Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PL
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6967 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 19:26
Ochłońcie wszyscy. Już po meczu.

1948
Kibic
Na forum od 6506 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 19:55

PL napisał:  
Ochłońcie wszyscy. Już po meczu.

polać mu :D

msc.
Kibic
Na forum od 7039 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 21:27
Powiem tak oklaski dla Eto nie mam nic przeciwko strzelił 2 bramki, ma swoich fanów w Polsce, zresztą to było ładne zachowanie i tyle.
Ale gwizdy czy jakieś okrzyki jeszcze jeden, wygłaszanie jakiś komentarzy że w Polsce grają patałachy itd to jest szczyt kurwa debilizmu. Ockinjcie się ludzie wiadome jest że nie jesteśmy potęga piłkarską na świecie więc czego wy się spodziewaliście? Przegrali ale walczyli takie jest moje zdanie. Jak ma się orła na piersi to każdy zapierdala i to było widać a jak Wy nie widzieliście to widocznie nie chcieliście tego widzieć bo łatwiej jest krzyczeć jacy to oni są słabi, nie wiem czy to leczy Wasze kompleksy ale to są POLACY i trzeba ich wspierać. Nie sugerujcie się tym co mówią w mediach bo wydaje mi sie że większość ludzi ślepo w to wierzy i jest manipulowana. W telewizji wypowiedzi że na tle Kamerunu Polacy nie istnieli a jak dla mnie to my prowadziliśmy ten mecz tylko dalismy się głupio skontrować. Nawet po statystykach widać że my mielismy dluzej piłkę i oddalismy więcej strzałów. Pomyślcie zanim wypowiedziecie jakieś słowa krytyki, bo tak naprawdę nie wiem co zarzucacie piłkarzom? Ja w nich wierze.

Krzewniak87
Kibic
Na forum od 7012 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 21:44
Doping jaki byl taki byl mysle ze jak by bilety byly by po 20zl bysmy mieli mega dobra atmosferę no ale bywa. Organizacja slaba ale następnym razem powinno byc tak ze wpuszczaj ludzi jak leci czy ma bilet czy nie ma pol biedy ale jak z wuwuzelna wpusci to odrazu w pysk i ze stadionu jak mnie to wqrwialo;/

Jo
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 21:53
Co ty gadasz człowieku my prowadziliśmy grę owszem tak było ale jak opuściliśmy własną połowę to nie wiedzieliśmy co zrobić o od razu piłka do tyłu. A jezeli chodzi o strzały to powiem ci pierwszy cenny strzał był w 78 minucie Peszki, poprzeczka to nie jest celny strzał. I po prostu Polacy nie mieli żadnej recepty jak zaatakować Kamerun.

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
Arathorn
Kibic
Na forum od 7920 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 22:08

Vega napisał:  
Zle jest link na stronie do galerii wprowadzony w obu linkach jest galeria flag

Już powinno być ok. :)

Fotorelacja z meczu

Jo napisał:  
A jezeli chodzi o strzały to powiem ci pierwszy cenny strzał był w 78 minucie Peszki,

Nieprawda. :)

msc.
Kibic
Na forum od 7039 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 12/08/2010 22:21

Jo napisał:  
Co ty gadasz człowieku my prowadziliśmy grę owszem tak było ale jak opuściliśmy własną połowę to nie wiedzieliśmy co zrobić o od razu piłka do tyłu. A jezeli chodzi o strzały to powiem ci pierwszy cenny strzał był w 78 minucie Peszki, poprzeczka to nie jest celny strzał. I po prostu Polacy nie mieli żadnej recepty jak zaatakować Kamerun.

No właśnie o tym mówię czepić sie np tego że celny był w 78minucie ... Sam mówisz że była poprzeczka więc chyba okazje do strzelenia były nie? Przy odrobinie więcej szczęścia po bramce dla Kamerunu mogliśmy strzelić na 1-1 i 2-1, były okazje szkoda że nie wykorzystane, trzeba nad tym pracować ale nie odrazu gadać że nic nie grali. Wiem że moge sobie gdybać co by było gdyby babcia miała wąsy a fakty są takie że przegralismy 0-3 ale gra nie była taka beznadziejna jak to co po niektórzy mówią i kończe ten temat z mojej stony.

anathema
Kibic
Na forum od 6939 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 00:59

Pogoniarz73 napisał:  

Cytat:  
pedalskim rasizmem

akurat jedno wyklucza drugie, także troszkę się zagalopowałeś..

chyba ten oksymoron był z premedytacją

'Ludzie, w których może jeszcze tkwi iskierka ludzkości, uczuć ludzkich, opamiętajcie się! Usłyszcie mój krzyk, krzyk szarego, zwyczajnego człowieka, syna narodu, który własną i cudzą wolność ukochał ponad wszystko, ponad własne życie, opamiętajcie się! Jeszcze nie jest za późno!"

Odwagę, bym mógł zmieniać rzeczy, które mogą i powinny być zmienione,
Łagodność, bym akceptował rzeczy, które nie mogą być zmienione i
Mądrość, bym umiał odróżnić jedne rzeczy od drugich.
energ
Kibic
Na forum od 6172 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 09:56

ahk napisał:  

RC napisał:  

NLx napisał:  
Jebać krytą!! Kurwy jebane, które wygwizdują Polaków a murzynom biją brawo! Wypierdalać do Afryki pedały zajebane i tam sobie w te wasze jebane wuwuzele dmuchajcie!!! Banda chuja i ściętej dupy! Dla takich kurew nie powinno być miejsca na stadionie, chuj nie Polacy. Banda wynalazków, które pewnie nigdy już na tym stadionie nie zagoszczą jak na przykład pewna pani, która dzwoni gdzieś i wykrzykuje do telefonu "Włącz TVP to zobaczysz mnie w telewizji!". Chuj w dupe, kotwica w plecy i krzyż na drogę i żeby więcej na naszym stadionie takiej żenady nie uświadczyć!!!

najgorszy akcent meczu, nie do pomyślenia żeby bić kurwa bambusom brawa, radość krytej po trzecim golu czy wielka owacja na cześć boskiego Eto'o, no ja pierdole!

Oni pewnie przyjechali tylko dlatego,że Eto'o grał.

Pamiętasz jak biliśmy brawo Fylkirowi Reykjavik ??

Co do tematu reprezentacji i polskich klubów w pucharach. jestem za tym, aby nasza repra spadła na ostatnie miejsce w rankingu FIFA, tylko to może przyczynić się do rewolucji w PZPNie i odsunięcia takich ludzi jak Kręcina, Piechniczek, Engel czy Lato - to ci panowie i ich zaplecze są winni temu jak wygląda polska piłka, to ci panowie wyznaczyli Małka na finał PP rezygnując z najlepszego sędziego ostatnich MŚ, to ci panowie odpowiadają za brak systemowego szkolenia młodzieży w tym kraju (szef szkolenia Engel ostatnio obwinił za to kluby), czego efekt końcowy widać właśnie w reprezentacji.

Dopóki to się nie zmieni, nie będę kibicował reprezentacji, a na środowy mecz przyszedłem dlatego, że grał Eto, którego chciały zobaczyc moje dzieci. Takiego kalekę Sadloka mogłem sobie obejrzeć w niedawnym półfinale PP.

Podsumowując: każdy gol stracony przez repre i kluby w pucharach przybliża dzień, w którym w końcu padnie ostatni bastion komuny w tym kraju, czyli PZPN.

kingaps
Kibic
Na forum od 8372 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 10:34
Ostatnim bastionem komuny w Polsce są spółdzielnie mieszkaniowe.

A co do meczu.
Noszenie orzełka na klacie do czegoś zobowiązuje. Ja nie widziałem aby oni "zapierdalali" na boisku. Nie widziałem zaangażowania w meczu. Ot kolejny meczyk na odpierdol. Nasi są słabi a udają mocarzy. Gwiazdorzy kurwa ich mać!

Ja kocham Liverpool - Ty kibicujesz Man Utd,
Jestem za Pogonią Szczecin, a Ty za Lechem Poznań
Lubie metal, a Ty kochasz hip-hop, Popierasz PiS, ja wole PO
Mimo to jesteś mi jak brat, bo łączy nas nienawiść do drogówki.

PO - PiS 9:6 F*CK ! F*CK !

Mordę może mam nie w tamburyn, ale mam zasady
Radziu
Kibic
Na forum od 6831 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 10:36
energ moje 100% poparcia.

Zastanawia mnie na jakiej to jest zasadzie, że wszyscy mają pretensję, że ludzie krzyczą jeszcze jeden po 3 bramce. Ludzie co my kurwa jesteśmy jaką bandą debili. Na boisko wychodzi drużyna, która nas reprezentuje na świecie i notorycznie odpierdala mecz w żenującym stylu. Banda piłkarskich niedorobów za którą musisz się wstydzić, która nie robi nic i ciągnie hajs wraz z całym PZPN. Zaraz niektórzy napiszą, że to jest nasza reprezentacja i trzeba ją wspierać. Chuja prawda, tych piłkarzyków trzeba gnoić permanentnie na całym meczu, bo są tak słabi, że to każdy z Nas kibiców powinien dostawać po 25zł, zeby ich w ogóle oglądać w takich "występach". Uważam. że każdy z Nas chce aby Polska piłka stała na najwyższym możliwym poziomie. Co z tego skoro przyjeżdża drużyna, za którą poszedłbyś w ogień, a ona notorycznie wali Cie w chuja i odpierdala jałmużnę?

Kamerun przyjechał bez trenera, a skład to ustałał chyba Eto i co z tego skoro znaleźli niestety największych frajerów na świecie do bicia.

PS JEBAĆ PZPN!

sajgonka
*zablokowany
Na forum od 5400 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 13:38

Cytat:  
Zaraz niektórzy napiszą, że to jest nasza reprezentacja i trzeba ją wspierać. Chuja prawda,

prawda prawda prawda! a nie jak tu pisza niektorzy cieszmy sie jak przegrywaja trzy do jaja i jeszcze im klaszczmy na koniec. takiego wala

Cytat:  

tego juz niektorzy z rasistow z forum nie pamieta <lol>

szpadel*
Kibic
Na forum od 6476 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 13:48

energ napisał:  

ahk napisał:  

RC napisał:  

NLx napisał:  
Jebać krytą!! Kurwy jebane, które wygwizdują Polaków a murzynom biją brawo! Wypierdalać do Afryki pedały zajebane i tam sobie w te wasze jebane wuwuzele dmuchajcie!!! Banda chuja i ściętej dupy! Dla takich kurew nie powinno być miejsca na stadionie, chuj nie Polacy. Banda wynalazków, które pewnie nigdy już na tym stadionie nie zagoszczą jak na przykład pewna pani, która dzwoni gdzieś i wykrzykuje do telefonu "Włącz TVP to zobaczysz mnie w telewizji!". Chuj w dupe, kotwica w plecy i krzyż na drogę i żeby więcej na naszym stadionie takiej żenady nie uświadczyć!!!

najgorszy akcent meczu, nie do pomyślenia żeby bić kurwa bambusom brawa, radość krytej po trzecim golu czy wielka owacja na cześć boskiego Eto'o, no ja pierdole!

Co do tematu reprezentacji i polskich klubów w pucharach. jestem za tym, aby nasza repra spadła na ostatnie miejsce w rankingu FIFA, tylko to może przyczynić się do rewolucji w PZPNie i odsunięcia takich ludzi jak Kręcina, Piechniczek, Engel czy Lato - to ci panowie i ich zaplecze są winni temu jak wygląda polska piłka, to ci panowie wyznaczyli Małka na finał PP rezygnując z najlepszego sędziego ostatnich MŚ, to ci panowie odpowiadają za brak systemowego szkolenia młodzieży w tym kraju (szef szkolenia Engel ostatnio obwinił za to kluby), czego efekt końcowy widać właśnie w reprezentacji.

Dopóki to się nie zmieni, nie będę kibicował reprezentacji, a na środowy mecz przyszedłem dlatego, że grał Eto, którego chciały zobaczyc moje dzieci. Takiego kalekę Sadloka mogłem sobie obejrzeć w niedawnym półfinale PP.

Podsumowując: każdy gol stracony przez repre i kluby w pucharach przybliża dzień, w którym w końcu padnie ostatni bastion komuny w tym kraju, czyli PZPN.

Lać po mordzie tylko i patrzeć czy równo puchnie,janusze pieprzeni.Od czasów IO w Barcelonie i Legii,Widzewa w LM nie ma naszej piłki na dobrym poziomie piłkarskim i jakoś PZPN ma się dobrze i puki dziady nie wyginą nic się nie zmieni.Dobrze,że już po meczu,wiele osób nie dorosło do tego by być Polakami.Szczytem bezszczelności było przychodzenie na mecz tylko dlatego,że gra Eto.

eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 14:13

szpadel_85 napisał:  

energ napisał:  

ahk napisał:  

RC napisał:  

NLx napisał:  

Lać po mordzie tylko i patrzeć czy równo puchnie,janusze pieprzeni.Od czasów IO w Barcelonie i Legii,Widzewa w LM nie ma naszej piłki na dobrym poziomie piłkarskim i jakoś PZPN ma się dobrze i puki dziady nie wyginą nic się nie zmieni.Dobrze,że już po meczu,wiele osób nie dorosło do tego by być Polakami.Szczytem bezszczelności było przychodzenie na mecz tylko dlatego,że gra Eto.

A ja poszedłem specjalnie dla Eto'o. I miałem swoje powody. Reprezentacja jest teraz na etapie "budowy" czyt. odpierdalania jałmużny. Jak oni grają, każdy widział. Żeby jeszcze walczyli i nie odstawiali nogi wtedy bym napisał coś o nich ciepłego. Ale to co odwalali to przechodziło ludzkie pojęcie. Owszem, darłem ryja, kibicowałem, ale z każdą minutą entuzjazm opadał. Możecie pisać "bambusy do Afryki" itd. ale nie można odebrać im profesjonalizmu, którego naszym kalekom z orzełkiem na piersi brakuje. Eto'o przyjechał z wakacji, nie trenował, a mimo to strzelił 2 gole. I nie marudził, że musi przyjeżdżać na zgrupowanie, że jest przemęczony itd. Zapierdalał bo taka była jego rola, tym się charakteryzują najlepsi. A nasi nawet nie podziękowali za doping tylko spierdolili do szatni. I jak tu utożsamiać się z tym zespołem, który ma kibica i swój fach w dupie?

Pamiętajcie, że kupując bilet na mecz sponsorujecie tym dziadom z PZPN skrzynkę wódki oraz miesięczną dietkę.

Ostatnio edytowany przez: eJay, 13 sierpnia 2010, 14:19 [1 raz(y)]

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 14:36

eJay napisał:  

Pamiętajcie, że kupując bilet na mecz sponsorujecie tym dziadom z PZPN skrzynkę wódki oraz miesięczną dietkę.

To chyba Tobie nie przeszkadza skoro jednak poszedłeś na mecz?

Pogoń Szczecin MKS!
eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 14:44

ArP napisał:  

eJay napisał:  

Poszedłem dla Eto'o. Nie na mecz :) Poza tym zapłaciłem za bilet tyle, że starczy im może na Gorzką Żołądkową.

RC
Kibic
Na forum od 6588 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 14:47

eJay napisał:  

ArP napisał:  

eJay napisał:  

Poszedłem dla Eto'o. Nie na mecz :) Poza tym zapłaciłem za bilet tyle, że starczy im może na Gorzką Żołądkową.

Ale zapłaciłeś i też im dorzuciłeś, więc dlaczego innym wypominasz?

Bukowe
ArP
Kibic
Na forum od 8032 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 15:00

eJay napisał:  

ArP napisał:  

eJay napisał:  

jak dla Eto'o to mogłeś pojechać na trening do Polic

Pogoń Szczecin MKS!
eJay
Kibic
Na forum od 7599 dni

**

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 15:28
Nie wypominam nikomu, ale niektórzy mają pocisk z innych, że poszli na Eto'o. Mnie to nie obchodzi, kto ma jakie motywacje kierując się zakupem biletu, oprócz rzecz jasna najebania się na sektorze - to potępiam. A gdzie idą dochody z biletów to chyba każdy wie, więc temat uznaję za zamknięty.

Jo
Kibic
Na forum od 7011 dni

Odp: SKPS Informacje: Polska-Kamerun 11.08.2010 - 13/08/2010 16:49
No oczywiście po trzeciej bramce jeszcze jeden nie było takie potrzebna ale trzeba tych pajaców jakąś zmobilizować. Od początku meczu próbował cały stadion pomóc naszej reprezentacji, wpadł jeden gol ok dalej Polska Polska, wpadła druga jeszcze wytrzymali większość. Ale jak można przegrywać 2-0 i nie umieć zagrozić bramce to jest po prostu kalectwo tylko akcja akcja i do ty tyłu może słyszeliście jak były okrzyki ole ole jak nasi wycofywali piłkę bo nie mieli kompletnie pomysłu na zagrożenie bramki Kamerunu. Po trzeciej bramce to na prawdę już pół stadionu nie wytrzymało jak można nie mieć najmniejszych szans z ostatnią drużyna MŚ, nad dodatek z odmłodzoną bardzo ekipą. Moim zdaniem to Polacy wyglądali jak by pierwszy raz się widzieli i grali ze sobą, można było mieć odczucie że 2 godziny przed meczem wszyscy przyjechali i pierwszy raz się na oczy widzieli. Ale niestety ale to Kamerun się zebrał na gwizdek i zlali nas jak psów.

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.26 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005