Nawet pod względem sportowym nie widzę aby ten Klub promował w pozytywnym świetle miasto Szczecin (m.in. zgodnie z umową) wręcz przciwnie. Wszyscy znajomi z Polski, których mam dzwonią i pytają jak jest to możliwe i kto na to pozwala. Nie wiem czy Pan Ptak wie co to pozytywne promowanie czego kolwiek. To nie dramat a nawet melodramat, to nie nawet brazylijska telenowela, to poprostu S K A N D A L, który trwa i który trzeba przerwać dla uratowania naszego dobrego imenia.
Nawet pod względem sportowym nie widzę aby ten Klub promował w pozytywnym świetle miasto Szczecin (m.in. zgodnie z umową) wręcz przciwnie. Wszyscy znajomi z Polski, których mam dzwonią i pytają jak jest to możliwe i kto na to pozwala. Nie wiem czy Pan Ptak wie co to pozytywne promowanie czego kolwiek. To nie dramat a nawet melodramat, to nie nawet brazylijska telenowela, to poprostu S K A N D A L, który trwa i który trzeba przerwać dla uratowania naszego dobrego imenia.
w 100% się z tobą zgadzam
oni nie promują Szczecin, oni kompromitują to nasze miasto...zresztą to samo czynią jego władze-Maryś Jurczyk i jego kumple.a o ptasiorze to już wolę nic nie mówię....
Mecz, kiełbasa, browarek i ładny blond towarek...to jest życie
a mi się najbrdziej podobał telebim inaugurację mieli po ch*** fest i brazylianka dostała plecy, któraś z czarnych mamb pokazała środkowego za to, szybko powinno wyjśc na jaw
Dobrze rozumiem, ze ktorys pilkarz z Brazylii pokazal kibicom środkowy palec
tak, dokładnie
A mozesz zdradzic jego personalia, czy tez pozostaje to chwilowo tajemnica obecnych?
a mi się najbrdziej podobał telebim inaugurację mieli po ch*** fest i brazylianka dostała plecy, któraś z czarnych mamb pokazała środkowego za to, szybko powinno wyjśc na jaw
tak, dokładnie
A mozesz zdradzic jego personalia, czy tez pozostaje to chwilowo tajemnica obecnych?
niektorzy obecni tez za bardzo nie wiedza o co chodzi, przynajmniej ja (bo stalem tylem), wiec jak mozesz to opisz...
"Dobra banda z tradycjami, po co takie ekipy w ogóle pytaja o zdanie ludzi internetu?"
tak, dokładnie
niektorzy obecni tez za bardzo nie wiedza o co chodzi, przynajmniej ja (bo stalem tylem), wiec jak mozesz to opisz...
tak, dokładnie
Przydałby się chociaż numer jego koszulki...
Nawet nie napisane czy kibicom Pogoni czy ŁKSu( np. za U U U gdy byli przy piłce ). Ale jak nam to piszcie kto...
''...A jesli ktoś nasz Polski dom zapali
to każdy z nas gotowym musi być,
bo lepiej byśmy stojąc umierali
niż mieli klęcząc, na kolanach żyć.''
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 22:39
Co do tego palca to jakis koles ktory stal nademna rowniez wystawil palec w strone pilkarzykow, ktos mu zadal pytanie co on robi a ten odpowiada ze jeden z "naszych" pokazuje nam palucha wiec cos w tym musi byc... Sam nic nie widzialem wiec nie potwierdzam.
Ostatnio edytowany przez: kus, 30 lipca 2006, 23:01 [1 raz(y)]
Niestety, nie udało się piłkarzom Pogoni dobrze rozpocząć rozgrywek o mistrzostwo I ligi. Po tym meczu pojawiły się pogłoski, że Antoni Ptak wycofuje się powoli ze Szczecina i nie interesują go losy Pogoni, a klub z wielkim hukiem spadnie do II ligi.
Miejmy nadzieję, że te pogłoski nie potwierdzą się i pan Ptak pozostanie w Szczecinie, a ten mecz to był tylko i wyłącznie wypadek przy pracy.
Odp: ŁKS - Pogoń - 30/07/2006 23:10
jak zobaczyłem skróty, to... to było żałosne. 2 łodzian w polu karnym, 7 obrońców - a wokół napastników pustynia, nikt im nie przeszkadza itd.
Ptaszor powinien się szarpnąć i ściągnąć z brazylii jeszcze jednego człowieka. Jakieś typa z donośnym głosem, który przez cały mecz będzie stał za bramką Pogoni i niczym na meczach koszykówki darł ryja: defenccceeee...defeeenceeee....
już powiedzieli: Bednarz jak zwykle dorzucił, że to już nie jest śmieszne, a nawet jest żałosne.
A najgorsze, że ma całkowitą rację...
Może to wałkowanie przez 'ekspertow' z TVN`u tematu ze zaciag brazylijskich piłkarzy jest bezsensu przyniesie skutek zeby co niektore osoby w Pogoni przejzaly na oczy :OO
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 00:10
Swiezo po skrotach w tvn: nie myslalem ze to wygladalo az tak strasznie... no przeciez lepsza organizacje gry widuje sie na podworkowych 'boiskach'... to sa K*** pilkarze?? jesli tak to ja chyba tez powinienem przejsc na zawodowstwo - no o miejsce w pierwszym skladzie nie powinienem sie chyba martwic.... ZENADA............
a gdybym miał urodzić się znów, to tylko w Szczecinie i tylko tu!!!
www.merx.biz.pl
Swiezo po skrotach w tvn: nie myslalem ze to wygladalo az tak strasznie... no przeciez lepsza organizacje gry widuje sie na podworkowych 'boiskach'... to sa K*** pilkarze?? jesli tak to ja chyba tez powinienem przejsc na zawodowstwo - no o miejsce w pierwszym skladzie nie powinienem sie chyba martwic.... ZENADA............
Nic dodać nic ująć... 3 bramka to kompletna kompromitacja, a o 4 już nie wspomne...może taki zimny prysznic im coś pokaże (ptaszysko itd.) czy to tylko moje głupie złudne marzenia
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 02:03
nam na 100 % bylo w naszą stronę, gdy bylismy odwróceni tyłem i śpiewalismy "Pogoń to My" obrocilem się na moment w ich stronę. Srodkowy paluszek pokazała jakas czarna mamba, tylko za cholerę nie wiem kto :/ z daleka trudno ich rozróżnić
Odp: ŁKS - Pogoń - 31/07/2006 10:38
Jak z Górnikiem zagramy słabo to nie ide na pierwszy mecz Pogońi u siebie poniewasz grali caly sezon kiepsko a my wszyscy ich wspieralismy, dość tego niech zaczną grac dobrze i oczywiście wymienią piłkarzy na polskich . To wtedy mozna isc ich kibicowac ale jezeli bedą ciągle grali tak jak teraz to mprosze panstwa nikt sie nie bedzie dziwil ze gdy mecze w szczecinie bedzie oglądalo 2 tys widzów (zaledwie ).
Bo zawsze bylo ponbad 10 tys widzów to naprawde bedzie katastrofa dla nich, moze pomyslą i powiedzą sobie ze trzeba zacząć grac ,bo my kibice jestesmy zabardzo wyrozumiali dla nich przegrywamy np.3:0 i zaraz w następnej kolejce 15 tys. Ludzi zbiera sie przy twardowskiego to jest wielka przesada oni sobie myśla ze nic sie nie stalo ze taki wynik padl, ze kibice sie nie przejmują a musimy ich kiedys tak zalatwic ze odpuścimy sobie ich mecz.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.