystko co mialo byc powiedziane zostalo chyba

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1758544636 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.03 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005