Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 14:38
...potwierdzam jestem leśnym dziadkiem, gdy w 74 graliśmy na MŚ to stałem przed TV na baczność jak grali Nasz hymn ... i wcale się tego nie wstydzę ... ale oki zrozumiałem i oddalam się w kierunku Ku Słońcu ...jak co to 6 aleja po lewej
"Zielono - bursztynowy - taki kolor będą miały krzesełka na nowym stadionie piłkarskim w Gdańsku. Taką decyzję podjął prezydent miasta Paweł Adamowicz. Na obiekcie nie będzie na razie napisu "Lechia Gdańsk".
Wariant zielono-bursztynowy to kompromis pomiędzy tym, czego żądali kibice Lechii i tym, co zaprezentował początkowo projektant stadionu, firma RKW.
- Estetyka jest ważna, ale MUSZĘ SIĘ RÓWNIEŻ LICZYĆ Z GŁOSAMI KIBICÓW - argumentował swój wybór prezydent.
Jego decyzja kończy więc ostatecznie spór, który wybuchł kilka tygodni temu."
Każdy ma prawo do poglądów, wątpliwości budzi tylko fakt, że za Karczyńskim opowiadają się uczestnicy forum zarejestrowani w ostatnich dniach.
Nawet jeżeli przyjąć argumentację schumachera i koviego, to pozostaje inna kwestai - prezesi powinni za każdym razem, gdy podejmuja strategiczne decyzje miec na względzie opinię większości kibiców (a zwłaszcza tych, którzy na Twardowskiego są zawsze).
Głupota nie jest podjęcie złej decyzji - głupota jest trwanie w błędzie.
Był już raz głupi pomysł o fuzji z Groclinem i prezesi się z niego wycofali - chyba nie żałuja juz swojej decyzji, a i kibice już też chyba nie rozdrapuja tego tematu.
Tak więc panie Smolny i Kałużny: Wycofajcie się z błędnej decyzji - na pewno uda się znaleźć odpowiedniego kandydata na to stanowisko
"oki", spoko luz , widze młodzieżowy z ciebie dziadek i jak na kogoś z Gryfic dobrze znasz topografie miasta Szczecina.
Brawo za akcje na forum , koledzy na komendzie będa z ciebie dumni!
edi: Randall już wiem , mój bład , nie doczytałem sie dokładnie
Ostatnio edytowany przez: eM, 8 października 2009, 14:53 [1 raz(y)]
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 15:00
Ja nie zamierzam polemizować bo prawda jest taka, że nie ma z kim. Wyrazić swoją opinię chyba jednak mogę. Wasza sprawa co sądzicie o panu K., każdy ma prawo do 'własnego' zdania. W cudzysłowiu bo przecież każdy zdrowo myślący człowiek zdaje sobie sprawę, że gromady ludzi, którzy wyrażają te wszystkie opinie, w tej jak i wielu innych sprawach, wyszczekują na stadionie czasem żenująco brzmiące układanki o drużynach przeciwnych nie mają zielonego pojęcia jak, co i dlaczego, ale do rzeczy.
Macie prawo jako grupa wiernych kibiców o pewnych poglądach sprzeciwiać się różnych ruchom w klubie. To, co wypisujecie w tym temacie przekracza jednak pewną granicę. Obrażacie jak popadnie ludzi nie tylko ze względu na ich zawód, ale również poglądy choćby były wyrażone w najbardziej cywilizowany sposób, to tak, jakbyście byli wyjęci z rzeczywistości. Jeden z drugim niech się zastanowi zanim po raz setny rzuci o 'psie bez honoru' czy faktycznie każdy człowiek pracujący w niebieskim mundurze zasługuje na wieczne potępienie zacnych obywateli, jakimi pewnie jesteście, nawet gdy ratuje życie.
...mieszkałem i grałem w Gryficach 23 lata a całą resztę ........ w Szczecinie .... trudno uwierzyć ale nie jestem pałą to fakt i ja to wiem najlepiej
Niech się Wam spełni a ja spadam po wkurzać innych
' czy faktycznie każdy człowiek pracujący w niebieskim mundurze zasługuje na wieczne potępienie zacnych obywateli, jakimi pewnie jesteście, nawet gdy ratuje życie.
Może n ie każdy, bo nie mnie to oceniać... ale on napewno !!!
...mieszkałem i grałem w Gryficach 23 lata a całą resztę ........ w Szczecinie .... trudno uwierzyć ale nie jestem pałą to fakt i ja to wiem najlepiej
Niech się Wam spełni a ja spadam po wkurzać innych
Fakt , jesteś "złotą pałą".
Won!
Em to nie jest twoje forum zebys sie tak szarogesil tutaj !!
Co do decyzji to juz przesądzone ilosc bluzgow tutaj na forum nic nie zmieni...................
Sam jesteś kurwa przesądzony!
Jeśli uważasz, że działania nic nie zmienią to jesteś w błędzie.
Wg Ciebie to najlepiej uwielbiać naszych wybawicieli S&K.
Szkoda tylko, że oni zapomnieli dzięki komu zaistnieli.
Em to nie jest twoje forum zebys sie tak szarogesil tutaj !!
Co do decyzji to juz przesądzone ilosc bluzgow tutaj na forum nic nie zmieni...................
szumacher ma duzo racji.
dla mnie liczy sie kto jest jakim czlowiekiem a nie jaki zawod wykonuje.
wiekszosc ludzi z forum zachowuje sie jak 6 latki z gimnazjum powielajac posty jeden za drugim!!!!!!! nie macie wlasnego zdania pseudointeligencji ?
Kovalainenaaha i jeszcze jedno skad w wwas tyle nienawisci, nie moge tego pojac zupelnie
Mks-2009/młynek12/Platformiak/Topik!/100%Pogoń/Mj4ever/Stefa teraz Kovalainen. Ile jeszcze kont założysz cepie?
Akurat taki smieć jak ty,nie wychylający nosa zza monitora nie będzie mi mówił co mam robić,a przęsądzone jest jedynie to że jesteś zwykłą ciotą.
Tylko nie wychodz z domu bo deszczyk pada a ty przeziębiony , bidulek
czy faktycznie każdy człowiek pracujący w niebieskim mundurze zasługuje na wieczne potępienie zacnych obywateli, jakimi pewnie jesteście, nawet gdy ratuje życie.
Nie chodzi o "wieczne potępienie", a jedynie o pracę w Pogoni
Moje zdanie jest proste i klarowne - nie chcę, aby dyrektorem w klubie, któremu kibicuje od dziecka był policjant lub były policjant. Mam prawo wyrazić swoją opinię i np. zmienić w związku z tym swoje zachowanie na stadionie (siedzieć cicho i skubać słonecznik). Jeżeli takich jak ja będzie 5 czy 8 tysięcy....
Ostatnio edytowany przez: energ, 10 października 2009, 10:00 [1 raz(y)]
" Największe zainteresowanie części widzów wzbudziło więc przesłanie kibiców wywieszone na płocie: "Prezesi wasz wybór środowisko podzieli, do rozmów z Karczyńskim nie staniemy". Nie jest tajemnicą, że szef futsalowej Pogoni Maciej Karczyński jest najpoważniejszym kandydatem do funkcji nowego dyrektora piłkarskiej Pogoni. Czemu protestują fani? Prawdopodobnie z tego względu, że Karczyński wciąż jest policjantem (ma odejść ze służby). Po przerwie na płocie tzw. młyna pojawił się jeszcze jeden napis "A tak może być..." i rozpoczął się głośny doping. Dla władz klubu to kolejny test - czy ulec grupce kibiców, czy postawić na profesjonalizację klubu. Gdy była mowa o zatrudnieniu pomocnika Pawła Drumlaka - kibice też protestowali, a władze im uległy. Efekt - Pogoń do dziś nie ma dobrego rozgrywającego. "
" Największe zainteresowanie części widzów wzbudziło więc przesłanie kibiców wywieszone na płocie: "Prezesi wasz wybór środowisko podzieli, do rozmów z Karczyńskim nie staniemy". Nie jest tajemnicą, że szef futsalowej Pogoni Maciej Karczyński jest najpoważniejszym kandydatem do funkcji nowego dyrektora piłkarskiej Pogoni. Czemu protestują fani? Prawdopodobnie z tego względu, że Karczyński wciąż jest policjantem (ma odejść ze służby). Po przerwie na płocie tzw. młyna pojawił się jeszcze jeden napis "A tak może być..." i rozpoczął się głośny doping. Dla władz klubu to kolejny test - czy ulec grupce kibiców, czy postawić na profesjonalizację klubu. Gdy była mowa o zatrudnieniu pomocnika Pawła Drumlaka - kibice też protestowali, a władze im uległy. Efekt - Pogoń do dziś nie ma dobrego rozgrywającego. "
Prefesjonalizację... Heh. Dobre sobie.. Na stadionie spokój od lat, a ten chce profesjonalizmu akurat na tym stanowisku.
Marketing oczywiście może działać, jak działa. Cóż wybiórcza.
A może trzeba pokusić się o opisanie tego co działo się po wczorajszym meczu wobec Kibiców ?
A mozna wiedziec co sie dzialo ?
Bo ja zadnego przykrego incydentu akurat WCZORAJ nie mialem ;>
pzdr
Nie widziełaś Kolego działań Policji ? Nie widziałeś jak zatrzymywano Kiboli. Wg. mnie atmosfera jest napięta i powiem, że od dawna tak nie było. Tyle w temacie tu na forum.
A może trzeba pokusić się o opisanie tego co działo się po wczorajszym meczu wobec Kibiców ?
A mozna wiedziec co sie dzialo ?
Bo ja zadnego przykrego incydentu akurat WCZORAJ nie mialem ;>
pzdr
Nie widziełaś Kolego działań Policji ? Nie widziałeś jak zatrzymywano Kiboli. Wg. mnie atmosfera jest napięta i powiem, że od dawna tak nie było. Tyle w temacie tu na forum.
Niestety nie
Tzn. widzialem z tramwaju jak tramwaj przed nami zatrzymali i zrobili chyba wysiadke ;]
Ale tak to chyba zawsze bylo
Odp: Karczyński dyrektorem Pogoni ?! WTF ?! - 08/10/2009 15:28
Czy prawo do wyrażania opinii musi się równać chamstwu? Zobacz ile tutaj wpisów jest pozbawionych logiki. Zamiast argumentów jest wulgarny bełkot tych, którzy w życiu nie mają innych problemów jak te związane z policją. Uważasz, że takie podejście do sprawy jest wiarygodne?
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.