Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 11/04/2009 18:08
Co sie odwlecze, to nie uciecze Nie swietowalismy lidera w Szczecinie, ale udalo sie tego dokonac w Legnicy. Wspanialy swiateczny prezent zgotowali nam Portowcy i po czesci rywale
Widze, ze zostala poruszona tu sprawa innych druzyn, ktore powinny sie liczyc w walce o awans. Chetnie sam wypowiem sie w tej kwesti, a wiec przechodzac do rzeczy, na wstepie odrzucilbym takie druzyny jak Kluczbork, Sleza/Gawin czy sam nie wiem jak nazwac ten twor, a nawet Elana, bo kibice z Torunia wciaz licza na miejsce w czolowej trojce. MKS Kluczbork wysoka pozycje zawdziecza tylko i wylacznie korzystnemu terminarzowi z jesieni. Jestem przekonany, ze w najblizszym czasie zaczna tracic punkty. Sleza/Gawin, z druzyny rodem z Krolewskiej Woli odszedl trzon druzyny, teraz o sile wroclawskiego tworu stanowic maja juniorzy i anonimowi zawodnicy na gwalt sciagnieci z nizszej ligi, nie wierze aby ich wyniki mogly wplynac na gorna czesc tabeli, no chyba ze wliczymy w to ich szybki spad w dol. Elana wedlug mnie po prostu nie ma potencjalu na chociazby walke o awans, nie wiem czemu ktos tam w ogole mysli o awansie.
Zostaja wiec Kotwica i Rakow. Kotwica zaczela teraz tracic punkty, ale patrzac na sklad wydaje mi sie, ze na koniec spokojnie powinni sie utrzymac w pierwszej trojce. Rakow bedzie dla nas najgrozniejsza druzyna i chyba nikogo nie zdziwie jesli powiem, ze jedynym meczem, ktorego powaznie sie obawiam to wlasnie mecz z Rakowem. Podobnie jak Pogon, po zmianie trenera druzyna przeszla metamorfoze, moze nie na taka skale jak my, ale poprawa w grze i wynikach jest bardzo widoczna.
Jednak nie powinnismy ogladac sie na tyly. Wygrywajmy kolejne mecze i powiekszajmy przewage. Personalnie nikt w tej lidze do piet nam nie dorasta, pelna mobilizacja i jazda z frajerami
jestem ciekaw na jakiej podstawie tak mówią skoro nikt w tym zasranym wydziale na pewno nie pracuje.
Gdyby odwołanie było pozytywnie rozpatrzone to zakaz przechodzi na kolejny wyjazdowy mecz(Jarocin)
Ps. Myślę, że wysnuli taką tezę, jak się sprawdzi to będą się ogłaszać, że byli pierwsi
wiadomo ale także wiadomo ze gdyby to była sobota, pojechało by więcej kibiców. Poczekajmy na decyzję ale zostanie podjęta dzień przed meczem więc to naprawdę komplikuje sprawę z załatwieniem wolnego.
wiadomo ale także wiadomo ze gdyby to była sobota, pojechało by więcej kibiców. Poczekajmy na decyzję ale zostanie podjęta dzień przed meczem więc to naprawdę komplikuje sprawę z załatwieniem wolnego.
a od czego jest prawnie dostępny URLOP NA ŻĄDANIE,ale na dzień dzisiejszy jest zakaz więc koniec i kropka
a od czego jest prawnie dostępny URLOP NA ŻĄDANIE,ale na dzień dzisiejszy jest zakaz więc koniec i kropka
heh trzeba jeszcze mieć ale oczywiście, poczekajmy...
Prezydent Lech Kaczyński postanowił o ogłoszeniu żałoby narodowej, od północy z poniedziałku na wtorek, w związku z pożarem hotelu socjalnego w Kamieniu Pomorskim - poinformował Piotr Kownacki
W czasie żałoby narodowej flagi państwowe na gmachach publicznych zostają opuszczone do połowy masztu i przepasane kirem. Na czas trwania żałoby odwoływane są imprezy masowe, rozrywkowe, koncerty i imprezy sportowe.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/04/2009 12:02
to już 8 żałoba w ciągu ostatnich 10 lat. Z całym szacunkiem dla ofiar tragedii ale ostatnio ten stan jakim jest żałoba jest nagminnie nadużywany. Oby mecz się odbył bo terminarz już i tak dla nas jest dosyć napięty.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/04/2009 12:13
Piszą, że mecze pucharu ekstraklasy odwołane.
http://sport.onet.pl/0,1256663,1951517,wiadomosc.html
Też bym wolał, żeby mecz Pogoni się odbył w środę.
Ostatnio edytowany przez: Janek80, 13 kwietnia 2009, 12:41 [1 raz(y)]
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.