Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Puchar Ekstraklasy << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
PORTOWCY
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 6718 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:21
Po takim meczu pozostaje tylko...klnie

Bo najlepsza w Polsce jest POGOŃ SZCZECIN MKS.
Bzyku
Kibic
Na forum od 7694 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:26
nr 22 - Thiago
nr 7 - Tinga
nr 6 - Felipe

Danilo - nr 21

Ci, których najbardziej "pochwalił" Ef^ - to zapewne zupełnym przypadkiem nowe nabytki ;)

G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:41
Niestety jedyną atrakcją tego meczu był dość ładnie prezentujący się telebim... niestety...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Jo
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:45
No szkoda przegraliśmy :D Co zrobić gramy dalej w lidze będzie lepiej ;P

Ostatnio edytowany przez: Jo, 27 lutego 2007, 22:35 [2 raz(y)]

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:48
Błagam kasujcie posty tego dzieciaka ..

G.
*zablokowany
Na forum od 6835 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:52
latto co tak skromnie z tymi Ikonkami ? Więcej troche... nadaj kolorytu swojemu szaremu postowi. ;) Pozdr.

Obrazek jpg wstawiony na forum
Lrd
Moderator**
Na forum od 7445 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 20:54

Inspektor G. napisał:  
latto co tak skromnie z tymi Ikonkami ? Więcej troche... nadaj kolorytu swojemu szaremu postowi. ;) Pozdr.

wez przestan bo go podjarasz i niedlugo nam tu komiksy zacznie tworzyc :P

Against modern wszystko!
Zen
Kibic
Na forum od 7147 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:35
nie gramy piłka.przejmujemy piłke w obronie i długo do przodu i niech sie matrwia.a groclin grał takir abecadło piłkarskie.szyko,krotka piłka.szkydłami.jak zagrali kleppka i puscili skrzydło to nie wiedzieli co sie dzieje.a szczegolnie Roberto Carlos:Dmusze poprawid gra.szanowac pike i pograc nia.a nie walic na oslep jak by ich pazyła.troche mnie to przezraza,ale zobaczymy.dojdzie do składu kilku tych co nie mogla grac i moze moze...

spagetti
Kibic
Na forum od 7943 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:39

lotto napisał:  
[cytat=CEZAR]Jezu pajace! jeden nie wiedział że jest mecz,drugi że bilety po 10zeta. Kurwa stadion "na miejscu" a oni stękają że to czy tamto. Tacy z nich kibice jak z koziej dupy trąba!!!
Ja wybieram się w sobote na Łks i już nie mogę się doczekać. A dla nas to wyprawa całodniowa(Szczecinek)
Więc przestańcie juz jęczęć. Jesteście pipy że nie jesteście na meczu i tyle.
A najgorsze że jak zwykle Pogoń dostaje już w pipę!

2. Skąd miałem wiedzieć że po 10 zł jak nie mieszkam w Szczecinie a 40 km. od Szczecina ???

BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAA

,,Vi är överallt,,- POGON
AS.
Kibic
Na forum od 7558 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:41
Dramat. Tak można określić gre nowego zaciągu Ptaków. Dzisiaj Groclin zagrał sobie gierke treningową, pograli troche w dziadka strzelili dwie brameczki i to wszystko z uśmiechem na twarzy. Każdy zdobyty punkt, każda strzelona bramka będzie wielkim sukcesem tego zespołu.

POGOŃ SZCZECIN
UI
Kibic
Na forum od 7642 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:58
Mecz totalne 0, najlepsze było "łasa pała" hahahah i "roocki co ty k**" haha pozdro

Obrazek gif wstawiony na forum
g
Kibic
Na forum od 7182 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:06

eF^ napisał:  
Właśnie wróciłem z meczu, zmarzłem jak jasna cholera i naprawdę aż żal tych 10 zł. które na niego wydałem.

Po wejściu na stadion od razu w oczy uderzył telebim i świetne przedstawienie zawodników Pogoni (zdjęcie obok info na temat gracza) bardzo fajnie im to wyszło i to chyba jedyny plus mojego pobytu na stadionie.

Co do samego meczu to po prostu tragedia, nie wiem czy Brazylijczycy nie przyzwyczaili się do zimna czy po prostu są tak tragiczni ale po prostu każdy (może z wyjątkiem Ediego) grał arcy słabo. Większość zagrań tych "gwiazd" można było jedynie skwitować gromkim śmiechem - dla przykładu stoper (numer 22 - nie znam nazwiska) wszystkie piłki które do niego leciały starał się w jakiś ekwilibrystyczny sposób wybić, wynikiem tego w 80 procentach było to, że z tą piłką się mijał albo jeśli już trafił to szedł balon, z którym problemu nie mieli gracze Groclinu. W pamięć zapadł mi również gracz z nr. 7 - grał mega słabo, każda piłka przez niego zagrana była stracona, zganić należy też Danillo (? - nr. 22) 3 razy był przy piłce i 3 razy się przewrócił na murawe (bez kontaktu rywala) nie dotykając piłki lub kopiąc ją jakoś dziwnie - dobrze, że zmiana już przed połową nastąpiła. Nawet Majdan dzisiaj grał średnio, te jego wykopy .. 80 procent nieudanych. Aha byłbym zapomniał jeszcze gracz na lewej obronie (nr. 6 - czy to jest ten, o którym mówiono, że jest "prawie" jak Roberto Carlos?) - kompletnie nie potrafił się ustawić, wszystkie piłki w niebo lub w aut - tragedia.

Jedyny gracz, którego według mnie można pochwalić za mecz to Piotrek Celeban - zagrał naprawdę nieźle w obronie, i choć przytrafiło mu się parę błędów to nadrabiał to ambicją - bardzo dużo piłek czyścił. Plusik (nie za duży) dla Skórskiego, grał ambitnie i parę piłek wywalczył (oczywiście częściej zdarzały mu się głupie straty, ale może kiedyś to wyeliminuje).

Pogoń zagrała kompletnie bez żadnego polotu ani pomysłu na gre, nie było żadnego zawodnika, który piłkę by spokojnie przytrzymał i rozegrał (Edi sam nic niestety nie zrobi). Wszystkie zagrania i akcje to balony na połowę Groclinu i a nóż może ktoś dojdzie i coś zrobi.

Ogólnie za największą atrakcję meczu można uznać telebim (" Zawodnik ukarany żółtą kartką " xDDD) oraz docinki w stronę Rockiego.
Nie byłeś na meczu? Kompletnie nic nie straciłeś.

co do gracza z nr 7, to chyba troche przesadzasz z tym swoim mega slabo. moim zdaniem prezentowal sie na tle reszty druzyny calkiem dobrze i własnie jego jako jedynego z nowych nabytkow pozytwynie zapamietałem, co do celebana to daj sobie spokoj z gadką typu, ze nadrabial ambicją, cala obrona zagrala tragicznie, byle tylko wybic, niewazne komu, niewazne gdzie. po grosickim tez wiecej sie spodziewalem. jedyny pozytyw to skorski, widac ze chlopakowi zalezy.
ale, zeby nie bylo to podsumowywując ten cały "spektakl": nic nie gralismy, groclin robil co chcial, a rocki to chuj :)

- Tylko Pogoń -
eF^
Kibic
Na forum od 7855 dni

*

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:16
nr. 7 - może i dochodził do piłek, ale kiedy je miał jakoś dokładnie zagrać to się gubił i zagrywał tragicznie - w pierwszej połowie co druga piłka może była celna, abstrahuje już od tego, że dużo ich nie zagrywał - przynajmniej ja to tak widziałem.

A Celeban był według mnie najlepszym zawodnikiem Pogoni w tym meczu, ambicja to tylko jeden z plusów - dużo walczył na swojej stronie, nie było dla niego straconych piłek, dużo piłek wybijał i dużo celnych podań (zdarzały się i niecelne) - ze swojej strony mogę powiedzieć, że chciałbym aby więcej takich zawodników grało w Pogoni.

A co do telebimu to była taka wisieńka na wielkiej kupie gówna ;]

Ostatnio edytowany przez: eF^, 27 lutego 2007, 22:23 [1 raz(y)]

Steryd
Kibic
Na forum od 8628 dni

**

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:27

Pogoo napisał:  
Mecz totalne 0, najlepsze było "łasa pała" hahahah i "roocki co ty k**" haha pozdro

Akurat to nie bylo zbyt ambitne. Moze czas sie wykazac wtedy, kiedy trzeba pospiewac cos bardziej sensownego?

1948
Jo
Kibic
Na forum od 7066 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:37
2. Skąd miałem wiedzieć że po 10 zł jak nie mieszkam w Szczecinie a 40 km. od Szczecina ???

BUAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAAA

Warszawa !!!!!! Warszawa , Warszawa CWKS Legia !!!!!!!!!!!! Warszawa , Warszawa !!!!!
RosSi
Kibic
Na forum od 7959 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:47
Dość ładnie zagrał Iwanowski nr 8 na koszulce. Trzeba przyznać, że Grodziszczanie
mogą mieć z niego pożytek. O naszych piłkarzach nie ma za bardzo co się rozpisywać,
każdy widział co się dzieje. Radek wyciągnął parę piłek, dobrze grał na przedpolu
za to plus. Po wejściu Ediego na murawę coś się ruszyło, ale jeden Edi to cały czas
za mało. Grosicki mógł zdobyć bramkę, ale jakoś dzisiaj nie miał siły w nogach, może gorsze
samopoczucie z powodu pogody? Telebim ładny, ale nam potrzebny jest stadion i drużyna,
która by mogł grać na nim w futbol.
.

RosSi
Kibic
Na forum od 7959 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:48

Zen napisał:  
nie gramy piłka.przejmujemy piłke w obronie i długo do przodu i niech sie matrwia

dokładnie, tak nie można grać, jeżeli ma się zamiar zdobycia choć jednej bramki

eJay
Kibic
Na forum od 7654 dni

**

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 23:06

Cytat:  

Oficjalka:

Bardzo aktywny w niedawnym meczu w Poznaniu Elton, zdobywca dwóch goli wprawdzie dużo biegał i próbował znaleźć dogodną pozycję do oddania celnego strzału, ale i jemu zdarzały się kiksy na śliskiej i nierównej murawie. Trzeba obiektywnie przyznać, że trawiastemu dywanowi na podgrzewanej płycie boiska jeszcze daleko do ideału i zapowiadane deszcze poprawy tego stanu nie wróżą.

Skąd wiedziałem, że znowu murawa winna wynikowi meczu?? Tak właściwie z opisu meczu (a można wierzyć, ze ofi jak zwykle koloryzuje relację) wynika, ze Pogoń stworzyła jedną sytuację bramkową. Nieźle!

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
stahu
Kibic
Na forum od 7972 dni

Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 23:14
nr 22 - tak jak ktoś to już napisał - parodia - te jego akrobatyczne wybicia, każda piłka to laga do przodu - nieporozumienie - wydaje mi się że ten 22 to chwalony przez Szołna Tiago - Szołn - skończ już :)

Danilo - po co wracał ?

nr 7 - zapamiętałem go z niecelnych podań i słabej gry

"Roberto Carlos" - pare rajdów na przebój - nie udanych oczywiście - już lepszy był Cruz

Taktyka : Oni są z tego co wiem z Brazyli - brawa dla trenera (o ile to jego pomysł choć wydaje mi się że oni są tak rzadcy że nie umieli nic innego zrobić) - granie długą piłą :O - no chyba skoro techniczni oni są to gra piłką , klepą , itp. - nie widziałem tego
Rogrywanie autów - Celeban w 1. połowie rzucił ~7 autów , wszystkie tak samo , wszystkie stracone i 0 zagrożenia

Polacy : Na forum kiedyś były głosy : po co sprowadzać Brazyliczyków jak można zrobić skład z ludzi tylu Skórski , Hernacki , Kowal - ojoj - z tymi zawodnikami to w 3 lidze byśmy nie pograli.

Wniosek : Oni są tak rzadcy że aż żal. Ani jednej składnej akcji , ani jednej akcji w której wymieniliby 3 podania na połowie rywala, na swojej chyba tez, nie było skrzydeł , nie było środka , nie było boków obrony , egzekutora

aa i jeszcze pare słów o Eltonie:
Jakby wpóścili tam jakiegoś zawodnika z drużyn juniorskich niższych klas rozgrywkowych (4,5 liga) [napastnika] - on też by biegał, walczył tracił piłki - a w co 8 meczu kopnął by piłke do bramki w zamieszaniu.

Szkoda słów

ch.
Kibic
Na forum od 8279 dni

**

Odp: Puchar Ekstraklasy - 28/02/2007 00:01
Niekonsekwencja Miedziaka and co. Jak im pasuje, tak piszą. Jak trzeba wytłumaczyć prasie dlaczego gra sie spotkania poza Szczecinem, to obwinia sie MOSRiR, że ten nie udostępnia stadionu w obawie przed zniszczeniem murawy. Jak trzeba z kolei wytłumaczyć porażkę, to pisze się, że stan murawy jest jeszcze daleki od ideału. Rzgów "wymiata" ;)

Fotki z Pogoń- Groclin:

- Pogoń - Groclin part 1

- Pogoń - Groclin part 2

- 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.18 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005