Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 01/11/2004 18:21
Mam dla was mial wiadomosc ! Bramki z Amici ukazały sie na moim serverze Aby je ściagnąć wystarczy kliknąć TU! Dodałem tez bramki Legii z meczu z Górnikiem Z. i z Wisła K. ! Dodałem tez najladniejsze bramki Rivaldo (polecam) ! Już niedługo więcej bramek, z ligi polskiej i nietylko !
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/11/2004 15:40
Ten gol madarica to nie az taka wielka szmata,widzialem lepsze.Cala zasluga Michalskiego ktory zaslonil mu pilke,rownie dobrze Madaric mogl sie rzucic w jakis bok myslac ze Michalski zmieni ja kierunek dlatego on nie byl pewny ze pilka poleci tam gdzie stal i pewnie takie cos puscil hehe
Ściądnąłem, rozpakowałem i wszystko pięknie działa!!!!!
Wrzucam wszystko na walla.com ale na razie nie ujawnię nazwy i hasła bo znowu ktoś wykasuje, będę udostępniał te dane tylko
ludzim z tego forum przez email zwrotny po uprzednim sprawdzeniu czy faktycznie i od kiedy jest członkiem tego forum lub Pogoń.v.pl!!!
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 09/11/2004 20:17
Darek_B musisz się zarejestrować na forum i następnie zalogować na podany wcześniej w czasoe rejestracji nick i podać chasło i to wszystko.
Nie mogę ci odpowiedzieć Emailem ponieważ adres jaki mi wyświetliło nie istnieje, tak mówi system o2.pl!!! Sory!!!
Ewentualnie podaj swój nick na Tlen lub nr GG to Cię pokieruję jak się zarejestrować.
Ostatnio edytowany przez: fan57, 9 listopada 2004, 20:25 [1 raz(y)]
Odp: Bramki Pogoni w internecie ! - 10/11/2004 01:24
Zna ktos moze strone z oprawami PogoniTu na stronce mozna by bylo takie cos zrobic zeby po meczach Pogoni czy to u nas czy na wyjezdzie udostepniac filmiki z oprawami,spiewem czy innymi wydarzeniami na stadionie.Prosilbym o rozpatrzenie mojego pomyslu.Z gory dzieki.Pozdro.
Forum służy do prezentacji opinii odwiedzających, którzy są w pełni odpowiedzialni za swoje wypowiedzi. Serwis PogonOnLine.pl w żaden sposób nie odpowiada za opinie użytkowników.