Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Lech - Pogoń 3:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Rezerwista71
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7767 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 07:24
Nie,no za co On do repry?Toć to drewniak .Taki młody,a biegać mu się nie chce.Ucz się chłopcze od Diveckiego walki na boisku,albo zmień klimat.

ktn
Ultraoptymista
Na forum od 7944 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 11:11
prywata goni prywate, panowie jeżeli taki Kaźmierczak ma być rozgrywającym reprezentacji ubiegającej się o awans i grę w Mistrzostwach Swiata to nie mam więcej pytań ...
ciekawe ile ptaszka kosztowało powołanie Kaźmierczaka do reprezentacji ...zawsze to karta zawodnika "kilka" euro więcej bedzie warta mając wpisane w niej "reprezentant Polski" ...

Better dead than red!
FLN
Kibic
Na forum od 7901 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 13:46

Rafał_MKS napisał:  
prywata goni prywate, panowie jeżeli taki Kaźmierczak ma być rozgrywającym reprezentacji ubiegającej się o awans i grę w Mistrzostwach Swiata to nie mam więcej pytań ...
ciekawe ile ptaszka kosztowało powołanie Kaźmierczaka do reprezentacji ...zawsze to karta zawodnika "kilka" euro więcej bedzie warta mając wpisane w niej "reprezentant Polski" ...

No wiesz ale zawsze lepszy Kaźmierczak niż ... Kałużny:D

Jay-J
Kibic
Na forum od 8213 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 14:09

Maciek87 napisał:  

Rafał_MKS napisał:  

Niekoniecznie. Swoją drogą przez to Kazka zabraknie w meczu z Lechem...

Obrazek gif wstawiony na forum
Steryd
Kibic
Na forum od 8627 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 14:21

Jay-J napisał:  

Maciek87 napisał:  

Rafał_MKS napisał:  

Kazek ostatnio nie blyszczy, wiec nie sadze aby jego brak byl dla nas brzemienny w skutkach.
Labedzki albo Tralka powinni dostac szanse.

1948
AS.
Kibic
Na forum od 7557 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 15:47

Steryd napisał:  

Jay-J napisał:  

Maciek87 napisał:  

Rafał_MKS napisał:  

Kazek może i nie błyszczy, ale w aktualnej(przyznaje nienajlepszej) formie jest o klase lepszy od Kałużnego.

Kazek ostatnio nie blyszczy, wiec nie sadze aby jego brak byl dla nas brzemienny w skutkach.
Labedzki albo Tralka powinni dostac szanse.

POGOŃ SZCZECIN
PKU !
Kibic
Na forum od 7467 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 20:39
ja w ciemno postawiłbym na Łabędzkiego.. Jak Kazek dostanie szanse gry w Reprezentacji to Ptakowi wzrośnie sumka karty Przemka jak ktos wcześniej powiedział:D

PKU !
stahu
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 21:14

Czyzu napisał:  
ja w ciemno postawiłbym na Łabędzkiego.. Jak Kazek dostanie szanse gry w Reprezentacji to Ptakowi wzrośnie sumka karty Przemka jak ktos wcześniej powiedział:D

od początku uważam że Łabędzki pownien grać w pierwzsej 11 bo nie wiem dlaczego ale polubiłem go najbardziej ze wszystkich, jest waleczny potrafi strzelić dryblować, i takich nam trzeba, dziwi mnie tylko troche to że wszyscy ciągle się zadziwiali Kaziem a jak dostał w końcu powołanie to spadła na niego fala krytyki, myśle że poprzednią rundą zasłużył sobie na powołanie i to zmobilizujo go tylko do dalszej pracy

Kibic
Na forum od 7755 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 09/04/2005 13:31
Skoro Kazek będzie na kadrze a mają grać w takich składach jak wtedy (wszystko się zachowuje, kartki też) to jak to będzie ? Zmiana w 39 min. za Kazka którego nie ma na meczu ? (he he) Chyba że bądą mogli grać w innych składach :]

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
stahu
Kibic
Na forum od 7971 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 09/04/2005 14:18

śmielaq89 napisał:  
Skoro Kazek będzie na kadrze a mają grać w takich składach jak wtedy (wszystko się zachowuje, kartki też) to jak to będzie ? Zmiana w 39 min. za Kazka którego nie ma na meczu ? (he he) Chyba że bądą mogli grać w innych składach :]

wydaje mi się że napewno będą grać w innych składach bo jakby ktoś doznał kontuzji ? albo ja Kazek pojedzie na repre

kawek
Kibic
Na forum od 7984 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 10:38
A wiadomu juz czy Janas powołał kogos z Lecha na mecz z Meksykiem???

Jay-J
Kibic
Na forum od 8213 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 13:55
Chyba nie, ale jeżeli po kogoś tam miałby sięgnąć to chyba po Scherfchena tylko...

Obrazek gif wstawiony na forum
Żeniu
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 20:20
A co z zapisami na ten mecz?? Wie ktoś cos?? Pozdr. (mam nadzieje ze sie nie spoznilem i mozna sie jeszcze zapisywac, o ile wogule sa zapisy)

"1948 & 1916"
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8082 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 21:17

Żeniu napisał:  
A co z zapisami na ten mecz?? Wie ktoś cos?? Pozdr. (mam nadzieje ze sie nie spoznilem i mozna sie jeszcze zapisywac, o ile wogule sa zapisy)

Spozniles sie, jada tylko Ci co byli na pierwszym meczu. DLa nich przeznaczony jest caly pociag, tak aby kazdy mial miejsce lezace... :D

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
Żeniu
Kibic
Na forum od 7462 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 22:15
hehe, czyli jeszcze nic nie wiadomo. oks THX.

"1948 & 1916"
barcish
Kibic
Na forum od 7725 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 22:19
może sie myle ale po drodze jest jeszcze Wisła ... więc narazie o tym wyjezdzie powinnismy myslec :)

POGOŃ SZCZECIN!
P.
Do końca!
Na forum od 7932 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 10/04/2005 23:14

BarcisH napisał:  
może sie myle ale po drodze jest jeszcze Wisła ... więc narazie o tym wyjezdzie powinnismy myslec :)

Mylisz sie...

Sami przeciw wszystkim!!!
Pszczółek
Kibic
Na forum od 8082 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 11/04/2005 09:04

VasyL - Zawodowy Szaman napisał:  

Pszczółek napisał:  

Żeniu napisał:  

Spozniles sie, jada tylko Ci co byli na pierwszym meczu. DLa nich przeznaczony jest caly pociag, tak aby kazdy mial miejsce lezace... [/bdiabel_smiech

Jakies aluzje w moja strone? :P

Alez nie... ;-) Okurat jak to pisalem nie myslalem o twoim i bobra wyczynie w pociagu.

Fan Club Kamień Pomorski
AP Gryf Kamień Pomorski
U-96
Kibic
Na forum od 8387 dni

**

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 17/04/2005 11:32
zapowiada sie gruby tydzien .. 26-cywil , 27-Poznan , w weekend rusza majowka, moze koncert w Wawie
pufff wszystko na raz sie zrzucilo :)

Szlugi, wóda, gołe baby !
Guido z Pasewalku
Kibic
Na forum od 7950 dni

Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 17/04/2005 12:10
O której godz. dojechac pociag?
Mam ochote.

Ostatnio edytowany przez: Guido z Pasewalku, 18 kwietnia 2005, 16:28 [2 raz(y)]

1. FC Union Berlin -
zelazna unia!

kontakt: [email protected]
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 26  - 27  - 28  - 29  - 30  - 31  - 32  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.06 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005