Fan57 byłbym bardzo wdzięczny gdybyś mi przesłał bramki z zagłębia. Moje email to [email protected]. Z góry dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie : ma ktoś może bramki z Wisły Płock?
sprawdz poczte.
Wódka jest bogiem,faja nałogiem,życie zabawą a piłka nożna podstawą !!
Darek_B musisz się zarejestrować na forum i następnie zalogować na podany wcześniej w czasoe rejestracji nick i podać chasło i to wszystko.
Nie mogę ci odpowiedzieć Emailem ponieważ adres jaki mi wyświetliło nie istnieje, tak mówi system o2.pl!!! Sory!!!
Ewentualnie podaj swój nick na Tlen lub nr GG to Cię pokieruję jak się zarejestrować.
Darek_B musisz się zarejestrować na forum i następnie zalogować na podany wcześniej w czasoe rejestracji nick i podać chasło i to wszystko.
Nie mogę ci odpowiedzieć Emailem ponieważ adres jaki mi wyświetliło nie istnieje, tak mówi system o2.pl!!! Sory!!!
Ewentualnie podaj swój nick na Tlen lub nr GG to Cię pokieruję jak się zarejestrować.
Wielkie dzieki
niema za co, zawsze pomogę początkującym forumowiczom, życzę samych interesujących i kulturalnych wpisów!!!!
Fan57 byłbym bardzo wdzięczny gdybyś mi przesłał bramki z zagłębia. Moje email to [email protected]. Z góry dzięki. Mam jeszcze jedno pytanie : ma ktoś może bramki z Wisły Płock?
sprawdz poczte.
Wielke dzięki za te brameczki wam dwóm
Ostatnio edytowany przez: Daiman, 10 listopada 2004, 20:56 [1 raz(y)]
A ja jestem ostatnio po formacie i straciłem wszystkie bramki Pogoni z tego sezonu i nie tylko. Mógłby ktoś je gdzieś udostępnić?
moge ci udostepnic na DC
Fajnie Najlepiej wszystkie jakie masz
widzę konkury i bardzo dobrze, tak powinno być,mam tylko jedno pytanko czy na walla.com można w jakiś sposób zablokować kasowanie zawartości,jeżeli ktoś zna możliwośc proszę o kontakt [email protected]
Ostatnio edytowany przez: fan57, 11 listopada 2004, 11:47 [2 raz(y)]
A jest mozliwosc z kasety video wrzucic bramki do kompa a nastepnie na Walla.com ??
tak, za posrednictwem karty telewizyjnej mozesz zgrac na kompa i pozniej wrzucic gdzies.
czy na walla.com można w jakiś sposób zablokować kasowanie zawartości,jeżeli ktoś zna możliwośc proszę o kontakt [email protected]
raczej nie. to jest konto pocztowe a nie strona do przechowywania plikow takiej opcji byc nie moze bo z zalozenia uzytkownikiem tego konta jest tylko jedna osoba.
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
A jest mozliwosc z kasety video wrzucic bramki do kompa a nastepnie na Walla.com ??
tak, za posrednictwem karty telewizyjnej mozesz zgrac na kompa i pozniej wrzucic gdzies.
czy na walla.com można w jakiś sposób zablokować kasowanie zawartości,jeżeli ktoś zna możliwośc proszę o kontakt [email protected]
raczej nie. to jest konto pocztowe a nie strona do przechowywania plikow takiej opcji byc nie moze bo z zalozenia uzytkownikiem tego konta jest tylko jedna osoba.
ale tez mozna by bylo tak zrobic ze ktos zakalda jakas strone internetową i je tam bedzie zamieszzal a my bedziemy sciagac!!!i jemu by ktos wysylal te bramki!!!
ale tez mozna by bylo tak zrobic ze ktos zakalda jakas strone internetową i je tam bedzie zamieszzal a my bedziemy sciagac!!!i jemu by ktos wysylal te bramki!!!
jak ma sie własne serwer to tak, bo inaczej koszta.. ograniczenia sciagania.. Pozdro
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 12/11/2004 22:31
Bo ja sie spytalem o to czy jest mozliwosc wrzucenia z kasety video na kompa bo sobie pomyslalem ze mozna by bylo udostepnic na Walla.com lub gdziekolwiek bramki z 2 ligi !! Mam kilkanascie meczy z udzialem Pogoni z tamtego sezonu ale na kasecie Video i moze niektorzy by chcieli powspominac czasy 2 ligi !! Niestety ja niewiem jak to sie robi i czy sie da cos takiego zrobic!!!Jak ktos wie jak to zrobic i jest zainteresowany tym to niech pisze! Pogoń forever !!
Wy tu tak gadu-gadu a ja z takim malym zapytaniem. Ma ktos moze jeszcze bramki z Pogon-Lech??
Ja mam bramki z lechem dzieki dobremu czlowiekowi (fan 57 - jeszcze raz wielkie dzieki) Jak chcesz to podaj meila to sie postaram w wolnym czasie Ci podeslac !!
Bo ja sie spytalem o to czy jest mozliwosc wrzucenia z kasety video na kompa bo sobie pomyslalem ze mozna by bylo udostepnic na Walla.com lub gdziekolwiek bramki z 2 ligi !! Mam kilkanascie meczy z udzialem Pogoni z tamtego sezonu ale na kasecie Video i moze niektorzy by chcieli powspominac czasy 2 ligi !! Niestety ja niewiem jak to sie robi i czy sie da cos takiego zrobic!!!Jak ktos wie jak to zrobic i jest zainteresowany tym to niech pisze! Pogoń forever !!
Możliwośc jest jak najbardziej, trzeba tylko spełnić trzy warunki, posiadać zainstalowaną kartę TV w komputerze,magnetowid i kabel do połączenia jednego z drugim.
Pomysł uważam za najbardziej trafiony, powodzenia w zgrywaniu i piszę się na ściąganie jeżeli gdzieś udostępnisz!!!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.