2 pozycja w Tabeli , a po Koronie bedziemy na 1 pozycji. Pogon : Australia i Japonia z WAMI . Kibice Pogoni sa wszedzie, jest nas duzo n a calym swiecie.
Tak trzymac.. Claudio thank you..
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 03:59
wyjazd rzeczywiście przeciętny. eskorta psów w obie strony na całej trasie, mecz też niezaciekawy. ale cieszy jeden punkt na wyjeżdzie. pozdro dla tych co byli.
P.S JuNior stawiasz browarka na kolejnej imprezie
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 04:28
podroz przecietna,mecz slaby,doping z naszej strony chyba jeszcze slabszy od naszych grajkow! ogolnie bardzo przecietnie!nalezy cieszyc sie jedynie ze szczesliwego remisu! pozdro dla obecnych
Baardzo, baaaaardzo cenny punkt na wyjeździe, po zajebistej grze - czego chcieć więcej?
Yyyy uczciwej gry? Pisze juz to od dawna - mecze z Zaglebiem sa ustawiane (tylko pojecia nie mam czemu na remisy a nie na wygrane obu zespolow bo traca przez to jeden punkt). I dzisiaj byl tego kolejny przyklad.
Mecze z Zaglebiem w ciagu ostatnich 3 lat w Lubinie:
wyjazd rzeczywiście przeciętny. eskorta psów w obie strony na całej trasie, mecz też niezaciekawy. ale cieszy jeden punkt na wyjeżdzie. pozdro dla tych co byli.
Ja z 6 kolegami wyjezdzalismy w piatek o 20:59 z Głownego do Lubina Górniczego. Niestety w Chojnej psiarnia wysadzila 1 z nas i jeszcze 3 wysiadło z nim. Była wtedy moze 22, a pociąg w dalszą drogę mieliśmy o 6:31 rano. Na dworcu w Chojnej spotykamy jeszcze jednego kolesia który wybierał sie na mecz. Rano o 6:31 jedziemy do Kostrzynia. Zajezdzamy cos kolo 8:00. Dopiero o 13:10 mieliśmy pociąg do Rzepnia. W Rzepinie dowiadujemy sie ze nie ma pociągu do Zielonej Góry (choc wczesniej mowili ze jest). Nie pozostało nam nic juz jak tylko powrót do Szzecina. A tak byśmy z Zielonej Góry dojechali PKS-em do Polkowic.
Pozdro dla Florka i reszty jego ekipy. (Mam nadzieje ze chociaż wy dojechaliście do Polkowic)
Pogoń Szczecin:
Bartosz Fabiniak Marinho dos Santos Giuliano
Krzysztof Michalski
Conceicao de Sou Julcimar
Rosa Sandro
Michał Łabędzki
Rafał Grzelak
Claudio Milar
Francois Elokan
Przemysław Kaźmierczak
Marcal Carlos Dias Edi
No to mnie interia zdenerwowała....
Dopiero teraz dowiedziałem się, że posiadamy w składzie nikogo innego, jak Giuliano...
Kiepski żart naprawdę :/
Wiem, że chodziło o Batatę, ale tak nie można.
Pare slow krytyki (jak zwykle) pod adresem sedziego - byl psychiczny. Dziwne spalone i zolta kartka dla Milara - poprostu nonsens.
nie wiem gdzie w tych skrótach widziałeś psychiczność sedziego - tych spalonych dla Pogoni C+ nie pokazywał z odpowiedniej kamery i nie można było stwierdzić czy były czy nie - sądze, że gdyby były to C+ by o tym wspomniał.
Była też sytuacja, kiedy gość z Zagłębia wbiegł w pole karne i był faulowany - a sędzia odgwizdał mu (zdaniem C+) niesłusznego spalonego.
A co do kartki dla Milara była jak najbardziej zasłużona, bo w myśl przepisów zawodnik opuszczający pole gry i podbiegający pod płot po strzelonej bramce powinien dostać kartkę, i tę Milar dostał.
Inna sprawa, że teoretycznie powinna kartki dostać cała drużyna, bo wszyscy tam pobiegli, ale na szczęście sedziowie idą z duchem gry i karzą tylko tego pierwszego, za którym biegnie reszta.
Tutaj nie ma się co za bardzo czepiać śedziego zwłaszcza na podstawie skrótów, w których nie było widać żadnej ewidentnej pomyłki.
Ja z 6 kolegami wyjezdzalismy w piatek o 20:59 z Głownego do Lubina Górniczego. Niestety w Chojnej psiarnia wysadzila 1 z nas i jeszcze 3 wysiadło z nim. Była wtedy moze 22, a pociąg w dalszą drogę mieliśmy o 6:31 rano. Na dworcu w Chojnej spotykamy jeszcze jednego kolesia który wybierał sie na mecz. Rano o 6:31 jedziemy do Kostrzynia. Zajezdzamy cos kolo 8:00. Dopiero o 13:10 mieliśmy pociąg do Rzepnia. W Rzepinie dowiadujemy sie ze nie ma pociągu do Zielonej Góry (choc wczesniej mowili ze jest). Nie pozostało nam nic juz jak tylko powrót do Szzecina. A tak byśmy z Zielonej Góry dojechali PKS-em do Polkowic.
Pozdro dla Florka i reszty jego ekipy. (Mam nadzieje ze chociaż wy dojechaliście do Polkowic)
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 12:05
Boshe Jay-J, jaka ustawka człowieku :O
Zaczynasz przypominać mi łowcę afer numer 1, Antosia Macierewicza. Obie drużyny walczą o czołówkę i kompletnym absurdem byłoby umawianie się na 2 remisy, bo oznacza to stratę 1 punktu dla obu drużyn - zresztą sam to napisałeś. Chyba źle znosisz upały.
Odp: Zagłębie - Pogoń w Polkowicach - 31/07/2005 12:31
Wyjazd sredni,doping nie kleil sie za bardzo,dopiero po wyrownajaciej bramce pare razy bylo glosno,zajebista radosc po bramiestadionik Gornika P. niezaciekawy jak na taki maly obiekt.Jeszcze na koniec do pewnej osoby: Jak masz miejsce w aucie to zabieraj ludzi z Duo,a nie sciemniasz z obiadem itp.
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758467712 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.