Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Bosman z Pogonia << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
F48
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 8284 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 20/09/2009 21:27

Klima napisał:  

F48 napisał:  
w przedsprzedaży odbierasz zaproszenie na mecz w kasie klubowej od Karłowicza nie trzeba nigdzie latać.

Pozdro

za KAPSEL ? 1 slysze o.0

tak za KAPSEL dostajesz zaproszenie na mecz...

W Jedności Siła...
Klima
Kibic
Na forum od 5767 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 20/09/2009 21:32

F48 napisał:  

Klima napisał:  

F48 napisał:  
w przedsprzedaży odbierasz zaproszenie na mecz w kasie klubowej od Karłowicza nie trzeba nigdzie latać.

Pozdro

za KAPSEL ? 1 slysze o.0

tak za KAPSEL dostajesz zaproszenie na mecz...

a jesli mozesz to powiedz o ktorej godzinie we Wtorek odbywa sie przedsprzedaz biletow ;d
pzdr

Za Pogoń ! Za MKS !
Pójdziemy aż po życia kres !
F48
Kibic
Na forum od 8284 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 20/09/2009 21:34
nie wiem, nie pracuje w klubie :) pewno info pojawi się w poniedziałek.

Pozdrawiam

W Jedności Siła...
PoGo
Kibic
Na forum od 7162 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 19:14
Wymieniał ktoś ostatnimi czasu kapsle na piwo? Jeśli tak, podajcie miejsce w którym udała się taka sztuka. Promocja trwa do końca września, a w większości sklepów jest problem z wymianą... Trochę się tego nazbierało, szkoda by było aby przepadło.. :D

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
WWP K_
Kibic
Na forum od 6974 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 19:22

PoGo napisał:  
Wymieniał ktoś ostatnimi czasu kapsle na piwo? Jeśli tak, podajcie miejsce w którym udała się taka sztuka. Promocja trwa do końca września, a w większości sklepów jest problem z wymianą... Trochę się tego nazbierało, szkoda by było aby przepadło.. :D

SIGMA (Lewiatan) na Pomorzanach..

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
PoGo
Kibic
Na forum od 7162 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 19:35
Konter, możesz podać konkretny adres? Nie kojarzę sklepu.. :-)

Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan! piwo
Krzaku
Kibic
Na forum od 6402 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 19:40
Sklep na Klemensiewicza o ile się nie myle. Na przeciwko Bosmana.

PS !
Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 20:15
Wypiłem już ze 25 Bosmanów i jak nie mam breloka tak nie mam :( Jak ktoś ma na zbyciu bo ma parę sztuk to podziel się proszę nieodpłatnie :)

Pzdr.

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
PZ92
Kibic
Na forum od 7312 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 20:18
jak prawie codziennie chociaż tego jednego Bosmanka kupie ale jeszcze nigdy nie trafilem na bbrelok i bilet ;/ w starej edycji raz na kolejnego Bosmana..

WWP K_
Kibic
Na forum od 6974 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 20:31

PoGo napisał:  
Konter, możesz podać konkretny adres? Nie kojarzę sklepu.. :-)

To jest zaraz przy Bosmanie,a co do ulicy to chyba Chmielewskiego,albo smolańska zaraz przy pętli tramwajowej.. pozdro

zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 21:16

PoGo napisał:  

Na Bukowym obecnie to chyba tylko w "Deko" na Różowej Ci wymienią (na schłodzone piwo z lodówki jednak nie licz). Było jeszcze inne miejsce, ale tam nauczyli się już "nic nie wiedzieć" choć wcześniej wymieniali bez problemu. Poza tym, moim zdaniem Bosman lekko leci w ch... z tymi wszystkimi akcjami promocyjnymi. Pomijam już niesłychaną ilość zwycięskich kapsli. Wygląda na to, że sklepy sprzedające piwo na to wszystko wykładają laskę i jakoś nie garną się do tych wszystkich promocji, a browar zwyczajnie na to nie nalega. W końcu piwko i tak schodzi. A jak już znajdziesz odpowiedni sklep to też zdarza się zonk - tam gdzie za kapsel dostaniesz drugie piwo to z kolei nie prowadzą promocji breloków.

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7404 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 21:28
spitych chyba z 7 krat butelkowego i w efekcie .. 1 brelok
Ostratnio jednak zrobiłem sie przerzutem na konserwe i po konsumpcji dosłownie 12 piwek juz 2 bilety ... coś w tym jest chyba :)

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
Safe
Kibic
Na forum od 7541 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 21:47

osilek napisał:  
jak prawie codziennie chociaż tego jednego Bosmanka kupie ale jeszcze nigdy nie trafilem na bbrelok i bilet ;/ w starej edycji raz na kolejnego Bosmana..

do szkoły nie chodzisz, to i piw mniej pijesz ;)

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 22:05

antyC napisał:  
Ostratnio jednak zrobiłem sie przerzutem na konserwe i po konsumpcji dosłownie 12 piwek juz 2 bilety ... coś w tym jest chyba :)

A ja mam zupełnie na odwrót, ostatnimi czasy sporo czteropaków puszkowanego kupowałem i NIC! Więc reguły puszkowany czy butelkowany raczej tu nie ma ;]

Sampaio
Kibic
Na forum od 7890 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 22:48

antyC napisał:  

7 krat hmmm... jakiś niefart chyba albo spisek układu hihi z takiej ilości powinieneś mieć już minimum bilet i kilka breloków. puszkowego jakoś nie trawię więc tamtych statystyk nie znam

Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
HardcoreCitySzczecin
Kibic
Na forum od 7404 dni

**

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 22:49

eF^ napisał:  

antyC napisał:  

A ja mam zupełnie na odwrót, ostatnimi czasy sporo czteropaków puszkowanego kupowałem i NIC! Więc reguły puszkowany czy butelkowany raczej tu nie ma ;]

Może kupujesz w marketach, a na takie gratisy w barketach bym nie liczył

https://www.facebook.com/HardcoreCitySzczecin
eF^
Kibic
Na forum od 7799 dni

*

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 22:52
Nie, to sklepy w centrum zazwyczaj (żadnych marketów) - przerzucam się teraz na butelkowe, a nuż zmiana poskutkuje ;D

Doktor
Kibic
Na forum od 7310 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 23:15

eF^ napisał:  
Nie, to sklepy w centrum zazwyczaj (żadnych marketów) - przerzucam się teraz na butelkowe, a nuż zmiana poskutkuje ;D

Ja piłem same butelkowane (około 25) i ZERO więc chodzi tutaj przede wszystkim o fart :)

Byliśmy tu i Zawsze będziemy...
Q.
Kibic
Na forum od 6150 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/09/2009 20:14
gdzie mozna kupic najtaniej bosmana (edycja PS) ? wie ktos? czy ceny wszedzie sa podobne?

abstrakcja!
niebuszewo8308
Kibic
Na forum od 5866 dni

Odp: Bosman z Pogonia - 24/09/2009 22:10

BFC napisał:  
gdzie mozna kupic najtaniej bosmana (edycja PS) ? wie ktos? czy ceny wszedzie sa podobne?

na Warcisława w monopolu 2,10 z butelka:D a bez butelki 2,45

POGOŃ SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.23 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005