Autor
Wiadomość
   Pogoń Szczecin -> Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 << początek   < poprzednia   l   następna >   ostatnia >>     idź na dół   
Luk Luk
Kibic
IP: zapisany
Na forum od 7964 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 09:14

Randall McMurphy napisał:  
Wlasnie leci powtorka na c+ i dokladnie sie przyjrzalem czy byl faul i niestety go nie bylo Cruz biegl za Penksą byl prawie rowno z nim , Penksa to wykorzystlałi i sie wywalil,w C+ mowia to samo ze karnego byc nie powinno!! Wiec niewiem co niektorzy mowia,ze byc powinien moze na zywo inaczej to wygladalo,ale takiego aktora dawno niewidzialem jak Penksa ,poczul ze ma za soba Cruza i odrazu rece do gory podniosl i sie wywalila Cruz zglupial i uwazal zeby go nie podeptac.

toz wiadomo ze najlatwiej jest usiasc przed TV, obejrzec milion razy ta sama powtorke i wydac werdykt. Sedzia na boisku nie ma tej szansy, bo na podjecie decyzji ma ulamki sekund. Od podjecia decyzji zalezy tez odpowiednie ustawienie sedziego. Tak wiec nie obwiniajmy sedziego ze "wydrukowal" mecz, bo rzeczywiscie mogl dac sie nabrac.

"Wierzę, że inteligencja i strach są nieodłączne. Goście którzy mówią: ja się nie boję niczego - są po prostu głupi!" - Rickson Gracie
Safe
Kibic
Na forum od 7731 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 09:20

Luk2 napisał:  

Wlasnie leci powtorka na c+ i dokladnie sie przyjrzalem czy byl faul i niestety go nie bylo Cruz biegl za Penksą byl prawie rowno z nim , Penksa to wykorzystlałi i sie wywalil,w C+ mowia to samo ze karnego byc nie powinno!! Wiec niewiem co niektorzy mowia,ze byc powinien moze na zywo inaczej to wygladalo,ale takiego aktora dawno niewidzialem jak Penksa ,poczul ze ma za soba Cruza i odrazu rece do gory podniosl i sie wywalila Cruz zglupial i uwazal zeby go nie podeptac.

toz wiadomo ze najlatwiej jest usiasc przed TV, obejrzec milion razy ta sama powtorke i wydac werdykt. Sedzia na boisku nie ma tej szansy, bo na podjecie decyzji ma ulamki sekund. Od podjecia decyzji zalezy tez odpowiednie ustawienie sedziego. Tak wiec nie obwiniajmy sedziego ze "wydrukowal" mecz, bo rzeczywiscie mogl dac sie nabrac.

ale pomijajac karnego tez nie gwizdal 'rewelacyjne' .. baa... nawet dobrze to on wg mnie nie gwizdal.. z takim gwizdaniem to 2-3liga
juz 2 raz dostajemy sedziego ..

Rasisci ..

"Jeszcze bedzie czas, by odpoczywac"
Randall McMurphy
Kibic
Na forum od 7491 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 09:20

Luk2 napisał:  

Mi nie chodzi tylko o ta sytuacje! Sedzia caly mecz ewidentnie sedziowal pod Wisle,jak wiadomo nie jestesmy nigdzie lubiani nie dosc ze daleko bo Szczecin to jeszcze sami Brazylijczycy,ale on sie nawet nie kryl z tym sedziowaniem,Wisla powinna otrzymac przynajmniej 1 czerwona Sobolewski albo Baszczynski i conajmniej 3-4 żółtka wiecej juz nie wspomne ile fauli nie zostalo podyktowanych, a ten frajer nawet sie z tym nie kryl i ewidentnie sedziowal pod Wisle. Dlatego wczoraj sie nie wypowiadalem czy byl karny czy nie ,dzis obejrzalem caly mecz i doszedlem to tych wnioskow.Wiadomo jaki jest poziom sedziowania w naszej lidze,ale zeby tak ewidentnie gwizdac, bo Mistrza Polski? nic dziwnego ze Wisla nic nie gra a wszystko wygrywa....

To My Niechciani, Nielubiani i Bezczelni...MKS!
Krzysiek_89
Kibic
Na forum od 7730 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 09:21
Rownie dobrze kibice siedzący na 9 mogli widziec ze niby był karny. Ja niestety nie byłem na meczu z przyczyn osobistych ale za to ogladałem go na canale +. Kolejna porażka która boli juz chciaż miałem nadzieje na remis , tylko po to żeby wisła traciła pkt . Teraz kolejni mocni rywale i raczej będzie cieżko. Pewnie ten jebitny sedzia zadzwoni do klubu tak jak kiedyś do Magdonia któryś i przeprosi ....

Obrazek jpg wstawiony na forum
max_dal
Kibic
Na forum od 8075 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 09:50
mnie to śmieszyła ciągle sytuacja która miejsce miała nie raz, z jaką zaciętością sędzie podczas pokazywania kartek i spalonych, autów etc unosił prawą ręke w góre wprost przed twarzami brazyliczyków, jakby coś jednoznacznie sugerował :D

Mówicie że jesteśmy rasistami, mówicie że jesteśmy faszystami, to dlaczego nie dajecie swych córek arabom a synów nie żenicie z murzynkami, czy chciał byś by twój syn chodził w turbanie? czy chciał byś by twa córka zasłaniała twarz? czy chciał byś by w twym bloku mieszkali cyganie? spójrz mi prosto w oczy nim odpowiesz tak!!!
g
Kibic
Na forum od 7317 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 10:05

niekompatybilny napisał:  

Lu Dex napisał:  
Mółby ktoś w skrócie-kilku zdanaich opisać dotychczasową grę Kazka oraz jak przebiega doping?

Kaziu jak kaziu nic nie gra... Platfus i tyle! Jak jego widze gdy stoi lub "biegnie" to chce sie płakac... Nie wiem dlaczego go wystawia skoro Grzelak jest 500% lapszy... Nie wiem moze jakis pupil...

A co do dopingu to roznie. Raz jest naprawde głośno ale potem juz nzacznie ciszej...
Tak mniej wiecej to wyglada w telewizji...
Po raz kolejny brawa dla Młodych Wilków!

A co do meczu to mysle ze Panik powinien postawić na obrone która grala juz w Polskiej lidze czyli np Julcimar itp... Reszta formacji jeszcze ujdzie... Ale wpuszczanie 2 obronców raczej nie zwieksza szansy na zdobycie bramki...:/ Kiedy wkoncu zrozumia ze trzeba zmienic trenera!!!

a ty wogole na meczu byles, czy z przyzwyczajenia go jedziesz? jeden z lepszych na boisku, widac ze w koncu sie chlopak obudzil. sam na poczatku sie balem jak go zobaczylem, ale milo mnie zaskoczyl, w koncu pokazal na co go stac i mam nadzieje tak bedzie juz w kazdym meczu.

- Tylko Pogoń -
muniek
Kibic
Na forum od 8281 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 10:28
Przyczyny porazki sa dwie. Cruz ktory chyba cos wciaga przed meczem bo jest jakis nadpobudliwy i nie sie powstrzymac od faulowania oraz taktiku trenera Paniku.

Wczoraj zobaczylem naprawde dobry mecz ligowy. Byla walka i ladne akcje tylko po co jak bylo widac ze braziljana wyraznie lapie wiatr w zagle trener na druga polowe wpuszacza obroncow i broni swojego 1:1. Wedlug mnie widac wyrazny postep i w koncu beda punkty.

Inna sprawa ze zadziwiaja mnie opinie po tym meczu na temat poszczegolnych zawodnikow.

Neneca - 7 - fakt przy 1 bramce mogl sie zachowac inaczej ale obronil sporo naprawde groznych strzalow nawet z bliskiej odleglosci.
Valdir - 6 - coraz pewniejszy, mial szanse na zdobycie bramki w pierwszej polowie
Batata - 6 - powinno byc wiecej ale to on kieruje obrona ktora jednak nie ustrzegla sie bledow, indywidualnie bardzo dobry zawodnik
Ze Roberto - 6 - w zaszadzie jw. podoba mi sie jego gra
Cruz - 3 - nieodpowiedzialny facet! w pierwsze polowie nie zle krecil prawa strona Wisly tak ze pozostawaly im tylko faule no ale to co on robi w obronie...
Amaral - 7 - najlepszy destruktor na boisku
Claison - 6,5 - stac go na jeszcze wiecej, po Amice gdzie byl nie widoczny zaczal grac, wiem ze potrafi kiwnac 3 - 4 zawodnikow i nie musi tego udowadniac.....
Kazmierczak - 4 - DNO! jesli tak gra reprezentant Polski to ja wole jeszcze 10 brazylijczykow. widzialem ze ktos pisal ze zagral super. no do prawdy... wolniejszy o dwa tempa od reszty, zero gry na jeden kontakt, zero walki, chlop jak sie patrzy a przestawija go jak panienke, gdyby Ptak sprzedalby go za ta kase co chcial do Wisly zrobilby interes zycia
Lilo - 6 - ambitny chlopak, dobra szybkosc i technika, beda z niego ludzie.
Wagner - 5 - troche nie wiedzial gdzie ma grac, inna sprawa ze powinien dostawac wiecej prostopadlych pilek
Edi - 7 - na swoim wysokim poziomie

Nalezy dodac ze 3 punkty zapewnil Wisle Majdan swoja interwencja w ostatnij minucie.

Kto nie pije ten donosi....
tribu
Kibic
Na forum od 7875 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 10:39
1 sprawa: nie wiem czy zwrociliscie uwage na to ze Petrescu sobie kilka razy na murawe wszedl i go praktycznie sila musieli sciagac:P
2 sprawa: wczoraj pierwszy raz od bardzo dlugiego czasu pojawilem sie przed stadionem od Witkiewicza jakos 20-25 minut przed meczem (zawsze kolo godziny wczesniej jestem a wczoraj jakos tak wyszlo ze nie moglem). patrze a tu kolejka jak za komuny i jakis ochroniarz czy policjant krzyczy zeby isc od Twardowskiego bo brame otworzyli. to skandal normalnie jest zeby na tak duzym obiekcie jakim jest nasz stadion tylko 2 czynne wejscia byly (tego od Twardowskiego nie licze bo dopiero pozniej otworzyli). na takie mecze na ktore wiadomo ze duzo biletow sie rozeszlo powinni jakies dodatkowe bramy otwierac jak np przy tym budynku gdzie znajduja sie szatnie (ochrona tam stoi wiec dlaczego nie mogliby wpuszczac ludzi?). tak samo nie rozumiem czemu przez parking nie mozna wchodzic. ze niby ludzie by przez plot przechodzili czy co?? ci co przyjechali samochodami tez sobie moga przez plot przejsc. pamietam jak reprezentacja z Grecja grala to otworzyli dodatkowe wejscie wlasnie od parkingu i byl luz. tak samo wczoraj sytuacja. ja rozumiem ze od Witkiewicza mala przepustowosc tego przejscia jest. ale poszedlem od Twardowskiego (tam jest wejscie szerokie przeciez to mysle ze szybko pojdzie), 10 minut do meczu, ludzi od cholery i jeszcze troche a na stadion wpuszcza dwojka czy trojka "bileterow" + tyle samo od obszukiwania(przez jedna tylo czesc bramy) a z boku stoi sobie wieksza grupka ochroniarzy i sie gapi jak szpak w gnat...

100% PD
chicago
Kibic
Na forum od 7760 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 10:48
Dla mnie mecz zakończył sie wynikiem 1:1 karnego nie było to ja już z mojego sektora widziałem potem zadzwoniłem do kolesia co ogladał mecz w C+ i powiedział że w C+ mówią że nie było karnego !

Jay-J
Kibic
Na forum od 8349 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 10:58
Przesadzacie z poziomem meczu - mial momenty ale jakis super na pewno nie byl. Widzialem lepsze za "starej" Pogoni. Nie rozumiem tez piesni pochwalnych pod adresem Kazka - w porownaniu z reszta zero ambicji, truchtal nie biegal, fatalny w destrukcji i rzeczywiscie oprocz celncyh mial tez mase niecelnych podan. Zagral na swoim przecietnym poziomie. Moje oceny:

Neneca 6 - Valdir 5, Batata II 6, Ze Roberto 7 - Lilo 6, Cleison 8, Amaral 7, Kazmierczak 6, Daniel 5 - Wagner 4, Andradina 8.

Co bym zmienil? Postawilbym Peskovicia bo Neneca gra zbyt niepewnie na przedpolu i jeszcze pilke jakos tak dziwnie lapie... Valdirowi dalbym odpoaczac, niby wczoraj nie gral tak zle jak z Amica ale wydaje mi sie ze jak Julcimar zagra w srodku a Batata zejdzie na prawa strone to efekty powinny byc duzo lepsze. Podziekowalbym Cruzowi - 2 mecz 2 karny do tego czerwona kartka, szalenie agresywny. Wpuszczalbym go na koncowki bo ladnie potrafi wymieszac rywali w ataku, a im krocej zagra tym mniejsza szansa ze kogos wykosi... no i mimo wszystko kondycyjnie siadl w 2 polowie.Juniora bym wstawil do skladu, bo dal wczoraj dobra zmiane no i pamietam wciaz jego bardzo dobry mecz z Amica. Swietny technik! Nie mowie juz o Grzelaku ktory powinien grac na lewej pomocy bo nie ma lepszego u nas od niego. Dobrze ze wraca Tavares choc Lilo tez jest niezly, bedzie z niego dobry zawodnik zauwazajac ze ma dopiero 23 lata.

No i co bym zmienil jako pierwsze? Trenera! Wspanialy pomysl wprowadzac obroncow i wykorzystujac limit zmian prawie pol godziny przed koncem meczu. Pamietam juz te jego wspaniale zagrywki z poprzednich sezonow i wiem ze to jest smieszne, ale smial sie bede z tego dopiero jak bedzie to praktykowal w innych klubach. Paniku do śmietniku!

Obrazek gif wstawiony na forum
kawek
Kibic
Na forum od 8120 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:07
Według mnie Antoni powinien podziekowac juz Cruzowi i Wagnerowi obydwaj sa zupełnie bezproduktywni, Cruz platał sie miedzy swoimi nogami na lewej stronie,połowe meczu przeleżał na murawie,nie ma wcale porównania miedzy nim a Grzelakiem,jeśli chodzi o Wagnera to zauważałem go tylko dzięki jego bujnej czuprynie ten facet chyba nie ma pojęcia o co chodzi w tym sporcie,wydaje mi się ze Elton zagrałby o niebo lepiej

eJay
Kibic
Na forum od 7789 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:17

Szołn napisał:  
Valdir 6,5. Nie rozumiem pretensji eJay'a pod jego adresem - grał bardzo poprawnie w obronie, nie popełniał większych błędów i na dodatek angażował się w grę ofensywną. Kawał porządnego bocznego obrońcy.

Dzieki Valdirovi Zienczuk hasał sobie po lewej stronie boiska jak nigdy. Jest mało zwrotny, za wysoki jak na bocznego obronce, ktory musi byc dynamiczny i zapieprzac od ofensywy do defensywy. Tymczasem w przodzie widzialem go raz i tyle. Za duzo swobody dawal Brozkowi na poczatku meczu (kazda pilka przechodzila przez niego).

W ogole caly blok obronny zagral miernie. Ze Roberto w ogole nie powalczyl o pilke przy dosrodkowaniu Blaszczykowskiego i bramce Sobolewskiego. Wolal sie zwyczajnie wypierdolic. Batata II ma najlepsze lata za sobą i to niestety widac. Nie moge sie doczekac kiedy Julci dojdzie do pelni formy, bo wyglada to narazie kiepsko. Cruz w pierwszej polowie byl najlepszym graczem Pogoni, o 2 polowie chyba nie warto dyskutowac:)

Ostatnio edytowany przez: eJay, 25 marca 2006, 11:31 [1 raz(y)]

Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
Gregor
Kibic
Na forum od 7430 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:18
Mnie najbardziej śmieszą te wszystkie oceny typu:
Amaral - 8 wiele potrafi, niezwykle waleczny, będziemy mieć z niego dużo pożytku itp.
Trzeba zdać sobie sprawę z tego, że ci piłkarze naprawdę są słabiutcy, kuriozum jest fakt, że taki piłkarz jak Grzelak grzeje ławę w polskiej lidze, to mógł wymyśleć tylko paniku oprócz tego zaryzykuję stwierdzenie, że od większość tych Brazylijczyków o ile nie od wszystkich to lepszą technikę miał Milar, który potrafił okiwać 2-3 obrońców i otworzyć sobie drogę do bramki (mówię tylko o tchnice), obrona to dramat, dlatego z coraz większym żalem patrzę jak sobie Magdoń z meczu na mecz coraz lepiej poczyna.
Podsumowując piłkarze sporowadzeni prze Ptaków mieli olśnić całą Polskę a mogą być conajwyżej średniakami na poziomie drużyny z zeszłej rundy, różnica jest taka, że ja wolę Polaków, którzy chociaż rozumieją śpiewy kibiców.

Stocznie Szczecina, Gdyni i Gdańska chciały wolności krzyczały basta !
Cz
Kibic
Na forum od 7741 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:29
Oprawa duzy +,ladne 2 nowe fany,szczegolnie Portowcy-jak ktos ma fotki niech wrzuci.Karny z kapelusza..Trafny transparent dla pismaka marnego zresztą.

Ostatnio edytowany przez: Cz, 25 marca 2006, 11:41 [1 raz(y)]

www.sectorshop.net
Steryd
Kibic
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:44
Sandal chlopie, daruj sobie repertuar w stylu: "Brazylijska czy nie, ja i tak kocham Cie...". Jaka ona brazylijska, jak dla mnie jest i bedzie zawsze polska. Ani razu nie skandowano "Radek Majdan", panu Florianowi tez niczego porzadnie nie zaspiewalismy. Lepiej spiewac dla bandy murzynow z Gutowa? (Neneca i ktos tam jeszcze - nowi idole?)

Nie potrafimy zremisowac z przecietnie grajaca Wisla. Panik wpuszcza 2 obroncow przy 1:1. Przykro stwierdzic, ale emocje pilkarskie juz sie skonczyly.

BIALA POGON !!!

1948
Prezes
Kibic
Na forum od 8270 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:47
Luk2 odnosze wrazenie ze jestes znajomym tego beznadziejnego sedziego. Ja z 12 widzialem ze karnego nie bylo, a sedzia z boiska tego nie zauwazyl. Ten karny to i tak tylko jedna z wielu pomylek pana Podgórskiego...
"Lepiej spiewac dla bandy murzynow z Gutowa? " - bez komentarza...

Tylko Pogoń!
muniek
Kibic
Na forum od 8281 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:54

Gregor napisał:  
Mnie najbardziej śmieszą te wszystkie oceny typu:
Amaral - 8 wiele potrafi, niezwykle waleczny, będziemy mieć z niego dużo pożytku itp.
Trzeba zdać sobie sprawę z tego, że ci piłkarze naprawdę są słabiutcy, kuriozum jest fakt, że taki piłkarz jak Grzelak grzeje ławę w polskiej lidze, to mógł wymyśleć tylko paniku oprócz tego zaryzykuję stwierdzenie, że od większość tych Brazylijczyków o ile nie od wszystkich to lepszą technikę miał Milar, który potrafił okiwać 2-3 obrońców i otworzyć sobie drogę do bramki (mówię tylko o tchnice), obrona to dramat, dlatego z coraz większym żalem patrzę jak sobie Magdoń z meczu na mecz coraz lepiej poczyna.
Podsumowując piłkarze sporowadzeni prze Ptaków mieli olśnić całą Polskę a mogą być conajwyżej średniakami na poziomie drużyny z zeszłej rundy, różnica jest taka, że ja wolę Polaków, którzy chociaż rozumieją śpiewy kibiców.

Co Ty piszesz czlowieku. Brazylijczym mozna zarzuc wiele, ze nie rozumieja europejskiej gry, zle graja taktycznie itp ale napewno nie brak techniki. To maja opanowane na wysokim poziomie. Technika to nie tylko zwody i kiwanie 3 rywali. Milar mial kilka drewnianych zwodow ktore po miesiacu znala cala liga i nikt juz nie na to nie nabieral. Technika to takze umiejtnosc grania na jeden kontakt i przede wszystkim przyjecie pilki a to akurat "nasi" chlopcy potrafia. Nie moglem zdzierzyc gry np Labedzkiego ktory pilke przyjmowal na 2 - 3 metry.

Kto nie pije ten donosi....
rico
Kibic
Na forum od 7496 dni

*

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 11:57

Prezes napisał:  
Luk2 odnosze wrazenie ze jestes znajomym tego beznadziejnego sedziego. Ja z 12 widzialem ze karnego nie bylo, a sedzia z boiska tego nie zauwazyl. Ten karny to i tak tylko jedna z wielu pomylek pana Podgórskiego..

Dołączam się z 19 też widać było ewidentnie że karnego nie było... penksa sie zatrzymał żeby się wywrócić i tyle...

Polskę trzeba nie wywalczyć, ale wypracować.
www.piotrkrzystek.pl - Piotr Krzystek i nowy stadion w Szczecinie
Steryd
Kibic
Na forum od 8763 dni

**

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 12:02
A czy slowo "murzyn" jest obrazliwe??? Moglbys miec objekcje gdybym nazwal ich "czarnuchami".
Banda sa bo jest ich duzo. Chyba dobrze oceniam ich liczebnosc. Zwidow raczej nie mam.

1948
verte
Kibic
Na forum od 8488 dni

Odp: Pogoń Szczecin - Wisła Kraków 1:2 - 25/03/2006 12:16
Karny raczej był. Ale przyznam, że z trybun byłem bardziej o tym przekonany niż po obejrzeniu powtórek w C+. Było to cwaniactwo Penksy, który wykorzystał to ze obrońca siedział mu na plecach i w takiej sytuacji zawsze łatwo o "spowodowanie upadku". Gdyby karnego nie podyktował to też nie byłoby to nic poza kontrowersyjna sytuacją. Ale gdybym miał oceniać to błędu sedzia nie popełnił. Przy drugiej zółtej kartce moim zdaniem nie powinien jej pokazywać. Był faul, bo po wejściu w piłkę potem było wejście po nogach. Wcale nie brutalne. Dość ostre. Uważam, że jednak nie na zółta kartkę.

21:37
 - 1  - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: SELECT s.sesja_uzytkownik, s.sesja_zalogowany FROM forum_sesje as s, forum_uzytkownicy as u WHERE 1763598586 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180 AND s.sesja_uzytkownik = u.id AND s.sesja_zalogowany = 'tak' ORDER BY u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36
;

!
   Error nr 1024;    Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired
/home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50
;

idź do góry   
  Użytkownicy on-line: 0 - Rekord: 102 - 06/04/2010 21:51

Nie jesteś zalogowany. Możesz czytać forum, jednak aby napisać wiadomość lub zmienić ustawienia musisz się zalogować.
 l: h:

czas wykonania skryptu: 0.04 s. | wersja forum: 2.0-dev [historia]

regulamin | ostrzeżenia użytkowników
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi.
Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.

© Pogoń On-Line 2000-2005