O co Ci chodzi? Przecież w tym temacie nie raz przewinęło się, że jesli ktoś chce to niech sam spróbuje rozkręcać doping. Tym, którzy swoją wiedzę czerpią z książek Zielińskiego podpowiem, że w niektórych klubach( chociazby OM) jest wiele młynów. Zasada tam jest prosta- kto Ci odpowiada, tego wspomagasz finansowo lub swoimi siłami.
PEWNIE KTOŚ POWIEDZIAŁ JAK OSTATNIO NA MECZU Z PODBESKIDZIEM SEKTORY 11 I 12 CZCIŁY PAMIĘC PO ZMARŁYM PAPIEŻU I DONIÓSŁ TAM GDZIE TRZEBA .TERAZ TYLKO CZEKAĆ JAK ZARAZ WPROWADZĄ DALEJ NAKAZ JAZDY Z CZIPAMI I DO POZNANIA POJEDZIE 300 OSÓB A NIE 500 CZY 600 DZIĘKI BARANOM Z JEDENASTEGO I DWUNASTEGO POZDRAWIAM WSZYSTKICH NORMALNYCH . ODNIOSE SIĘ JESZCZE DO ZBIÓRKI PIENIEDZY PRZEZ MW MOŻE TO I SZCZYTNY CEL ALE WAM NIE WIERZE A DO TEGO JESLI ZALEŻY WAM NA DOBRU KLUBU TO CZEMU NIE ZROBICIE PORZĄDEK W WASZYCH SEKTORACH CHYBA ŻE TO WY JESTESCIE PROWODYRAMI WSZYSTKICH ZADYM NA POGONI?ORAZ NA WYJAZDACH GDZIE WASZE SZALIKI I KOSZULKI JESTESCIE NADZY WIĘC MECZE WAS NIE OBCHODZĄ WOLICIE ZROBIĆ DYM JESTESCIE ŻAŁOSNI SIEDZCIE W DOMACH I TAK NIE MACIE NA BILETY NA POCIĄG CHYBA ŻE Z OPRAWY MECZOWEJ W RAMACH PROMOCJI KLUBU WEZMIECIE PARE GROSZY W SZCZYTNYM CELU CO DO ROBOTY SIĘ WESCIE LEPIEJ A NIE TYLKO ŁAZICIE I PROSICIE O PARE ZŁOTY
BYŁEM WIDZIAŁEM
z www.pogonszczecin.pl
Jak narazie mooj numer jeden jezeli chodzi komentarze...czekamy na lepsze...
... ja się będę opierdalał niech się wszystko dzieje samo...
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 16/04/2005 10:48
Odnosze wrazenie ze to co mowia pilkarze w wywiadach to normalnie czytaja z kartki
Bo jak nasz kapitan mowi ze graja skutecznie to chyba na zasadzie tu cytat "lubu dubu"
Bo jak czytam taki bzdury to mnie smiech ogarnia.
Panowie wiecej samokrytyki i szczerosci
pozdro
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 16/04/2005 11:04
Do wszystkich którzy mają jakieś pretensje do MW.
TYch co krytykują tutaj na necie jest Was bardzo wielu, ale żeby przed meczem lub po meczu pomóc MW to Was jakoś jest mało. Ja szczerze raz pomogłem MW, było to po meczu z Groclinem, pomogłem pozbierać znicze(było ich około 2 000), później przewieść na Błonia, a tam układać napis. Teraz sam wiem ile Oni robią dla NAs kibiców, żeby wszystko było dobrze zooraganizowane np. oprawa na meczu z Cracovią, po meczu na necie każdy pisał "zajebista oprawa" i wychwalaliście ich, ale ilu z WAs pomogło Im w tym, a teraz macie jakeiś pretensje do MW Wracając do meczu z Groclinem, Wy sobie wróciliście do domku, usiedliście w fotelu i właczyliście TV i wszystko gra. A Oni JA wróciłem do domu około 24 tak więc powrót ludzi zaangażowanych w pomoc takżę oscylował w takeij godzinie. Może byście chociaż raz pomogli i zobaczyli ile to koztuje wysiłju, może po tym byście nabrali szacunku dla Nich za to co robią.Tyle w tym temacie
Pozdro dla MW, FP i innych ludzi zaangażowanych w pomoc.
Ostatnio edytowany przez: Ambasador, 16 kwietnia 2005, 12:22 [1 raz(y)]
Chodziło mi że autor tego tematu na pewno nie bedzie rozkręcał dopingu na 1,2 i na żadnym innym sektorze gdyż jest mocny w gębie tylko na necie....
Niestety jest bardzo wielu takich... ;/
Te szare trybuny jeszcze zatętnią granatowo-bordowym rytmem dwudziestu tysięcy serc...
Odp: Pogoń Szczecin - Podbeskidzie 1:0 - 16/04/2005 13:08
I zgadzam sie Pogonfan wiekszosc tylko nazekac potrafi a jesli trzeba w czyms pomoc to olewaja maksymalnie... np wczoraj czytam komentarze na Pogoń.v.pl w temacie zbiorki kasy na oprawy i wiekszosc tylko nazekala czemu opraw nie ma i takie pierdoly to jest dla mnie zenujace.
,,Program naprawczy Cracovii składa się z kilkunastu punktów. Liczba miejsc na trybunach zostanie ograniczona do 8,5 tys. (stadion może pomieścić 10 tys. widzów). Bilety będą droższe i ponumerowane. Kibic mający karnet zapłaci za obejrzenie meczu mniej, niż kupując pojedynczy bilet.'' <======To mnie zabiło Poryyyyyci... mam nadzieję, że Ptak nie wpadnie na równie ,,wyśmienity'' pomysł.
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAle Wy wszczy jestezście poprosu dokładnie , pojebani, pojebani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdro dla zdrowych!
Zdecydowanie uważam się za osobę zdrową....a jednak Twoje wywody do mnie nie przemawiają...Twoja wypowiedź jak najbardziej natomiast świadczy o Tobie i Twoim poziomie....intelektualnym, zdrowotnym czy jak tam sobie uważasz.....Twoje zasłanianie się Papieżem i pojednaniem jest czystą hipokryzją....
>Z kolei ja dodam takie oto pytanie do MW chociażby: czy uważacie, że jesteście w stanie działać >naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu :-), czy >uważacie, że ewentualna izolacja z wyboru jak widzę przyniesie więcej pożytków niż negatywnych >spraw?
Odpowiem na Twoje pytanie kolego - uwazam ze nie. 'Nie jestesmy w stanie dzialac naprawdę efektywnie i efoktownie bez współpracy pozostałych tzw. biernej załogi stadionu'. Ale czemu masz do nas o cos pretensje? Nas jest 20 osob czy Ty naprawde myslisz ze wszyscy ktorzy siedza w mlynie sa w MW? Niestety tym ktorzy zapierdalaja przed kazdym meczem a takze po nim jest niewielu. I czytam sobie tak ten internet i komentarze i smieje sie w duchu ironicznie. Wiekszosc narzeka i marudzi ale pomoc chocby w malym stopniu raczej nikomu sie nie chce...Dlatego zadko sie wpisuje, bo i po co? Internet internetem a zycie zyciem. Pzdr
Dzięki za odpowiedź. Widzisz moje pokolenie upatruje w MW to coś co pozwoli co nie co ogarnąć gdzie trzeba, bo uważam nie od dziś, że obrana przez Was droga działania, inicjatyw, akcji ultra jest godna wsparcia i dodam nieskromnie, że was staram się wspierać na różne sposoby ale przede wszystkim w zbiórkach, nie mogę aktywnie z przyczyn uzasadnionych - proszę mi wierzyć, takich jak ja "starszych" na tym stadionie jest więcej. Na tyle na dzień dzisiejszy mogę. Siedzę na sektorze okrzykniętym jednym z piknikowych co nie uważam za słuszne, tak jak uważam za niesłuszne niektóre opinie przeciwko sektorowi 11/12 czy konkretnie wam. Tylko, że musicie pamiętać o jednym, że to wasze twarze dzisiaj już znaczą co nie co gdzie trzeba, co jest nijako wynagrodzeniem za to co robicie z zapałem godnym szacunku i dlatego szacunek u mnie macie. Jednakże nieprzerwalnie liczę na to, że ogarniecie tych co trzeba ogarnąć, i nie będziecie także narażać się na utratę dobrego imienia MW wśród pozostaych Kibiców Pogoni. Cała ta debata rozpętała się też poniekąd jako jęk zawodu co do powrotu do niechcianych ogólnie, nie tylko po śmierci Papieża, złych kanonów. Ani Wy bez Nas, ani My bez Was ale na poziomie godnym szacunku wzajemnego jak i dopingu, który będzie na poziomie...
PS - do pozostaych Forumowiczów z 11/12 sektora.
Krytyka zawsze będzie, z racji czynienia rzeczy publicznie, im szerszy zakres tym większa krytyka. Krytyka to nie rzecz negatywna, szanujący się człowiek i szanujący innych zawsze bierze ją pod uwagę, chociażby po to aby przeanalizować sytuację w której się znalazł. Tylko zastanawia mnie fakt w ogóle nie brania pod uwagę krytyki, a tu już mam obawy bo historia jest pełna takich przypadków i konsekwencje zawsze były opłakane, nie mówiąc o tym jak to świadczy przeciwko ważnym sprawom, które dotyczą Was jak i Nas.
Ostatnio edytowany przez: ARO, 16 kwietnia 2005, 22:38 [1 raz(y)]
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758544638 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.