Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PS_onTour
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 13:21

ManeS napisał:  
ile dostaliśmy biletów?

Dla każdego na pewno wystarczy.

Niech każdy kto chce jechać do Gdańska zapisuje się w miarę szybko i ułatwi zadanie organizatorom wyjazdu.

spagetti
Kibic
Na forum od 7887 dni

*

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 13:41
weteran ale po co to piszesz? Chcesz pic to pij,ale musisz wszystkich uswiadomic ze ty i tak wypijesz bo kiedys bylo inaczej? Pij sobie jesli i tak nikt ci nie zabroni tylko nie pisz o tym na forum. Wez pod uwage ze mlodzi ludzie ktorych rzuca po 3 browarach wezma sobie np.twoje slowa do serca jako ze ty weteran i stwierdza,,on moze to ja tez - pierdole zakazy,,.Zamiast dac przyklad to w pewnym sensie namawiasz...

,,Vi är överallt,,- POGON
POGOŃ 1948
Kibic
Na forum od 6209 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 13:57

spagetti napisał:  
weteran ale po co to piszesz? Chcesz pic to pij,ale musisz wszystkich uswiadomic ze ty i tak wypijesz bo kiedys bylo inaczej? Pij sobie jesli i tak nikt ci nie zabroni tylko nie pisz o tym na forum. Wez pod uwage ze mlodzi ludzie ktorych rzuca po 3 browarach wezma sobie np.twoje slowa do serca jako ze ty weteran i stwierdza,,on moze to ja tez - pierdole zakazy,,.Zamiast dac przyklad to w pewnym sensie namawiasz...

3/4 tego forum zawalone jest postami nt. pić czy nie pić. A ci co jeżdżą specjalami to wiedzą jak się skończy. To samo było wałkowane przy wyjeździe do Gdyni i Poznania. A pociąg i tak był zapełniony w 1/4 ludźmi którzy albo nie powinni pić albo jeździć na wyjazdy. Tak więc nikt nie zapanuje nad tysiącem osób i zapewne na tym wyjeździe będzie tak samo...obył się mylił

zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 16:09

EL Kaka napisał:  
Podbijam (skoro namawiacie na zapisy) kiedy info dla osób, które jadą swoim transportem (bez dylematu czy pić czy nie bo kierowca i tak nie może :))

Jak tylko zapełni się specjal. Właśnie po to organizatorzy namawiają do szybkich zapisów żeby potem dać pole do popisu tym, którzy jadą swoim środkiem transportu.

Śledzić forum na bieżąco i cierpliwości!

Fanatycznie
harD
Kibic
Na forum od 5409 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 18:00
Witam, będzie możliwość kupienia biletu na miejscu ??

ps. Szef powiedział że mi jednak da wolne dopiero dziś stąd moje pytanie.

..Prawa Strona Miasta..
PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 19:19

harD napisał:  
Witam, będzie możliwość kupienia biletu na miejscu ??

ps. Szef powiedział że mi jednak da wolne dopiero dziś stąd moje pytanie.

na 99% nie będzie można.
To bierz wolny piątek na Lechię.

PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 19:20

EL Kaka napisał:  
Podbijam (skoro namawiacie na zapisy) kiedy info dla osób, które jadą swoim transportem (bez dylematu czy pić czy nie bo kierowca i tak nie może :))

Jeżeli w takim tempie będą szły zapisy to dowiesz się na dniach.

wamude
Kibic
Na forum od 5658 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 20:10
Ciekawe rzeczy piszą na ekstraklasa.net

W piątek o godzinie 18. rozpocznie się runda wiosenna Ekstraklasy. W Lubinie miejscowe Zagłębie podejmie Pogoń Szczecin. Portowcy na wyjazd do Lubina udadzą się pociągiem specjalnym. Na to spotkanie otrzymali tysiąc biletów i całą pule powinni wykorzystać. Bardzo ciekawi nas postawa Miedzowych. Po kiepskiej rundzie jesiennej w wykonaniu kibiców Zagłębia, 6 tysięcy pomarańczowych koszulek na trybunach będzie dobrym wynikiem.

Całość artykułu

culé
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 20:40
Z tym 6 tys. to raczej przesadzili, pod koniec rundy jesiennej na Bełchatów przychodziło 5,5 tys a na Podbeskidzie 6,5 tys, wiec po 2,5 miesiaca przerwy i na Pogoń frekwencja będzie wyższa, no chyba ze pogoda odstraszy Januszy ;)

Wierny Pogoni
Kibic
Na forum od 4479 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 21/02/2013 20:45
Ja już kupiłem bilet. Teraz tylko czekać.:):) Ale bd jazda :D:D

Duma i Honor nasz "Pogoń Szczecin".
Cube
Kibic
Na forum od 5658 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 21:15
Zwolniło się jedno miejsce w busie, koszt 100zł

Dziki Darek
Kibic
Na forum od 4626 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 23:12
jakby ktoś nagle stracił transport to można się kontaktować; 886211382 wyjeżdżam ze Szczecina dopiero około 13 mogę kogoś zabrać

ZBIERAJCIE SIŁY BRACIA
MTS.
Kibic
Na forum od 6298 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 21/02/2013 23:28

independent napisał:  
Wolna miejscowka w aucie start Police 796016724

przejmuje, dzięki

Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 22/02/2013 09:28
Dobra, lecimy :)

Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
P.S.Kamil
Kibic
Na forum od 4622 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 22/02/2013 20:56
Wiadomo kiedy beda bilet dla tych co chca jechac wlasnym srodkiem transportu ?

Szymczasty
Kibic
Na forum od 5188 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 22/02/2013 21:22

P.S.Kamil napisał:  

Człowieku umiesz czytać ?! Przeczytaj co jest napisane 3 posty wyżej lub 4....

' Bo dla mnie człowieku, żyć bez marzeń nie warto...'
P.S.Kamil
Kibic
Na forum od 4622 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 22/02/2013 21:47

Szymczasty napisał:  

P.S.Kamil napisał:  

Człowieku umiesz czytać ?! Przeczytaj co jest napisane 3 posty wyżej lub 4....

Czlowieku widze ale pytam bo teraz mam transport zeby jechac kupic a potem nie bede mia czym jechac kupic

zs1945
Kibic
Na forum od 4477 dni

Odp: PSonTour: Gdańsk! - 22/02/2013 22:06
Jak byś dobrze czytał to byś widział że kilka postów wcześniej jest odpowiedź na Twoje pytanie, napisana przeze mnie. Same bilety będą dopiero jak zapełni się specjal. A jak tylko on się zapełni to będzie tutaj informacja! Radzę więc śledzić forum by być na bieżąco z informacjami.

Fanatycznie
independent
Kibic
Na forum od 6632 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - Zagłębie Lubin - 23/02/2013 05:24
foto

PS_onTour
Kibic
Na forum od 5877 dni

Odp: PSonTour: Ekstraklasowe wojaże za Pogonią - temat ogólny - 23/02/2013 18:32
Zgubiono w autokarze czarny portfel swiss . Uczciwa osobe poprosimy o zwrot , kontakt 502913347

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18  - 19  - 20  - 21  - 22  - 23  - 24  - 25  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.14 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005