Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/07/2008 15:32
wynik 2:3 nie najgorszy z I-ligowcem, który rozegrał juz kilka sparingow przeciez....nie zapominajmy,ze dla nas to byl pierwszy test-mecz i pierwsze wspolne granie, skład przemeblowany.... pozyjemy, zobaczymy
Rafał Kopiecki urodził się 22 lutego 1984, Wzrost / waga 177 cm / 72 kg, jego pozycja na boisku to pomoc. Grał w takich klubach jak: Czcibor Cedynia, Pogoń Szczecin, Zorza Dobrzany, GKS Mierzyn, Odra Chojna, a w sezonie 2006/07 w SG Altengottern/Großwelsbach.
Co do meczu i wyniku, to nastraja to pozytywnie. Pierwszy testowy mecz, z nowymi zawodnikami, do tego przeciwnik dosyc wymagający, a i Portowcy wystąpili bez kilku podstawowych graczy. Jak narazie nie ma co marudzić.
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 12/07/2008 20:12
Byłem na meczu i było widać, że Warta gra któryś z kolei sparing. Byli lepsi. Wynik powinien jednak brzmieć 3:2 dla Pogoni, 3 bramka dla Warty była po spalonym (nawet kibice Warty twierdzili, ze co najmniej dwumetrowy), a 3 bramki dla Pogoni sędzia nie uznał - nie było tam faulu!
Mając na uwadze, że część z tych chłopaków grała ze sobą pierwszy poważniejszy mecz to uważam, że nie było źle.
Jeśli chodzi o grę - Skrzypek bardzo dobrze, Chi Fon trochę powalczył, piłkarz z 21 (napastnik, chyba Erlich) - dobra technika ale czasem osamotniony, ciekawy piłkarz z 14. 19 (też nowy) - jakis starszy, wolny dość gostek ale chociaż dokładnie podawał.
Kiepsko zagrali Kosakowski i Świniarek? (boczni obrońcy).
PS. Zapomniałem dodać, że Kowal zadziwił mnie walecznością. Może zacznie wreszcie grać?
Ostatnio edytowany przez: Rauliki, 12 lipca 2008, 20:19 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 13/07/2008 09:19
(Umieściłem komentarz na Vce do sprawozdania ze sparingu - nie wiem czy je zamieszcza wiec dorzucam tutaj)
Przyznam, że jestem zaskoczony wydźwiękiem artykułu. Nawet Real przegrywa pierwsze sparingi a jak już pisałem a wam nie wygodnie zauważyć , 3 bramka dla Warty była po EWIDENTNYM spalonym. Drużyna potrzebuje trochę czasu , żeby się zgrać, na pewno na treningach tego nie osiągną, muszą po prostu grać.
A jak jesteście tacy mądrzy, to znajdźcie lepszych zawodników którzy będą chcieli grać w Pogoni i nie będą za drodzy.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/07/2008 13:19
Zarząd Zawiszy ustalił już godziny meczów rozgrywanych u siebie. Wszystkie rozpoczynać się będą późnym popołudniem 17 lub 18, a niektóre nawet o 20:00. Mecze takie jak z Kotwicą, Lechią ZG, Miedzią czy Jarotą rozpoczną się przy blasku jupiterów o godzinie 20:00.
Mam nadzieję, że u nas będzie podobnie. Większość meczy przy światłach. Chyba, że chytruski będą chciały zaoszczędzić i mecze będziemy grali o 15:00....
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/07/2008 13:55
jakby ktoś jeszcze nie wiedział to jutrzejszy mecz kontrolny z GKP odbędzie się o godzinie 12:00. Spotkanie prawdopodobnie rozegrane zostanie na boisku nr 6 przy ulicy Karłowicza.
Ostatnio edytowany przez: Castaway, 15 lipca 2008, 14:01 [1 raz(y)]
"Balansujcie dopóki się da, a gdy się już nie da, podpalcie świat!" - J. Piłsudski
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/07/2008 14:44
W związku z opublikowaną w "Gazecie Wyborczej" informacją "że do Zagłębia trafiła propozycja, by zmienić gospodarza inauguracyjnego meczu (26 lipca) z Pogonią z powodu remontu stadionu w Szczecinie. W klubie wolą jednak, by mecz zorganizowała Pogoń, ale na obcym stadionie." Zagłębie Sosnowiec informuje, że do dnia dzisiejszego do naszego klubu nie trafiła żadna propozycja w sprawie zmiany gospodarza meczu pomiędzy Pogonią Szczecin a Zagłębiem Sosnowiec. Ponadto informujemy, że jeśli taka propozycja zostanie naszemu klubowi złożona, rozważymy możliwość gry na Stadionie Ludowym.
Wakacje sobie zrobili w klubie? Gdyby to byl mecz innego ciezaru gatunkowego, to mozna jeszcze zrozumiec brak pospiechu, ale z Sosnowcem musimy zagrac na Twardowskiego. Teraz jest to niemozliwe, wiec zagrajmy na Ludowym, a wiosna u siebie. Im dluzej beda zwlekac z kontaktem z dzialaczami z Sosnowca, tym mniejsze szanse, ze zgodza sie na zmiane gospodarza.
Sezon urlopowy w pelni, ale do chuja to jest mecz szlagierowy i mobilizowac powinni sie wszyscy. A tu nagle czytam, ze do Sosnowca nie kierowano nawet zapytania o ewentualne zmiany.
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/07/2008 18:53
Steryd w klubie nigdy z niczym się nie spieszyli. Zawsze wszystko było załatwiane na ostatnią chwilę lub w ogóle. Co przynosiło niezamierzone efekty. Zaangażowania bardzo niewiele, a jedna czy dwie osoby nie są w stanie załatwić wszystkiego...
Odp: Występy Pogoni w II lidze. - 15/07/2008 19:19
Dlatego powinno się wziąć za mordy tych co się opierdalają i wyrzucić na zbity pysk, zaczynaliśmy od IV ligi i miało być co raz lepiej również jeśli chodzi o marketing i zarządzanie, a poza paroma bardzo nikłymi akcjami (np. ze strony marketingu) naprawdę nie widać zbyt wielu efektów.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.