Po co ?
Część osób jedzie z samego rana, część jedzie na cały weekend. Przecież nic Ci się nie stanie jak wsadzisz dupe do pociągu i sam pojedziesz. Na mieście na pewno spotkasz ludzi idących na mecz
To znaczy co... bo nie ma ulgowych to nie możesz sobie zorganizować 15 plnów więcej i kupić normalnego?! Przynajmniej nie kompromiotwałbyś się takim śmiesznym podejściem!
..też niestety nie załapałem się na ulgowy i musiałem dzieciakowi normalny kupić
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:46 [1 raz(y)]
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/08/2009 21:47
Mam takie pytanko do zorientowanych i bardzo proszę o poważną odpowiedź. Czy na wyjazdach można normalnie wchodzić z plecakiem? A jak jest w Szczecinie z tym? Bo byłem na paru meczech Pogoni ale nigdy nie wchodziłem z plecakiem dlatego niewiem.
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 19/08/2009 22:47
To znaczy co... bo nie ma ulgowych to nie możesz sobie zorganizować 15 plnów więcej i kupić normalnego?! Przynajmniej nie kompromiotwałbyś się takim śmiesznym podejściem!
..też niestety nie załapałem się na ulgowy i musiałem dzieciakowi normalny kupić}
zawsze mozna wejsc bez biletu, nie bulwersuj sie , bo to nie znaczylo wcale ze na mecz nie pojade, wlasnie widac od razu twoje podejscie od razu chcesz pokazac swoja wyzszosc, dalem tylko do zrozumienia iz dzialacze floty przeznaczali zbyt mala liczbe biletow ulgowyc
zawsze mozna wejsc bez biletu, nie bulwersuj sie , bo to nie znaczylo wcale ze na mecz nie pojade, wlasnie widac od razu twoje podejscie od razu chcesz pokazac swoja wyzszosc, dalem tylko do zrozumienia iz dzialacze floty przeznaczali zbyt mala liczbe biletow ulgowyc
...jeśli doskonale wiesz że pojedziesz i jest opcja wejścia bez biletu to niepotrzebnie piszesz tego typu rzeczy... a o liczbie ulgowych które przeznaczyli "wspaniałomyślni" działacze Floty już też wspominałem
Gwoli ścisłości nie muszę i nie odczuwam żadnej potrzeby pokazywania swojej wyższości nad kimś także też niepotrzebnie się irytujesz
pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 15:47 [1 raz(y)]
..też niestety nie załapałem się na ulgowy i musiałem dzieciakowi normalny kupić}
Czy musisz robić aż taką wieś jadąc bez biletu? I co zrobisz jak Cię nie wpuszczą?
będę płakał nocami z tego powodu
Czasami bywają dni, gdy nie wpada żaden kwit,
Wtedy możesz liczyć tylko na swój wyuczony spryt,
Rozkminie to zakręce, co wykręce to moje,
Od ryzyka nie stronie, za to fartem się raczę,
Wystarczy ruszyć głową, i podążać dalej,
Pamiętaj o tym bracie na mecie i na starcie,
Po drodze na pewno będzie nie jedno wyzwanie,
Wiedz tylko jedno, że przejdziemy to razem,
W ekipie zawsze raźniej, radzić sobie lepiej,
Szacunek dla tych, co podali pomocną ręke,
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 20/08/2009 12:21
weźcie kurwa nie rozmywajcie tematu, a zwlaszcza nowincjusze co dopiero zaczeły kariere na forum i chca zablysnac. Na gadu gadu wymiencie sie emotkami xd itp.
Zabrze i Stalowa Wola zobaczymy ilu forumowiczow pojedzie a ilu tylko szczeka
Odp: Wyjazdy I liga, 2009/2010!! - 20/08/2009 14:12
Lepiej niech ktoś da info ile biletów już poszło, to ciekawsze niż informacja czy ktoś sępi 30 zł i będzie próbował forsować płot lasem albo dawał w łapę ochronie.
Ok. nie ważne zauważyłem już, że zostało tylko 200. Miejmy nadzieję iż pójdą wszystkie dziś.
Ostatnio edytowany przez: Przemk0, 20 sierpnia 2009, 14:19 [1 raz(y)]
Ja Wam tylko radzę, żebyście odpuścili sobie wyjazd samochodem (chyba, że go zostawicie przed przeprawą) na prom czeka się min. 1h a w dniu meczu (sobota) to pewnie będzie 2h.
a jadąc przez Niemcy? Dużo się km więcej zrobi? W ogóle jak tam drogi wyglądają i czy bez problemu można dojechać?
Odradzam. Zatłoczone drogi z fotoradarami Jeszcze można się naciąć na podniesiony most i godzinka w plecy.
Najlepiej zostawić samochód przed przeprawą pasażerską lub skusić się na wodolot, który cumuje już po właściwej stronie wyspy Uznam
Ta druga strona to wyspa Wolin, ale do rzeczy. Przez Niemcy odradzam, przeprawą promową odradzam. Zostawcie samochody na prawobrzeżnej części miasta (Warszów) - jest parking 100m od przeprawy! Od promu na stadion 10min. piechotą!
Godz. 10:00-12:00 - Famo-Osiedle - Fama Udomowiona - działania happeningowe i animacyjne: "Praca domowa: pomoc famowa" - Grupa Patefon
Godz. 18:30 - Miejski Dom Kultury (sala widowiskowa) - Teatr Narybek From Poland, muzyka: Freeway Quartet - "Dziewictwo"
Godz. 19:15 - Muszla Koncertowa (promenada) - Kolektyw BJK (J. Jasłowska) - akcja performance "Gwiazdy na plaży"
Muszla Koncertowa
Godz. 19:30 - Kabaret Idea
Godz. 20:00 - Ewa Kawka - koncert
Godz. 20:30 - Koncert zespołu Londyn
Godz. 21:30 - Koncert chóru Gospel Voice
Godz. 23:00 - Jazz Club Centrala - Klub festiwalowy: koncert zespołu Jamajsky Natural
Marcin Sudziński, Paweł Laufer - projekt fotograficzny "O podniesieniu rzeczy zdegradowanej"
23 sierpnia 2009
Godz. 14:00 - Kościół Stella Maris - Koncert chóru Gospel Voice
Muszla Koncertowa
Godz. 16:00 - Trans-Mandala - koncert finałowy projektu
Godz. 17:00 - Powaga na plaży - projekt muzyczny
Hala w Basenie Północnym
Godz. 19:15 - Tomek Stokowski - wystawa "Subiektywnie w obiektywie"
Godz. 20:00 (dziedziniec) - Grupa Tektura - happening "Nocnik kultury"
Godz. 20:30 - All That Jazz - finał warsztatu jazzowego - Nail Quartet, Freeway Quartet, Wind Mark Trio, ze specjalnym udziałem Włodka Pawlika
Godz. 23:00 - Jazz Club Centrala - Klub festiwalowy: Jam Session
ASP Poznań - Famaterie - działania happeningowe
Marcin Sudziński, Paweł Laufer - projekt fotograficzny "O podniesieniu rzeczy zdegradowanej ----> Świnoujście
22 Sierpnia 2009 r.
UNITY LINE SEA AND SKY FESTIVAL 2009
15:00 informacje, relacje z zawodów na plaży (telebim przy scenie)
- konkursy, mini turnieje, prezentacje
- Save The Beat – Dancehall Show Taneczne
- Koncert zespołu muzycznego Skambomambo
ok. 21:00 Podsumowanie zawodów - uroczyste rozdanie nagród
21:30 Gwiazdy Wieczoru – KONCERT JAMALA ----> Międzyzdroje
Wszyscy co nam źle życzyli, mówili byśmy skończyli
to w tej chwili zobaczyli jak bardzo się pomylili
Ten parking na Warszowie w miare bezpieczny? Pociagiem da sie jechac czy przeludnione sa?
Pociągi są zajebane, ale SKPS Portowcy, załatwiło dodatkowe wagony na przejazdy w dniu meczu (info z głównej strony) co do tych parkingów, to nie wiem, ale będąc 2 lata temu w tej dzielnicy odniosłem wrażenie, że czas zatrzymał się tam na dobre kilkadziesiąt lat
Więc odczekam swoje w kolejce na prom.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.