Ty lepiej przystopuj z obwieszczaniem całemu światu, że nie uznajesz Pogoni. Cytat masz do dupy, bo nawet nie wiesz co to honor i charakter. Albo jesteś młody albo młody i głupi
heh, nawet intenet potrafi wkurwić
Po 1 to tylko cytat pewnego artykułu co nie znaczy że mam wiedzieć co to honor itp co nieznaczy również ,że niewiem co to honor.
Takie mam zdanie ale każde szanuje i prosiłbym was również o to
I nie wydaje mi sie że niewiadomo co wiem i zjadłem wszystkie rozumy wiec nie przypinaj mi Pszczólek takiej etykiety..to tylko cytat lecz bardziej lub mniej trafny w moim odczuciu.
Ostatnio edytowany przez: kijevo, 24 lutego 2006, 20:53 [1 raz(y)]
Odp: Występy Pogoni II - wiosna 2005 - 25/02/2006 14:34
No niema co ukrywać murawa była fatalna na rozgrzewce piłka skakała jak niewiem co. Szkoda tylko że nie mogli tego meczu rozegrać na głównym boisku bo tam murawa prezentowała się całkiem nieźle.
Lece
Nie jestem osobą kompetentną zeby o tym mowic ale raczej nikt od nas sie nie wybiera...
Co ciekawe ,Gwardia unikała wyjazdów gdzie tylko mogła być Pogoń...
Podpis masz dojebany, filozofie zreszta tez..jak chodzisz/jezdzisz na Pogon 2 to czemu nie jestes kompetentna osoba do odpowiedzi na pytanie? Nie musisz odpowiadac, bo wiadomo jaka bedzie.
Lece
Nie jestem osobą kompetentną zeby o tym mowic ale raczej nikt od nas sie nie wybiera...
Podpis masz dojebany, filozofie zreszta tez..jak chodzisz/jezdzisz na Pogon 2 to czemu nie jestes kompetentna osoba do odpowiedzi na pytanie? Nie musisz odpowiadac, bo wiadomo jaka bedzie.
KijevO niechce sie czepiac ale ze Ty nie jedziesz to nie znaczy ze nikt nie jedzie .. kibice Pogoni wstawia sie w sporej ekipie ... a z czarnym sie zgodze ze podpis nienajlepszy .. (czyzby najlepszy post wg Ciebie ? : x)
Lece
Czytajac podobne rzeczy przypomina mi sie nieskrywana radosc niektorych, zadowolonych ze spadku Pogoni Nowej z III ligi co oznaczalo ni mniej ni wiecej tylko mozliwosc wyjazdow na mecze autobusami miejskimi. Wiesz jakie mi sie slowo nasuwa? HIPOKRYZJA
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
Nie jeździli bo... ich sprawa wewnętrzna.Z pewnością nie przywiązywali bardzo wielkiej uwagi do Pogoni.Jeden gość jeździł ale to chyba nie z tej ekipy, zdawał relacje kolegom.
Bator myśle że bardziej bali się Rafczyka
Mimo że nie chodze na Pogoń II to na ten wyjazd sie chętnie wybiore - moze być bardzo ciekawie. Mam tylko pytanie ile osob może pojechać do koszalina?
Też bym z miłą chęcią pojechał i kilka osób odemnie też ;] ale w tej kwesti nie mi decydować o wyjeździe ;] jeżeli taki będzie, czas i pieniąrzki pozwolą jade.
Piast Choszczno lol
Na Ziemi Choszczeńskiej Wychowani Z Pogonią Od Zawsze Związani...
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194:
SELECT
s.sesja_uzytkownik,
s.sesja_zalogowany
FROM
forum_sesje as s,
forum_uzytkownicy as u
WHERE
1758171577 - UNIX_TIMESTAMP(sesja_czas) < 180
AND
s.sesja_uzytkownik = u.id
AND
s.sesja_zalogowany = 'tak'
ORDER BY
u.nick ASC
Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/36;
!
Error nr 1024;
Opis błędu: 1194: Table 'forum_sesje' is marked as crashed and should be repaired /home/sites/forum.pogononline.pl/include/class.baza.php/50;
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.