Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Crisp
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6163 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 11:17
Na strefe nr 2 :)

PS.
Kibic
Na forum od 6448 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 12:04
Elegancko, też miałem o to pytać. :D

'Z Tobą jest zabawa fajna, dobrze, że jesteś legalna, ćpają Ciebie nawet dzieci...'

Patrz komu ufasz!
wiking
Kibic
Na forum od 5703 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 18:32

KAM napisał:  
ktoś się orientuje na którą strefę wymieniane jest zaświadczenie po oddaniu krwi?

wszedzie mozesz siąsc. a co wybierasz sie do pikników na kryta??

Ave Olo morituri te salutant
Sz.
Kibic
Na forum od 7192 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 20:23

Cytat:  

Tylko zapytał, po co napinka... Ktoś chce oddać krew i zadaje logicznie uzasadnione pytanie. A nawet jeśli chce na krytą to co?

P. S.
wiking
Kibic
Na forum od 5703 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 21:41

Sz. napisał:  

Cytat:  

Tylko zapytał, po co napinka... Ktoś chce oddać krew i zadaje logicznie uzasadnione pytanie. A nawet jeśli chce na krytą to co?

to niech idzie i niech dłubie sobie ten słonecznik, narzeka na chujowa gre i nie przejmuje sie niczym innym.

na jego logiczne i uzasadnione pytanie odpowiedziałem wyczerpująco. a ze oddał krew to mu sie chwali. sam oddaje od 11 lat, więc życze mu samozaparcia w tym szczytnym przedsięwzieciu

Ave Olo morituri te salutant
Porcja Piwa
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 21:46

wiking napisał:  

Sz. napisał:  

Cytat:  

to niech idzie i niech dłubie sobie ten słonecznik, narzeka na chujowa gre i nie przejmuje sie niczym innym.

na jego logiczne i uzasadnione pytanie odpowiedziałem wyczerpująco. a ze oddał krew to mu sie chwali. sam oddaje od 11 lat, więc życze mu samozaparcia w tym szczytnym przedsięwzieciu

Pff człowieku trochę szacunku do braci po szalu...To, że nie chodzi na młyn nie musi znaczyć, że nie przejmuje się niczym czy nie wspiera ruchu kibicowskiego. A może idzie na mecz z dziewczyną czy młodszym bratem? Chce im pokazać jak to wszystko wygląda i przekonać do chodzenia na Pogoń?

Międzyzdroje
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 23:42

xxjarek05xx napisał:  

wiking napisał:  

Sz. napisał:  

Cytat:  

Pff człowieku trochę szacunku do braci po szalu...To, że nie chodzi na młyn nie musi znaczyć, że nie przejmuje się niczym czy nie wspiera ruchu kibicowskiego. A może idzie na mecz z dziewczyną czy młodszym bratem? Chce im pokazać jak to wszystko wygląda i przekonać do chodzenia na Pogoń?

Wielki + dla osób, którą zasiadają w młynie bo oni nakręcają kibicowskie widowisko, ale to nie wyznacznik oddania i wierności dla barw i klubu, ja osobiście latam na Pogoń już 19 lat a na młynie siadałem max. 10l, potem przeszedłem na 9 a jak była zamknięta to znalazłem się na 8 i już tam zostałem no i generalnie nic to nie zmienia, nie zrywam się do dopingu tylko po bramkach. Takie osoby jak my również są potrzebne bo jakby nie patrzeć podkręcają tych mniej aktywnych w sektorach poza młynem ;-)

Zaczęło się 28 sierpnia 1993 i tak jest do dzisiaj!
Ka.
Kibic
Na forum od 6982 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 13/10/2012 23:48
No ale właściwie po co ta dyskusja? Przecież w jego pytaniu nie było nawet sugestii jakie miejsce chciałby wybrać. Może właśnie zastanawiał się czy może pójść na młyn, a tu kogoś energia roznosi i na forum ją wyładowuje.

Pes2009
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 14/10/2012 13:16
a ja mam taka rozkmine. jesli ktos pojdzie na mecz za oddana krew na sektor 11-12 to wtedy stowarzyszenie nie dostanie nic kasy za bilet bo dana osoba wymienia ja za darmo tak ? to mozna by bylo tak zrobic ze osoby ktore chca isc na mlyn za bilet z oddanej krwi wymienili ja na sektor 13-14 a po prostu poszli na mlyn a osoby ktore kupuja bilet za kase kupowali na 11-12 nawet jak ida na 13-14 sektor :D wtedy wiecej kasy by bylo dla stowarzyszenia :] jesli jestem w bledzie , niech ktos napisze kto wie jak to dziala

SKPS Portowcy
SKPS Portowcy*
Na forum od 5880 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 19:07

Pes2009 napisał:  
a ja mam taka rozkmine. jesli ktos pojdzie na mecz za oddana krew na sektor 11-12 to wtedy stowarzyszenie nie dostanie nic kasy za bilet bo dana osoba wymienia ja za darmo tak ? to mozna by bylo tak zrobic ze osoby ktore chca isc na mlyn za bilet z oddanej krwi wymienili ja na sektor 13-14 a po prostu poszli na mlyn a osoby ktore kupuja bilet za kase kupowali na 11-12 nawet jak ida na 13-14 sektor :D wtedy wiecej kasy by bylo dla stowarzyszenia :] jesli jestem w bledzie , niech ktos napisze kto wie jak to dziala

Tak to działa, z zaproszeń nie idzie żadne dofinansowanie.

Obrazek jpg wstawiony na forum
mlostaaa0
Kibic
Na forum od 4627 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 19:51
Zawsze możesz wrzucic do puszki kase i tyle. :)

Pes2009
Kibic
Na forum od 4630 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 20:51

mlostaaa0 napisał:  
Zawsze możesz wrzucic do puszki kase i tyle. :)

a czemu ma byc pare zloty dla stowarzyszenia zamiast 17-30zl wiecej od osoby ? kasy na oprawy itp itd nigdy malo :]

skin19
Kibic
Na forum od 4593 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 20:56
Jeśli to nie ten dział to z góry przepraszam .
Kupowałem bilet on-line więc przeszedłem do zakładki płatności podczas zakupu biletu on-line wybrałem jeden sposób płatności po czym wyskoczył mi błąd, przekierowało mnie na początek, chodzi o moment gdy się zalogujemy. Teraz już nie mogę przejść do zakładki płatność ani ponownie spróbować kupić bilet bo piszą że miejscówkę już wykupiłem. W zakładce " Twoje bilety " jest napisane że zakupiłem lecz oczekują na płatność. Co teraz zrobic ? Czy bd mógł kupić normalnie bilet na stadionioe czy też nie?

"Wolność słowa to mit, ten kraj schodzi na psy
gdy władza jest słaba obywateli się obawia"
Kali47
Kibic
Na forum od 5191 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 21:28

skin19 napisał:  
Kupowałem bilet on-line więc przeszedłem do zakładki płatności podczas zakupu biletu on-line wybrałem jeden sposób płatności po czym wyskoczył mi błąd, przekierowało mnie na początek, chodzi o moment gdy się zalogujemy. Teraz już nie mogę przejść do zakładki płatność ani ponownie spróbować kupić bilet bo piszą że miejscówkę już wykupiłem. W zakładce " Twoje bilety " jest napisane że zakupiłem lecz oczekują na płatność. Co teraz zrobic ? Czy bd mógł kupić normalnie bilet na stadionioe czy też nie?

Po prostu nie plać . idź i normalnie kup bilet. nic się nie stanie.

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
RC
Kibic
Na forum od 6587 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 21:33

skin19 napisał:  

Po 24 godzinach transakcja się kasuje i wtedy powinieneś móc kupić bilet ponownie.

Bukowe
skin19
Kibic
Na forum od 4593 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 15/10/2012 21:34
Aha ok , dzięki za odpowiedż ;)

"Wolność słowa to mit, ten kraj schodzi na psy
gdy władza jest słaba obywateli się obawia"
Karol SZN.
Kibic
Na forum od 4886 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 17/10/2012 17:35
Orientuje się ktoś co w przypadku, gdy zgubiłem kk, potem wyrobiłem sobie nową i zakupiłem przez internet na nią bilet; czy stara karta została anulowana, czy działa to na zasadzie, że która kk zostanie pierwsza zeskanowana to ona wejdzie na mecz? (chodzi o to, czy jest taka możliwość, że ktoś kto znalazł moją kk, wejdzie sobie przede mną na stadion?)

Duma Pomorza
culé
Kibic
Na forum od 4893 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 17/10/2012 17:48
stara karta nie działa

Kali47
Kibic
Na forum od 5191 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 20/10/2012 16:01
Czy zaświadczenie z WCKiK mogę wymienić na bilet w dyskobolu ?

Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice!
KAM
Kibic
Na forum od 5402 dni

Odp: Kup bilet lub karnet na MŁYN 11-12 sektor dofinansuj oprawy! - 20/10/2012 23:42
orientuje się ktoś czy można jutro wyrabiać karty kibica(uprzedzam napinaczy, że jaki ze mnie kibic,tak późno, to kuzyn chce który wrócił po roku z zagranicy)

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005