Ostatnio edytowany przez: mefisto1969, 21 lipca 2011, 18:42 [1 raz(y)]
Tam wezwali mnie bym do nich dołączył, dołączył do tańca umarłych.
W krąg ognia podążyłem za nimi, do samego środka......Kiedy czujesz, że nadchodzi twój czas, bądź gotów.
Pożegnaj się ze wszystkimi, łyknij gorzałki i zmów modlitwę.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 18:45
Ja co prawda tylko wyrabiałem kartę, jakoś po 16tej dzisiaj, wszedłem bez żadnej kolejki, miła starsza Pani ;-), a kolejka do odbioru też nie za długa, chyba z 10-15 osób przed drzwiami. Myślałem, że będzie gorzej.
Jako że prywatnie mam konto w mBanku to mogę odpowiedzieć na te pytanie: Euronet, WBK, cash4you i eCard.
Jeśli te karty będą funkcjonować tak samo jak te do normalnych kont to wpłacać pieniądze można np we wpłatomatach mBanku.
Ja identycznie, jak ktoś idzie tylko wyrabiać to niech nie stoi w kolejce tylko wejdzie od razu do budynku bo większość stoi po odebranie już gotowych kart i może sobie ktoś nieźle namieszać i stać w kolejce a następnie zostać odesłanym z kwitkiem do pomieszczenia bez kolejki
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 20:48
No to kurwa łyżka dziegciu do tej beczki miodu zwanej marketingiem w klubie.
Kupę ludzi, po odstaniu swojego w kolejce na deszczu po odbiór KK odbiło się od bandy, czyli stanowisk je wydających z powodu... braku tychże kart... Czy tam kurwa nie ma nikogo kto to ogrania? Zgodnie z informacją otrzymaną w Fan Shopie w ubiegłym tygodniu, karty miały być do odbioru od wczoraj. Dziś ludzie dowiadują się, że będą, ale w przyszły piątek... Panny wydające to gówno przepraszają, za braki, ale same mówią, że podawane są im błędne informacje.... Czy ktoś tym wszystkim zrobionym w ch...a kibicom zaproponuje jakąś rekompensatę??
Swoją szosą, całe szczęście, że tych kart nie wyrobiło sobie 10k kibiców, bo sposób dystrybucji tego gówna, gwarantuje zamieszki na stadionie.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 20:59
Ja stałem jakieś 60 minut po czym dowiedziałem się od blond lali że muszę przyjść z rodzicem a niech ich huj strzeli.To że trzeba wyrobić z rodzicem to jeszcze ok,no ale odebrać?Śmiech na sali.W sobote bedę mógł odebrać karte kibica w FanShopie?
No to kurwa łyżka dziegciu do tej beczki miodu zwanej marketingiem w klubie.
Kupę ludzi, po odstaniu swojego w kolejce na deszczu po odbiór KK odbiło się od bandy, czyli stanowisk je wydających z powodu... braku tychże kart... Czy tam kurwa nie ma nikogo kto to ogrania? Zgodnie z informacją otrzymaną w Fan Shopie w ubiegłym tygodniu, karty miały być do odbioru od wczoraj. Dziś ludzie dowiadują się, że będą, ale w przyszły piątek... Panny wydające to gówno przepraszają, za braki, ale same mówią, że podawane są im błędne informacje.... Czy ktoś tym wszystkim zrobionym w ch...a kibicom zaproponuje jakąś rekompensatę??
Swoją szosą, całe szczęście, że tych kart nie wyrobiło sobie 10k kibiców, bo sposób dystrybucji tego gówna, gwarantuje zamieszki na stadionie.
Dokładnie podpinam się do tego w całej rozciągłości..W piątek tydzień temu wyrabiałem tą super hiper kartę i zostałem poinformowany że w środę zapraszają mnie po odbiór karty oraz karnetu. Pojechałem dzisiaj i zmokłem jak jakiś kundel. Pod tym zjebanym budynkiem vip stałem równą godzinę a gdy ku mojej uciesze dotarłem do celu, Pani lekko zmieszana stwierdziła iż może mi jedynie darmowy bilet kopsnąć. Oczywiście na moje pytanie czy myśli że ja nie mam co w domu robić tylko stać godzinę na deszczu odpowiedziała że "To nie jej wina" Więc ja się pytam KOGOz drugiej strony H.. mnie to obchodzi. Ja daleko nie mam na stadion luzz, ale ludzie np z PSM to chyba ich rozszarpią pomyślałem..Ja jestem wstanie wszystko kurwa zrozumieć, to że to Gdańsk te karty wyrabia i się nie wyrabia ;] ale czy tak ciężko było dać mi ten zjebany bilet w piątek i dla bezpieczeństwa zaprosić mnie po odbiór za 2tygOszczędzili by mi nerwów a sobie kolejnej wpadki i kompromitacji w moich oczach..Pierdolą głupoty o jakiś balonach ozdobach i innych schabowych a organizacyjnie to wszystko leży i kwiczy..
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 21:43
Dla mnie oczywiste jest to, że jak się było wyrobić kartę np. w piątek 15 to nie dostaniesz jej za 4 dni. To trochę trwa. Mi pani na infolinii powiedziała, że mają karty zamówione 2 tygodnie temu lub wcześniej.
Karte pies drapal a jak z karnetami mozna odbierac czy nie ma jednego i drugiego|
Jest zarówno karta jak i karnet jeżeli byłeś wyrobić 2 tyg temu lub jeszcze wcześniej.
Karte pies drapal a jak z karnetami mozna odbierac czy nie ma jednego i drugiego a od milej pani dostane darmowy bilet a po reszte pan przyjdz za 2 tygodnie
Nie ma ani tego ani tego. Ale co Ci z karnetu jak bez karty i tak nie wejdziesz..W moim przypadku (karnet i karta robione w piatek tydzień temu) do odebrania w piątek za tydzień..
Karte pies drapal a jak z karnetami mozna odbierac czy nie ma jednego i drugiego a od milej pani dostane darmowy bilet a po reszte pan przyjdz za 2 tygodnie
Dla mnie oczywiste jest to, że jak się było wyrobić kartę np. w piątek 15 to nie dostaniesz jej za 4 dni.
Dla mnie jest oczywiste, że jesteś debilem. Skoro podczas rejestracji w piątek, kibice dostawali info o odbiorze np w środę po 14.00, to o 14.01 te karty tam powinny na nich czekać.
Dla mnie to jest oczywiste. Inaczej klub naraża się na śmieszność z tymi swoimi groźbami, że bez KK się nie wejdzie na mecz, skoro sam kurwa nie potrafi dotrzymać umowy.
Odp: Karta Kibica Pogoni Szczecin na nowy sezon - 21/07/2011 21:53
A może mi ktoś wytłumaczyć, bo ja trochę nie w temacie jestem o co chodzi z tymi karnetami? Cały czas myślałem, że jak wykupuje się karnet to jest on nabity na kartę a fizycznie nie istnieje. Tymczasem wszyscy piszecie tutaj o odbiorze karty i karnetu. To znaczy, że karnet to osobny kawałek plastiku, oprócz karty?
A może mi ktoś wytłumaczyć, bo ja trochę nie w temacie jestem o co chodzi z tymi karnetami? Cały czas myślałem, że jak wykupuje się karnet to jest on nabity na kartę a fizycznie nie istnieje. Tymczasem wszyscy piszecie tutaj o odbiorze karty i karnetu. To znaczy, że karnet to osobny kawałek plastiku, oprócz karty?
Tak (wygląda identico jak sezon temu, dalej mazakiem nabazgrane dane)
Tak (wygląda identico jak sezon temu, dalej mazakiem nabazgrane dane)
to na chuj ta karta, skoro karnet i tak trzeba nosić przy sobie?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.