Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Hymn Pogoni !!! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
E.
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6313 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 15:40

kiko napisał:  
Jeżeli muzyka będzie taka jak w przerwie meczu z Flotą puszczony urywek POGOŃ SZCZECIN MKS to będzie wspaniale.

Najprawdopodobniej będzie taka muzyka:) Myślę ze potem dadzą plik do ściągnięcia aby każdy mógł go mieć :)

E.
Kibic
Na forum od 6313 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 15:53
Znaleziony komentarz:

Cytat:  

jakby tak przekształcić Moje Miasto a w nim...
Ten hymn to badziewie przynajmniej po tekście nic sensowego nie napisali...
A tak jak napisał
"Mam tak samo jak ty,
moje miasto a w nim...
Stocznia Wały i GRYF
POGOŃ SZCZECIN TO MY !!!"
i do tego dorobić te 3 - 4 zwrotki i hymn piękny i z sensem ;)

N.
Kibic
Na forum od 6232 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 15:54
Na mój gust to taki średni ten hymn. Rewelacji nie ma.

PS
Cywil
Kibic
Na forum od 7131 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 16:03
Ja bym się jednak wstrzymał z komentarzami do jutrzejszej premiery. Z muzyką może to zabrzmieć zupełnie inaczej. W ramach ciekawostki fotka z poprzednim tekstem nieopacznie zamieszczona swego czasu przez v.pl. Obrazek jpg wstawiony na forum

.Krzysiek
Kibic
Na forum od 7345 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 16:20

freetom napisał:  
Na mój gust to taki średni ten hymn. Rewelacji nie ma.

Nie ma to jak oceniać pieśń tylko po słowach...

BNY
Kibic
Na forum od 7398 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 16:29

Cywil napisał:  
Ja bym się jednak wstrzymał z komentarzami do jutrzejszej premiery. Z muzyką może to zabrzmieć zupełnie inaczej. W ramach ciekawostki fotka z poprzednim tekstem nieopacznie zamieszczona swego czasu przez v.pl. Obrazek jpg wstawiony na forum

to jest pierwotna wersja tekstu

DeeMeN.
Kibic
Na forum od 6313 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 16:46

benny napisał:  

Cywil napisał:  
W ramach ciekawostki fotka z poprzednim tekstem nieopacznie zamieszczona swego czasu przez v.pl.

to jest pierwotna wersja tekstu

Przecież napisał :)

Myślę, że sobie w życiu poradzę bo potrafię kombinować i swoich ideałów nie zdradzę !
mastah86
Kibic
Na forum od 6113 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 17:58
z muza powinno byc lepiej a jesli nie to pewnie z czasem spowszednieje i stanie sie zwykla przyspiewka...

Ból przemija, chwała pozostaje!

Szczecin - niezwykłe miasto, niezwykła historia
tomek77
Kibic
Na forum od 6226 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 19:33
A ja uważam, że muzyka na pierwszy rzut oka (czy raczej ucha :D ) nie przypadnie większości do gustu (niestety viva robi swoje Do bani ). Pomyślcie jednak podczas słuchania tego HYMNU jak będzie brzmiał on na wypełnionym stadionie, jeśli zaśpiewa go ileśtam tysięcy kibiców (nie chcę tu rozkminiać czy są to prawdziwi kibice, czy kibice sukcesu). Uważam, znając wcześniejsze dokonania Quo Vadis, że hymn będzie tak zrobiony żeby mógł go śpiewać cały stadion i to dopiero będzie czad. Nie jakieś tam ludyczno/wojskowo/diskopolowe "jak długo na wawelu"...

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
kiko
Kibic
Na forum od 6613 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 09/05/2008 19:45

tomek77 napisał:  
A ja uważam, że muzyka na pierwszy rzut oka (czy raczej ucha :D ) nie przypadnie większości do gustu (niestety viva robi swoje Do bani ). Pomyślcie jednak podczas słuchania tego HYMNU jak będzie brzmiał on na wypełnionym stadionie, jeśli zaśpiewa go ileśtam tysięcy kibiców (nie chcę tu rozkminiać czy są to prawdziwi kibice, czy kibice sukcesu). Uważam, znając wcześniejsze dokonania Quo Vadis, że hymn będzie tak zrobiony żeby mógł go śpiewać cały stadion i to dopiero będzie czad. Nie jakieś tam ludyczno/wojskowo/diskopolowe "jak długo na wawelu"...

Teraz pytanie czy przed następnymi meczami - pomijając jutrzejszy, śpiewać hymn z muzyką i słowami w tle tak jak jest na większości stadionów?? czy nie lepiej by to brzmiało śpiewany wyłącznie przez kibiców?

tak zdrowo myśląc, przy aktualnej frekwencji, aby to jak tako brzmiało chyba bez tej pierwszej opcji się nie obędzie, ale z czasem jak wszyscy będą znali słowa i liczba fanów będzie większa - należałoby śpiewać z muzyką lecz bez wokalu Quo Vadis.

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7130 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/05/2008 00:01
pierdolicie! tekst byl wielokrotnie poprawiany i zostal ulozony tak a bysmy wszyscy wspolnie mogli go odspiewac, po co robic cos co wiekszosc odspiewala(nauczylaby) sie za kilkanascie miesiecy,hymn jest latwo przyswajalny i mysle ze za 2-3 mecze kazdy bedzie go znal i odspiewanie go przez caly stadion bedzie robilo dobrze wrazenie.. Czekalismy 60 lat na to!!

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
tomek77
Kibic
Na forum od 6226 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/05/2008 16:04
Nie wiem dlaczego piszesz "pierdolicie" skoro w zasadzie napisałem to samo co ty, tyle, ze w nieco innych słowach?!

"MY PORTOWCY, MY PORTOWCY NASZ CHARAKTER SIŁĄ JEST!!!"
Sampaio
Kibic
Na forum od 7719 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/05/2008 23:02
Tekst nawet okej, za to tempo trochę zbyt ponure. Hymn to hymn a nie pieśń żałobna, ma wywoływać pozytywne emocje i wzmagać wolę walki, a nie usypiać. Temu wszystkiemu potrzeba trochę więcej kopa. Najlepszy przykład to Mazurek Dąbrowskiego - przecież jak na kadrze śpiewa cały stadion to zwieracze przeciwnikom zaczynają puszczać :D

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Shivan
Kibic
Na forum od 8122 dni

**

Odp: Hymn Pogoni !!! - 10/05/2008 23:57
Moim zdaniem hymn jest zajebisty, wlasnie tego oczekiwalem. Hymn to piesn podniosla a tu az czuc ta potege. A z tym przyspieszaniem piesni to mamy problem, wiec nich chociaz ten hymn bedzie taki jaki jest. Gdy slyszalem go po raz pierwszy to przeszly ciarki po plecach i poczulem sie z tego powodu dumny, jest naladowany taka energia, ze mogla by zasilic nie male miasteczko. Wez sobie podobna piesc "W stepie szerokim" i teraz zaspiewaj w rytmie "Mazurka".

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Tasior
Kibic
Na forum od 6152 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 00:11
Tekst zajebisty :D Wykonanie Quo Vadis całkiem niezłe! Teraz wypada tylko poczekać, aż zaśpiewa go cały stadion, dopiero wtedy będzie można się ostatecznie wypowiedzieć :)

1948 MKS POGOŃ SZCZECIN
FC STARGARD
AS.
Kibic
Na forum od 7332 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 00:21
Według mnie rewelacja. Kiedy ten hymn zaśpiewa kilkanaście tysięcy gardeł dopiero zobaczymy jego moc.

POGOŃ SZCZECIN
Cobra_S
PogonOnLine TEAM
Na forum od 7619 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 00:31
mam przyjemność zaprezentować wersję oryginalną hymnu "My Portowcy" w wykonaniu zespołu Quo Vadis

"My Portowcy"

Yahoo
Kibic
Na forum od 6324 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 00:38
Dla mnie jest MOC !!!! Quo Vadis jako jedyni od lata staraja sie cos robic i chwala im za to.

ZAWSZE Z POGONIĄ !
Nerson48
Kibic
Na forum od 6403 dni

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 00:51

Cobra_S napisał:  
mam przyjemność zaprezentować wersję oryginalną hymnu "My Portowcy" w wykonaniu zespołu Quo Vadis

"My Portowcy"

Dzieki za wstawke hymnu :D

Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7130 dni

*

Odp: Hymn Pogoni !!! - 11/05/2008 01:04

Yahoo napisał:  
Dla mnie jest MOC !!!! Quo Vadis jako jedyni od lata staraja sie cos robic i chwala im za to.

taaa,chlopaki rzeczywiscie cos robia i mozna sie z nimi dogadac, z ulozeniem slow do hymnu nie bylo problemow kazde zmiany zaakceptowali takze wielkie brawa dla nich :]

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.07 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005