Choć pewnie bilety są przeznaczone dla znajomych, kolegów i innych "przyjaciół" klubu.. w takim razie brak informacji i ograniczona liczba jest w pełni zrozumiała...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
z takich gdzie ty i twoje debilne koleżanki będziecie ciągnąć aż was gęby będą boleć....i pamiętajcie że większa szansa dla waszej znajomej wzrasta wraz z ilościa chlopaków z forum którzy was przelecą...chyba że jesteście pasztetami-to już możecie sobie odpuścić...
moderatorzy czy widzicie że poziom tych kretynek wyprowadza ludzi z równowagi?? każdy kolejny post napisany przez te bezmózgie czlekopodobne poczwary niech zostanie usunięty...
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
nie odbierajcie mi tej radochy czytania ... tak dawno nie widzialam na tym Forum tak rzeczowej i porywajacej dyskusji ... Az wstyd milczec. Az sie mobilizuje i loguje na forum, by sprawic sobie odrobine przyjemnosci
PS. odnosnie miss Pogoni nie-fanki: niech zatem w ewentualnych wyborach miss durexa startuje zakonnica-dziewica tudziez matka z 13 dzieciakow i choroba weneryczna...
„ Płynie się zawsze do źródeł pod prąd. Z prądem płyną śmiecie ” - Z. H.
Odp: Miss Pogoni - 28/02/2009 18:25
Dobra a ja się teraz pytam na poważnie, jak to jest z tym wejściem ? Wybory miss mi zwisają ale chętnie bym zobaczył tę prezentację. Jakoś nigdzie nie mogę trafić na żadne info...
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Miss Pogoni - 28/02/2009 18:30
No właśnie my już mamy wstępnie zaklepane, ale wolałabym wiedzieć na stówkę, ludzie się rzucą na bilety z pewnością, dlatego trzeba być na bieżąco......
Odp: Miss Pogoni - 28/02/2009 19:39
Jeszcze raz ktoś będzie ciągnał temat jakiegoś kurwa lo9 albo same pokemony się stamtąd odezwą - posypią się bany!!!!
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
No właśnie my już mamy wstępnie zaklepane, ale wolałabym wiedzieć na stówkę, ludzie się rzucą na bilety z pewnością, dlatego trzeba być na bieżąco......
mam takie pytanie - byłaś kiedyś na PSG?
Statystycznie gołąb żyje tylko kilka lat (choroby, wypadki i ogólnie "ciężkie życie")
tępa kurwa....
Wasza nienawiść daje mi siłę, żebym stał się mocniejszy!Na zawsze w moim sercu tylko MKS Pogoń Szczecin!
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.