Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:35
nie gramy piłka.przejmujemy piłke w obronie i długo do przodu i niech sie matrwia.a groclin grał takir abecadło piłkarskie.szyko,krotka piłka.szkydłami.jak zagrali kleppka i puscili skrzydło to nie wiedzieli co sie dzieje.a szczegolnie Roberto Carlosmusze poprawid gra.szanowac pike i pograc nia.a nie walic na oslep jak by ich pazyła.troche mnie to przezraza,ale zobaczymy.dojdzie do składu kilku tych co nie mogla grac i moze moze...
Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 21:41
Dramat. Tak można określić gre nowego zaciągu Ptaków. Dzisiaj Groclin zagrał sobie gierke treningową, pograli troche w dziadka strzelili dwie brameczki i to wszystko z uśmiechem na twarzy. Każdy zdobyty punkt, każda strzelona bramka będzie wielkim sukcesem tego zespołu.
co do gracza z nr 7, to chyba troche przesadzasz z tym swoim mega slabo. moim zdaniem prezentowal sie na tle reszty druzyny calkiem dobrze i własnie jego jako jedynego z nowych nabytkow pozytwynie zapamietałem, co do celebana to daj sobie spokoj z gadką typu, ze nadrabial ambicją, cala obrona zagrala tragicznie, byle tylko wybic, niewazne komu, niewazne gdzie. po grosickim tez wiecej sie spodziewalem. jedyny pozytyw to skorski, widac ze chlopakowi zalezy.
ale, zeby nie bylo to podsumowywując ten cały "spektakl": nic nie gralismy, groclin robil co chcial, a rocki to chuj
Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:16
nr. 7 - może i dochodził do piłek, ale kiedy je miał jakoś dokładnie zagrać to się gubił i zagrywał tragicznie - w pierwszej połowie co druga piłka może była celna, abstrahuje już od tego, że dużo ich nie zagrywał - przynajmniej ja to tak widziałem.
A Celeban był według mnie najlepszym zawodnikiem Pogoni w tym meczu, ambicja to tylko jeden z plusów - dużo walczył na swojej stronie, nie było dla niego straconych piłek, dużo piłek wybijał i dużo celnych podań (zdarzały się i niecelne) - ze swojej strony mogę powiedzieć, że chciałbym aby więcej takich zawodników grało w Pogoni.
A co do telebimu to była taka wisieńka na wielkiej kupie gówna ;]
Ostatnio edytowany przez: eF^, 27 lutego 2007, 22:23 [1 raz(y)]
Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 22:47
Dość ładnie zagrał Iwanowski nr 8 na koszulce. Trzeba przyznać, że Grodziszczanie
mogą mieć z niego pożytek. O naszych piłkarzach nie ma za bardzo co się rozpisywać,
każdy widział co się dzieje. Radek wyciągnął parę piłek, dobrze grał na przedpolu
za to plus. Po wejściu Ediego na murawę coś się ruszyło, ale jeden Edi to cały czas
za mało. Grosicki mógł zdobyć bramkę, ale jakoś dzisiaj nie miał siły w nogach, może gorsze
samopoczucie z powodu pogody? Telebim ładny, ale nam potrzebny jest stadion i drużyna,
która by mogł grać na nim w futbol.
.
Skąd wiedziałem, że znowu murawa winna wynikowi meczu?? Tak właściwie z opisu meczu (a można wierzyć, ze ofi jak zwykle koloryzuje relację) wynika, ze Pogoń stworzyła jedną sytuację bramkową. Nieźle!
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Odp: Puchar Ekstraklasy - 27/02/2007 23:14
nr 22 - tak jak ktoś to już napisał - parodia - te jego akrobatyczne wybicia, każda piłka to laga do przodu - nieporozumienie - wydaje mi się że ten 22 to chwalony przez Szołna Tiago - Szołn - skończ już
Danilo - po co wracał ?
nr 7 - zapamiętałem go z niecelnych podań i słabej gry
"Roberto Carlos" - pare rajdów na przebój - nie udanych oczywiście - już lepszy był Cruz
Taktyka : Oni są z tego co wiem z Brazyli - brawa dla trenera (o ile to jego pomysł choć wydaje mi się że oni są tak rzadcy że nie umieli nic innego zrobić) - granie długą piłą :O - no chyba skoro techniczni oni są to gra piłką , klepą , itp. - nie widziałem tego
Rogrywanie autów - Celeban w 1. połowie rzucił ~7 autów , wszystkie tak samo , wszystkie stracone i 0 zagrożenia
Polacy : Na forum kiedyś były głosy : po co sprowadzać Brazyliczyków jak można zrobić skład z ludzi tylu Skórski , Hernacki , Kowal - ojoj - z tymi zawodnikami to w 3 lidze byśmy nie pograli.
Wniosek : Oni są tak rzadcy że aż żal. Ani jednej składnej akcji , ani jednej akcji w której wymieniliby 3 podania na połowie rywala, na swojej chyba tez, nie było skrzydeł , nie było środka , nie było boków obrony , egzekutora
aa i jeszcze pare słów o Eltonie:
Jakby wpóścili tam jakiegoś zawodnika z drużyn juniorskich niższych klas rozgrywkowych (4,5 liga) [napastnika] - on też by biegał, walczył tracił piłki - a w co 8 meczu kopnął by piłke do bramki w zamieszaniu.
Odp: Puchar Ekstraklasy - 28/02/2007 00:01
Niekonsekwencja Miedziaka and co. Jak im pasuje, tak piszą. Jak trzeba wytłumaczyć prasie dlaczego gra sie spotkania poza Szczecinem, to obwinia sie MOSRiR, że ten nie udostępnia stadionu w obawie przed zniszczeniem murawy. Jak trzeba z kolei wytłumaczyć porażkę, to pisze się, że stan murawy jest jeszcze daleki od ideału. Rzgów "wymiata"
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.