Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 17:42
pogon ma zawsze pecha w marcu ,kiedy na widzew pojechalo 250-300osob byla sniezyca i mecz odwolali napewno jeszcze bylo pare meczow odwolanych ale niepamietam juz
[Dejvi: zasada to zasada gościu Pogoń piszemy zawsze z dużej litery!!!! sam popraw]
Po pierwsze Pogon(duza litera ),co do tamtego meczu to rozpoczal sie ale po paru minutach sedzia przerwal bo sypalo przokrutnie ale jakos nie przypominam sobie zeby ktos cokolwiek narzekal.. chyba ze nie doslyszalem takze nie rozpatrywalbym tego w kategorii pecha..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:48 [1 raz(y)]
Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 18:43
musi to na rusi, szkola to co innego ,pisze z malej bo sie pisze szybciej i latwiej ,podobnie tez nie uzywam polskich liter, a obecna Pogoń nie zasluguje na napisanie jej z duzej litery przynajmniej dla mnie
..nie no tym to mnie zwaliles z nog nawet jesli nie utozsamiam sie z obecna sytuacja co to ma do nazwy ktora jest dla mnie(dla ciebie chyba nie?! ) czyms swietym,calym zyciem wrecz.. a poza tym jest jasne jak slonce ze Pogon to przede wszystkim my;kibice czy w koncu to zajarzysz..
Ostatnio edytowany przez: 1973, 17 lutego 2012, 13:49 [2 raz(y)]
Wtedy tez sniezki lataly
Ja nawet nie bylem zaskoczony,mialem tylko nadzieje ,ze chociaz wejdziemy na stadion...no ale trudno sie mowi
Dluga wycieczka,ale o pechu nie ma co mowic
Odp: Korona - Pogoń - 05/03/2006 19:43
cholera "kibicu 24" co prawda nikt nie ma prawa niczego ci rozkazywac.ale jestes uczestnikiem tego forum.na forum zazwyczaj są zasady.na tym forum obowiązuje zasada że Pogoń pisze sie z dużej litery.musisz to przebolec inaczej dlugo tu nie zabawisz.
BTW:temat sie strasznie rozmazał
Sygnatura:
Podpis który będzie pojawiał się po poście
Maksymalnie 500 znaków
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.