to właśnie chciałem napisać :-)
Każmierczak = strata piłki
Batata = nieporozumienie
sędzia = nagroda głowna dla największej kur..y w PP
zmiany Pietrzaka - bez komentarza
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 08:36
Zdemolowana szatnia gości w Krakowie
Tak podaje nieoficjalny serwis internetowy Wisły Kraków, piłkarze Pogoni zdemolowali swoją szatnię.
"Piłkarze Pogoni Szczecin pożegnali się z Pucharem Polski, lecz zakończyli to wielkim chamstwem i skandalem" - czytamy na stronie internetowej. "Po ostatnim gwizdku sędziego najpierw drużyna Portowców niecenzuralnie skomentowała pracę sędziego, a następnie zdemolowała drzwi wejściowe do szatni gości."
Zachowanie zawodników jest na pewno naganne, ale nie ma się im co dziwić. Piłkarze zostali oszukani przez sędziego, co wywołało ich frustrację. Należy zauważyć, że zachowanie zawodników Wisły Kraków podczas meczu było rownież wielce niestosowne. Brutalne faule Kuzery i Błaszczykowskiego niepotrzebnie podgrzewały atmosferę.
źródło: Pogoń.v.pl
---------------------
Ja się chłopakom nie dziwie, mogli jeszcze pójść do szatni sędziego....
Pogoń to barwy, historia, stadion, klimat - POGOŃ TO MY! || Hala Madrid!
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 09:01
Po meczu bylem tak podkurwiony, ze mialem ochote wyskoczyc z okna Jestem dumny z gry naszej druzyny. Wisla byla poprostu slaba, meczyla sie z Pogonią i nie potrafila strzelic bramki przez dlugi czas. Niestety ktos taki jak Werder powinien pojsc teraz do PZPN i obciagnac wszystkim rowno, bo Wiselka dostala sie do polfinalu, zgodnie z zyczeniem wladz (skandal z przelozeniem terminow meczy pod Wiselke). Juz nie pierwszy raz kurwy w czerni udowadniaja, ze Szczecina poprostu nie lubią...A teraz o naszej druzynie - Kazmierczak, Batata i Labedzki do rezerw, czesciej wpuszczac Tralke, dlaczego Bugaj wpuszczony tak pozno Pietrzak jak narazie odwala niezla robote, dajmy mu troche czasu, bedzie lepiej.
Ostatnio edytowany przez: eJay, 18 maja 2005, 09:14 [1 raz(y)]
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
"Jeżeli wygramy ten puchar - to nie będzie mi on smakował... Na szczęście jest Espumisan... A tak na serio, to nasza kochana Wisełka nie zasłużyła sobie na awans... BEZ-NA-DZIE-JA... Tyle...
Jaka liga - takie sędziowanie..."
"Jakby sędzia widział wszystko, to po pierwszym "spalonym" jest jeden do zera, po drugim dwa do zera, a sprawa karnego nie ma miejsca. Gra się nie zaostrza i nie ma powodów do niesportowych zachowań. Teraz sobie można gdybać. Za miesiąc nikt nie będzie pamiętać a Wisełka jedzie dalej."
"W nosie mam czy Edie czy inny pajac wywrócił się na polu karnym. Jakby sędzia nie spieprzył to na dzień dobry jest dwa zero, a potem Pogoń nie istnieje. Nie istnieje to znaczy, że nie ma pajaca na polu karnym, nie ma niesportowych zachowań, nie ma głupkowatej gadki. Tyle w tym temacie."
"do netowych napinaczy z Pogoni :
rozumiem wasze rozgoryczenie ale to nie my, ani nasi piłkarze sędziowali ten mecz.
teraz obiektywnie o sytuacjach w meczu:
-trzy sytuacje sam na sam które zabrał nam sędzia (1 w pierwszej połowie)
-karny który ewidentnie zabrał was sędzia( przestańcie p..ić że nie było karnego- tak jak pasiaki po sytuacji z Cabajem...)
- JEDNA czerwona kartka dla Kuzery, nigdy wcześniej nie widziałem takiej sytaucji żeby koleś drugiemu wyciął nogą z całej siły w brzuch sytuacja Błaszczykowskiego raczej w ferworze walki
a poza tym dusiliśmy was niemiłosiernie za wyjątkiem pierwszych minut, poprzeczka Sobola, główka Brożka czy Żurawia z I połowy nie piszcie więc że nic nie graliśmy (aczkolwiek nie znaczy to że graliśmy dobrze)
podsumowując: po wielu błedach sędziowskich zasłużone zwycięstwo Wisły"
Wyjatkowo niesmaczne stwierdzenie. To tak jakby powiedziec "Po mimo jaj kazdy facet to pizda". Spalony moze jeden podyktowany byl niezasluzenie. Reszta doslownie na styku, wiec sedzia mial prawo sie pomylic (glowny sugeruje sie ocena bocznego), ale karny widzial kazdy, a Werder spytal sie Majdana czy byl Poprostu komedia i tyle.
Ha ha ha, he he, ho-ho, uh, uh, ha-ha, ha...And I thought my jokes were bad...
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 10:53
Wlasnie obejrzalem ten material co to Doktor przygotowal i wrzucil na swoja stronke. Krew mnie zalala podobnie jak wczoraj! Kit juz z tym karnym ktory byl ewidentny. Widac wyraznie ze Edi caly czas jest wyprostowany i napewno nie wypuscil za mocno pilki bo ja tracil technicznie i mial jeszcze duzo miejsca tak wiec Radek nie pajacuj, ze byl zaiteresowany wymuszeniem karnego bo widac wyraznie ze tak nie bylo
Ale jest jeszcze wazniejsza sprawa. Zachowanie dwoch mlodych smiesznych gwiazdek jedna pizda to Kuzera numer 14 a druga to Blaszczykowski numer 16. Pierwszy kopie z woleja powalonego wczesniej Batate tak jakby byl pilka chociaz ta jest juz w zupelnie innym miejscu. Drugi gowniarz naskakuje obiema nogami na lezacego Kazmierczaka tak zeby nie mogl wstac i kontynuowac akcji. Przeciez oba przypadki to jest boiskowy bandytyzm mlodych pilkarzy ktorzy niegdy nie powinni znalezc sie w pierwszoligowym klubie. Takie jaja moga sobie robic na podworku bo tam przynajmniej poszkodowani beda mnieli sznse obic im morde i nauczyc jak sie gra w pilke.
Mam nadzieje ze Pogon nie popusci sprawy i wniesie o ukaranie tych pajacow bo material dowodowy jest niezbity. Dyskwalifikacja!
zdjecia te potwierdzaja opinie wyzej.
a jestem przekonany ze PZPN nic z tym nie zrobi bo to Wisla..
i jak tu sie dziwic ze nasza pilka jest taka slaba skoro mistrzowi kraju musza sedziowie pomagac?
===================================================
a teraz bramka:
... lecz nie patrze na przeszkody i fałszywość gnoji, przeciwność losu boli - my idziemy ku swej woli ... tatatadam! || głos pokolenia - cios ogłupienia, hołd potępienia, mord zrozumienia ||
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 11:19
Warto jeszcze zwrocic uwage na noge drugiego zawodnika Wisly na pierwszej screenie. To jest chyba Klos, ktory wchodzi wyprostowana noga w Batate chociaz pilka jak widac wyraznie znajduje sie zupelnie gdzie indziej. Koreczkami w prosto w przeciwnika bez pilki. Zoltko murowane ale czy nie czerwien?
Pozdro K. ....Szcuneczek dla Kolezanki, ktora nie zwazajac na nic byla w Katowicach, Lecznej teraz w Krakowie i na Lech - Legia,i chyba w Poznaniu na Pogonce.....Teraz wspomniana dwojka jest juz w Stolicy i szykuje sie do meczu Legia - Lech...
akurat nie, bo on moze i faktycznie mial noge podniesiona za wysoko i moze i nakladka ale nie trafil w batate. noga znajdowala sie za nim i na powtorkach widac ze nie bylo kontaktu miedzy nimi
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 12:10
Smieszny jest ten Puchar Polski Ostro wkurwiony bylem wczoraj. Dobrze, ze juz ochlonalem.
Werder nas przekrecil, pilkarze Wisly zachowali sie chamsko. Pogon zagrala identycznie jak za Panika. Jestem przekonany, ze gdybysmy wczoraj zagrali troche bardziej ofensywnie, Wisla by polegla.
Oba zespoly nie zasluzyly na polfinal, a arbitra Werdera powinni zdegradowac.
Jedyny plus wczorajszego wieczoru to Edi. Zajebiscie gra, duzo widzi, ma zajebista technike, tylko szybkosc nie najlepsza. Moze byc z niego duzo pozytku, o ile nie mu gwiazdorstwo nie uderzy do glowy.
rodzaj zniszczen sugeruje ze kopniecie nastapilo prawa noga z srodka pomieszczenia.
Odp: Wisła Kraków - Pogoń Szczecin 1:0 - 18/05/2005 14:57
Tak patrzyłem jeszcze raz jak Edi się zachował w polu karnym i zachował się wręcz wspaniale - lekko podbił piłkę i by zdążył do niej dobiec a wtedy strzeliłby do pustej bramki. No ale Majdan go podciął i teraz się tłumaczy że to Edi szukał z nim kontaktu, ale bzdura...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758517970 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.