Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń - Arka Gdynia 0:0 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
kaktus56
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7222 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:02
z oficjalki:

W drugiej połowie meczu Pogoni z Arką nieodpowiedzialni kibice odpalili race, a następnie rzucili je na boisko. Spotkało się to ze zdecydowanym potępieniem ze strony całej widowni, a karygodne zachowanie wytknął też pseudokibicom kapitan Pogoni Julcimar, apelując przez mikrofon o zachowanie rozwagi. Doprowadzanie klubu do strat finansowych należy uznać jako przemyślne działania grupki chuliganów, którzy zostali zidentyfikowani przez kamery monitoringu i służby porządkowe. Jeżeli nie skutkują apele i prośby o kulturalne zachowanie na obiektach sportowych należy z całą bezwzględnością karać „zadymiarzy”. Delegat PZPN Romuald Jankowiak skrupulatnie odnotował wszystkie pożałowania godne zdarzenia i w krótkim czasie można się spodziewać wysokich kar finansowych. Klub nie pozostanie dłużny i dysponując dowodami wyegzekwuje od chuliganów należną kwotę, nie mówiąc oczywiście o zakazach stadionowych. Z polskich stadionów trzeba za wszelką cenę wyplenić chamstwo i chuligaństwo. Prawdziwi kibice piłkarscy nie od dziś dają stuprocentowe przyzwolenie policji i służbom ochrony, by działać bezwzględnie na rzecz zapewnienia bezpieczeństwa na imprezach masowych

no i na to czekałem. skasować pajaców!! klub będzie płacił kary tak?

BARCA & POGOŃ......
dzm
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:11

Sanchez88 napisał:  
..:D pomysl człowieku..gdyby oberwał piłkarz .

niech pomysle... gdyby racą oberwal jakis czarnuch to mialbym niezly ubaw :D calkiem pozytywna akcja nie wiem dlaczego placzecie :]

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Cinek
Kibic
Na forum od 7964 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:17
...

"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
Shivan
Kibic
Na forum od 8353 dni

**

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:21

Ibdzia15 napisał:  
A ja mam pytanko czemu na żadnej ze stron niema pożadnych fotoleracji dajmy na to z 1 połowy z np. 10,13, a z drugiej połowy to z 11 i 12? tylko na niekotrych kibice Arki?

Chyba nie chodzisz na mecze, po to zeby sie pozniej ogladac na fotkach?

Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6914 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:21

DzeM napisał:  

Sanchez88 napisał:  
..:D pomysl człowieku..gdyby oberwał piłkarz .

niech pomysle... gdyby racą oberwal jakis czarnuch to mialbym niezly ubaw :D calkiem pozytywna akcja nie wiem dlaczego placzecie :]

i ty sie uwazasz za kibica Pogoni..? Co z tego ze czarnoskóry..? Wszyscy oni graja z gryfem na piersi i choćby za to należy sie im szacunek..nastepnym razem wsadzcie sobie te race w dupe..bedzie wiekszy pozytek..

Dzn
Kibic
Na forum od 7303 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:23
sorka zachowania kibiców co nie których nie mam zamiaru komenować i meczu też chciałbym tylko się dowiedzieć czy wiadomo co z Mineiro??

dzm
Kibic
Na forum od 7630 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:42

Sanchez88 napisał:  
i ty sie uwazasz za kibica Pogoni..? Co z tego ze czarnoskóry..? Wszyscy oni graja z gryfem na piersi i choćby za to należy sie im szacunek..nastepnym razem wsadzcie sobie te race w dupe..bedzie wiekszy pozytek..

gdyby to odemnie zalezalo to by napewno nie grali z gryfem na piersi :] raczej z bananem w dupie na bezludnej wyspie...

Obrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forumObrazek jpg wstawiony na forum
Dla pewnego swego i chcącego nic trudnego...

Obrazek jpg wstawiony na forum
Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6914 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 17:53

DzeM napisał:  

Sanchez88 napisał:  

gdyby to odemnie zalezalo to by napewno nie grali z gryfem na piersi :] raczej z bananem w dupie na bezludnej wyspie...

całe szczescie gówno masz do powiedzenia w tej sprawie..:) a skoro lubisz banany w dupie to to juz Twoja sprawa nie wnikam..:) dobrze chociaz ze nie chodzisz na Pogoń..:D bo po co ogladać "czarnuchów" nie..? :]

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:02

Sanchez88 napisał:  

całe szczescie gówno masz do powiedzenia w tej sprawie..:) a skoro lubisz banany w dupie to to juz Twoja sprawa nie wnikam..:) dobrze chociaz ze nie chodzisz na Pogoń..:D bo po co ogladać "czarnuchów" nie..? :]

Skończ...

Z daleka nie będzie widać.
Joanna d^Arc
Kibic
Na forum od 7447 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:04
Komus chyba neostrade podlaczyli ;)

Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6914 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:04
Spoko stary nie bulwersuj sie tak..:) poprostu nie dam besztac ukochanej Pogoni..:) pozdro

Z daleka nie będzie widać
Kibic
Na forum od 7965 dni

**

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:11
Jestem spokojny, ale trzeba potrafić jakoś umiejetnie przekazać swoje myśli. Nie musisz jechać po kimś odrazu. Pozatym on nie obrażał Pogoni, tylko piłkarzy z którymi ciężko sie identyfikować, bo jak... ?

W kwesti formalnej nie podoba mi się Pogoń, w której wystepuję pełno murzynów. Niechce takiej Pogoni.
Są pewne granice które wraz z rudną wiosenną tamtego sezonu zostały przekroczone.

Z daleka nie będzie widać.
Sanchez87
*zablokowany
Na forum od 6914 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:13
spoko rozumiem..ale to nie jest wina piłkarzy ze zrobila sie brasiliana..tylko tej całej bandy z Ptakiem i Waszakiem na czele..oni maja to w dupie a piłkarze poprostu graja dla kibiców i za to mam dla nich szacunek

eF^
Kibic
Na forum od 7860 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:26
Gdyby dostal "czarnuch" to zajebiscie a gdyby tak dostal przypadkiem Grosicki ? tez byscie kurwa z radosci skakali - zenada

manisz
Kibic
Na forum od 7419 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 18:56
"gdyby racą oberwal jakis czarnuch to mialbym niezly ubaw :D"

Zrozum że Ci ludzie, te "czarnuchy" przyjechali tu za pieniędzmi, nie są NICZEMU winni.

Piona!
Kibic
Na forum od 7259 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 19:01
Race racami, wszystko pieknie ladnie, ale zastanawia mnie kto zarzucil przyspiewke na arke przed wejsciem na mlyn w drugiej polowie.

A K
Kibic
Na forum od 7801 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 19:30

kaktus56 napisał:  
z oficjalki:

W drugiej połowie meczu Pogoni z Arką nieodpowiedzialni kibice odpalili race, a następnie rzucili je na boisko. Spotkało się to ze zdecydowanym potępieniem ze strony całej widowni, a karygodne zachowanie wytknął też pseudokibicom kapitan Pogoni Julcimar, apelując przez mikrofon o zachowanie rozwagi. Doprowadzanie klubu do strat finansowych należy uznać jako przemyślne działania grupki chuliganów, którzy zostali zidentyfikowani przez kamery monitoringu i służby porządkowe. Jeżeli nie skutkują apele i prośby o kulturalne zachowanie na obiektach sportowych należy z całą bezwzględnością karać „zadymiarzy”. Delegat PZPN Romuald Jankowiak skrupulatnie odnotował wszystkie pożałowania godne zdarzenia i w krótkim czasie można się spodziewać wysokich kar finansowych. Klub nie pozostanie dłużny i dysponując dowodami wyegzekwuje od chuliganów należną kwotę, nie mówiąc oczywiście o zakazach stadionowych. Z polskich stadionów trzeba za wszelką cenę wyplenić chamstwo i chuligaństwo. Prawdziwi kibice piłkarscy nie od dziś dają stuprocentowe przyzwolenie policji i służbom ochrony, by działać bezwzględnie na rzecz zapewnienia bezpieczeństwa na imprezach masowych

no i na to czekałem. skasować pajaców!! klub będzie płacił kary tak?

I kurwa co w tym zlego ze bedzie placil, przejmujesz sie tym bo ja nie za bardzo? Dla mnie akcja z racami bardzo pozytywna..

PS!
ARO
Kibic
Na forum od 7785 dni

*

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 20:38
K.rwa przestańcie, taka siara ... - wstyd. "Milczenie jest złotem" - albo dodajecie coś w temacie albo milczeć i mówię to jednych i drugich głupawo urządzających sobie dyskusje... Nie róbcie sobie wstydu i innym uzytkownikom tego forum !

Kibic
Na forum od 7761 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 20:44
Przeczytełm komentarze do tego newsu na oficjalce i nie wiem czy śmiać się czy płakć.. nie wiem czy można byc tak głupim czy to ktoś sobie jaja robi... jak kibice mają byc razem...

Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
YAKIN
Kibic
Na forum od 7442 dni

Odp: Pogoń - Arka Gdynia 0:0 - 13/08/2006 21:23
Kurwa debile którzy macie w dupie to że race latają nad głowami piłkarzy może sami się racą pierdolnijcie w gar... przepraszam za słownictwo ale mnie to wkurwia jeszcze nam stadion zamnkną przez jakiegoś idiote badz idiotów, wtedy też będzie zajebiście??? pomyślcie

POGOŃ 100% SZCZECIN
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005