to niech idzie i niech dłubie sobie ten słonecznik, narzeka na chujowa gre i nie przejmuje sie niczym innym.
na jego logiczne i uzasadnione pytanie odpowiedziałem wyczerpująco. a ze oddał krew to mu sie chwali. sam oddaje od 11 lat, więc życze mu samozaparcia w tym szczytnym przedsięwzieciu
wszedzie mozesz siąsc. a co wybierasz sie do pikników na kryta??
Tylko zapytał, po co napinka... Ktoś chce oddać krew i zadaje logicznie uzasadnione pytanie. A nawet jeśli chce na krytą to co?
to niech idzie i niech dłubie sobie ten słonecznik, narzeka na chujowa gre i nie przejmuje sie niczym innym.
na jego logiczne i uzasadnione pytanie odpowiedziałem wyczerpująco. a ze oddał krew to mu sie chwali. sam oddaje od 11 lat, więc życze mu samozaparcia w tym szczytnym przedsięwzieciu
Pff człowieku trochę szacunku do braci po szalu...To, że nie chodzi na młyn nie musi znaczyć, że nie przejmuje się niczym czy nie wspiera ruchu kibicowskiego. A może idzie na mecz z dziewczyną czy młodszym bratem? Chce im pokazać jak to wszystko wygląda i przekonać do chodzenia na Pogoń?
wszedzie mozesz siąsc. a co wybierasz sie do pikników na kryta??
Tylko zapytał, po co napinka... Ktoś chce oddać krew i zadaje logicznie uzasadnione pytanie. A nawet jeśli chce na krytą to co?
Pff człowieku trochę szacunku do braci po szalu...To, że nie chodzi na młyn nie musi znaczyć, że nie przejmuje się niczym czy nie wspiera ruchu kibicowskiego. A może idzie na mecz z dziewczyną czy młodszym bratem? Chce im pokazać jak to wszystko wygląda i przekonać do chodzenia na Pogoń?
Wielki + dla osób, którą zasiadają w młynie bo oni nakręcają kibicowskie widowisko, ale to nie wyznacznik oddania i wierności dla barw i klubu, ja osobiście latam na Pogoń już 19 lat a na młynie siadałem max. 10l, potem przeszedłem na 9 a jak była zamknięta to znalazłem się na 8 i już tam zostałem no i generalnie nic to nie zmienia, nie zrywam się do dopingu tylko po bramkach. Takie osoby jak my również są potrzebne bo jakby nie patrzeć podkręcają tych mniej aktywnych w sektorach poza młynem ;-)
Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 14/10/2012 13:16
a ja mam taka rozkmine. jesli ktos pojdzie na mecz za oddana krew na sektor 11-12 to wtedy stowarzyszenie nie dostanie nic kasy za bilet bo dana osoba wymienia ja za darmo tak ? to mozna by bylo tak zrobic ze osoby ktore chca isc na mlyn za bilet z oddanej krwi wymienili ja na sektor 13-14 a po prostu poszli na mlyn a osoby ktore kupuja bilet za kase kupowali na 11-12 nawet jak ida na 13-14 sektor wtedy wiecej kasy by bylo dla stowarzyszenia jesli jestem w bledzie , niech ktos napisze kto wie jak to dziala
a ja mam taka rozkmine. jesli ktos pojdzie na mecz za oddana krew na sektor 11-12 to wtedy stowarzyszenie nie dostanie nic kasy za bilet bo dana osoba wymienia ja za darmo tak ? to mozna by bylo tak zrobic ze osoby ktore chca isc na mlyn za bilet z oddanej krwi wymienili ja na sektor 13-14 a po prostu poszli na mlyn a osoby ktore kupuja bilet za kase kupowali na 11-12 nawet jak ida na 13-14 sektor wtedy wiecej kasy by bylo dla stowarzyszenia jesli jestem w bledzie , niech ktos napisze kto wie jak to dziala
Tak to działa, z zaproszeń nie idzie żadne dofinansowanie.
Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 20:56
Jeśli to nie ten dział to z góry przepraszam .
Kupowałem bilet on-line więc przeszedłem do zakładki płatności podczas zakupu biletu on-line wybrałem jeden sposób płatności po czym wyskoczył mi błąd, przekierowało mnie na początek, chodzi o moment gdy się zalogujemy. Teraz już nie mogę przejść do zakładki płatność ani ponownie spróbować kupić bilet bo piszą że miejscówkę już wykupiłem. W zakładce " Twoje bilety " jest napisane że zakupiłem lecz oczekują na płatność. Co teraz zrobic ? Czy bd mógł kupić normalnie bilet na stadionioe czy też nie?
"Wolność słowa to mit, ten kraj schodzi na psy
gdy władza jest słaba obywateli się obawia"
Kupowałem bilet on-line więc przeszedłem do zakładki płatności podczas zakupu biletu on-line wybrałem jeden sposób płatności po czym wyskoczył mi błąd, przekierowało mnie na początek, chodzi o moment gdy się zalogujemy. Teraz już nie mogę przejść do zakładki płatność ani ponownie spróbować kupić bilet bo piszą że miejscówkę już wykupiłem. W zakładce " Twoje bilety " jest napisane że zakupiłem lecz oczekują na płatność. Co teraz zrobic ? Czy bd mógł kupić normalnie bilet na stadionioe czy też nie?
Po prostu nie plać . idź i normalnie kup bilet. nic się nie stanie.
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
Po 24 godzinach transakcja się kasuje i wtedy powinieneś móc kupić bilet ponownie.
Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 17/10/2012 17:35
Orientuje się ktoś co w przypadku, gdy zgubiłem kk, potem wyrobiłem sobie nową i zakupiłem przez internet na nią bilet; czy stara karta została anulowana, czy działa to na zasadzie, że która kk zostanie pierwsza zeskanowana to ona wejdzie na mecz? (chodzi o to, czy jest taka możliwość, że ktoś kto znalazł moją kk, wejdzie sobie przede mną na stadion?)
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.