Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 19:14
Wymieniał ktoś ostatnimi czasu kapsle na piwo? Jeśli tak, podajcie miejsce w którym udała się taka sztuka. Promocja trwa do końca września, a w większości sklepów jest problem z wymianą... Trochę się tego nazbierało, szkoda by było aby przepadło..
Bo Pogoń szczecińska to jedna rodzina, starszy czy młodszy, piknik czy chuligan!
Wymieniał ktoś ostatnimi czasu kapsle na piwo? Jeśli tak, podajcie miejsce w którym udała się taka sztuka. Promocja trwa do końca września, a w większości sklepów jest problem z wymianą... Trochę się tego nazbierało, szkoda by było aby przepadło..
SIGMA (Lewiatan) na Pomorzanach..
zamiast gadać o zasadach lepiej ich przestrzegać..
Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 20:15
Wypiłem już ze 25 Bosmanów i jak nie mam breloka tak nie mam Jak ktoś ma na zbyciu bo ma parę sztuk to podziel się proszę nieodpłatnie
Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 20:18
jak prawie codziennie chociaż tego jednego Bosmanka kupie ale jeszcze nigdy nie trafilem na bbrelok i bilet ;/ w starej edycji raz na kolejnego Bosmana..
Na Bukowym obecnie to chyba tylko w "Deko" na Różowej Ci wymienią (na schłodzone piwo z lodówki jednak nie licz). Było jeszcze inne miejsce, ale tam nauczyli się już "nic nie wiedzieć" choć wcześniej wymieniali bez problemu. Poza tym, moim zdaniem Bosman lekko leci w ch... z tymi wszystkimi akcjami promocyjnymi. Pomijam już niesłychaną ilość zwycięskich kapsli. Wygląda na to, że sklepy sprzedające piwo na to wszystko wykładają laskę i jakoś nie garną się do tych wszystkich promocji, a browar zwyczajnie na to nie nalega. W końcu piwko i tak schodzi. A jak już znajdziesz odpowiedni sklep to też zdarza się zonk - tam gdzie za kapsel dostaniesz drugie piwo to z kolei nie prowadzą promocji breloków.
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
Odp: Bosman z Pogonia - 21/09/2009 21:28
spitych chyba z 7 krat butelkowego i w efekcie .. 1 brelok
Ostratnio jednak zrobiłem sie przerzutem na konserwe i po konsumpcji dosłownie 12 piwek juz 2 bilety ... coś w tym jest chyba
jak prawie codziennie chociaż tego jednego Bosmanka kupie ale jeszcze nigdy nie trafilem na bbrelok i bilet ;/ w starej edycji raz na kolejnego Bosmana..
Ostratnio jednak zrobiłem sie przerzutem na konserwe i po konsumpcji dosłownie 12 piwek juz 2 bilety ... coś w tym jest chyba
A ja mam zupełnie na odwrót, ostatnimi czasy sporo czteropaków puszkowanego kupowałem i NIC! Więc reguły puszkowany czy butelkowany raczej tu nie ma ;]
7 krat hmmm... jakiś niefart chyba albo spisek układu z takiej ilości powinieneś mieć już minimum bilet i kilka breloków. puszkowego jakoś nie trawię więc tamtych statystyk nie znam
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
A ja mam zupełnie na odwrót, ostatnimi czasy sporo czteropaków puszkowanego kupowałem i NIC! Więc reguły puszkowany czy butelkowany raczej tu nie ma ;]
Może kupujesz w marketach, a na takie gratisy w barketach bym nie liczył
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.