Zapraszam Was i wiem że wypowiadam się nie tylko w swoim ale rownież w imieniu wszystkich (prawdziwych ) kibiców KOLEJORZA 27 kwietnia do Poznania na - mam nadzieję - jeden z najważniejszych meczy w historii naszych klubów jak i historii polskiej pilki nożnej. Tego dnia - pamiętając nauki naszego Ojca Świetego - chcielibyśmy powitać Was jako przyjaciół - nie na osobnym sektorze - ale pomiędzy nami, ramię w ramię, bez bluzgów kibicujących swoim drużynom. Mam nadzieję że przyjedzie Was tak dużo jak jeszcze nigdy nie przyjechało i wspólnie dokonamy cudu!!! Cudu dla nas, dla całej Polski a przede wszystkim dla naszego Ojca Świętego którego pamięć tak pięknie udało nam się wspólnie uczcić podczas Waszej ostatniej wizyty w Poznaniu. Tego dnia i każdego kolejnego bądżmy razem !!!
Jan Paweł Wielki przez całe swoje życie prosił nas abyśmy zmieniali swoją postawą, uczynkami i modlitwą świat.
27 kwietnia będziemy mieli taką szansę. Dla nas, dla naszych dzieci, dla Polski. Nie zmarnujmy jej !!!
Pozdrawiam
Takie numery się dzieją na konkurencjnym forum, kibic Lech tak do nas pisze!
Sex alkohol mordobicie POGOŃ SZCZECIN ponad życie!!!
Odp: Lech - Pogoń 0:1, powtórka 27 kwietnia - 06/04/2005 17:11
Specjal darmowy bedzie ale najprawdopodobniej przy zapisywaniu sie na niego bedzie pobierana oplata w wysokosci 10 zl przeznaczona na oprawy meczowe. Te pare zlotych to i tak zadna cena...
Pzdr
Miłość do Pogoni jest naszym losem, zwycięstwo naszą nadzieją...
No i p. Antoni Ptak zrobi darmowy na co wiele wskazuje, trudno w te wszystkie niusy uwierzyć...
Obyśmy pojechali do Poznania w liczbie, jakiej jeszcze Poznań nie widział, mam też nadzieję, że zachowamy się równie dobrze, jak ostatnio.
No i p. Antoni Ptak zrobi darmowy na co wiele wskazuje, trudno w te wszystkie niusy uwierzyć...
Obyśmy pojechali do Poznania w liczbie, jakiej jeszcze Poznań nie widział, mam też nadzieję, że zachowamy się równie dobrze, jak ostatnio.
moze nie byc tak dobrze bo to jednak sroda...duzo osob moze sie nie wyrwac...mam nadzieje ze mi sie uda
Srbijo - Izvinjavamo se za našu prodajnu kurevsku vladu
Szczecinska Brac
"Ale któż ze zwykłych ludzi pomyślałby, że to właśnie ci stadionowi chuligani i bandyci w szalikach jako pierwsi poszliby walczyć za Ojczyznę, gdyby taka przyszła potrzeba? To właśnie ludzie cechujący się tak wielkim patriotyzmem broniliby kraju..."-JKM
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.