Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 11/04/2009 11:58
mecz pod dyktando Pogoni. Jesteśmy zespołem zdecydowanie bardziej dojrzałym. Bramka Mikiego po ładnej akcji Woźniaka lewą stroną. Oby w drugiej połowie było podobnie
Ja wiem jak to się robi, ale widocznie panowie z oficjalnej tego nie wiedzą. Jeżeli chcesz mi zasugerować, żebym sobie w Operze zedytował kod strony (bo taka możliwość istnieje) to niestety będzie to działać tylko do pierwszego odświeżenia
Oczywiście trzeba ją ręcznie odświeżać, bo niektórych przerasta napisanie skryptu relacji live, który odświeżałby się sam. Dobremu webmasterowi zrobienie takiego skryptu bez zbędnych bajerów zabrałoby góra godzinę życia.
Tak, wiem, marudny jestem strasznie
Automatyczne odświeżanie strony możesz ustawić wpisując w sekcji <head> coś takiego:
Kod:
<meta http-equiv="Refresh" content="s" />
i taka uwaga odemnie nie jesteś marudny
gdzie "s" to czas w sekundach po jakim odświeża sie strona
Ja wiem jak to się robi, ale widocznie panowie z oficjalnej tego nie wiedzą. Jeżeli chcesz mi zasugerować, żebym sobie w Operze zedytował kod strony (bo taka możliwość istnieje) to niestety będzie to działać tylko do pierwszego odświeżenia
nie tobie sugeruje tylko licze że ktoś z oficjalki przeczyta i może wprowadz super rozwiązanie
Oczywiście trzeba ją ręcznie odświeżać, bo niektórych przerasta napisanie skryptu relacji live, który odświeżałby się sam. Dobremu webmasterowi zrobienie takiego skryptu bez zbędnych bajerów zabrałoby góra godzinę życia.
Tak, wiem, marudny jestem strasznie
Automatyczne odświeżanie strony możesz ustawić wpisując w sekcji <head> coś takiego:
Kod:
<meta http-equiv="Refresh" content="s" />
i taka uwaga odemnie nie jesteś marudny
gdzie "s" to czas w sekundach po jakim odświeża sie strona
Marudzicie. Ustawcie sobie w Operze automatyczne odświeżanie strony co minutę i po krzyku.
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
50' Po błędzie obrońcy sam na sam wychodzi Petasz ale dobra interwencja Burandta. Tylko rzut rożny.
I moglobyc po zawodach ,niewiem czego on potrzebuje zeby bramke strzelic, skoro sam na sam to za malo...
Oceniasz, a nie widziałeś randal zresztą wyraźnie widać co jest napisane "dobra interwencja Burandta" czasem tak bywa
czytam co pisza, a sam na sam to sam na sam
kolejne przyklady:
33'Piotr Petasz i Tomasz Rydzak zamienili sie stronami. Petasz nie radzi sobie, jest niewidoczny, a gdy jest juz przy pilce, to najczesciej konczy to sie to niepowodzeniem
52 min. Gracze Miedzi na pozycji spalonej. Petasz otrzymuje zolta kartke za dyskusje z sedzia.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.