Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 08/04/2005 11:11
prywata goni prywate, panowie jeżeli taki Kaźmierczak ma być rozgrywającym reprezentacji ubiegającej się o awans i grę w Mistrzostwach Swiata to nie mam więcej pytań ...
ciekawe ile ptaszka kosztowało powołanie Kaźmierczaka do reprezentacji ...zawsze to karta zawodnika "kilka" euro więcej bedzie warta mając wpisane w niej "reprezentant Polski" ...
prywata goni prywate, panowie jeżeli taki Kaźmierczak ma być rozgrywającym reprezentacji ubiegającej się o awans i grę w Mistrzostwach Swiata to nie mam więcej pytań ...
ciekawe ile ptaszka kosztowało powołanie Kaźmierczaka do reprezentacji ...zawsze to karta zawodnika "kilka" euro więcej bedzie warta mając wpisane w niej "reprezentant Polski" ...
No wiesz ale zawsze lepszy Kaźmierczak niż ... Kałużny
Niekoniecznie. Swoją drogą przez to Kazka zabraknie w meczu z Lechem...
Kazek ostatnio nie blyszczy, wiec nie sadze aby jego brak byl dla nas brzemienny w skutkach.
Labedzki albo Tralka powinni dostac szanse.
No wiesz ale zawsze lepszy Kaźmierczak niż ... Kałużny
Niekoniecznie. Swoją drogą przez to Kazka zabraknie w meczu z Lechem...
Kazek może i nie błyszczy, ale w aktualnej(przyznaje nienajlepszej) formie jest o klase lepszy od Kałużnego.
Kazek ostatnio nie blyszczy, wiec nie sadze aby jego brak byl dla nas brzemienny w skutkach.
Labedzki albo Tralka powinni dostac szanse.
ja w ciemno postawiłbym na Łabędzkiego.. Jak Kazek dostanie szanse gry w Reprezentacji to Ptakowi wzrośnie sumka karty Przemka jak ktos wcześniej powiedział
od początku uważam że Łabędzki pownien grać w pierwzsej 11 bo nie wiem dlaczego ale polubiłem go najbardziej ze wszystkich, jest waleczny potrafi strzelić dryblować, i takich nam trzeba, dziwi mnie tylko troche to że wszyscy ciągle się zadziwiali Kaziem a jak dostał w końcu powołanie to spadła na niego fala krytyki, myśle że poprzednią rundą zasłużył sobie na powołanie i to zmobilizujo go tylko do dalszej pracy
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 09/04/2005 13:31
Skoro Kazek będzie na kadrze a mają grać w takich składach jak wtedy (wszystko się zachowuje, kartki też) to jak to będzie ? Zmiana w 39 min. za Kazka którego nie ma na meczu ? (he he) Chyba że bądą mogli grać w innych składach
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Skoro Kazek będzie na kadrze a mają grać w takich składach jak wtedy (wszystko się zachowuje, kartki też) to jak to będzie ? Zmiana w 39 min. za Kazka którego nie ma na meczu ? (he he) Chyba że bądą mogli grać w innych składach
wydaje mi się że napewno będą grać w innych składach bo jakby ktoś doznał kontuzji ? albo ja Kazek pojedzie na repre
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.