Odp: Legia-Pogon 2:0 - 02/04/2006 17:41
Pierwszy raz moge powiedziec ze Bohumil zrobil blad przez ktory przegralismy mecz ustawienie w pierwszej polowie bylo 3-4-3 tak jasne lecz w drugiej bylo 4-5-1 z przejsciem na 3-4-3 gdzieEdi gral jako jedyny napastnik a Grzelak i Kazek wychodzli dokontry, mozliwe ze bylo to spowodowane slabym przygotowanie do sezonu ze nie wywlaczylismy tym ustawieniem remisu, i Bohumil nie chcial atakowac bo widzilem ze za Mineior wprowadzal Ze Roberto, a Anderson byl wprowadzony w ostatniej chwili.
Nie wiem czy czytaliście, ale w dzisiejszym Głosie chwalą Taktyke Panika...
Już sam nie wiem co myśleć o tym Paniku...
to nie myśl tyle bo Cie glowa rozboli...
spokojna Twoja głowa, chlopak. Nie masz sie co o mnie martwić.
Niby z jednej strony to jest prawdą co napisali w tym artykule w Głosie, ale do jasnej cholery - przecież jak można takie coś ogladać w ogóle...
Jak zwykle prawda leży po środku.
Rozumiem jeśli ta taktyka dotyczyłaby tylko meczy z Legią, ale gdzie wy macie oczy...przecież Panik to nie tylko ostatni mecz, nawet runda, ale kilkanaście nudnych spotkań! Nie pamiętacie już gry na remis z najsłabszymi drużynami w lidze i słynnej teorii "Zero z tyłu a z przodu co się da..."?
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758268272 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.